مشاهده نسخه کامل
: مشاوره جهت خرید خودرو تا 25 نهایت 28 میلیون
pulp_152
18-04-2011, 09:53
سلام دوستان.
خودویی میخوام در محدوده 23 تا 28 میلیون ...
صفر هم نمیخوام چون اعتقاد دارم در این قیمت خودروهای صفر خوبی گیر نمیاد !
اگر تصمیم داشتم که صفر بخرم ! قطعا صبر میکردم تا پولم به 40 تومان برسه و گزینه های متعددی رو داشته باشم !
پس در مورد صفر غیر یک موردی که میگم لطفا نگید
خوب انتخاب های خودم به ترتیب
1- نیسان ماکسیما تا مدل 86 یا 87 میتونم ( هزینه نگهداری +مصرف بنزین + کلا ایرادات و مزایا و ایا ارزش داره یا خیر )
2- هیوندا سوناتا مدل 2006 تا 2007 با کمی بالا پایین کردن بودجه مقدوره .. این رو هم در نظر بگیرید و نظر خودتون رو بگید
3-گرند ویتارا 2000 .
4-مزدا 3
5-این ماشین چینی mvm x33 !:18: به عنوان صفر هست ولی کمی توضیحات بدید بد نیست هر چند که اسم چین که روی ماشین میاد .. باید گریه کنی:31:
6- پیشنهادات دیگه شما ...
در نظر بگیرید ! که مثلا اگر ماکسیما یا سوناتا بگیرم میخوام 1 میلیون هم برای رینگ و لاستیک کنار بزارم..
پیشاپیش از نظراتتون ممنونم
evrin1941
18-04-2011, 11:13
نیسان ماکسیما دیگه دموده شده
هیوندا سوناتا یا مزدا 3 هردو خوبه :5:
یکم یوجه و بیشتر کن یه کمری دست دوم سالم بردار.اخه تویوتا خیلی خیلی بیسته:8:
آخه انصافا خودتون یه نگاه به لیستتون بندازید چطوری با این همه انتخابهای بالا و پایین بتونیم کمکتون کنیم ؟
شما لیستتون یه ایراد داره کلاس ماشینهاتون متفاوته .. تکلیفتون خیلی مشخص نیست suv یا سدان ؟
ویتارای سوزوکی رو که یه ماشین suv هست رو اگر بخواید بخرید با پولی که گفتید فکر کنم مدل گیربوکس دستی کلاس 2 گیرتون میاد که به شخصه زیاد جالب نمیدونم .. اصلا شما عشق شاسی بلندی یا نه این خیلی مساله مهمیه که با سدان راحت تری یا Suv
دور mvm رو به کل خط بکشید قبلا زیاد در موردش صحبت شده میتونید با سرچ مطالب رو پیدا کنید
میمونه ماکسیما و مزدا 3 و سوناتا .. که ماکسیما از لحاظ قدرت یه جورایی برتری کامل داره .. پ
شما رو نميدونم ولي من راحتي سفر و امكانات خيلي برام مهم تر از شتابه! اما بحث ماشین کارکرده مطرحه و شما قصد خرید صفر رو ندارید که صد در صد ماکسیما رو پیشنهاد میکنم .. ماشین ژاپنی کار کرده خیلی قابل اعتماده ولی کره ای خیر اما باز هم باید دقت کرد در خرید ماشین دست دوم
بنظرم قدرت موتور و سرعت سوناتا 4سيلندر براي جاده ها كافيه و نمیتونیم در خرید خودرو فقط به این کار داشته باشیم که یه ماشین موتورش چجوریه و بس .. ماكسيما از لحاظ سواري و نرمي از سوناتا بهتره و لي امكانات اون كمتره .. این رو هم باید قبول کنیم کیفیت ساخت ماشینهای ژاپنی همیشه بالا بوده و کره ای ها تو این زمینه در رده پایینتر قرار میگیرند ..
حالا اگر بین ماکسیما و مزدا بخوام بگم ..
ماكسيما يك سدان بزرگ و نسبتاً لوكس و مزدا سه سایر کوچیکر c با توجه ويژه به جاذبه هاي اسپرتي هستش به هیچ نمیشه از قدرت بالای ماکسیما از لحاظ موتوری گذشت ولی این رو در نظر بگیرید که آیا براتون مهمه تکنولوژی ساخت ماشین مربوط به چه سالی باشه یا خیر. برای مثال گیربکس مزدا3 تکنولوژِی سال 2004 به بعد همراه با تیپ ترونیک و ماکسینما برای دهه 90 هست ! تو ماکسیما 2 تا ایربگ به کار رفته شده .و در مزدا 6 تا .. ماکسیما یک 6 سیلندر پر قدرت و مزدا 3 یک 4 سیلندر فانتزی هستش ماسکیما در هر صد کیلومتر در سیکل ترکیبی 16لیتر بنزین مصرف می کنه مزدا 3 برای استفاده داخل شهر و حتی خارج از شهر یه سری برتری از مصرف سوخت گرفته تا راحتی رانندگی با توجه به کوچک تر بودنش داره شما در هر 100 تا در تخمین محاسبه سوخت این دو ماشین با اختلاف عددی 6 مواجه میشید یعنی ماکسیما در حدود 6 تا 7 تا بیشتر از مزدا میسوزونه .. کیفیت ساخت هر دو خودرو انصافا بالاست و نمیشه ایراد خاصی در این زمینه گرفت
این مشخصه که شتاب و سرعت یک ماشین 227 اسب بخاره با یک ماشینه 150 اسب بخاره قابل مقایسه نیست و ماکسیما برتری داره
دیگه انتخاب با خودتونه و سلیقه شخصیتون ..
اگر کار کرده میخواید بگیرید من سوناتا رو از بین این 3 ماشین خارج میکنم و بیشتر رو اون دو تا با اینکه کلاس متفاوتی دارند فکر میکنم
jebraiil
18-04-2011, 11:52
داداش گلم سراق ماکسیما نرو من هم چند وقتیه دنباله ماشینم رفتم بنگاه دوستم گفت ماکسیما گرفتی باید با کلی ضرر بفروشی
یکی از دوستام ماکسیما داره مصرفش تو جاده 14 هست من با چشمای خودم دیدم:18::wac:
مزدا 3 هم جنساش گرونه من یکی از دوستام نمایندگی مزدا داره حلا پای خودت میگفت جنساش 4 برابر کمری قیمت داره مثلا کاپوت کمری 220 ولی کاپوت مزدا 3 720 هست حالا خودت میدونی :9:
چاکریم :7::33:
pulp_152
18-04-2011, 12:05
نیسان ماکسیما دیگه دموده شده سلیقه ای هست .. به نظرم کمری ظاهرش سالهای اول جذاب بود و الان ماکسیما رو اگر رینگ بندازی زیرش زیباتر هستش + لوکس تر دیده میشه و اینکه ارزونترم هست و مورد اخری برام مهمه .
تکلیفتون خیلی مشخص نیست suv یا سدان ؟ فرقی نداره ! از هر دو مورد خوشم میاد ... میخوام یک خودروی خوب بگیرم ! که در مقابل مبلغی که پرداخت میشه ارزش داشته باشه .
ماكسيما يك سدان بزرگ و نسبتاً لوكس و مزدا سه سایر کوچیکر c با توجه ويژه به جاذبه هاي اسپرتي هستش به هیچ نمیشه از قدرت بالای ماکسیما از لحاظ موتوری گذشت ولی این رو در نظر بگیرید که آیا براتون مهمه تکنولوژی ساخت ماشین مربوط به چه سالی باشه یا خیر. برای مثال گیربکس مزدا3 تکنولوژِی سال 2004 به بعد همراه با تیپ ترونیک و ماکسینما برای دهه 90 هست ! تو ماکسیما 2 تا ایربگ به کار رفته شده .و در مزدا 6 تا .. ماکسیما یک 6 سیلندر پر قدرت و مزدا 3 یک 4 سیلندر فانتزی هستش ماسکیما در هر صد کیلومتر در سیکل ترکیبی 16لیتر بنزین مصرف می کنه مزدا 3 برای استفاده داخل شهر و حتی خارج از شهر یه سری برتری از مصرف سوخت گرفته تا راحتی رانندگی با توجه به کوچک تر بودنش داره شما در هر 100 تا در تخمین محاسبه سوخت این دو ماشین با اختلاف عددی 6 مواجه میشید یعنی ماکسیما در حدود 6 تا 7 تا بیشتر از مزدا میسوزونه .. کیفیت ساخت هر دو خودرو انصافا بالاست و نمیشه ایراد خاصی در این زمینه گرفت
این مشخصه که شتاب و سرعت یک ماشین 227 اسب بخاره با یک ماشینه 150 اسب بخاره قابل مقایسه نیست و ماکسیما برتری داره
دیگه انتخاب با خودتونه و سلیقه شخصیتون ..
اگر کار کرده میخواید بگیرید من سوناتا رو از بین این 3 ماشین خارج میکنم و بیشتر رو اون دو تا با اینکه کلاس متفاوتی دارند فکر میکنم در مورد توان حرکتی هر چند که حائز اهمیت هست ولی برای من خیلی مهم نیست ! همون قدرت مزدا هم کافیه برام ..
منتها این قدرت موتور نیست که باعث شده مزدا به رده های پایینتر بره در انتخابم !>..
دلیل اصلی .. ارزش در مقابل مبلغ پرداختی هست !
سواری و لوکس بودن ماکسیما و کلا کلاس بالاتر این خودرو چه از لحاظ نرمی و چه از لحاظ دید عموم با اینکه قدیمی شده برام مهم هستش ...
