ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جلوگیری از کپی کردن محتویات DVD

majid_gholi
18-04-2011, 06:20
سلام دوستان
من چندین فایل PDF دارم که برای اونها با استفاده از نرم افزار Multimedia Builder آتوران درست کردم و اتین فایل های PDF از طریق آتورانی که ساختم فراخوانی می شوند . حالا می خوام این آتوران رو روی دی وی دی رایت کنم و به چندتا از دوستام بدم اما دوست ندارم که به فایل های PDF دسترسی داشته باشند و بتونن اونا رو روی هاردشون کپی کنن . باید چی کار کنم ؟

با استفاده از یک نرم افزار فولدری که فایل های PDF در اون قرار داشتند رو مخفی کردم اما وقتی فولدر مخفی میشه دیگه آتوران نمی تونه فایل های PDF رو فراخوانی کنه و با ارور مواجه میشه .

چی کار باید انجام بدم که محتویات این DVD روی هارد کپی نشه و یا مخفی بشه به گونه ای که Autorun بتونه اونا رو فراخوانی کنه ؟

پیشاپیش از کمک شما ممنون

ehsan30
18-04-2011, 09:19
سلام

قفل گذاشتند روی فایل های pdf اشتباه هستش،چون راحت میشه ازشون پرینت گرفت،من قدیم ها یک مجموعه دیده بودم
که برای باز کردن فایل های pdf یک برنامه سبک نوشته بودند که این فایل های از روی سی دی فقط با این برنامه اجرا میشد
از خصوصیات این برنامه این بود که گزینه های File وEdit و... را توی منوش نداشت،شاید هم راه حلی باشه که باید دوستان
دیگه نظر بدهند.

بای

majid_gholi
18-04-2011, 12:15
ممنونم دوست عزیز از راهنمایی شما
اما من تونستم که واسه فایل های PDF پسورد بذارم و قابلیت Print گرفتن از اونها رو غیر فعال کنم . اما با استفاده از یک نرم افزار میشه کاری کرد که تمامی مسائل امنیتی که من روی فایل های PDF اعمال کردم از بین بره و به راحتی قابل Print گرفتن بشه ...

موضوع اینه که من می خوام کاری کنم که یا فولدر فایل های PDF که در سی دی موجود هست ( برای لود شدن توسط Autorun ) مخفی بشه و یا اینکه کاری کرد که فایل های PDF روی هارد کپی نشن و یا حداقل حجمشون رو خیلی بالا ببرم که اگر هم کپی شدند روی اینترنت یا جایی دیگه قرار نگیرن ...

ممنون میشم جواب بدید

torist
18-04-2011, 13:15
دوست عزیز شما من می تونم این کارو براتون انجام بدم
فقط هزینه داره
با تشکر
یا علی

majid_gholi
18-04-2011, 16:09
ممنون میشم اگر این کار رو بکنید . لطفا قیمت رو بگید
راستش من خیلی دستم از لحاظ مالی باز نیست لطفا خوب حساب کنید

DiR3CToR
18-04-2011, 17:27
اگر دنبال يك حفاظت معمولي هستيد و كاربرانتون حرفه اي نيستند ميتونيد از نرم افزار CD Secure براي مخفي كردن فولدرتون استفاده كنيد در ضمن اتوران سازهايي مثل MMB هم مشكلي با اين قضيه ندارند ميتونند محتوياتش رو بخونند ولي نه اگر دنبال محافظت پيشرفته هستيد يه مسئله ديگه هست و ميشه كارهايي كرد

majid_gholi
18-04-2011, 19:58
ممنون از کمک شما
اگه با نرم افزار CD Secure فولدر رو مخفی کنم آیا کاربران می تونن فولدر رو با استفاده از ترفند یا نرم افزاری جانبی مشاهده کنند و در نهایت به فایل های PDF دسترسی پیدا کنند یا خیر ؟

راه حرفه ای تر رو هم ذکر کنید لطفا تا اگه راه اول جواب نداد به سراغ این راه برم

بی نهایت از کمک شما ممنونم

DiR3CToR
18-04-2011, 22:36
تا دلتون بخواد ترفند و نرم افزار هست براي دور زدن اين مورد ولي براي افراد مبتدي بد نيست درباره مورد حرفه اي هم بايد بديد قفلگذاري بشه كه هزينه بر خواهد بود خواستيد در خدمتم

majid_gholi
19-04-2011, 06:05
شما می تونید این کار رو برام انجام بدید ؟
چقدر هزینه خواهد داشت ؟ ( ممنون میشم منصفانه حساب کنید چون دستم خیلی از لحاظ مالی باز نیست )

ehsan30
19-04-2011, 08:59
سلام

دوست عزیز،یک سر به تابیک زیر بزنید بد نیست.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بای

torist
19-04-2011, 14:07
دوست عزیزما چند جور می توانیم برای شما قفل گذاری کنیم
شما در چه سطحی می خواهید
با دوستان قیمت ها فرق می کند
اگر خواستید پیغام بدهید در خدمتم
با تشکر
یا علی

majid_gholi
19-04-2011, 14:59
از جواب های تمامی دوستان ممنونم
متاسفانه من نمی تونم برای کسی پیغام خصوصی بفرستم چون باید حداقل 10 پست در انجمن ها داشته باشم .

ببینید دوستان من قفلی می خوام که وقتی روی DVD گذاشته میشه محتویات دی وی دی فقط و فقط از طریق آتوران قابل مشاهده باشه و کاربر نتونه فایل های PDF رو به صورت مستقیم مشاهده کنه ( از طریق آتوران مشاهده کنه ) و همینطور کاربر نتونه محتویات DVD رو روی هاردش کپی کنه و در اینترنت یا جاهای دیگه قرار بده .

امیدوارم متوجه منظور من شده باشید .
لطفا هرکس می تونه چنین کاری انجام بده توی همین تاپیک اعلام کنه ( قیمت رو هم اعلام کنید ولی لطفا منصفانه )

با تشکر از همگی

majid_gholi
21-04-2011, 17:11
دوستان کسی نیست که بتونه به من کمک کنه ؟

DiR3CToR
21-04-2011, 19:11
دوست عزيز عرض كردم با آيدي من در ياهو تماس بگيريد شايد بتونم كمكتون كنم

majid_gholi
21-04-2011, 20:00
آیدی شما رو در یاهو ادد کردم و براتون پیغام هم گذاشتم اما هیچ جوابی دریافت نکردم !!!

torist
22-04-2011, 12:37
دوست عزیز اینم ایمیل من
fmmf@yahoo.com
امیدوارم به توانم کمکتان کنم
با تشکر
یا علی

amir169
29-04-2011, 00:43
ممنون از راهنمایی تون استفاده ی مفید کردیم