مشاهده نسخه کامل
: یک ویروس بسیار عجیب در ویندوز 7 ! کمک لطفا !
با سلام
متاسفانه امروز در حین وبگردی در سایت های خارجی ویندوز من مبتلا به ویروس شد ! بعد از اینکه من رو مجبور به ریست سیستم کرد تمامی اطلاعات داخل هارد را Hidden کرد و پیغام های زیر که از آنها عکس گرفتم مرتب روی دسکتاپ خودنمایی میکنند . آنتی ویروس هم با وجود اینکه مدام پیغام پاک کردن ویروس را میدهد اما مشکل همچنان باقی است ! ضمن اینکه با بالا آوردن دوباره ی ویندوز باز هم تروجان شروع به فعالیت میکند . ممنون میشم راهنمایی کنید که چگونه این ویروس را از بین ببرم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
water_lily_2012
18-04-2011, 09:59
با سلام
شما بايد يك Trojan Killer نصب كنيد تا به خدمت اين تروجان برسد. چون حجم اين برنامه ها نسبتا زياد است توصيه ميكنم يكي از برنامه هاي زير را كه مخصوص همين تروجان هست دانلود و اين تروجان را از بين ببريد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Karkas20
18-04-2011, 10:12
دوست عزیز این برنامه را دانلود و نصب و اپدیت کنید و نیازی به اکنیو با سریال نداره ..
سیستم را اسکن کنید و هرچی پیدا کرد را ریمو کنید ...
با تشکر از دوستان تروجان از بین رفت . ولی !!!!!!!!!! مشکل عجیبی که بعد از مبتلا شدن به تروجان همچنان پابرجاست بک گراند ویندوز مشکی شده و هر عکسی که برای بک گراند انتخاب میکنم اثری نداره و مشکی مانده !!!
iforwardit
18-04-2011, 17:24
مي توانيد restore كنيد سيستمتون رو...
masoodregister
18-04-2011, 17:32
با تشکر از دوستان تروجان از بین رفت . ولی !!!!!!!!!! مشکل عجیبی که بعد از مبتلا شدن به تروجان همچنان پابرجاست بک گراند ویندوز مشکی شده و هر عکسی که برای بک گراند انتخاب میکنم اثری نداره و مشکی مانده !!!
ویندوز من هم به یکی از همین ویروس ها آلوده شد و فایل هامو سوپرهایدن کرد. بعد از اینکه ویروس رو دستی پاک کردم. فایلهام سوپر هایدن موند و وقتی وارد مشخصات فایلا و فولدرام میشم دیگه نمی تونم تیک هایدن رو وردارم تا فایلا از حالت مخفی بیاد بیرون؟ حالا چیکار کنم؟ قبلا خودم نرم افزاری از سایت تبیان دانلود کردم بعد فایلای سوپرمخفی رو می کشیدم روش فایل مثل روز اولش میشد؟ کسی راهی نداره؟
water_lily_2012
19-04-2011, 08:58
ویندوز من هم به یکی از همین ویروس ها آلوده شد و فایل هامو سوپرهایدن کرد. بعد از اینکه ویروس رو دستی پاک کردم. فایلهام سوپر هایدن موند و وقتی وارد مشخصات فایلا و فولدرام میشم دیگه نمی تونم تیک هایدن رو وردارم تا فایلا از حالت مخفی بیاد بیرون؟ حالا چیکار کنم؟ قبلا خودم نرم افزاری از سایت تبیان دانلود کردم بعد فایلای سوپرمخفی رو می کشیدم روش فایل مثل روز اولش میشد؟ کسی راهی نداره؟
شما مي توانيد از دستور attrib در داس استفاده كنيد.
Karkas20
19-04-2011, 11:43
اگر منظور شما این هست که شو هیدن برنمیگردد.
این برنامه را دانلود و اجرا کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد:
میتونید از این روش / درصورتی که روش بالا کار نداد / از این روش پیش بروید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.