+اینکه در خارج از کشور ماکسیما گرانتر از بقیه خودروهایی هست که بالا عرض کردم(تا سالی که تولید میشد)
مصرف سوختش + هزینه نگهداری برام مهمه
همینطور که متوجه شدید بودجه محدود هست و ارزش در مقابل مبلغ پرداختی برام مهم هستش +اینکه بتونم از پس هزینه های اینده اون هم بر بیام ...
مصرف سوخت هم در شهر فکر کنم 16 باشه(شما گفتید سیکل ترکیبی) ! تو جاده خوندم 9 تا 10 هست !
داداش گلم سراق ماکسیما نرو من هم چند وقتیه دنباله ماشینم رفتم بنگاه دوستم گفت ماکسیما گرفتی باید با کلی ضرر بفروشی
یکی از دوستام ماکسیما داره مصرفش تو جاده 14 هست من با چشمای خودم دیدمخوب عزیز من که صفر نمیخرم که ! قراره دست دو بخرم ! یعنی ضررش رو طرفی که خریده قبلا کرده ...
لطفا انتظاراتم رو در نظر بگیرید ... نظرتون رو بدید ..
14 هم برای جاده خیلی زیاد هست ! اگر واقعا اینطور باشه برای جاده 14 باشه باید قیدش رو بزنم !...
همینطوری با مصرف 7 و 8 هفته ای 70 تا 80 تومان پیاده میشیم. وای به حال 14 تا 16!
mohamad skystar
18-04-2011, 12:15
سلام دوستان.
خودویی میخوام در محدوده 23 تا 28 میلیون ...
صفر هم نمیخوام چون اعتقاد دارم در این قیمت خودروهای صفر خوبی گیر نمیاد !
اگر تصمیم داشتم که صفر بخرم ! قطعا صبر میکردم تا پولم به 40 تومان برسه و گزینه های متعددی رو داشته باشم !
پس در مورد صفر غیر یک موردی که میگم لطفا نگید
خوب انتخاب های خودم به ترتیب
1- نیسان ماکسیما تا مدل 86 یا 87 میتونم ( هزینه نگهداری +مصرف بنزین + کلا ایرادات و مزایا و ایا ارزش داره یا خیر )
2- هیوندا سوناتا مدل 2006 تا 2007 با کمی بالا پایین کردن بودجه مقدوره .. این رو هم در نظر بگیرید و نظر خودتون رو بگید
3-گرند ویتارا 2000 .
4-مزدا 3
5-این ماشین چینی mvm x33 !:18: به عنوان صفر هست ولی کمی توضیحات بدید بد نیست هر چند که اسم چین که روی ماشین میاد .. باید گریه کنی:31:
6- پیشنهادات دیگه شما ...
در نظر بگیرید ! که مثلا اگر ماکسیما یا سوناتا بگیرم میخوام 1 میلیون هم برای رینگ و لاستیک کنار بزارم..
پیشاپیش از نظراتتون ممنونم
سلام.
1.نیسان ماکسیما مدل 86 رو میتونی بخری.ماکسیما خودرویی بسیار راحت و عالی جادار-موتورش قوی با شتاب خیلی خوب اما آپشن هاش نسبت به سوناتا و مزدا کمتره و 2 ایربگ هم بیشتر نداره.در کل ماشین خانوادگی خوبی حساب میشه و خیلی طرفدار داره استیلش هم خوبه.مصرف سوختش هم بالاست اما رو 6 سیلندر بودنش و طراحی قدیمیش در اون زمان مناسب بوده.
ماکسیما مدل 86 قیمت 27500000 تومان
2.هیوندای سوناتا 2007 هم هست که دیگه همه میشناسنش خودرویی خانوادگی جادار البته 4 سیلندر مصرفش کمتره امکاناتش از ماکسیما بیشتره و کلا از نظر طراحی و .... به غیر از شتاب و قدرت موتور از ماکسیما سرتره.البته گیربکس اتوماتیکش خیلی خوب و راحت جواب داده.
سوناتا 2007 قیمت 28000000 تومان
3.مزدا 3 نسل قدیم خودرویی جوون پسند و نسبت به ماکسیما و سوناتا جمع و جورتره.امکاناتش از ماکسیما بیشتر و در حد سوناتا رو هست.ماشینه چابکیه و هر کسی تجربه رانندگی باهاش رو داشته راضی بوده.
از نظر فنی هم خوب کم خرج راحت.اما نسبت به سوناتا و ماکشیما فضای کمتری داره.
مزدا 3 مدل 86 قیمت 27000000 تومان
4.سوزوکی ویتارا 2000 رو کلا بیا بیرون ازش چون با این پیشرانه ای که داره در حد شاسی بلند ها نیست و اصلا پیشنهاد نمیکنم.
5.کمری 2006 هم هست که فکر نکنم به مزاجت بخوره چون زیاد زیبایی نداره و قدیمی هم هست.
6.تویوتا یاریس هم هست که خودرویی کوچک اما خانوادگی و جادار با مصرف سوخت عالی امکاناتش هم مناسب.
