مشاهده نسخه کامل
: كدام كشور اروپاي شرقي براي سفر بهتره ؟
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتاخير سال نو مبارك
قصد دارم خرداد يا تير ماه ( هر زمان كه هواي اروپاي شرقي خوب شد )
به يكي از كشورهاي بلوك شرق ( هم نژاد روسيه ) برم،
قصدم از سفر تفريح و .... هست , بودجه ام هم 2.5 تا 3 تومنه
شما كدوم كشور از بين
روسيه ، گرجستان ،اكراين ، روماني، بلاروس، بلغارستان ، چك يا .... رو پيشنهاد ميديد كه
جاهاي ديدني داشته باشه ، امنيتش هم خوب باشه
يكي مي گفت قزاقستان و ازبكستان هم هر چي بخواي گيرت مياد
ولي خيلي باكلاس نيست
ممنون از مشاورتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یکی از دوستام رفته بود اکراین خیلی تعریف کرد
همه چيز ار بهترينش اونجاس
shabe.saket
21-04-2011, 15:24
جمهوری چک یکی از زیباترین کشورهای اروپای شرقی ه.
shabe.saket
21-04-2011, 15:31
czech republic
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از نظرات
جالبه در يه جاي ديگه هم اكراين و بعد چك رو پيشنهاد دان
واسه تفريحات مجردي كدوم باحالتره ؟
Sky Blazer
21-04-2011, 22:23
جاهاي ديدني داشته باشه ، امنيتش هم خوب باشه
يكي مي گفت قزاقستان و ازبكستان هم هر چي بخواي گيرت مياد
ولي خيلي باكلاس نيست
شما دنبال کلاسی یا جاهای دیدنی و امنیت ؟!
من با چیزهایی که راجع به چک میدونم این کشور رو پیشنهاد میکنم بهت. ولی راجع به بقیه هیچ اطلاعی ندارم. البته باز هم برو تو ویکیپدیا واسه همشون یه سرچی بزن.
من خودم اگه بخوام برای تفریح به خارج از کشور برم به اروپای شمالی و کشور نروژ میرم که چند ساله داره از طرف یونیسف به عنوان مرفه ترین کشور انتخاب میشه (به دلیل مالیات کم و حقوق بالا) و همینطور یکی از زیباترین کشورهای اروپاست و همه جور منظره ی طبیعی توش پیدا میشه. ولی مشکل اینجاست که سخت ترین ویزا رو همین کشور داره و راحت نمیشه گرفت.
mortezaon
21-04-2011, 22:30
با توجه با معیار های شما بهترین انتخاب حتما اکراین بهتره
.
نمي دونم چرا تور چك و روماني خيلي كمتر از اكراين هست
بهترين شهر چك كجاست ؟
بهترين شهر اكراين چي ؟
rami_hemi
22-04-2011, 08:57
چک بهترین شهرش همون پراگ هستش
در مورد اوکراین من فقط از همون کییف رو بیشتر برام تعریف کردن چون همه میرفتن واسه کار و تحصیل
Alamate Soal
22-04-2011, 10:26
شماها تو اروپي شرقي سنتپزبورگ رو ول كردي رفتين سراغ پراگ و كييف ؟ :31:
سنت پتزبورگ زيباترين شهر دنياست پاريس در مقابلش هيچي نيست . تازه هتل هاي ارزون درست و حسابي هم زياد داره .
با اين پول راحت ميتوني يه هفته توش بموني .
البته من تور هاي روسيه و سنت پتزبورگ رو پيشنهاد ميكنم كه توي تهران هست چندتاشون . چون اينها هتل هاي ارزون رو خوب ميشناسن و همينطور جاهاي ديدني رو خوب بلدن . اگه خودت بري و جاهاي ديدني رو نشناسي به احتمال زياد پول و وقتت رو حروم ميكني . همين با تور بري خيلي بهتره .
فكر كنم هزينه براي يه نفر مجرد كمتر از دو مليون تومن در مياد .
yashgin128
22-04-2011, 15:21
شما دنبال کلاسی یا جاهای دیدنی و امنیت ؟!
من با چیزهایی که راجع به چک میدونم این کشور رو پیشنهاد میکنم بهت. ولی راجع به بقیه هیچ اطلاعی ندارم. البته باز هم برو تو ویکیپدیا واسه همشون یه سرچی بزن.
من خودم اگه بخوام برای تفریح به خارج از کشور برم به اروپای شمالی و کشور نروژ میرم که چند ساله داره از طرف یونیسف به عنوان مرفه ترین کشور انتخاب میشه (به دلیل مالیات کم و حقوق بالا) و همینطور یکی از زیباترین کشورهای اروپاست و همه جور منظره ی طبیعی توش پیدا میشه. ولی مشکل اینجاست که سخت ترین ویزا رو همین کشور داره و راحت نمیشه گرفت.
عزیز چند وقت چند تا از بچه ها رفته بودن جهت سفر کاری بع نروژ و تصمیم داشتن هم غلاوه بر اون یه هفته سفر کاریشون یه هفته هم خودشون بمونن و بگردن ولی میگفتن اونقدر اونجا گرونی حکم می کنه که هفته اول که تموم شد مجبور شدن بر گردن.
میگفتن رفتن گلاب به روتون سرویس بهداشتی بعد که بیرون اومدن طرف گفته که پولشو حساب کنید اینها هم فک میکردن حالا چون خارجه:31:مثلا میشه 1 یورو ولی طرف 100 هزار تومان ازشون گرفته بوده(پولی که داده بودن به پول ایرون میشد 100 هزار:5:).
حالا تو ایرون بود حدااقل میشد توی جوبی ,پشت یه خرابه , نمیدونم یه جایی رفع حاجت کرد ولی اونجا چی ...:41:(بابا شوخی کردم)
گفتم اینجا با 100 هزار تومان میشه یه روز دو روز تهرون رو گشت....
pashangparsi6
22-04-2011, 18:40
ارمنستان یا گرجستان...
Sky Blazer
22-04-2011, 23:49
عزیز چند وقت چند تا از بچه ها رفته بودن جهت سفر کاری بع نروژ و تصمیم داشتن هم غلاوه بر اون یه هفته سفر کاریشون یه هفته هم خودشون بمونن و بگردن ولی میگفتن اونقدر اونجا گرونی حکم می کنه که هفته اول که تموم شد مجبور شدن بر گردن.
میگفتن رفتن گلاب به روتون سرویس بهداشتی بعد که بیرون اومدن طرف گفته که پولشو حساب کنید اینها هم فک میکردن حالا چون خارجه:31:مثلا میشه 1 یورو ولی طرف 100 هزار تومان ازشون گرفته بوده(پولی که داده بودن به پول ایرون میشد 100 هزار:5:).
حالا تو ایرون بود حدااقل میشد توی جوبی ,پشت یه خرابه , نمیدونم یه جایی رفع حاجت کرد ولی اونجا چی ...:41:(بابا شوخی کردم)
گفتم اینجا با 100 هزار تومان میشه یه روز دو روز تهرون رو گشت....
کل پستت شوخی بود دیگه؟!
100 هزار تومن بابت رفتن به توالت ؟! گرفتی ما رو ؟! اونا به همون نسبت حقوقی که تو کشورشون برای کار کردن دریافت میکنن خرج زندگی میکنن. ببین چقدر حقوق میگیرن. درست. ولی نه تا این حد. اینی که گفتی رو نمیتونم هضم کنم. مطمئنی تو سرویس بهداشتی کار دیگه ای نمیکردن ؟!
در ضمن منظورم از بالا بودن رفاه فقط اینا نیست.
rezapolad
23-04-2011, 10:01
کل پستت شوخی بود دیگه؟!
100 هزار تومن بابت رفتن به توالت ؟! گرفتی ما رو ؟! اونا به همون نسبت حقوقی که تو کشورشون برای کار کردن دریافت میکنن خرج زندگی میکنن. ببین چقدر حقوق میگیرن. درست. ولی نه تا این حد. اینی که گفتی رو نمیتونم هضم کنم. مطمئنی تو سرویس بهداشتی کار دیگه ای نمیکردن ؟!
اره منم همچين فكري مي كنم حتما گزينه هاي ديگه اي هم اونجا بوده كه شايد دوستان شما نديدن يا نخواستن كه استفاده كنن
yashgin128
23-04-2011, 14:04
کل پستت شوخی بود دیگه؟!
اره منم همچين فكري مي كنم حتما گزينه هاي ديگه اي هم اونجا بوده كه شايد دوستان شما نديدن يا نخواستن كه استفاده كنن
اولا من که نرفتم
دوما نه بابا کجاش شوخی بود
خودشون میگفتن.در ضمن کاباره نرفته بودن که رفته بودن سرویس بهداشتی .
به نظر شما تو سرویس بهداشتی غیر از همون کار معمول کار دیگه ای هم میشه کرد؟
گفتم که قرار بود بمونن ولی به خاطر همین مسائل منصرف شدن...
نمیدونم چه جور باهاشون حساب کرده بوده.
حتی اگه گرمی هم باهاشون حساب کرده باشه اون هم گرمی بر حساب نرخ طلا (و با حساب نوسان قیمت جهانی طلا و ارز)هم باز پول زیادی ازشون گرفته بوده:31::27::2:
pesilium
24-04-2011, 21:31
کشور های شوروی سابق چجوری هستن؟
MoH_@_MaD
25-04-2011, 19:05
دوستان من یه سوال داشتم: کشور مجارستان هم جزء کشورهای اروپای شرقی محسوب میشه ؟؟
shabe.saket
26-04-2011, 00:16
دوستان من یه سوال داشتم: کشور مجارستان هم جزء کشورهای اروپای شرقی محسوب میشه ؟؟
بله.
رنگی ها = اروپای شرقی
pesilium
27-04-2011, 21:04
نظرتون راجع به اوکراین چیه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.