مشاهده نسخه کامل
: ایا تو این اسکرین شات فرکانس cpu استاندارده ؟!
SA.JJ.AD
19-04-2011, 01:02
سلام خدمت دوستان و اساتید !:11:
.
بنده حدود 2 ساله که از سی پی یو e7300 استفاده میکنم !! که مقداری هم اورکلاکش کردم !! تا 2.9 گیگاهرتز !!
.
بصورت اتفاقی چشمم افتاد به یه شاتی از این cpu توسط نرم افزار cpu-z
.
این عکس رو خودم الان گرفتم از نرم افزار cpu-z
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این عکس رو یکی تو همین فروم گذاشته بود :
به فرکانس هسته دقت کنید !! برا من چرا 1712 هست (قبل از اورکلاک یه 200 تایی کمتر بود)
.
موضوع چیه ؟!:41:چرا برا منو اینقد پایین تر از استانداردش نشون میده ؟!:13:
.
مشخصات دقیق این cpu هم اینه ::: » ::: Intel Core 2 Duo CPU - E7300 @ 2.66 GHZ
+
:11:
خودتون اور کردین ؟؟؟
bus speed رو گذاشتین روی 285.3 و multiplier رو 6 :blink:چرا؟
SA.JJ.AD
19-04-2011, 03:56
خودتون اور کردین ؟؟؟
bus speed رو گذاشتین روی 285.3 و multiplier رو 6 :blink:چرا؟
:31:
خیر - برا اور سی پی یو فقط 1 قسمت تو مادربرد لعنتیم هست :2:!!که اونم فقط میشه core speed رو از اونجا یکم افزایش داد !! :2:
.
وگرنه کاره دیگه ای نکردم :41:!!
.
کلا از چتد سال پیش همینجوری بوده و دارم استفاده میکنم و مشکلی پیش نیومده !!:18: و خیلی هم خوب انگار داره کار میکنه :18:
فکر کنم underclock کردین CPU بیچاره رو...
SA.JJ.AD
19-04-2011, 11:07
فکر کنم underclock کردین CPU بیچاره رو...
:16:
+
عرفان خان . همونطور که ذکر کردم اگه من به حالت عادی و پیش فرض برمیگردونم !! هم همینه !! یعنی تو حالت دیفالت !! (که من اصلا اور نکنم) میزنه 1550 و همین حدودا !!:13:
.
راستی ویندوز و یا نرم افزار های جانبی که مشخصاتو اینو میگن : :20:
حالا موضوع چیه . نمیدونم !! :31: قبل از اینکه این اسکرین شاتی که ببینم دیروز !! فک میکردم که شاید تو حالت لود فرکانسش بره رو 2850 !!:31::31::31::27:
اتوماتیک درحالت بیکاری فرکانس cpu پایین میاد.توی حالتی که cpu usage بالا هست هم برید توی cpuz نگاهش کنید
با سلام
اتوماتیک درحالت بیکاری فرکانس cpu پایین میاد.توی حالتی که cpu usage بالا هست هم برید توی cpuz نگاهش کنید
به نظر من هم همینه
در بایوس یک قابلیتی هست که که به صورت اوتومات فرکانس سی پی یو رو در حالت بیکاری پایین میاره تا مصرف بهینه بشه و در اورکلاک معمولا این خاصیت رو غیر فعال می کنن یادم نیست اسمش چی بود چیزی شبیه speed spelt یا همچین چیزی
( مطمئن نیستم )
شما باید چک کنید ببیند در مواقع اوج کار سی پی یو هم فرکانس در همین حد هست یا نه
موفق باشید
SA.JJ.AD
19-04-2011, 12:16
دوستان بع مدت 10 دقیقه برای تست !! به فیلم 720 رو گذاشتم کانورت شه !! سی پی یو هم میزانه فعالیتش در حین کانورت بین 60 تا 80 میچرخید !! اما فقط 1712.0 شد 1712.2 !!! :18:
.
یعنی تو این چند سال داشتم با حدود نصفه قدرت سی پی یو کار میکردم ؟! :18:
SA.JJ.AD
19-04-2011, 12:44
این 2 تا عکس که الان گرفتم از محیط های مرتبط با سی پی یو !!
(همه تنظیمات پیش فرض هستن !!)
(راستی اون گزینه ی اول که غیر فعاله چیه ؟) کلا یه توضیحی راجع به اون 4 تا گزینه بدید ممنون میشم:19:)
اینم از قسمتی که ازش اورکلاک میکنم !! :2: رو هر فرکانسی هم ویندوز بالا نمیاد !!
اون گزینه ها تا 400 ادامه دارن !! که فقط 3 تاشون جواب میده :18:
توضیحات :
فقط 167 بزارم فرکانس میشه 2.85 و اگه 400 بزارم میشه 2.76 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یکی دیگه هم هست که الان یادم نیست !! فرکانسو میکنه 3.33 که رو اون فرکانس پایدار نیست و بدرد نمیخوره !! (قاط میزنه) - (کلا مادربورد انگاری خیلی ناجوره و مزخرفه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+
اینو هم اضاف کنم که الان رفتم تموم اون گزینه های عکس اولو غیر فعال کردم !! و وارد ویندوز شدم !! بازم فرکانس رو 1712 زده بود ! :18::2:
با سلام
به نظر من هم همینه
در بایوس یک قابلیتی هست که که به صورت اوتومات فرکانس سی پی یو رو در حالت بیکاری پایین میاره تا مصرف بهینه بشه و در اورکلاک معمولا این خاصیت رو غیر فعال می کنن یادم نیست اسمش چی بود چیزی شبیه speed spelt یا همچین چیزی
( مطمئن نیستم )
شما باید چک کنید ببیند در مواقع اوج کار سی پی یو هم فرکانس در همین حد هست یا نه
موفق باشید
منظورتون intel turbo boost هست . cpu ایشون Intel® Turbo Boost Technology ساپورت نمیکنه :31:خودش هم میگه دستی اینکار رو کرده
این 2 تا عکس که الان گرفتم از محیط های مرتبط با سی پی یو !!
(همه تنظیمات پیش فرض هستن !!)
(راستی اون گزینه ی اول که غیر فعاله چیه ؟) کلا یه توضیحی راجع به اون 4 تا گزینه بدید ممنون میشم:19:)
اینم از قسمتی که ازش اورکلاک میکنم !! :2: رو هر فرکانسی هم ویندوز بالا نمیاد !!
اون گزینه ها تا 400 ادامه دارن !! که فقط 3 تاشون جواب میده :18:
توضیحات :
فقط 167 بزارم فرکانس میشه 2.85 و اگه 400 بزارم میشه 2.76 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یکی دیگه هم هست که الان یادم نیست !! فرکانسو میکنه 3.33 که رو اون فرکانس پایدار نیست و بدرد نمیخوره !! (قاط میزنه) - (کلا مادربورد انگاری خیلی ناجوره و مزخرفه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+
اینو هم اضاف کنم که الان رفتم تموم اون گزینه های عکس اولو غیر فعال کردم !! و وارد ویندوز شدم !! بازم فرکانس رو 1712 زده بود ! :18::2:
دو تا گزینه رو که جواب میدن بزار . ولی دیفالتش 266 هست
SA.JJ.AD
20-04-2011, 05:12
دوستان و اساتید محترم . با توجه ه توضیحات صفحه ی قبلم !! نظرتونو لطفا بگید !! کم کم دارم شک میکنم !! که تو این 2.3 سال داشتم با این سرعت سی پی یو کار میکردم !! اتفاقا تو بعضی بازی ها شده که تنظیمات گرایکی رو پاین یا بالا هم میردم!! فرق انچنانی نمیکرد تو فریم دهی !! (این همون محدودیت توسط سی پی یو هستش یا کلا شاید مشکل از جانب اون بازی ها (که خیلی هم کم پیش میاد بودن) :2:) ؟؟؟
.
کلا موندم چیکار کنم !!:41: خوب اگه از نصفه قدرتش استفاده میشه به فرض مثال !! پس چرا تو لود ها و مصرف های طولانی دماش به حد نصاب میرسه !! چرا ویندوز و نرم افزار های جانبی میگن 2.66 ؟!!! راهنمایی کنید لطفا !! فکرمو عجیب مشغول کرده :9:
با سلام
منظورتون intel turbo boost هست . cpu ایشون Intel® Turbo Boost Technology ساپورت نمیکنه خودش هم میگه دستی اینکار رو کرده
نه دوست من . منظورم intel turbo boost نیست این توی نسل corei وجود داره در این خاصیت فرکانس اولیه سی پی یو مثلا 1.7 است که در حالت توربو به مثلا 2.6 میرسه و اینطور نیست که فرکانس کمتر بشه
منظورم من خاصیتی مثل cool'n'quiet در پردازند های amd است فکر می کنم باید Enhanced SpeedStep باشه البته مشکل ایشون نباید از این قسمت باشه چون در این حالت سی پی یو در زمان فشار کاری به حالت فرکانس اولیه اش برمیگرده
در ویندوز هم شما ازمنوی Control panel و تگ Power option گزینه High performance انتخاب کنید . دراین حالت سیستم با حداکثر توان و بدون صرفه جویی در مصرف انرژی کار می کند .