یاریس مدل 2009 قیمت 27000000 تومان
7.هیوندای آوانته هم هست که میتونی در حد صفر بخری.اتوماتیکش خیلی روان راحت خانوادگی جادار هست اما از نظر امکانات نسبت به بقیه کمتره.
8.زانتیا رو هم که دیگه میشناشی اما خوب بد نبود اینجا بگم.البته با گزینه هایی که در بالا گفتم هیچ شانسی برا زانتیا نیست
زانتیا مدل 88 قیمت 26000000 تومان.
دوست من قیمت ها دقیقه دقیق نیستن و امکان داره نوسان داشته باشه.موفق باشید.
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
یکی از دوستام ماکسیما داره مصرفش تو جاده 14 هست من با چشمای خودم دیدم:18::wac:
مزدا 3 هم جنساش گرونه من یکی از دوستام نمایندگی مزدا داره حلا پای خودت میگفت جنساش 4 برابر کمری قیمت داره مثلا کاپوت کمری 220 ولی کاپوت مزدا 3 720 هست حالا خودت میدونی :9:
چاکریم :7::33:
دوست من اینجوری دوستمون باید پراید بخره.
ماشین هرچی قیمتش بالاتر هزینه هاش بالاتره.
pulp_152
18-04-2011, 12:20
1.نیسان ماکسیما مدل 86 رو میتونی بخری.ماکسیما خودرویی بسیار راحت و عالی جادار-موتورش قوی با شتاب خیلی خوب اما آپشن هاش نسبت به سوناتا و مزدا کمتره و 2 ایربگ هم بیشتر نداره.در کل ماشین خانوادگی خوبی حساب میشه و خیلی طرفدار داره استیلش هم خوبه.مصرف سوختش هم بالاست اما رو 6 سیلندر بودنش و طراحی قدیمیش در اون زمان مناسب بوده.
ماکسیما مدل 86 قیمت 27500000 تومانمحمد جان ممنون از نظرت
این قیمت هایی که دادی تو شهر محل سکونتم یعنی مشهد درسته ...
ولی تنها قیمت ماکسیما متفاوته !
ماکسیما تنها خودرویی هست که تو مشهد قیمتش متفاوته با گفته شما
مدل 86 بدون رنگ سفید دنده ای .. دوربر 23 تا 24 هستش ...
دنده اتومات هم با همین مشخصات 25 تا 26 ... سراغ دارم ...
حالا نظرتون رو بگید یا چند پیشنهاد اصلی بدید
mohamad skystar
18-04-2011, 12:25
محمد جان ممنون از نظرت
این قیمت هایی که دادی تو شهر ما یعنی مشهد درسته ...
ولی تنها قیمت ماکسیما متفاوته !
ماکسیما تنها خودرویی هست که تو مشهد قیمتش متفاوته با گفته شما
مدل 86 بدون رنگ سفید دنده ای .. دوربر 23 تا 24 هستش ...
دنده اتومات هم با همین مشخصات 25 تا 26 ... سراغ دارم ...
حالا نظرتون رو بگید یا چند پیشنهاد اصلی بدید
میدونستی ماکسیما تو مشهد از هر جای دیگه بیشتر گیر میاد حتی تهران.
ماکسیما خودروی کاملیه اما فکر کنم مصرف سوخت برات مهمه.
فکر میکنم سوناتا اتوماتیک 4 سیلندر بیشتر به کارت بیاد.
پیشنهادهای اصلی من همونا بود که گفتم دوست من.دیگه تصمیم با شماست که خریدارین.
در مورد توان حرکتی هر چند که حائز اهمیت هست ولی برای من خیلی مهم نیست ! همون قدرت مزدا هم کافیه برام ..
منتها این قدرت موتور نیست که باعث شده مزدا به رده های پایینتر بره در انتخابم !>..
دلیل اصلی .. ارزش در مقابل مبلغ پرداختی هست !
سواری و لوکس بودن ماکسیما و کلا کلاس بالاتر این خودرو چه از لحاظ نرمی و چه از لحاظ دید عموم با اینکه قدیمی شده برام مهم هستش ...
+اینکه در خارج از کشور ماکسیما گرانتر از بقیه خودروهایی هست که بالا عرض کردم(تا سالی که تولید میشد)
مصرف سوختش + هزینه نگهداری برام مهمه
همینطور که متوجه شدید بودجه محدود هست و ارزش در مقابل مبلغ پرداختی برام مهم هستش +اینکه بتونم از پس هزینه های اینده اون هم بر بیام ...
مصرف سوخت هم در شهر فکر کنم 16 باشه(شما گفتید سیکل ترکیبی) ! تو جاده خوندم 9 تا 10 هست !
