ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال در رابطه با Premier Pro CS5

Shayan AW
18-04-2011, 18:18
سلام دوستان

راستش تا چند وقت پیش کلیپ هامو با Power Director می ساختم و به قول معروف این برنامه رو جویدم و همه چیزشو بلد شدم
اما الان برای کار با پرده کروماک میخوام از Premier Pro CS5 استفاده کنم اما توی چیز های مبتدیانه گیج شدم

بهترین راه برای Trim کردن و بریدن قسمت های مختلف فیلم چیه؟ بهترین راه برای زمان بندی یک قسمت فیلم چیه ؟منظورم اینه که مثلا میخوام یک قسمت از ویدیو رو با آهنگ هماهنگ کنم و دوست دارم از ثانیه 45 بقیه کلیپ رو حذف کنم و کلا اینجوری نباشه که ماوس رو روی کناره های فیلم بگیرم و بکشم تا کوتاه بشه

سوال دیگم اینه که برای لرزاندن یک قسمت فیلم از چی باید استفاده کرد

و اگه بخوام سرعت یک فایل رو کم کنم در صورتی که زمان بندی اون تغییر نکنه باید چیکار کنم ؟

ممنون

Shayan AW
19-04-2011, 15:13
دوستان یکی کمک نمیکنه ؟

Mr.World.Wide
01-05-2011, 11:50
چطوری میخوای سرعت فیلم رو کم کنی ولی زمانبندیش به هم نخوره مگه میشه؟
برای بریدن هم همو ن ابزار کات از هم مناسب تره

برای لرزوندن هم فکر کنم باید یری توی افتر افکت با افکت wigglle کار کنی

mojedarya
05-05-2011, 11:25
برای Trim کردن کلیدy بزن موس را وسط کلیپ ببر و چپ و راست بکش
برای برش فیلم Ctrl+K بزن
برای لرزوندن با موشن افکت و ایجاد کی فرم
برای سرعت فیلم با تایم ریمپ که در قسمت افکت کنترل مباشد استفاده کن

eai
17-05-2011, 13:23
من خودم مبتدیم ولی یه فیلم آموزشی دیدم یه خورده هم خودم ور رفتم یه چیزایی یاد گرفتم
برای بریدن یه ابزار خوب Razor tool است که توی tools هست میتونی c رو فشار بدی تا بیاد بعد هر جایی از کلیپ که کلیک کنی او قسمت رو از وسط می بره
برای کم کردن سرعت هم یک کلیپ رو انتخاب کن بعد از منوی Clip (بالای برنامه ) گزینه Speed/Duration رو انتخاب کن یه پنجره باز میشه که میتونی سرعت و زمان رو تغییر بدی علامت قفل را باز کن (با کلیک بر روی آن) سپس سرعت را از 100 % کمتر کن (اگه زیاد کنی زمان زیاد میشه و همین طور اگه قفل رو برنداری هم زمان با سرعت تغییر می کند)

Scorpionman
08-07-2011, 23:27
سلام دوستان
من مشكل خروجي گرفتن در پریمیر سی اس 5 دارم
کیفیت دی وی دی اصلا خوب نیست
باید برای رایت کردن کلیپ در سی دی چکار کنم؟
که بهترین کیفیت دی وی دی باشه؟