ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عینک سه بعدی

ŞHÍЯÍŃ
18-04-2011, 20:35
سلام دوستان یه سوال داشتم میخواستم ببینم با عینک سه بعدی میشه فیلم سه بعدی توی هر مانیتوری دید؟؟

یا نه مانیتور مخصوص میخواد؟؟؟

ممنون:11:

1navid
18-04-2011, 21:01
میشه نه ولی با اون کیفیت بالا که تو مانیتور 3d می بینی
بیشتر تو عکس های سه بعدی جواب می ده

masoud glx
18-04-2011, 21:39
خیر - نمیشه !

البته 3 بعدی داریم تا 3 بعدی .
من تلویزیون 3 بعدی دارم و خیلی چیزها رو قبل و بعد از خرید تست کردم .
اگر عینک آناگلیف استفاده کنید با فیلم های رنگی ... تا حدی 3 بعدی دیده میشه و کلا خوبه و بد نیست . عینکش هم بسیار ارزونه در حد 10 هزار تومن . اما برای دیدن فیلم های 3 بعدی پیشرفته تر و جدید که البته حجم های بسیار بالایی هم دارن مثلا آواتار 3 بعدی با حجم بالای 15 گیگابایت شما فقط با عینک های مخصوص که قمیتی بین 100 تا 300 هزار تومن دارن و استفاده از تلویزیون یا مانیتوری که قابلیت 3 بعدی رو داشته باشه میتونی فیلم رو با حالت 3 بعدی مطلوب مشاهده کنی .

هرچند من و بسیاری دیگه از دوستانی که 3 بعدی دارن ، بعد از نیم ساعت 3 بعدی دیدن سرگیجه گرفتیم !! حالتی مثل سردرد و گیج بودن !

amirchifekkardi
13-05-2011, 16:08
ببخشید میشه کمی بیشتر در مورد 3 بعدی توضیح بدین میخوام مانیتور 3 بعدی بگیرم و میخوام اطلاعات کاملی در این باره داشته باشم

pesilium
02-06-2011, 13:05
خیر - نمیشه !

البته 3 بعدی داریم تا 3 بعدی .
من تلویزیون 3 بعدی دارم و خیلی چیزها رو قبل و بعد از خرید تست کردم .
اگر عینک آناگلیف استفاده کنید با فیلم های رنگی ... تا حدی 3 بعدی دیده میشه و کلا خوبه و بد نیست . عینکش هم بسیار ارزونه در حد 10 هزار تومن . اما برای دیدن فیلم های 3 بعدی پیشرفته تر و جدید که البته حجم های بسیار بالایی هم دارن مثلا آواتار 3 بعدی با حجم بالای 15 گیگابایت شما فقط با عینک های مخصوص که قمیتی بین 100 تا 300 هزار تومن دارن و استفاده از تلویزیون یا مانیتوری که قابلیت 3 بعدی رو داشته باشه میتونی فیلم رو با حالت 3 بعدی مطلوب مشاهده کنی .

هرچند من و بسیاری دیگه از دوستانی که 3 بعدی دارن ، بعد از نیم ساعت 3 بعدی دیدن سرگیجه گرفتیم !! حالتی مثل سردرد و گیج بودن !

با این حساب تی وی و مونیتور های سی آر تی تعطیلن دیگه نه؟

masoud glx
02-06-2011, 17:13
منظورتون از تعطیلن رو درست متوجه نمیشم ولی احتمالا همون چیزی که شما میگی درست هستش .

pesilium
04-06-2011, 21:19
منظورتون از تعطیلن رو درست متوجه نمیشم ولی احتمالا همون چیزی که شما میگی درست هستش .

خرید عینک برای crt 29 اینچ بی فایده هست؟

masoud glx
05-06-2011, 01:04
بله خرید عینک های 3 بعدی جدید برای شما بی فایده ست .
البته صرف اقتصادی هم ندارد برای شما چون هر عدد عینک جدید هم قیمت تلویزیون شماست !!