ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایــده ی شـمـا بـرای مـسـابـقـه ی پـرتـاب تـخـم مـرغ از ارتـفـاع !؟

Alireza-Khan
18-04-2011, 12:53
سلام دوستان ! قراره یه دوره مسابقه ی پرتاب تخم مرغ برگزار بشه تو شهرمون ، خواستم شما دوستای گل و عزیز هر ایده ای دارید اینجا مطرح کنید ! :20:

خدا اجرتون بده ! :40: :31:

amin666
18-04-2011, 22:59
حالا این به انجمن فیزیک چه ربطی داشت؟!

morteza.m2n
18-04-2011, 23:17
این دیگه چجور مسابقه ای هست یکم در مورد مسابقه و نحوه ی برگزاریش توضیح بده، :-؟؟

Alireza-Khan
19-04-2011, 12:53
حالا این به انجمن فیزیک چه ربطی داشت؟!

چون با قوانین فیزیک میتونی جلوی شکستن تخم مرغ رو بگیری ! :33:

این دیگه چجور مسابقه ای هست یکم در مورد مسابقه و نحوه ی برگزاریش توضیح بده، :-؟؟

داداش از ارتفاع تقریبا 6 متر باید تخم مرغ رو رها کنی و نشکنه ! البته با قرار دادن تخم مرغ تو سازه و ... ! :blink:

sinashahab
25-04-2011, 16:49
خوب کاری نداره که .

یه پایه طارحی کن که تخم مرغ توش قرار بگیره و بعدش سطح زیرش خیلی نسبت به تخم مرغ بزرگ باشه.

اینو تو فیزیک فصل فشار بررسی کردیم :31:

shabe.saket
25-04-2011, 17:04
چون با قوانین فیزیک میتونی جلوی شکستن تخم مرغ رو بگیری ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داداش از ارتفاع تقریبا 6 متر باید تخم مرغ رو رها کنی و نشکنه ! البته با قرار دادن تخم مرغ تو سازه و ... ! :blink:
محدودیتی توی ساخت سازه نیست؟
اگه نیست یه سازه مربعی شکل میسازیم.
از قطرهای درونی سازه بصورت ضربدری گوشه ها رو با طناب به هم متصل میکنیم.
در مرکز سازه یه قسمت دایره شکل با طناب درست میکنیم که تخم مرغ توش محکم وایسه.
تخم مرغ رو میزاریم در مرکز سازه که توی هوا با طناب وایساده.
اونجوری از هر ارفاعی پرت بشه پایین نمیشکنه.
این فکری ه که به ذهن من رسید.

1navid
25-04-2011, 17:10
می تونی از ایده فرود کاوش گر های فضای یاستفاده کنی مجموع چند بادکنک پکه تخم مرغ رو احاطه کرده باشه به هیچ عنوان نمیشکنه
ولیباید کاملا احاطه بشه البته جنس بادکنک ها هم باید خوب باشه

Alireza-Khan
25-04-2011, 21:05
من الان یه سازه با سیم مفتول طراحی کردم مکعبی شکل ! تصمیم دارم تخم مرغ رو با کش وصل کنم وسط سازه ! ولی چجوری ... ، نمیدونــم ! :31:

MehranVB
26-04-2011, 14:12
این مسابقه قبلاً توی دانشگاه ما اجرا شد!
ایده ای که جواب میده: تخم مرغ رو داخل ابری بپیچ بعد اون داخل یه دونه یونولیت خیلی بزرگ جاسازی کن، میتونی یه چتر نجات هم براش درست کنی.
راههای زیادی داره، همین کاری که گفتم رو انجام بده ولی بجای ابر، تخم مرغ رو داخل یه کیسه پر از آب بذار و بعد توی یونولیت قرار بده و ....

Alireza-Khan
28-04-2011, 22:48
دوستان یکی ساختم از بالا پشت بوم انداختم تخم مرغ شکست ! :41:

:31: