ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاسپورت دانشجویی

wellboy90
18-04-2011, 09:06
سلام
میخواستم ببینم برای گرفتن پاسپورت(دانشجو هستم) چه راههایی وجود داره ؟روشش جوریه؟ باید چی بگی بهشون که راحت کارت را بیفته؟ راههایی غیر از سفر زیارتی
مرسی

1navid
18-04-2011, 09:47
قانون جدید رو نمی دونم ( چون هر روز قانون اداره گذرنامه عوض میشه) ولی تا اونجایی که من اطلاع دارم باید یدونه گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه بگیری ببری گذرنامه اونجا بهت پاسپورت زمان دار می دند یعنی دائمی نیست مثلا 3 ماه یا هرچی

Alamate Soal
18-04-2011, 11:34
براي سفرهاي زيارتي با كاروان هاي مجاز ميتونين با 500 تومن وثيقه برين
براي سفرهاي علمي ( ارائه مقاله و ... ) ميتونين با 5 مليون تومن وثيقه برين
براي سفرهاي امتحاني ( آزمون تافل و ... ) هم همينطور

yashgin128
18-04-2011, 14:17
براي سفرهاي زيارتي با كاروان هاي مجاز ميتونين با 500 تومن وثيقه برين
براي سفرهاي علمي ( ارائه مقاله و ... ) ميتونين با 5 مليون تومن وثيقه برين
براي سفرهاي امتحاني ( آزمون تافل و ... ) هم همينطور
برای سفرهای تفریحی (دبی انتالیلا یا اگه خدا قسمت کنه italy)چی؟

golshahi
18-04-2011, 14:29
برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری چطور؟
4 سال این مقطع زمان میبره.. اگه 1 ساله هم بدن آیا میشه برگشت و تمدید کرد ؟

Alamate Soal
19-04-2011, 11:04
برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری چطور؟
4 سال این مقطع زمان میبره.. اگه 1 ساله هم بدن آیا میشه برگشت و تمدید کرد ؟
شما اگه از هر دانشگاهي پذيرش بگيرين و گواهي پذيرشتون رو بدين ترجمه كنن و مداركتون رو به سفارت كشور مقصد ( يا دفتر حفاظت منافعش ) تحويل بدين كه براتون تاييد كنن ؛‌ با تحويل اون مدرك به همراه 15 مليون تومن وثيقه به نيروي انتظامي ؛ ميتونين گذرنامه رو دريافت كنين و هرچقدر كه خواستين در كشور مربوطه درس بخونين . محدودت يك ساله براي ويزاي دانشجويي شما هست كه تو كشور مقصد صادر ميشه و هر ساله با توجه به نمرات و رفتارهاي شا در اون كشور تمديد ميشه

براي اينجور چيزها اجازه خروج به مشمولين نميدن مگه اينكه پارتي خيلي خيلي گردن كلفت داشته باشي .

vroom
19-04-2011, 17:23

سلام

در صورتی که دانشجو باشید با وثیقه ی 15 میلیونی میتونید خیلی راحت پاسپورت بگیرید و به هر جای دنیا که دوست داشتید سفر کنید:46:
ولی فکر کنم برای هر سال 1 بار میتونید از کشور خارج بشید

sourena
19-04-2011, 17:27

شما باید یه پاسپورت بگیری برای سفر زیارتی (مثلا سوریه) بعد بری سوریه ..... از سوریه بری ترکیه و بعد برگردی سوریه و برگردی ایران دوباره!

البته شنیدم جدیدا نمیشه! ولی زمان دانشجویی ما .... بچه ها اینجوری رفتن کانادا و اسپانیا بعدش برگشتن!

wellboy90
19-04-2011, 19:10
قانون جدید رو نمی دونم ( چون هر روز قانون اداره گذرنامه عوض میشه) ولی تا اونجایی که من اطلاع دارم باید یدونه گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه بگیری ببری گذرنامه اونجا بهت پاسپورت زمان دار می دند یعنی دائمی نیست مثلا 3 ماه یا هرچی

آخه من مشمولم باید اول برم نظام وظیفه بعد اونجا نامه بده ببرم اداه گذرنامه که پاسپورتم رو بگیرم.
من میخواستم بدونم که تو نظام وظیفه این روزا چه چیزی باید بگی(چه بهونه ای جور کنی)که آخرش بتونی پا ستو بگیری .
من شنیدم که میگن میشه به بهانه آزمون تافل،آیلس یا اینکه آزمون سیسکو این جور چیزا رفت ولی من چه جوری ثابت کنم که من دارم میرم اونجا(مثلا دبی)برای آزمون یا نه همین که بری بگی کافیه؟
مرسی

Alamate Soal
19-04-2011, 19:46
شما باید یه پاسپورت بگیری برای سفر زیارتی (مثلا سوریه) بعد بری سوریه ..... از سوریه بری ترکیه و بعد برگردی سوریه و برگردی ایران دوباره!

البته شنیدم جدیدا نمیشه! ولی زمان دانشجویی ما .... بچه ها اینجوری رفتن کانادا و اسپانیا بعدش برگشتن!

پاسپورت بگيره بره سفر زيارتي ؟ مگه سفر زيارتي رفتن به اين راحتياس !‌؟ اينطور باشه كه همه با پونصدهزار تومن ميتونن فرار كن از ايران !
اولا كه با كاروان هاي معتبر بايد بري ثانيا در اين موارد سرپرستي كاروان تمام مداركت رو ازت ميگيره نميتوني در بري:27: