مشاهده نسخه کامل
: شروع برنامه نویسی
Farshid9920062006
20-04-2011, 12:15
سلام دوستان من از برنامه نویسی هیچ چیزی نمیدونم الان یعنی صفر
معلومات ترم 2 دانشگاهم هم یادم رفته
حالا می خوام رنامه نویسی شروع کنم
و در اینده هم یکی از فیلد های کاریم برنامه نوشتن برای سیستم های کنترل موجودی و برنامه ریزی تولید کار خونه ها تحت شبمکه میتونه باشه
حالا از شما می خوام بگید با چه زبانی شروع کنم که از همین حالا هدفم در اینده رو هم در نظر داشته باشه
ممنون
سلام ىوست خوب
برای شروع به اینجا یه سر بزن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
babakiyan
20-05-2011, 10:39
بهتر اول از زبان پاسکال استفاده کنی بعد زبان c++
neda_traveler
20-05-2011, 13:06
به نظر من از همين اول بريد روي c#
اول تحت ويندوز بعد وب
زبانهاي بسيار زيبا و شيريني هم هستن
الكي وقت روي c و C++نذاريد
الان بازار كار الان با زبانهاي تحت وب هست و اونها ديگه كار برد نداره
tanha.2011
30-05-2011, 10:59
به نظر من از همين اول بريد روي c#
اول تحت ويندوز بعد وب
زبانهاي بسيار زيبا و شيريني هم هستن
الكي وقت روي c و C++نذاريد
الان بازار كار الان با زبانهاي تحت وب هست و اونها ديگه كار برد نداره
من تازه عضو این سایت شدم.دلیل عضویتم هم انتخاب زبان برنامه نویسی خوبه.بااین حرف شما دوست عزیز هم موافقم و نمیخام الکی وقت سر زبانهای بدون کاربرد بذارم. البته باcآشنایی دارم ومیخام بین c# و جاوا و VB یکی رو انتخاب کنم. شما از c# تعریف کردی، یه سوال ازتون دارم چقدر زمان می بره تا بشه برنامه نویسی c# رو یاد گرفت؟از روی کتاب میشه یاد گرفت یا حتما باید کلاس برم؟
شما برای یادگیری c# چیکار کردید؟اگه از کتابی استفاده کردید بهم معرفی کنید
ممنون
چرا از پایتون شروع نمیکنی با این زورش و راحتی یادگیریش
من تازه عضو این سایت شدم.دلیل عضویتم هم انتخاب زبان برنامه نویسی خوبه.بااین حرف شما دوست عزیز هم موافقم و نمیخام الکی وقت سر زبانهای بدون کاربرد بذارم. البته باcآشنایی دارم ومیخام بین c# و جاوا و VB یکی رو انتخاب کنم. شما از c# تعریف کردی، یه سوال ازتون دارم چقدر زمان می بره تا بشه برنامه نویسی c# رو یاد گرفت؟از روی کتاب میشه یاد گرفت یا حتما باید کلاس برم؟
شما برای یادگیری c# چیکار کردید؟اگه از کتابی استفاده کردید بهم معرفی کنید
ممنون
دوست عزیز زبان C یا زبان C++ زبان های بدونه کاربردی نیستند.حالا بعضی ها نمی تونند ازشون استفاده کنند این بحث دیگه ای هست.لازم ذکر کنم زبان سی و سی پلاس پلاس زبان هایی هستند که فوق العاده دست برنامه نویس را از هر جهت باز گذاشته ان.مطالبی که در بالا گفته شده به دلیل علاقه افراطی من به زبان سی نیست خواستم توضیحات کوتاهی داده باشم.
نکته ای هم که قابل ذکر است این هست که اگر دوستان یا شخصی دوست داره زبانی یاد بگیره.فرقی نمی کنه چه زبانی را انتخاب می کنه و می خواد یاد بگیره.چون زیان های برنامه نویسی از قانون های مشابهی استفاده می کنند برای مثال کسی که به زیان سی مسلط باشه به راحتی در عرض چند هفته می تونه توی کد نویسی با شارپ راه بیفته روال یکی هست ولی شکل کد یکم عوضی می شه
برای اون سوالی هم که دوستمون کرده بودند بهتره بگم در صورتی.جاوا وC# زبان هایی هستند که خوب جا افتادند. مخصوصا شارپ به دلیل IDE قوی ماکروسافت گه می خواهید هر چه زود تر یاد بگیرید و دستتون را بیفته بهتره روی شارپ کار کنید.یکم سخته ولی بیفتی توش راه می ری.:8:
tanha.2011
09-06-2011, 12:54
ممنون از راهنماییتون VGSعزیز
آره زبان C،همچینم بدون کاربرد نیس،منCرو تو دانشگاه یادگرفتم و اینم قبول دارم که تموم زبانها ازقانون مشابهی پیروی میکنند وفقط شکل کدهاشون فرق داره باهم.اما برای پروژه های بزرگ واقعا زبانC جواب نمیده و به ناچارباید رفت سراغ 1زبان بهتر،باآزادی عمل بیشتر.
