ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای ساخت بازی در c++

psp2004
18-04-2011, 10:58
با نام خدا و سلام
دوستان من میخام یه بازی دونفره که دارای چند سطح مختلف باشه کد نویسی کنم . . . .
واسه این که بخام هر دو نفر هم زمان با هم بازی کنند باید چی کار کنم . . . ؟؟؟
دوستان اگه کسی پیش نهاد هم برای بازی بده بسیار سپاس گذارم . . . .

god of war 2
18-04-2011, 15:24
سلام.
شما از مراحل ساخت یک بازی چقدر اطلاعات دارید؟ بازی که میخواهید بسازید 2 بعدی هست یا 3 بعدی؟ از چه انجینی میخواهید استفاده کنید؟ بازی شما از چه سبکی پیروی میکنه (اول شخص - استراتژی - .....)
ابتدا جواب سوالات بالا را بدهید تا بنده و دیگر دوستان شما را راهنمایی کنند.
و اگر سوالتان را در بخش ساخت ، ويرايش و -- بازي ها بپرسید احتمالا زودتر به نتیجه میرسید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.

psp2004
18-04-2011, 19:08
سلام.
شما از مراحل ساخت یک بازی چقدر اطلاعات دارید؟ بازی که میخواهید بسازید 2 بعدی هست یا 3 بعدی؟ از چه انجینی میخواهید استفاده کنید؟ بازی شما از چه سبکی پیروی میکنه (اول شخص - استراتژی - .....)
ابتدا جواب سوالات بالا را بدهید تا بنده و دیگر دوستان شما را راهنمایی کنند.
و اگر سوالتان را در بخش ساخت ، ويرايش و -- بازي ها بپرسید احتمالا زودتر به نتیجه میرسید.

موفق باشید.

سباس
بازي که ميخام بسازم 2بعدي . نمي خام گرافيکي کار کنم و سبک بازي واسم مهم نيست يعني هر کدوم بهتر باشه همون رو مينويسم .و بيشترين مشکلي که دارم در مورد هم زمان بازي کردن دو بازيکن هست
با سباس

god of war 2
18-04-2011, 20:37
و بيشترين مشکلي که دارم در مورد هم زمان بازي کردن دو بازيکن هست
سوالتون خیلی کلی هست مثل این میمونه که مثلا بپرسیم میخوام یک سیستم عامل بنویسیم ولی نمیدونم چطور دسکتاپ اونو طراحی کنم.

نمي خام گرافيکي کار کنم
منظورتونو درست متوجه نشدم :18:.

سبک بازي واسم مهم نيست يعني هر کدوم بهتر باشه همون رو مينويسم
باز هم منظورتونو متوجه نمیشم.بهتر باشه یعنی از چه نظر بهتر باشه؟!!

و بيشترين مشکلي که دارم در مورد هم زمان بازي کردن دو بازيکن هست
شما از چه انجینی استفاده میکنید؟
اگر بخواهید بدون استفاده از یک انجین بازی بسازید و بازیتون هم دو نفره باشه بیشتر از یک بازی ساده مثل ماز نمیتونید بسازید.

موفق باشید.

psp2004
19-04-2011, 16:02
ممنون که جواب دادين . . . راستش من اصلن نمي خاستم از انجين ها استفاده کنم ولي اگه يه مقاله اب در بارهانجين ها به من معرفي کنيد و بتونم تو يک ماه روش کار کنم بدم نمي اد . . .

god of war 2
19-04-2011, 17:29
ممنون که جواب دادين . . . راستش من اصلن نمي خاستم از انجين ها استفاده کنم ولي اگه يه مقاله اب در بارهانجين ها به من معرفي کنيد و بتونم تو يک ماه روش کار کنم بدم نمي اد . . .
شما با توجه به انجینی که انتخاب میکنید به وبسایت آن مراجعه میکنید و میتونید از نمونه ها و مثالها و آموزشهای آن استفاده کنید و یا میتونید به بخش ساخت ، ويرايش و -- بازي ها مراجعه کنید و سوالاتتونو داخل آن مطرح کنید.
چند نمونه از انجینهای معروف:

(UDK (Unreal Development Kit

Unity

Game Maker

Torque

موفق باشید.