ضمنا با نرم افزارهای دیگه ای مثل hwinfo هم حتما چک کنید
موفق باشید
SA.JJ.AD
20-04-2011, 07:34
اینم یه عکس از نرم افزاری که گفتید :
والا گیج شدم !! :13:
.
الان از قسمت کنترل پنل تنظیماتو هم گذاشتم رو High performance
با سلام
ببین دوست من چرا ضریب مولتی پایر شما کم شده یعنی از 10 پایین تره ؟
در صفحه قبل اگه نگاه کنید bus speed باید 266 باشه به ضریب مالتی پایر 10 ( نمونه ای که در مقابل سیستم خودتون گذاشتین )
خوب چون در این سری پردازندها ضریب مالتی پایر قفل هست و فقط برای اور می تونید bus speed رو بالا ببرید و من فکر می کنم شما رفتین و ضریب مالتی پایر رو کم کردید و به همین خاطر فرکانس پایین هست
285*6=1710
خوب الان که می بیند ضرب درست است و در نرم افزار hwinfo هم همین رو نشون داده با دو تا ضریب ماتی پایر
شما از توی بایوس ضریب مالتی پایر رو به 10 برسونید و bus speed رو روی همون 266
الن سر کارم هستم و نمی تونم به محیط بایوس برم
اینها رو هم یک چک کنید شاید مشکل حل بشه
موفق باشید
SA.JJ.AD
20-04-2011, 08:45
با سلام
ببین دوست من چرا ضریب مولتی پایر شما کم شده یعنی از 10 پایین تره ؟
در صفحه قبل اگه نگاه کنید bus speed باید 266 باشه به ضریب مالتی پایر 10 ( نمونه ای که در مقابل سیستم خودتون گذاشتین )
خوب چون در این سری پردازندها ضریب مالتی پایر قفل هست و فقط برای اور می تونید bus speed رو بالا ببرید و من فکر می کنم شما رفتین و ضریب مالتی پایر رو کم کردید و به همین خاطر فرکانس پایین هست
285*6=1710
خوب الان که می بیند ضرب درست است و در نرم افزار hwinfo هم همین رو نشون داده با دو تا ضریب ماتی پایر
شما از توی بایوس ضریب مالتی پایر رو به 10 برسونید و bus speed رو روی همون 266
الن سر کارم هستم و نمی تونم به محیط بایوس برم
اینها رو هم یک چک کنید شاید مشکل حل بشه
موفق باشید
ممنون دوست عزیز
.
اما ...
.
همونطور که چندین بار ذکر کردم !! من هیچیو تغییر ندادم از تو محیط بایوس !! مادربرودم هم یه مدل ناشناخته ی نسبتا مزخرفه که تنظیمات خاصی نداره !! اگه دقت میکردید متوجه میشدید که از اون حالت اورکلاکی که کرده بودم در اوردم !! یعنی تنظیمات ستاپ رو ریست کردم و بله حالت پیشفرض برگردونم !! الان تنظیمات خودشه !! من هیچیو تغییر ندادم !! اون چیزایی که شما میگی رو هم تو تنظیمات بایوس ندیدم !! کلا فک کنم تنظیمات مرتبط با سی پی یو یه همون 2 تا عکسی که تو صفحه ی قبل گذاشتم خلاصه میشن !!
.
بازم میگم من هیچی تغییر ندادم !! همون 2880 رو هم با ریست به حالت پیش فرض یعنی 2660 برگردونم !!
.
نمیدونم چیکار کنم دیگه !! :41:2.3 ساله که همینجوری داشتم ازش استفاده میکردم !!:19:
با سلام
یعنی اون عکسی که از cpuz در پست اول گذاشتین بعد از قرار دادن در حالت دیفالت است ؟
الن همین cpuz همین رو نشون میده یعنی busspeed 285 ؟
اگه اینو نشون بده که در حالت دیفالت نیست
SA.JJ.AD
20-04-2011, 09:25
:18:
دوستان یه چیز دیدم گفتم بزارم اینا :18:
.
تو این عکسی که گرفتم به اون قسمت که با علامت مشخص کردم دقت کنید :18:
چی میگه این :18: Locked ?? :18:
با سلام
راستش
SpeedStep Technology allowed the CPU to switch between two clock frequencies on the fly: Low Frequency Mode (LFM), which maximized battery life, and High Frequency Mode (HFM), which allowed you to run your CPU at its maximum speed. The CPU had two clock multiplier ratios and what it did was to change the ratio it was using. The LFM ratio was factory-lock and you couldn’t change it.
توی تنظیمات بایوس من به این صورت هست
cpu clock rato =11
cpu host frequency = 275
خوب مقدار تفاوتی که می تونستم در بین cpu clock rato بدم از 6 تا 11 بود
275 رو هم خودم از 266 بالا بردم
حالا اگه این دو گزینه توی بایوس شما هست اونها رو تغییر بدین به صورت
cpu clock rato=10
cpu host frequency =266
البته این گزینه ها در مادربردهای مختلف باه هم فرق می کنن ولی از روی اعدادت می تونی پیدا کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SA.JJ.AD
20-04-2011, 09:49
دوست عزیز همونطور که گفتم مادربوردم هیچ تنظیماتی نداره !! :2:کلا همه ی تنظیمات مرتبط با cpu ش خلاصه میشه به اون 2 تا عکسی که تو صفحه ی قبل گذاشتم !! :2:
+
اساتید محترم لطفا نظرتونو راجع به اون عکسی که تو پست قبلیم گذاشتم بگید !! اون قسمت که با علامت مشخص کردم داره چی میگه !:41:! locked !! :18:
SA.JJ.AD
20-04-2011, 10:30
یه نفر تو این فروم خارجی !! دقیقا مشکل منو داشت !! :
متاسفانه زبانم زیاد خوب نیست :13:!! دوستان یه نگاهی بندازید ببینید چی میگن !! انگار اکثرا میگن مشکل از مادربورده و پشتیبانی نمیکنه و فلان !!
اینم لینکش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعجب گرفتاری شدم :41:
.
دوستان لطفا نظرتونو بگید :41:
مادربردت چیه؟
اون فروم هم اول مثل من فکر کردن به خاطر تکنولوژی Intel SpeedStep هست.کسی هم نفهمیده مشکل چیه تا خود طرف با شرکت سازنده مادربرد مکاتبه کرده و شرکت عذرخواهی کرده و گفته مادربردمون پردازنده شما را به طور کامل ساپورت نمیکنه
SA.JJ.AD
20-04-2011, 15:26
مادربردت چیه؟
اون فروم هم اول مثل من فکر کردن به خاطر تکنولوژی Intel SpeedStep هست.کسی هم نفهمیده مشکل چیه تا خود طرف با شرکت سازنده مادربرد مکاتبه کرده و شرکت عذرخواهی کرده و گفته مادربردمون پردازنده شما را به طور کامل ساپورت نمیکنه
ممنون عزیز
.
مادربوردم : SILICON 4ME :2:
.
چیپست :
Intel® P31 Express Chipset
.
هچند میدونم چیزه مسخره ای دام میگم :31: اما ربطی به 32 بیتی یا 64 بیتی بودن ویندوز نداره ؟!:31:
.
لطفا اساتید اهل فن نظراتشونو بگن !! چیکار بایستی کنم !!:41:
.
یعنی 3 سال داشتم با این سرعت سی پی یو کار میکردم ؟!:41:
ممنون عزیز
.
مادربوردم : SILICON 4ME :2:
.
چیپست :
Intel® P31 Express Chipset
.
هچند میدونم چیزه مسخره ای دام میگم :31: اما ربطی به 32 بیتی یا 64 بیتی بودن ویندوز نداره ؟!:31:
.
لطفا اساتید اهل فن نظراتشونو بگن !! چیکار بایستی کنم !!:41:
.
