ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : unalloc شدن بخشی از هارد؟؟؟!!!!

mmsz
20-04-2011, 10:17
180 تا از 500 تای هاردم unalloc شده و نه با disc management و نه با نرم افزارهای مدیریت هارد نتونستم برش گردونم ، لطفا منو راهنمایی کنید که باید چکار کنم؟

ata.royalfalcon
20-04-2011, 14:53
180 تا از 500 تای هاردم unalloc شده و نه با disc management و نه با نرم افزارهای مدیریت هارد نتونستم برش گردونم ، لطفا منو راهنمایی کنید که باید چکار کنم؟

اگر اطلاعات با ارزشي دارين با استفاده از نرم افزارهای بازیابی ، اطلاعات رو بازیابی کنین و مجددا اون پارتیشن رو فرمت کنین
یعنی اول بازیابی اطلاعات مورد نظر و بعد فرمت همون پارتیشن . براي بازيابي هم نرم افزار پيشنهادEASEUS Data Recovery Wizard Professiona ميكنم .

آموزش مختصر درباره اين نرم افرار هم در اين پست گذاشتم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

يه بنده خدايي هاردش unallocated شده بود كه حداقل تونست فايلهاشو بازيابي كنه ، بد نيست اون تايپيك رو هم ببيني

mmsz
20-04-2011, 23:43
اگر اطلاعات با ارزشي دارين با استفاده از نرم افزارهای بازیابی ، اطلاعات رو بازیابی کنین و مجددا اون پارتیشن رو فرمت کنین
یعنی اول بازیابی اطلاعات مورد نظر و بعد فرمت همون پارتیشن . براي بازيابي هم نرم افزار پيشنهادEASEUS Data Recovery Wizard Professiona ميكنم .

آموزش مختصر درباره اين نرم افرار هم در اين پست گذاشتم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیديه بنده خدايي هاردش unallocated شده بود كه حداقل تونست فايلهاشو بازيابي كنه ، بد نيست اون تايپيك رو هم ببيني

توی disc management اون قسمتی که unallocated شده رو هیچ کاری نمی تونم بکنم.
آیا باید بقیه ی پارتیشن ها رو فرمت کنم؟

ata.royalfalcon
21-04-2011, 07:05
توی disc management اون قسمتی که unallocated شده رو هیچ کاری نمی تونم بکنم.
آیا باید بقیه ی پارتیشن ها رو فرمت کنم؟

شرمنده از بابت تاخير

وقتي بقيه پارتيشنها مشكلي ندارن ، براي چي فرمت بشن ؟؟؟ (اطلاعاتت از بين ميره)
شما روي اون قسمتی که unallocated شده راست كليك كنيد و سپس فرمت كنين !!! (غير ممكنه كه نشه)