ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه دسترسی به سورس یک فایل EXE C#

G U L D A N
20-04-2011, 22:26
با سلام
اخیرا اطلاع یافتم که نرم افزاری هست که می تونه فایل برنامه exe که با C# نوشته شده رو به کذ تبدیل کنه !
اگه کسی چنین نرم افزاری داره معرفی کنین ما -- استفاده کنیم !

با تشکر

M.Hashemi
20-04-2011, 23:38
با سلام
بله چنین نرم افزار های وجود دارند.
البته نه تنها c# برای تمام زبان های که فایل خود را به زبان میانی ماکروسافت کامپایل می کنند (فایل های که نیاز به مفسر دارند) این کار قابل انجام است.

* این نرم افزار ها را به این دلیل معرفی می کنم که اگر شما یا سایر دوستان می خواهید برنامه نویسی کنید بتوانید فایل های خود را از نظر امنیت تست کنید. پس سعی کنید از این نرم افزار ها درست استفاده کنید

1)
.net reflector
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(2
Dis .NET Decompiler
پیروز باشید
با تشکر

G U L D A N
24-04-2011, 13:29
دوست عزیز می تونی لینک دانلود این نرم افزار ها + کرک رو هم بزاری؟

Mr Mohabat
25-04-2011, 17:11
این لینک رو من پیدا کردم
شاید به کار بعضیا بیاد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Guts
02-05-2011, 20:10
Reflector خداست، یعنی فوق العادست این برنامه، برای یادگیری هم عالیه. البته خوده Reflector از Reflection استفاده میکنه که یکی از مکانیزمها و API خدای NetFaremwork. که چه کارهایی باهاش نمیشه کرد؟!! یکی از بزرگترین استفادهاش برای -- کردن برنامه هاست :21:. البته به شرطی که اسمبلی ها obfuscate نشده باشن. ولی کلاً درست میگم برای -- استفاده میشه ولی قضیه خیلی هم ساده نیست چون مثلاً به این راحتی نیست که شما اطلاعات یه اسمبلی رو باز کنی بخونی تغییر بدی بزاری سر جاش.

mostafa.ejarestagh
05-05-2011, 22:01
از قرار دادن این لینک در انجمن متشکرم

bahar_engineer
02-05-2012, 13:12
سلام
من یه سایت دارم که بهم دادن پشتیبانی کنم. کسی که وب سایت رو نوشته نیست و نمی شه بهش دسترسی داشت
این وب سایت بعضی از صفحات مهمش از جمله همه masterpage هاش پابلیش شده و هیچ کدوم کد ندارن. یعنی چیزی به اسم .cs or .vb ندارند. چطور می تونم کدهاشون رو برگردونم؟ نیاز فوری به برگشتن کدها هست... دیدم که بعضی ها می گن از نرم افزارهایی که فایل اجرایی را تبدیل به کد می کنند استفاده کن اما من که توی وب سایت فایل اجرایی ندارم. من فقط یک تک صفحه masterpage دارم که صفحه codebehind یا همون master.cs رو ندارم... این رو به عنوان فایل اجرایی قبول نمی کنه که !

چکار باید بکنم؟

عــــلی
02-05-2012, 16:38
بنام الله.

سلام
من یه سایت دارم که بهم دادن پشتیبانی کنم. کسی که وب سایت رو نوشته نیست و نمی شه بهش دسترسی داشت
این وب سایت بعضی از صفحات مهمش از جمله همه masterpage هاش پابلیش شده و هیچ کدوم کد ندارن. یعنی چیزی به اسم .cs or .vb ندارند. چطور می تونم کدهاشون رو برگردونم؟ نیاز فوری به برگشتن کدها هست... دیدم که بعضی ها می گن از نرم افزارهایی که فایل اجرایی را تبدیل به کد می کنند استفاده کن اما من که توی وب سایت فایل اجرایی ندارم. من فقط یک تک صفحه masterpage دارم که صفحه codebehind یا همون master.cs رو ندارم... این رو به عنوان فایل اجرایی قبول نمی کنه که !

چکار باید بکنم؟
سلام.
فایل dll کنارش نیست؟فکر کنم یه dll باید باشه.
این سایت وقتی پروژه نیست چطوری میخواهید پشتیبانی کنید؟