یعنی 3 سال داشتم با این سرعت سی پی یو کار میکردم ؟!:41:
نه ربط نداره.فکرکنم شرکتش جمع شده.اصلا سایتشو پیدا نمیکنم.احتمالا مشکل همون مادربرده وکاریش هم نمیشه کرد.اگر سایتشو پیدا میکردی حداقل بایوسو اپدیت میکردی شاید حل بشه
بیشتر ازین چیزی نمیدونم.مگر اینکه دوست خوبم Ultra_Black یا ess_1362 در این مورد بتونن کمک بیشتری بکنن
SA.JJ.AD
20-04-2011, 16:02
نه ربط نداره.فکرکنم شرکتش جمع شده.اصلا سایتشو پیدا نمیکنم.احتمالا مشکل همون مادربرده وکاریش هم نمیشه کرد.اگر سایتشو پیدا میکردی حداقل بایوسو اپدیت میکردی شاید حل بشه
بیشتر ازین چیزی نمیدونم.مگر اینکه دوست خوبم Ultra_Black یا ess_1362 در این مورد بتونن کمک بیشتری بکنن
درسته حدود 1 ماهی هست که یه سایت مزخرف هم که داشتن تعطیل شده کلا !! قبلا هم که بود هیچ اپدیتی برا مادربورد هاش عرضه نکرده بود !!:13:
.
حالا این دوستانیکه گفتید رو میشه ادرس پروفایلشونو بدید بگم بیان به ما یه کمک و راهنمایی برسونن :41:
درسته حدود 1 ماهی هست که یه سایت مزخرف هم که داشتن تعطیل شده کلا !! قبلا هم که بود هیچ اپدیتی برا مادربورد هاش عرضه نکرده بود !!:13:
.
حالا این دوستانیکه گفتید رو میشه ادرس پروفایلشونو بدید بگم بیان به ما یه کمک و راهنمایی برسونن :41:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخصوصا اقا احسان توی اورکلاک تجربه بالایی دارن
ess_1362
20-04-2011, 18:47
سلام
چیپ P31 محدودیتی در ساپورت پردازنده های سری 7 از نسل C2D نداره
اگر واقعا شما چنین مشکلی دارین 100% از ضعف بایاس (شرکت سازنده) هست
به هر حال تست کردن این موضوع راحت هست
با تبدیل فیلم HD نمیشه قضاوت کرد چون پردازنده باید روی 100% لود قرار بگیره
اینی که ضریب روی 6 قرار میگیره خیلی مهم نیست ولی در لود باید برگرده روی 10X
شما برنامه PRIME95 را بگیرید
حین تست در حالت BLEND نرم افزار CPU-Z را هم اجرا کنید
اگر مشکلی نباشه با افزایش ضریب از 6 به 10 فرکانس روی 2.66 قرار میگیره
نکته : قبل از همه این کارهای CORE SPEED را روی 266 قرار بدین
موفق باشید
سلام
موفق باشید
سلام.فکر نکنم فایده داشته باشه .چون ایشون گفتن
ا
ینو هم اضاف کنم که الان رفتم تموم اون گزینه های عکس اولو غیر فعال کردم !! و وارد ویندوز شدم !! بازم فرکانس رو 1712 زده بود !
یعنی speedstep غیر فعال کردن.باز هم نشده.
یه مادربرد msi یا یه چیپ دیگه توی اون فرومی که ادرسشو دادن هم دقیقا طرف همین مشکلو داشت.ضریب پردازنده پایین بود.خود msi گفته بود مشکل از مادربردمونه.
SA.JJ.AD
20-04-2011, 20:41
سلام
موفق باشید
سلام :11:
+
بفرما این عکسی که در حین کار کردم اون نرم افزار prime95 تهیه کردم !! سی پی یو هم رو حالت 100% هستش !! اما اون لعنتی بازم رو 1595 هستش و تکون نمیخوره !!:41:
به این عکس هم که تو صفحه قبل گذاشته بودن و قسمت علامت گذاری شده دقت کنید ببینید چیزی دستگیرتون میشه !!:41:
اخه چرا تو این حالت و سرعت کم !! دما تو حالت لود عادیه ( منظورم اینه که اگه الان میرسه به 65 پس تو حالت اصلی که 2666 هست باید بره 90 تا 100 دیگه !! :18:
.
چجوریاست !!:13:
SA.JJ.AD
21-04-2011, 17:03
دوستان راهنمایی نمیکنید ؟! ! اعصابمو ریخته بهم :2:خوشحال بودم که مثلا کارت گرافیک گرفتیما !:13: الان دارم احساس میکنم تو بازی هایی که نیاز به سی پی یو قوی هست تو تنظیمات بالا کارت گرافیک نمیتونه تواناییشو نشون بده و هر چند لحظه یه جوراییی افت فریم میزنه و بعد خوب میشه میشه !! باید بخاطر همین سی پی یو باشه درسته ؟! بعد از 3 سال تازه متوجه شدم !! :41::13::41:فک کنم چون بلا گرافیکم ضعیف بود ضعف سی پی یو خودشو نشون نمیداد !!
.
دوستان لطفا راهنمایی کنید با توجه به عکس هایی که قرار دادم !! راهی نیست که سی پی یو از قدرت واقعیش استفاده کنه ؟! و اینکه چرا با این قدرت کم که حدودا نصفه قدرتش داره استفاده میشه !! دما در هنگام لود به حد معقول میرسه !! یعنی اگه از قدرت واقعیش هم استفاده بشه دما همینقدره ؟!
:41:
ess_1362
21-04-2011, 20:04
آقا بایاس برد ناقص هست و ایراد داره
از اونجایی که سایت ساپورت مناسبی برای این برد نیست دو تا پیشنهاد بهت میدم :
1-برد ، پردازنده و رم را بفروشی و یک تغییر پلتفرم کوچیک بدی
2-فقط برد را عوض کنی
البته من با اولی بیشتر موافقم
حالا هر کدوم از دو راه که مد نظرت بود می تونم کمکت کنم
موفق باشی
SA.JJ.AD
21-04-2011, 20:13
آقا بایاس برد ناقص هست و ایراد داره
از اونجایی که سایت ساپورت مناسبی برای این برد نیست دو تا پیشنهاد بهت میدم :
1-برد ، پردازنده و رم را بفروشی و یک تغییر پلتفرم کوچیک بدی
2-فقط برد را عوض کنی
البته من با اولی بیشتر موافقم
حالا هر کدوم از دو راه که مد نظرت بود می تونم کمکت کنم
موفق باشی
یعنی هیچ راهی دیگه نداره ؟!:41:
.
گزینه 1 که اصلا نمیتونم (تازه گرافیکو رمو عوض کردم دیگه بودجه نمیکشه:13:)
گزینه 2 !! پس مادربوردو تا چند وقت دیگه عوض میکنم :41: دوستان با 100 تومن میشه یه مادربوردی که هم این مشکل توش به وجود نیاد و هم اجازه ی اورکلاک تا 3.2 بده رو تهیه کرد !؟ (تو این مادربورد لعنتی هیچ گزینه ای وجود نداره:2:)از سی پی یو هم که داره نصف استفاده رو میبره !! :2:
+
+
دوستان کسی به این قسمت سوالم پاسخ نداد که :
.
اگه این سی پی یو از قدرت واقغیش استفاده بشه دمای تو حالت لودش از اینی که الان هست بالاتر میره ؟! یا خیر ؟! اخه با این سرعت نصفه و نیمش تا 60 درجه میرسه !!
یعنی هیچ راهی دیگه نداره ؟!:41:
.
گزینه 1 که اصلا نمیتونم (تازه گرافیکو رمو عوض کردم دیگه بودجه نمیکشه:13:)
گزینه 2 !! پس مادربوردو تا چند وقت دیگه عوض میکنم :41: دوستان با 100 تومن میشه یه مادربوردی که هم این مشکل توش به وجود نیاد و هم اجازه ی اورکلاک تا 3.2 بده رو تهیه کرد !؟ (تو این مادربورد لعنتی هیچ گزینه ای وجود نداره:2:)از سی پی یو هم که داره نصف استفاده رو میبره !! :2:
+
+
دوستان کسی به این قسمت سوالم پاسخ نداد که :
.
اگه این سی پی یو از قدرت واقغیش استفاده بشه دمای تو حالت لودش از اینی که الان هست بالاتر میره ؟! یا خیر ؟! اخه با این سرعت نصفه و نیمش تا 60 درجه میرسه !!
پس اخر همون شد که برد خرابه
اگر فقط مادربرد میخوای فکر کنم ASUS P5Q SE2 براتون مناسبه.
قاعدتا وقتی فرکانس cpu پایین میاد باید دما کم بشه.
حالت واقعیش باید دماش حدود همینقدر باشه.
SA.JJ.AD
22-04-2011, 00:13
پس اخر همون شد که برد خرابه
اگر فقط مادربرد میخوای فکر کنم ASUS P5Q SE2 براتون مناسبه.
قاعدتا وقتی فرکانس cpu پایین میاد باید دما کم بشه.
حالت واقعیش باید دماش حدود همینقدر باشه.
پس چرا الان که تو حالت مثلا غیر واقعیش هست دماش اینطوره ؟!:13:
SA.JJ.AD
22-04-2011, 09:29
دوستان یه نکته ای :
.