باتحقیقاتی که کردم تصمیم گرفتم Cشارپ رو یادبگیرم.فقط اگه سایتی،کتابی خوب در این زمینه میشناسید بهم معرفی کنید.
مرسی
Open-Source
09-06-2011, 13:03
همینطور که دوستان گفتند ، وقتی شما یه زبون برنامه نویسی رو یاد بگیر دیگه یادگیری سایر زبان ها کاری نداره.
حال مسئله اینجاست که چه زبونی رو یاد بگیری و چه مراحلی رو طی کنی.
پیشنهاد شخصی بنده:
اول برو سراغ C و بعد از آشنایی مقدماتی برو سراغ ++C و شروع کن توی ++C به برنامه نویسی و تمرین ممتد و توی همون ++C برنامه نویسی شی گرا رو کار کن تا جایی که دیگه با شی گرایی مشکلی نداشته باشی.بعدش:
اگه میخوای توی ایران باشی و در سطح ایران کار کنی مثل اکثر افراد #C رو کار کن(بدون غصه یه پولی در میاری - یادگیریش خیلی سریع هستش).
اگه میخوای در سطحی فراتر از ایران کار کنی برو سراغ جاوا (اگه به جاوا تسلط پیدا کنی توی ایران هم پول خوبی در میاری).
بعد برای برنامه نویسی وب ، اگه #C کار کردی برو سرتغ ASP.Net در غیر اینصورت میتونی از PHP استفاده کنی.
شاید مطلب زیر هم مفید باشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه منابع فارسی در رابطه با یاد گیری زبان c# بسیار کم هستند.منظورم آنلاین هست. ولی اگر اهل کتاب خوندن هستید کتاب های خوب فارسی هم وجود داره.برای گرفتن کتاب می تونید به سایت
naghoos-andisheh.ir
برید کتاب های نصبتا خوبی داره در رابطه با سی شارپ
در مورد پی دی اف هم باید بگم چند تا دونه کتاب خودم توی پی سی ورلد دیدم خیلی خوب بدودند ینک می گذارم برید دانلود کنید کتاب های خوبی هستند:
کتاب های دیگه ای هم هستند که یه سرچ توی فروم بزنید پیدا می کنید.
می تونید به سایت :
هم سر بزنید.
--------------------------------
نکته ای که باقی می مونه آقا نگید زبان سی برای کار های بزرگ نیست هست.همین ویندوزی که باهاش کار می کنید را با سی نوشتند دیگه از این بزرگ تر.پس هست.بای موفق باشید.
tanha.2011
09-06-2011, 13:49
ازتون ممنونم دوست عزیز،با مطالعه مطلبتون در وبلاگ open-source دیگه فهمیدم تصمیم درستی گرفتم وباید برم سراغCشارپ.در1نگاه وبلاگ جالبی بود.فکر کنم بتونه بهم کمک کنه.
مرسی
یه سری لینک دیگه:
شروع برنامه نویسی به زبان سی شارپ:
یا
آموزش برنامه نویس با سی شارپ:
اینم یادم رفت بگم در حال حاضر بهترین بهترین کتابی که می تونید برای سی شارپ پیدا کنی این هستش How to Program Visual Studio 2005 DEITERL & DEITEL ترجمه شده مهندسی پروین صفاحی انشارات ناقوس.فقط ترجمه جعفر نژاد قمی را نخرید اگه می خواهید بخرید.
خوب این هم یک سری کتاب به زبان غیره پارسی که دوستان می توننند استفاده کنند.روی نت هست همشون:
Apress - Pro C# 2008 and the NET 3.5 Platform Fourth Edition
Apress - Beginning ASP.NET 3.5 in C# 2008 From Novice to Professional, Second Edition
Apress - Pro Asp Net 3.5 In C# 2008, Second Edition
Apress Pro LINQ C Sharp
Apress.Introducing.dot.NET.4.0.with.Visual.Studio. 2010.Feb.2010
Apress.Pro.Entity.Framework.4.0.Mar.2010
CSharp.2010.Recipes.A.Problem.Solution.Approach
Apress.Pro.Dynamic.dot.NET.4.0.Applications.Jan.20 10
Apress Pro WPF In C# 2010
moucker_boy
09-06-2011, 14:44
سلام.
ببین دوست عزیز با توجه به کاری که می خوای انجام بدی به نظر من باید از برنامه های شی گرا استفاده کنی. مثل visual basic یا زبان c یا ++C . این هم به خاطر داشته باش که اولین کسی که میتونه بهت کمک کنه تا یه زبان برنامه نویسی خوبو پیدا کنی، خودت هستی. برو تو اینترنت تحقیق کن. برو از اونایی که می دونی تو همون کاری که می خوای بکنی هستن و موفقن سؤال کن تا یه زبان خوب پیدا کنی.
امیدوارم تونسته باشم کمک ارزشمندی کرده باشم.
.
.
.
Open-Source
09-06-2011, 18:13
سلام.
ببین دوست عزیز با توجه به کاری که می خوای انجام بدی به نظر من باید از برنامه های شی گرا استفاده کنی. مثل visual basic یا زبان c یا ++C . این هم به خاطر داشته باش که اولین کسی که میتونه بهت کمک کنه تا یه زبان برنامه نویسی خوبو پیدا کنی، خودت هستی. برو تو اینترنت تحقیق کن. برو از اونایی که می دونی تو همون کاری که می خوای بکنی هستن و موفقن سؤال کن تا یه زبان خوب پیدا کنی.
امیدوارم تونسته باشم کمک ارزشمندی کرده باشم.
.
.
.
کجای Visual Basic و C شی گرا هستش؟!!!!!!!!!!!!:18: (C یه زبون رویه ای و VB یه زبون ماژولار هستش).
در ضمن اگه از همون ایتدا بره سراغ شی گرائی ، ممکنه از برنامه نویسی زده بشه.
شی گرائی چی هستش؟:
پس قرار شد که #C کار کنی .:rolleye:
- اگه میخوای برنامه نویسی رو از صفر شروع کنی به نظر من #C برا این کار خوب نیست و بهتره از یه زبون سطح پایین تر مثل C++/C استفاده کنی و بعد وارد #C بشی (اینجوری ذهن خلاقی توی برنامه نویسی پیدا میکنی).
- ولی اگه اصرار داری با #C برنامه نویسی رو شروع کنی ، بهتره از اول زیاد روی شی گرائی #C تمرکز نکنی ، یعنی ابتدا اصول رو یاد بگیر بعد برو سراغ شی گرائی .
- ولی اگه با برنامه نویسی آشنا هستی میتونی مستقیم بری #C و خیلی سریع بری سراغ شی گرائی .
در مورد منبع باید بگم که منابع فارسی برای #C به وفور پیدا میشه - که 99% اونا تا سطح متوسط بیشتر بالا نمیرن ، پس برای شروع خوبه.
به نظر من کتاب فیزیکی بگیر خیلی از منابع کامپوتری بهتره ، بعد که دستت راه افتاد میتونی فیلم های زبون اصلی رو ببینی که به وفور پیدا میشن و خیلی مفید هستن(از کتب زبون اصلی به مراتب کاربردی تر هستن - یه نصیحت خودتو خیلی درگیر کتب زبون اصلی نکن).
در ضمن MSDN رو هم فراموش نکن (بهترین منبع برای کار با زبان های مایکروسافت).
:10:
tanha.2011
09-06-2011, 18:55
میخامcشارپ یادبگیرم.Cرو تودانشگاه خوندم،قوانین پایه ی برنامه نویسی روبلدم.
ازشما دوستان(VGS و open-source) هم بابت معرفی منابع ممنونم.
Reza Razor
11-06-2011, 16:46
دوستان من هیچ پیش زمینه این از برنامه نوسی ندارم. بیشتر دوست دارم زبونی باشه که کاربرد زیادی داشته باشه و بتونم با ساختن اپلیکیشن و برنامه های شخصی خودم از کار باهاش لذت ببرم ...
بین زبونهای مختلف هم میخوام سه ماه تابستون برم یکی از این کلاسها که مدرک فنی حرفه ای میده ...
کمکم میکنین یه انتخاب درست بکنم ؟ راستش از صحبتهای تا اینجا به این نتیجه رسیدم بین جاوا و سی پلاس یکی رو انتخاب کنم
ولی نگرانم چون هیچ پیش زمبنه ای ندارم خوب نتونم یاد بگیرم
دوستان من هیچ پیش زمینه این از برنامه نوسی ندارم. بیشتر دوست دارم زبونی باشه که کاربرد زیادی داشته باشه و بتونم با ساختن اپلیکیشن و برنامه های شخصی خودم از کار باهاش لذت ببرم ...
بین زبونهای مختلف هم میخوام سه ماه تابستون برم یکی از این کلاسها که مدرک فنی حرفه ای میده ...
کمکم میکنین یه انتخاب درست بکنم ؟ راستش از صحبتهای تا اینجا به این نتیجه رسیدم بین جاوا و سی پلاس یکی رو انتخاب کنم
ولی نگرانم چون هیچ پیش زمبنه ای ندارم خوب نتونم یاد بگیرم
سلام دوست عزیز....
بهترین گزینه سی شارپ هست...انتخاب دیگه ای بکنی دیگه راه برگشتی نیست:31:.
شوخی میکنم...اشتباه نکنید.اینجا افراد با تجربه ی بسیاری هستند که میتونند کمکتون کنند در زمینه برنامه نویسی...
شما میتونید ابتدا روی اپلیکیشن سی شارپ کارکنی سپس بری سمت وب...
اپلیکیشن میگم چون به دلیل شیرین بودنش باعث میشه زودتر یاد بگیری....وب هم که به دلیل پول...
موفق و پیروز باشید.
(غیر سی شارپ انتخاب نکنیا:31:)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.