دنده ای و اتومات متفاوته بحثشون .. کلا در مورد ماکسیما خیلی تجربه ای صحبت میشه تا مصرف استاندارد اعلام شده کارخونه ای
مصرفش اینطوره :
کولر روشن بین 16 تا 17
بدون کولر تو ترافیک بین 13 تا 14
با کولر بین شهری 9 تا 11
بدون کولر بین شهری 8/5 تا 10
pulp_152
18-04-2011, 12:35
میدونستی ماکسیما تو مشهد از هر جای دیگه بیشتر گیر میاد حتی تهران.
ماکسیما خودروی کاملیه اما فکر کنم مصرف سوخت برات مهمه.
فکر میکنم سوناتا اتوماتیک 4 سیلندر بیشتر به کارت بیاد.
پیشنهادهای اصلی من همونا بود که گفتم دوست من.دیگه تصمیم با شماست که خریدارین. خوب این که خیلی بهتره ! تو مشهد بیشتره بنابراین تمیزترش هم میشه گیر اورد فکر کنم ..
اره مصرف سوخت برام مهمه همونطور که فهمیدی .. ولی خوب این رو هم در نظر بگیر که سوناتا 2006 4 سیلندر با مدل ساخت یکسان رو باید تا 3 الی 4 میلیون بیشتر از ماکسیما بخرم ...
میرزه ؟
بدون کولر تو ترافیک بین 13 تا 14
بدون کولر بین شهری 8/5 تا 10 خوب اگر اینطوری باشه میشه باهاش کنار امد! ...
خوب این که خیلی بهتره ! تو مشهد بیشتره بنابراین تمیزترش هم میشه گیر اورد فکر کنم ..
اره مصرف سوخت برام مهمه همونطور که فهمیدی .. ولی خوب این رو هم در نظر بگیر که سوناتا 2006 4 سیلندر با مدل ساخت یکسان رو باید تا 4 الی 5 میلیون بیشتر از ماکسیما بخرم ...
میرزه ؟
خوب اگر اینطوری باشه میشه باهاش کنار امد! ...
خواب در کل مصرفش بالاست و باید قبول کنی .. تازه کارت سوختم که نداره . این مصرف سوختی که من گفتم در بهترین حالتشه وگرنه از اون دسته ماشینهاست که حسابی گیج کنندست مصرفش و رقمها بالا و پایینه
سراغ جدیدترینها برو و سعی کن بهترین رو بینشون انتخاب کنی ..
به نظرم بیشتر رو مزدا 3 فکر کن و حالا که داری پول میدی صفرش رو بخر ! چه نیازیه وقتی پول داری به اندازه بری ماکسیمای کار کرده با تکنولوژِ قدیمیتر رو بگیری وقتی میتونی مزدا 3 صفر با اون امکانات بهتر رو بخری ؟
پیشنهاد من مزدا 3 هست!
واقعا جای تو بودم مزدا3 میگرفتم ....
گراند ویتارا که زیاد جالب نیست.....
اون ماشینهای چینی هم خریدش خریته ....
همون مزدا3 خوبه ..... مبارکت باشه :10:
jebraiil
18-04-2011, 20:33
داداش جان اون ماكسيماي كه من مصرفشو ذكر كردم نو بود مدل 90 تازه مثل ادم هم رونده
داداش مزدا 3 عاليه عاليه ولي 2 تا نكته هست
1. مزدا 3 خريدي سريع بيمه بدنش كن كه بيمه نداشته باشي تصادف كردي ماشينو بايد بزاري (كمري با قيمت نو 59 تومن انقد جنسش قيمت زياد نداره مثال هم زدم)
2- مزدا خراب نميشه نميشه نميشه ولي بشه بايد به فكر قيمت زيادش باشي
داداش من هم واسه ماكسيما دسته دو ذكر كردم يا ازت نمي خرن يا 5 تومن زير قيمتي كه خريدي بايد بفروشي بخاطر مصرف زيادش
سلام دوستان ، می خواستم کمکم کنید بین دو ماشین سوناتا 2007 و هیوندا کوپه گیر کردم .از جفتشونم خوشم می یاد . تو رنج 25 تا 28میلیون هم پول می خوام بدم شما چی پیشنهاد می کنید.مصرف سوختم برام مهم نیست.
mohamad skystar
23-04-2011, 20:44
سلام دوستان ، می خواستم کمکم کنید بین دو ماشین سوناتا 2007 و هیوندا کوپه گیر کردم .از جفتشونم خوشم می یاد . تو رنج 25 تا 28میلیون هم پول می خوام بدم شما چی پیشنهاد می کنید.مصرف سوختم برام مهم نیست.
سلام دوست گرامی.
بین 25 تا 28 میلیون تومان رو سوناتا زیاد نمیشه مانور داد اما کوپه 2007 گیر میاد با 28500000 تومان
سوناتا یک خودروی کاملا خانوادگی هست بسیار راحت در هر زمینه(رانندگی-فضای کابین-فضای صندوق)
امکانات مناسب هم داره.از نظر امنیتی هم استاندارد هست abs و ایربگ هم داره.
اما کوپه خودروی اسپرت محسوب میشه و خشک تر از سوناتا هست و سرنشین عقب یه خورده دچار مشکل میشن.