اگه کلا برد خرابه !! پس چرا اینجا تو این عکس همه چیو از ت ستاپ درست داره نشون میده ؟!(البته اینجا 200 تا اور شده بود)
بازم شک دارم که یه کاری میشه کرد که ای از حداکثر قدرت سی پی یو استفاده کنه !!:41:
SA.JJ.AD
22-04-2011, 10:59
:18::18:
موفق شدم یه کاری بکنم !!!:18:
+
با یه نرم افزار که میگفتن مخصوص اینکاراست multiplier رو گذاشتم رو 8x ببینید چی شد : جواب داد :21:
رو 10 ایکس هم یه بار گذاشتم !! سرعت شد اورجینال یعنی همون 2666 !! :18::27:
+
افقط چون ترسیدم گفتم فعلا گذاشتم رو 8 !! :18: اسم نرم افزار هم CrystalCPUID هستش که تو یه فروم خارجی یه یارویی اینو پیشنهاد داده بود !! :18:
+
فقط یه مشکلی که داره اینه که بعد از ری استارت یا خاموش کردن سیستم به حالت قبلی بر میگرده !! که باید یه ایکونی که به اسم مثلا 10 ایکس بهت میده رو بصورت دستی تو لیست برنامه های استارت اپ قرار بدی ! :18:
+
به نظرتون این روشی که ابداع شد :31::27:غیر استاندارد نیست ؟! مشکل ساز نمیشه ؟! :31:رو 10 ایکس که گذاشتم و رفتم تو بازی دما تا 65 هم رسید !!!:13:
کلا در مادربرد های ناشناخته این باگها در بایوس خیلی شایعه. شما اگه ممکنه یک عکس از بایوس از صفحه ای که FSB رو تنظیم می کردید قرار بدید (همونجا که اور می کنید)
+
استفاده از این برنامه هم مشکلی نداره. می تونید اضافه کنید به استارتاپ.
خیلی خوشحال شدم!!! :40:
من تاپیک رو دنبال میکردم ولی چون نظری نداشتم پست ندادم!
در رابطه با دما هم خمیر چه طوره وضعش؟
کیس و وضعیت تهویه چه طور؟
SA.JJ.AD
22-04-2011, 11:42
کلا در مادربرد های ناشناخته این باگها در بایوس خیلی شایعه. شما اگه ممکنه یک عکس از بایوس از صفحه ای که FSB رو تنظیم می کردید قرار بدید (همونجا که اور می کنید)
+
استفاده از این برنامه هم مشکلی نداره. می تونید اضافه کنید به استارتاپ.
ممنون از پاسختون :20:
.
از همین جا اور کرده بودم !! فقط گزینه های 167 - 200 -385 و 400 جواب میدن ! که بهترینشون همون 167 هستش که فرکانس رو به 2885 میبرد !! . بقیه به غیر از اونایی که گفتم اصلا با انتخابشون سیستام به حالت استند بای میرفت و مجبور میشدم 3 ثانیه دکمه ی ری استارتو نگه دارم تا بالا بیاد !! اونایی که گفتم هم به ترتیب نبودن !! :18: یعنی : 200 فرکانسو میکرد 3.35 که اصلا پایدار نبود !! 385 هم همینوطور و 400 هم میشد 2.76 !! در مجموع همون 167 از همه بهتر بود !:13:
+
البته بنده تو این چند سال نمیدونستم که داره با 1600 کار میکنه !!:18:و با دیدن اون اسکرین شاتی که یه جا دیده بودم از همین سی پی یو فهمیدم !! :19:فک میکردم تو حالت لود فرکانسش عادی میشه !!:13:
SA.JJ.AD
22-04-2011, 12:17
دوستان الان تست کردم !! تو بازی shift 2 با همون تنظیمات گرافیکی قبل !! میزان فریم دهی !! از میانگین 25 تا 40 شد 35 تا 55 !!:18:
+
یعنی تا این حد تاثیر ؟!:18:کارت گرافیک عجب بدبختی بود از دست این :31:!! :18:
+
فقط یه مشکلی که هست اینه که با برنامه ی prime95 پنج دقیقه فقط تست گرفتم دما تا 71 رفت !! :18:
+
اما با 10 دقیقه بازی کردن به 62 رسید !! چیکار بایستی کرد ؟!
.