Xilevens
19-04-2011, 21:56
تو يك ماه كار كني دوست عزيز؟
شوخيت گرفته؟
من الان 3 ماهه فقط دارم تحقيق ميكنم
هنوز حداقل يك 1 سالي هم وقتمو واسه يادگيري ميزنه
تازه بايد تيم رو هم با خودم همراه كنم
بهتره از آموزش گيم هاي معمولي مثل تتريس و اينگونه موارد شروع كنيد

MAXXX
19-04-2011, 22:56
بدونه انجین هم میشه میشه یچیزی دوبعدی بنویسی در حد بازی های میکرو و سگا که اون دیگه بستگی خلاقیت خودت داره که چی بشه در کل سوالت خیلی کلیه !
ببین 2 کاره اصلی باید بکنی یکی اینکه تصاویر گرافیکی بسازی و تو بازی لودشون کنی و دومی که اصل برنامه نویسیه این که این تصاویر لود شده رو رو محور مختصات موقعیت بهشون بدی و نسبت به کلید هایی که کاربر فشار میده واکنش نشون بدن و موقعیتشون رو آپدیت کنی

مثلا اینو من بدونه انجین ساختم

اگه ینفر وقت بزاره و تصاویر درست و حسابی براش درست کنه در حد بازی های کنسول های قدیمی میشه !

psp2004
20-04-2011, 09:05
تو يك ماه كار كني دوست عزيز؟
شوخيت گرفته؟
من الان 3 ماهه فقط دارم تحقيق ميكنم
هنوز حداقل يك 1 سالي هم وقتمو واسه يادگيري ميزنه
تازه بايد تيم رو هم با خودم همراه كنم
بهتره از آموزش گيم هاي معمولي مثل تتريس و اينگونه موارد شروع كنيد

:دی
حق داری حتمن نمیشه . . .. من هم که گفتم اگه بتونم تو یه ماه کار کنم از انجین استفاده می کنم . . .
در ضمن من که نمی خوام برم cod یا nfs یا pes و غیره بسازم که . . . در حقیقت می خاستم همون بازی های سگا و آتاری رو با یه گرافیک و gameplay قشنگ تری بسازم . . . ولی خب انگار نشدنیه البته تو یه ماه نشدنیه

بدونه انجین هم میشه میشه یچیزی دوبعدی بنویسی در حد بازی های میکرو و سگا که اون دیگه بستگی خلاقیت خودت داره که چی بشه در کل سوالت خیلی کلیه !
ببین 2 کاره اصلی باید بکنی یکی اینکه تصاویر گرافیکی بسازی و تو بازی لودشون کنی و دومی که اصل برنامه نویسیه این که این تصاویر لود شده رو رو محور مختصات موقعیت بهشون بدی و نسبت به کلید هایی که کاربر فشار میده واکنش نشون بدن و موقعیتشون رو آپدیت کنی

مثلا اینو من بدونه انجین ساختم
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ینفر وقت بزاره و تصاویر درست و حسابی براش درست کنه در حد بازی های کنسول های قدیمی میشه !
سپاس حتمن می بینم چه طوریه فک کنم همون چیزی باشه که می خاستم درست کنم . . . البته یه سوال من هنوز حل نشده این که اگه من دو نفره بنویسم دو نفر هم زمان می تونن بازی کنن چون cpu در یک لحظه فقط یه فرمان رو میگیره برای مثال اگه یکی بخاد بره به سمت چپ و در همون لحظه بازیکن دوم هم بخاد بره سمت راست امکانش هست یا نه ؟؟؟ البته اگه بخام بدون انجین بسازم

god of war 2
20-04-2011, 13:32
البته یه سوال من هنوز حل نشده این که اگه من دو نفره بنویسم دو نفر هم زمان می تونن بازی کنن چون cpu در یک لحظه فقط یه فرمان رو میگیره برای مثال اگه یکی بخاد بره به سمت چپ و در همون لحظه بازیکن دوم هم بخاد بره سمت راست امکانش هست یا نه ؟؟؟ البته اگه بخام بدون انجین بسازم
روش های مختلفی برای این کار وجود داره اما معمولا در پروژه های بزرگ از یک روش استاندارد استفاده میشه که بنده توضیح خواهم داد.
یکی از تکنیکها در برنامه نویسی بازی ها و نرم افزار های قدرتمند که نیاز به پردازش سریع و همزمان دارند استفاده از Multi Threading هست که بیشتر برای کار با پردازنده های دو یا چند هسته ای از این تکنیک استفاده میشه اما یکی دیگر از مزایای آن اینه که میتونید چند کار را بصورت موازی و همزمان انجام دهید.
معمولا بیشتر انجینها از Multi Threading پشتیبانی میکنند اما اگر بخواهید بدون انجین از این تکنیک استفاده کنید باید از کتابخانه های آماده استفاده کنید که یکی کتابخانه های معروف برای این کار POSIX میباشد این کتابخانه بصورت cross-platform میباشد و از آن در قسمتی از هسته سیستم عامل Linux هم استفاده شده.
برای استفاده از این کتابخانه ابتدا باید آن را از وبسایت مربوطه دریافت کنید و سپس به پروژه اصلی لینک کنید و از توابع آن استفاده کنید.
میتونید برای هر بازیکن یک Thread مجزا بسازید و بصورت همزمان آنها را پردازش کنید.
موفق باشید.

Xilevens
20-04-2011, 22:34
دوست عزيز پردازنده 1 گيگ هرتز هم چند ميليون دستورو تو يه ثانيه اجرا ميكنه
اون كه مشكلي واسش نيست
يه در ميون دستور طرفين رو اجرا ميكنه
اين مسئله اي كه واشه شما به وجود اومده خيلي چيز جزئي هست
شما فقط از نظر نرم افزاري بايد باهاش راه بياي سخت افزاريشو خود كامپايلر يا رندرر حل ميكنه
شما واسه كار دو بعدي نرم افزار game maker واستون خيلي خوبه
آسون هم هست
اميدوارم بتونيد خيلي راحت يه بازي عالي بسازي ما هم بازي كنيم

mohsen_7
21-04-2011, 01:30
با نام خدا و سلام
دوستان من میخام یه بازی دونفره که دارای چند سطح مختلف باشه کد نویسی کنم . . . .
واسه این که بخام هر دو نفر هم زمان با هم بازی کنند باید چی کار کنم . . . ؟؟؟
دوستان اگه کسی پیش نهاد هم برای بازی بده بسیار سپاس گذارم . . . .

اگر با کتابخانه های گرافیکی مثل opengl هم کار کرده باشی احتمالا میتونی در مدت زمان کمی یک بازی دو بعدی قابل قبول بنویسی. اگه به کدنویسی علاقه داری من بازی Othello رو پیشنهاد میکنم بهت. کد نویسی بازی دونفرش جالبه. نه به اندازه شطرنج سخت و نه به اندازه تیک تاک تو سادس. یکی از بازی های آنلاینه ویندوز ایکس پی هم هست. در اوبنتو 9.10 هم پیشفرض نصب بود. برای اینکه بتونی بازی رو دو نفره کنی یک متغیری تعریف میکنی مثلا به نام نوبت یا همون turn بعد هر بار که نوبت عوض میشه اونو تغییر میدی. این توضیح خیلی کلی و سادش بود. منتها قبلش باید ببینی از پسش بر میایی یا نه تا وسط کار پشیمون نشی. موفق باشی