دیگه بر میگرده به سلیقه شما و ملاک های شما برای خرید یک خودرو.
کوپه هم از نظر امکانات و آپشن در حد یک خودروی اسپرت رو هست.موفق باشید.
farshad bugatti
23-04-2011, 22:31
همین طور که دوستمون اشاره کردن سوناتا یک ماشین خانوادگی هست و کوچه یک ماشین اسپرت که برای خانواده اصلا مناسب نیست! بستگی به انتظارات شما داره!
pulp_152
24-04-2011, 00:38
خوب دوستان فعلا یکم اطلاعات بیشتری بدست اوردم گفتم با شما در میون بزارم بد نباشه !...
بین مزدا 3 و ماکسیما ! ...
تو نمایشگاه تست کردیم ! .. 2 مدل از ماکسیما نشستم و 2 مدل هم از مزدا 3
و به نکاتی برخورد کردم وقتی همزمان پشت این دو نشستم ! که میخوام بدونم ایا اشکال از ماشینها بوده یا اینکه درست فهمیدم !
با اینکه ماکسیما تعلیق متوسطی داره ! ولی مزدا 3 از نظر تعلیق ضعیفتر از ماکسیما بود !...
مدل پایینتر ماکسیما از مدل بالاتر اون نرمتر بود !.. من به طرف گفتم .. گفتش که این خاصیت ماکسیما هست ! .. حالا راست و دروغش با خودش ..
از نظر زیبایی داخلی ! مزدا 3 خیلی بهتر بود ! ولی حس و راحتی ماکسیما چیز دیگه بود !>..
در مورد قطعات هم پرسیدم ! .. ماکسیما از نظر قطعه بسیار ارزان هست و مزدا 3 هم جز گران هاست !...
مثلا همین طرف میگفت روغن حتی بهران رانا میریزه !................... و خیلی هم خوبه ! .... حجم روغن هم4.5 هست با فیلتر روغن که خیلی خوبه به نظرم ..
در کل هزینه نگهداری ماکسیما پایینتر از مزدا 3 هست ...
اما مصرف سوخت مزدا 3 کمتر هست که کفه ترازو رو برابر میکنه برام در این زمینه !... البته مصرف ماکسیما در دورهای پایین عالی هست !.. مثلا اینطور که صاحب خودرو میگفت .. اگر مثلا تو جاده با سرعت 100 حرکت کنی مصرف به 8 میرسه .بالای 150 هم مصرف به 15 میرسه !
در مورد اپشن ها پرسیدم گفتند که با 2 میلیون میشه بیشتر اپشن های مزدا 3 رو روی ماکسیما اورد از قبیل کروز کنترل و تنظیم چراغ ها و ....
به نظرم بیشتر رو مزدا 3 فکر کن و حالا که داری پول میدی صفرش رو بخر ! چه نیازیه وقتی پول داری به اندازه بری ماکسیمای کار کرده با تکنولوژِ قدیمیتر رو بگیری وقتی میتونی مزدا 3 صفر با اون امکانات بهتر رو بخری ؟ از نظر من مزدا 3 بیشتر یک خودروی اسپرت جمع و جور هست ! .. شخصا از ماشین هایی خوشم میاد که ابهت داشته باشند ! .. قبلا اسپرت زیاد داشتم دیگه خوشم نمیاد. ترجیح میدم یک خودروی با ابهت و قدرتمند و زیبا(به شرط رسیدن) داشته باشم !.....
به نظر من
ماکسیما زیر پای جوون ! (به شرط اینکه رینگ و لاستیک و چراغ جلو رو عوض کرده باشی ) یک ماشین خوشگل و اسپرت جلوه میکنه ! و زیر پای خانواده نقش یک خودروی کلاسیک و با ابهت رو بازی میکنه
ممنون از دوستان بابت مشاوره اگر نکته ای بود که اشتباست لطف کنید..
ali racer
24-04-2011, 13:35
خوب دوستان فعلا یکم اطلاعات بیشتری بدست اوردم گفتم با شما در میون بزارم بد نباشه !...
بین مزدا 3 و ماکسیما ! ...
تو نمایشگاه تست کردیم ! .. 2 مدل از ماکسیما نشستم و 2 مدل هم از مزدا 3
و به نکاتی برخورد کردم وقتی همزمان پشت این دو نشستم ! که میخوام بدونم ایا اشکال از ماشینها بوده یا اینکه درست فهمیدم !
با اینکه ماکسیما تعلیق متوسطی داره ! ولی مزدا 3 از نظر تعلیق ضعیفتر از ماکسیما بود !...
مدل پایینتر ماکسیما از مدل بالاتر اون نرمتر بود !.. من به طرف گفتم .. گفتش که این خاصیت ماکسیما هست ! .. حالا راست و دروغش با خودش ..
از نظر زیبایی داخلی ! مزدا 3 خیلی بهتر بود ! ولی حس و راحتی ماکسیما چیز دیگه بود !>..
در مورد قطعات هم پرسیدم ! .. ماکسیما از نظر قطعه بسیار ارزان هست و مزدا 3 هم جز گران هاست !...
مثلا همین طرف میگفت روغن حتی بهران رانا میریزه !................... و خیلی هم خوبه ! .... حجم روغن هم4.5 هست با فیلتر روغن که خیلی خوبه به نظرم ..
در کل هزینه نگهداری ماکسیما پایینتر از مزدا 3 هست ...
اما مصرف سوخت مزدا 3 کمتر هست که کفه ترازو رو برابر میکنه برام در این زمینه !... البته مصرف ماکسیما در دورهای پایین عالی هست !.. مثلا اینطور که صاحب خودرو میگفت .. اگر مثلا تو جاده با سرعت 100 حرکت کنی مصرف به 8 میرسه .بالای 150 هم مصرف به 15 میرسه !
در مورد اپشن ها پرسیدم گفتند که با 2 میلیون میشه بیشتر اپشن های مزدا 3 رو روی ماکسیما اورد از قبیل کروز کنترل و تنظیم چراغ ها و ....
از نظر من مزدا 3 بیشتر یک خودروی اسپرت جمع و جور هست ! .. شخصا از ماشین هایی خوشم میاد که ابهت داشته باشند ! .. قبلا اسپرت زیاد داشتم دیگه خوشم نمیاد. ترجیح میدم یک خودروی با ابهت و قدرتمند و زیبا(به شرط رسیدن) داشته باشم !.....
به نظر من
ماکسیما زیر پای جوون ! (به شرط اینکه رینگ و لاستیک و چراغ جلو رو عوض کرده باشی ) یک ماشین خوشگل و اسپرت جلوه میکنه ! و زیر پای خانواده نقش یک خودروی کلاسیک و با ابهت رو بازی میکنه
ممنون از دوستان بابت مشاوره اگر نکته ای بود که اشتباست لطف کنید..
از قضا من بین این 2 تا ماشین تقریبا موندم که کدومو انتخاب کنم
ولی با یکی از عزیزان ماکسیما دارم یه مشورت کوچیک داشتم
ضمن رضایت از ماکیسما به عنوان یه ماشین خانوادگی
یه چیزو اشاره کرد که برای من جالب بود
مشکلی به نام بزرگی ماشین در ترافیک و نبود جای پارکی که این ماشین جا بگیره!
شما اگه بیشتر استفاده ات از ماشین تو شهره
حتما این موضوع رو مد نظر قرار بده
farshad bugatti
24-04-2011, 15:05
خب ماشین خانوادگی لوکس طبیعتا باید ابعادش بزرگ باید باشه! که این عیب محسوب نمیشه! یعنی کلاس ماشین اینو ایجاب میکنه! ماکسیما یک سدان بزرگ هست که ابعادش طبیعتا بزرگه!
منم شنیدم که تعلیق ماکسیماهای قبلی از کنونی بهتره! در کل ماکسیما ماشین راحتی هست!
مناسب بودن قیمت قطعات و هزینه نگهداری ماکسیما رو منم تایید میکنم.
jebraiil
24-04-2011, 18:38
داداش گلم من نمیدنم چرا این همکار انجمن پست منو پاک کرد ولی من تو شهر خودمون10 تاگالری ماشین رفتم هر 10 تاشونم میگن که ماکسیما کسی نمیخره بخاطر مصرف زیادش اگه بخری باید با ضرر بفروشی
اینم نظر من حالا تصمیم با خودته:11:
این همکار های انجمنم لطفا بیخودی پست پاک نکنن:13::19::18:
pulp_152
25-04-2011, 00:12
از قضا من بین این 2 تا ماشین تقریبا موندم که کدومو انتخاب کنم
ولی با یکی از عزیزان ماکسیما دارم یه مشورت کوچیک داشتم
ضمن رضایت از ماکیسما به عنوان یه ماشین خانوادگی
یه چیزو اشاره کرد که برای من جالب بود
مشکلی به نام بزرگی ماشین در ترافیک و نبود جای پارکی که این ماشین جا بگیره!
شما اگه بیشتر استفاده ات از ماشین تو شهره
حتما این موضوع رو مد نظر قرار بده خوب اینم هست درسته ! . .. ولی هر کی خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه !..
تا حالا دقت کردی وقتی ادم میخواد یه چیزیو بخره یا بگیره ! روش دقت میکنه و ... من تا چند وقت پیش هر چی ماشین ماکسیما میدیدم انگار نمیدیدم! ولی حالا که میخوام بخرم ! انقدر ماکسیما میبینم که باورم نمیشه ! این همه ماکسیما کجا بوده که تا حالا ندیدم ...
از همین قضا ... دقتم بیشتر شده ! و یک نکته این هست .. همون ابعاد بزرگ که باعث بیشتر اشغال کردن جا هست باعث شده فاصله بین سرنشینان عقب با جلو دو برابر فاصله بیشتری نسبت به ماشین هایی نظیر مزدا داشته باشه !...
و این یعنی اینکه فضای بسیار باز و حس ایمنی و راحتی برای سرنشینان این خودرو ! حسی که من داشتم این بود که انگار رو مبل خونت نشستی !..
حالا که گفتم اگر دقت نکردی به این مسئله دقت کن ... ببین ایا ارزش جای بیشتر برای پارک کردن رو داره یا خیر.
ماکسیما کسی نمیخره بخاطر مصرف زیادش اگه بخری باید با ضرر بفروشی عزیز مثلا نهایت 1.5 برابر مصرفش بیشتر از مزدا 3 هستش !... مثلا اگر ماهی 100 هزار بنزین قرار بوده باشه بزنم ! میشه 150 هزار .. بیشتره ؟!
ضربدر 12 کن ! ...
میشه سالی 600 هزار تومان نه اصلا 1 میلیون تومان ! مثلا برای مصرف سوخت بیشتر ... خوب قطعات ارزونتر و هزینه نگهداری پایینتر و بزرگتر و لوکس بودن و موتور 3000 6 سیلندر و قیمت کمتر دست دومش چی؟
من الان یک ماکسیما با مدل 86 رو تا 3 میلیون کمتر از مزدا 3 میخرم ! حساب کن 4 سال اگر از ماشین استفاده کنم و بنزین بزنم بدون در نظر گرفتن قیمت قطعات و غیره ... تازه با مزدا 3 با احتساب سالی 1 میلیون (که عمرا تفاوتش بشه )یک قیمت میشه برام .
اتفاقا چون کسی نمیخره نسبت به ماشین های جدیدتر و خوشبختانه تو ایران وقتی یک خودرو فروشش کم میشه . ارزون هم میشه ! .. باعث شده روی ماکسیما دقت کنم !...
البته همه مثل من فکر نمیکنند ! و هر کسی با توجه به نظر خودش تصمیم میگیره ...
-------------------
یک سوال داشتم از دوستان این لیز خوردن عقب ماشین راهی داره کمتر بشه یا بشه رفعش کرد ؟
jebraiil
26-04-2011, 07:22
داداش گلم خواب بگو ماشینو میخوای 4 سال نگه داری من فکر کردم مثل من هر 1 سال یه بار ماشین عوض میکنی
اون مثالی هم که زدی انجوریش درست مثلا قرار بوده 100 هزار پول بنزین بدی حالا باید 250 هزار پول بنزین بدی میشه سالی 3 میلیون
در مورد قطعاتم میدونم حرفت کاملا درست ولی
1-مزدا اصلا خراب نمیشه که بخوای هزینه نگه داری بدی
2- انم گفتم یه بیمه بدنه میکنی که اگه خدای نکرده تصادف کردی راحت باشی
تازه داداش گلم قیمت های دو تا ماشین هم چک کردم مزدا 3 مدل 88 33 میلیون ماکسیما مدل 88 39 میلیون حالا به نظرت مدل دست دوم کدوم قیمتش کم تره؟( از همه نظر هم مثل هم هستن رنگ . . . . کار کرد و غیره)
لیز خوردن ماشین هم میتونی با یه رینگ 20 و خوابوندن ماشین به طور نسبی بر طرف کنی
mohamad skystar
27-04-2011, 16:26
داداش گلم خواب بگو ماشینو میخوای 4 سال نگه داری من فکر کردم مثل من هر 1 سال یه بار ماشین عوض میکنی
اون مثالی هم که زدی انجوریش درست مثلا قرار بوده 100 هزار پول بنزین بدی حالا باید 250 هزار پول بنزین بدی میشه سالی 3 میلیون
در مورد قطعاتم میدونم حرفت کاملا درست ولی
1-مزدا اصلا خراب نمیشه که بخوای هزینه نگه داری بدی
2- انم گفتم یه بیمه بدنه میکنی که اگه خدای نکرده تصادف کردی راحت باشی
تازه داداش گلم قیمت های دو تا ماشین هم چک کردم مزدا 3 مدل 88 33 میلیون ماکسیما مدل 88 39 میلیون حالا به نظرت مدل دست دوم کدوم قیمتش کم تره؟( از همه نظر هم مثل هم هستن رنگ . . . . کار کرد و غیره)
لیز خوردن ماشین هم میتونی با یه رینگ 20 و خوابوندن ماشین به طور نسبی بر طرف کنی
دوست من اینکه میگی مزدا 3 اصلا خراب نمیشه مگه غیر از بقیه خودروهاست.
هر ماشینی هزینه نگهداری داره-به مرور زمان خرابی هم داره اون دیگه بستگی به مصرف کننده داره.
BMW X3 سراغ دارم برات موتورش عیب کرد و 4000000 تومان گذاشته بود پشت دست صاحبش.
مزدا 3 از این قاعده جدا نیست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.