تهویه ی کیسم خیلی خوبه !! یه فن 12 جلو کیس نصب کرده بودم . و یه فن 12 هم پشت که از جلو هوا بیاد داخل کیس و از پشت بره !! برا همینه دمای بقیه ی قطعات خیلی خوبه !! گرافیک که از 65 هرگز بالاتر نمیره :31: و هارد ها هم 25 !! :20:
+
یعنی کولینگ استوک خود سی پی یو وقتی که سی پی یو داره از قدرت واقعیش تازه استفاده میشه رو نمیتونه خنک کنه !؟ :13:
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
اینو هم اضاف کنم که ...
.
این نرم افزار CrystalCPUID که یه ایکون به اسم 10 ایکس بهم داده رو نمیشه فقط هر وقت میخوام برم تو بازی روش کلیک کنم تا سرعت 2660 شه و تو حالت های دیگه همون 1600 مثه قبلا بمونه !؟ منظورم اینه که با این روال باهاش کار کنم مشکلی نداره ؟!
.
روزی 1 باز شاید بخوام تو یه بازی سنگین برم فعالش کنم مثلا :20:
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
اینم یه اسکرین شات از نرم افزار cpu-z که الان گرفتم !! الان همه چی عادی و خوبه دیگه ؟! :20:
دوست عزیز دماتون مشکلی نداره. حدود 60 درجه با کولینک استوک طبیعیه در بازی. اگه کیستون تمیز نیست می تونید چند ساعت وقت بگذارید و گرد و خاک و ... رو تمیز کنید تاثیر خوبی داره.
SA.JJ.AD
22-04-2011, 14:18
دوست عزیز دماتون مشکلی نداره. حدود 60 درجه با کولینک استوک طبیعیه در بازی. اگه کیستون تمیز نیست می تونید چند ساعت وقت بگذارید و گرد و خاک و ... رو تمیز کنید تاثیر خوبی داره.
ممنون
.
راجع به این قسمت نظری ندارید ؟! :20:
این نرم افزار CrystalCPUID که یه ایکون به اسم 10 ایکس بهم داده رو نمیشه فقط هر وقت میخوام برم تو بازی روش کلیک کنم تا سرعت 2660 شه و تو حالت های دیگه همون 1600 مثه قبلا بمونه !؟ منظورم اینه که با این روال باهاش کار کنم مشکلی نداره ؟!
.
روزی 1 باز شاید بخوام تو یه بازی سنگین برم فعالش کنم مثلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه نظرتون چیه که حالا که کولینگ مناسبی ندارم رو 8 یا 9 ایکس بزارم و بعد اور کنم رو 167! ! که فرکانس میشه حدود 2500 و هم bus speed و rated fsb افزایش پیدا کنن با این کار !! :20:وهمچنین با این کار DRAM frequency از 400 که الان هست میشه 428 !! اینجوری بهتر نیست ؟/!! ُسرعت هم گمونم افزایش پیدا میکنه !! :20:
+
خیلی ممنون :11:
:18::18:
موفق شدم یه کاری بکنم !!!:18:
+
با یه نرم افزار که میگفتن مخصوص اینکاراست multiplier رو گذاشتم رو 8x ببینید چی شد : جواب داد :21:
رو 10 ایکس هم یه بار گذاشتم !! سرعت شد اورجینال یعنی همون 2666 !! :18::27:
+
افقط چون ترسیدم گفتم فعلا گذاشتم رو 8 !! :18: اسم نرم افزار هم CrystalCPUID هستش که تو یه فروم خارجی یه یارویی اینو پیشنهاد داده بود !! :18:
+
فقط یه مشکلی که داره اینه که بعد از ری استارت یا خاموش کردن سیستم به حالت قبلی بر میگرده !! که باید یه ایکونی که به اسم مثلا 10 ایکس بهت میده رو بصورت دستی تو لیست برنامه های استارت اپ قرار بدی ! :18:
+
به نظرتون این روشی که ابداع شد :31::27:غیر استاندارد نیست ؟! مشکل ساز نمیشه ؟! :31:رو 10 ایکس که گذاشتم و رفتم تو بازی دما تا 65 هم رسید !!!:13:
خوبه.اون نرم افزارو طرف توی اون فروم تست کرده بود براش جواب نداده بود.خوبه برا شما جواب داده.مبارکه
SA.JJ.AD
22-04-2011, 20:09
:31:
امتیاز سی پی یو توسط ویندوز هم افزایش پیدا کرد !!:31:
+
قبلا :
الان :31::
بعد از سه سال :39:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.