ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کوپا دل ری 2010-2011 | فینال

nw_nk
18-04-2011, 02:37
2011 Copa del Rey Final

Barcelona - Real Madrid
Estadio Mestalla, Valencia

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDefending Champions: Sevilla
Top Goalscorer: Lionel Messi 7

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدApril ‎18, ‎2011

فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

گرافيكار
18-04-2011, 11:40
اميدوارم يه فينال زيبا رو ببينيم
ترس از باخت و از دست دادن جام اكثر اوقات گريبان فيناليستها رو ميگيره
اميدوارم دو تيمي كه ادعاي بهترين بودن رو دارن
فوتبالي حقيقي رو به نمايش بزارن
فوتبالي كه هر حركتش آگاهانه و سنجيده شده باشه
با اينكه در قرن 21 هستيم اما حقيقت اينه كه به جز پيشرفت حيرت انگيز فيلمبرداري
فوتبال با دو سه دهه پيش تفاوت چنداني نداره شايد سرعت بالاتر رفته باشه اما براي رسيدن به طرحي جديد اين كافي نيست
فوتبال به تغيير و هواي تازه احتياج داره
اميدوارم اولين نشانه هاي تغيير و تولد فوتبال نوين و پايه گذار فوتبال آينده رو در اين 18 روز شاهد باشيم 18 روزي كه بهترين تيمهاي دنيا 4 بار با هم بازي ميكنن
كه هركدومش به اندازه يك فينال جام جهاني و شايد حتي فراتر بار فني داشته باشه محاله روي كليت و آينده فوتبال تاثير نزاره
اميدوارم اين تاثير از نوع مثبتش باشه و ما چيزهاي جديدي در بازيهاي باقيمانده ببينيم

پي نوشت: من به عنوان يه كوچيكتر خيلي خوشحال ميشم كه بتونم يا حداقل سعي كنم
كمتر به ديگران توهين كنم
كمتر ديگران رو مسخره كنم
كمتر از جملات تحقير آميز استفاده كنم
كمتر نكات منفي پستها رو ببينم
بيشتر تحمل و صبر داشته باشم
بيشتر به ديگران حق بدم
بيشتر به جملاتم قبل از پست دادن فكر كنم
بيشتر روي تيم خودم تمركز كنم
و
در نهايت به جاي فقط طرفداري از تيمم كليت و ذات فوتبال رو هم دنبال كنم
اميدوارم بتونم

kasra_khan2003
18-04-2011, 11:50
سر صبح با چشای خواب آلود پاشدم، حواسم نبود به بارسا رای دادم:دی

گرافيكار
18-04-2011, 12:00

من برات جبران كردم:31:
به اين ميگن بازي جوانمردانه

LiverBarca
18-04-2011, 12:00
یه بار تو عمرت پیش بینی درست کردی...:31:

M3HRD@D
18-04-2011, 12:09
كمتر به ديگران توهين كنم
كمتر ديگران رو مسخره كنم
بيشتر به ديگران حق بدم
و
اميدوارم بتونم
من هم امیدوارم همگی بتوانیم:20:

farshidshd
18-04-2011, 12:26

پس امضاتو عوض کن !

davidjoker
18-04-2011, 12:50
بیش از هر چیز امید وارم بازی زیبایی رو تماشا کنیم.
اما بارسا می بره:46:

FC Realmadrid
18-04-2011, 13:10
منم امیدوارم مادرید با یک بازی خوب قهرمان بشه.

A.N.A.P
18-04-2011, 14:27
یه دل میگه بارسا میبره ولی اون دل هم میگه بارسا میبره !

nw_nk
18-04-2011, 14:27
Copa del Rey - Final
April 20, 2011 9 PM BST
Barcelona - Real Madrid

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

جام حذفي اسپانيا
چهارشنبه 31/01/1390 ساعت 24:00
بارسلونا - رئال مادريد

Turksat 3A
NTV Spor

Intelsat 902
IRIB TV3

Hotbird 6
ZDF

تعصبت هنوز از خواب بیدار نشده بوده با جون و دل رای دادی. معلومه دلت پاکه. :31:

A.N.A.P
18-04-2011, 15:01
چطور اینجا همه گفتن بارسا میبره ولی درصد رئال بیشتره ؟ احتمالا همه خواب آلود بودن !:31:

Ultra_Black
18-04-2011, 15:13
به امید قهرمانی کهکشانی های مادرید...!:12:

Reza31001
18-04-2011, 15:30
به عنوان یه بی طرف واقعا نمی تونم پیش بینی کنم

اول می خواستم به بارسا رای بدم ولی یکم که فکر کردم دیدم بازی،بازی فیناله و حساسیت های خاص خودشو داره رئال هم دیشب ثابت کرد که رئال دور رفت نیست برای همین فقط منتظر میمونم تا ببینم چی میشه!

kasra_khan2003
18-04-2011, 15:38
Copa del Rey - Final

تعصبت هنوز از خواب بیدار نشده بوده با جون و دل رای دادی. معلومه دلت پاکه. :31:

ببین جناب سینا، آخر این نظر سنجی میشه همون جریان آقای گلی کریس، مسی و مارکا! :دی

+

این ZDF که پولی نیست نه؟

kasra_khan2003
18-04-2011, 15:49
بازگشت مسوت اوزیل به ترکیب اصلی تیم در فینال کوپا دل ری...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

بعد از نیمکت نشینی در اولین ال کلاسیکو، مسوت اوزیل در دومین ال کلاسیکو که فینال جام حذفی خواهد بود فیکس بازی خواهد کرد...

بنا بر خبر AS مسوت اوزیل ستاره ی آلمانی رئال مادرید که در اولین ال کلاسیکو که در روز شنبه برگزار شد بازی را از روی نیمکت آغاز کرد در دومین ال کلاسیکو بین رئال مادرید و بارسلونا که در فینال کوپا دل ری برگزار خواهد شد در ترکیب اصلی خواهد بود.

مسوت اوزیل به دلایل فنی ال کلاسیکو شنبه شب را از روی نیمکت آغا کرد اما بعد از ورودش به زمین بازی فوق العاده ای را از خود به نمایش گذاشت. عملکرد خوب اوزیل در سانتیاگو برنابئو و در مقابل بارسلونا از چشم مورینیو پنهان نمانده است و این مربی پرتغالی قصد دارد با بازی دادن به اوزیل از ابتدا در فینال کوپا دل ری پاداش عملکرد خوبش در اولین ال کلاسیکو را بدهد.

بازگشت اوزیل به ترکیب اصلی ممکن است منجر به خروج کریم بنزما از ترکیب اصلی شود چرا که این مهاجم فرانسوی در مقابل بارسلونا دور از انتظار ظاهر شد و نیمکت نشینی او در فینال کوپا دل ری غیرممکن نیست.

اوزیل 22 ساله در تابستان 2010 از باشگاه وردربرمن آلمان به رئال مادرید پیوست و در مدت کوتاهی توانست به یکی از ارکان اصلی رئال مادرید تبدیل شود.اوزیل هم اکنون در رنکینگ کاسترول ادج در رده ی 37ــم قرار دارد.

R O O T
18-04-2011, 15:51
به اميد برد رئال مادريد :8:

Ezel
18-04-2011, 16:17
بازگشت اوزیل به ترکیب اصلی ممکن است منجر به خروج کریم بنزما از ترکیب اصلی شودخوبه ، با این حساب 4-6-0 ای که با اخراج آلبیول نشد شنبه شب ببینیم رو چهارشنبه خواهیم دید .
+
احتمالا بازی دو تیم کم افت و خیز تر از بازی شنبه باشه و شاید حتی ضیافت پنالتی ها قهرمان رو مشخص بکنه :5:

kasra_khan2003
18-04-2011, 16:35
...

احتمالا بازی دو تیم کم افت و خیز تر از بازی شنبه باشه و شاید حتی ضیافت پنالتی ها قهرمان رو مشخص بکنه :5:

شک دارم کار به پنالتی بکشه، ضمن اینکه به حرف مارکا هم نمیشه اعتماد کرد:دی

ولی در صورتی که کار به ضربات پنالتی بکشه، کفه ی ترازو به نفع رئال هست.

satttanism
18-04-2011, 17:06
پي نوشت: من به عنوان يه كوچيكتر خيلي خوشحال ميشم كه بتونم يا حداقل سعي كنم
كمتر به ديگران توهين كنم
كمتر ديگران رو مسخره كنم
بيشتر به ديگران حق بدم
و
اميدوارم بتونم

زیبا بود

من هم امیدوارم شاهد توهین های چندین هموطن نسبت به هم بخاطر 2 تیم خارجی نباشم
تاپیک رو قفل نکنم
پستی حذف نکنم
و کلا شبش با خیال راحت برم بخوابم:دی

البته خدارو شکر که بازی نیم شب هست و حداقل تا ساعت 2 ادامه داره و بعدش هم انجمن از دسترس خارج میشه:دی بعدشم بیشتریا خستن میرن میخوابن دیگه تا فرداشم آتیششون خوابیده ایشالا!

راستی من با فونت سایز 7 هم نخواهم نوشت!

p3yman_xl
18-04-2011, 17:20
به امید بـرد کوبنده ی بارســا :)

charlize
18-04-2011, 18:34
چه عجب تاپیک رو زدی!: دی
+
این zdf همون zdf خودمونه دیگه نه؟!
چطور بازی رو میخواد پخش کنه؟!
این بازیهای آلمان رو خیــــلی کم پخش میکنه!
قرعه کشی جام جهانی رو با 30 دقیقه تاخیر نشون میده و...
پس چطور جام حذفی اسپانیا رو میخواد بده؟!
البته فک کنم موقع پخش بازی، از حالت فری خارج شه...
(البته اینم بگم که مسابقات دوچرخه رو در حد گودزیلا نشون میده!: دی)

fr0st
18-04-2011, 20:21
همونطور که دیدیم بازی قبل خیلی‌ نزدیک بود حتی اگر داور اون پنالتی هم برای مادرید نمی گرفت و حتی ۲-۰ هم می بردیم این واقعیت تغییری نمی کرد اونها برای نبرد آماده تر از همیشه بودند هرچند به قیمت پشت کردن و فراموش کردن فلسفه ی بازیشون تموم شه. مسئله‌ای که قطعا یک هوادار قدیمی و اصیل مادرید رو رنج خواهد داد ، هوادارایی که بازی تهاجمی و فوق العاده رئال مادرید ۲۰۰۱ یادشون باشه حاضر نیستن "فلسفه" رو به "نتیجه" بفروشند. البته این شامل طرفداران قدیمی‌ این تیم می‌شه که اصلا از بازی روز شنبه راضی‌ نبودن و امروز هم اسطوره باشگاه رئال دی استفنو از بازی و سبک تیم مورینیو انتقاد شدیدی کرد:
الفردو دی استفانو رئیس افتخاری باشگاه رئال مادرید گفته که در ال کلاسیکوی اول بارسا خیلی بهتر از رئال بود و تیم رئال شخصیت نداشت ، او گفت تیم مادرید مثل یک موش جلو شیرهایه کاتالان بازی کردن.

باید دید پرس مورینیو رو قبول میکنه یا نه و مهمتر از پرس مادریدیسمو‌ها که کاپلو رو بخاطر ارائه فوتبال دفاعی مورد حمایت قرار ندادن مورینیو رو برای خیانت به سبکشون میبخشن یا نه؟ (البته ممکنه این ناکامی هفت یا هشت ساله تو اروپا و این ۵ بازی گذشته ال کلاسیکو یکم دیدگاهشون رو عوض کرده باشه)

Alfredo di Stefano criticises Real Madrid's style under José Mourinho

The former great Alfredo Di Stefano has criticised Jose Mourinho's tactics for Saturday's 1-1 draw against Barcelona, saying Madrid played like a mouse against a lion of a Catalan team.
Di Stefano, Madrid's honorary president, said the Portuguese coach's team showed no personality at the Bernabéu. He praised Barcelona's superiority, saying they "treat the ball with adoration and respect".
Madrid, meanwhile, "just run back and forth constantly, tiring themselves out". He added that the team's approach was "clearly not the right one."
Di Stefano helped make Real Madrid one of the world's biggest clubs, winning five successive European Cups during the 1950s. Barcelona and Madrid meet again on Wednesday in the Copa del Rey final.

Di Stefano: "Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." [marca]
Alfredo Di Stefano (honorary president Madrid): "Barcelona simply played brilliant at the Bernabeu. The whole world saw their superiority."
Di Stefano: "Messi is the best player in the world. His football is spectacular, and he's an example of professionalism
پی‌ نوشت: اصل خبر برای مارکا هست، برای جلوگیری از هجمه‌های احتمالی‌.

Ezel
18-04-2011, 20:39
باید دید پرس مورینیو رو قبول میکنه یا نه و مهمتر از پرس مادریدیسمو‌ها که کاپلو رو بخاطر ارائه فوتبال دفاعی مورد حمایت قرار ندادن مورینیو رو برای خیانت به سبکشون میبخشن یا نه؟
شرایط مادرید به گونه ای نیست که اولویت اول تماشاگرانش بازی زیبا باشه ، اگر نظر سنجی بشه کسب نتیجه و موفقیت ( که به طور خاص در گرفتن جام معنی میشه) بیشترین اولویت رو داره احتمالا .

پی نوشت : چه رقابت سنگینیه در نظر سنجی :31:

گرافيكار
18-04-2011, 20:59
البته خدارو شکر که بازی نیم شب هست و حداقل تا ساعت 2 ادامه داره و بعدش هم انجمن از دسترس خارج میشه:دی بعدشم بیشتریا خستن میرن میخوابن دیگه تا فرداشم آتیششون خوابیده ایشالا!

راستی من با فونت سایز 7 هم نخواهم نوشت!
راستي چرا انجمن از دسترس خارج ميشه
يه نوع تربيت همگانيه؟
تشويق براي زود خوابيدن؟

آره فونت سايز 7 يادم رفته بود
البته اگه استعداد بچه هاي فروم منتج به اختراع سايز 8 نشه:31:

شرایط مادرید به گونه ای نیست که اولویت اول تماشاگرانش بازی زیبا باشه ، اگر نظر سنجی بشه کسب نتیجه و موفقیت ( که به طور خاص در گرفتن جام معنی میشه) بیشترین اولویت رو داره احتمالا .

پی نوشت : چه رقابت سنگینیه در نظر سنجی :31:

به نظر فعلا ممكنه تماشاگران مادريد به دنبال نتيجه باشن اما در دراز مدت فوتبال تخريبي رو تحمل نميكنن
البته شايد پتانسيلي كه رئال بعد از خوردن گل نشون داد
مورينيو رو بيشتر با ذات رئال آشنا كرده باشه
و شايد همين نكته مورينيو رو متوجه تفاوت درون مايه خودش با ذات رئال بكنه و در نتيجه به يك جدايي زودرس ختم بشه
نظر شخصيه من اينه كه مورينيو بيشتر به درد تيمهاي متوسطي ميخوره كه به دنبال نتيجه گرفتنن
مثل چلسي منچستر سيتي و مثلا تيمهاي ايتاليايي كه جداي از بزرگي تيمها بيشتر به دنبال نتيجه هستن
من مطمئنم مورينيو مدت زيادي در رئال نميمونه
هر كسي را بهر كاري ساختن
هر مربي زماني موفقه كه با فضاي اطرافش هماهنگي بيشتري داشته باشه

Sepehr2010
18-04-2011, 21:02
البته این شامل طرفداران قدیمی‌ این تیم می‌شه که اصلا از بازی روز شنبه راضی‌ نبودن و امروز هم اسطوره باشگاه رئال دی استفنو از بازی و سبک تیم مورینیو انتقاد شدیدی کرد:
الفردو دی استفانو رئیس افتخاری باشگاه رئال مادرید گفته که در ال کلاسیکوی اول بارسا خیلی بهتر از رئال بود و تیم رئال شخصیت نداشت ، او گفت تیم مادرید مثل یک موش جلو شیرهایه کاتالان بازی کردن.

(البته ممکنه این ناکامی هفت یا هشت ساله تو اروپا و این ۵ بازی گذشته ال کلاسیکو یکم دیدگاهشون رو عوض کرده باشه)

اولش:تو نقل قولت رو از کجا آوردی>؟

همونطور که دیدیم بازی قبل خیلی‌ نزدیک بود حتی اگر داور اون پنالتی هم برای مادرید نمی گرفت و حتی ۲-۰ هم می بردیم این واقعیت تغییری نمی کرد اونها برای نبرد آماده تر از همیشه بودند هرچند به قیمت پشت کردن و فراموش کردن فلسفه ی بازیشون تموم شه. مسئله‌ای که قطعا یک هوادار قدیمی و اصیل مادرید رو رنج خواهد داد ، هوادارایی که بازی تهاجمی و فوق العاده رئال مادرید ۲۰۰۱ یادشون باشه حاضر نیستن "فلسفه" رو به "نتیجه" بفروشند. تو این تاپیک همچین پستی ندیدم!
دوما چرا پنالتی نگیره وقتی طبق نظر اغلب کارشناسان خطا کرده بازیکنتون.در ضمن حالا که خطا گرفته کارت زرد چرا نداده؟!

باید دید پرس مورینیو رو قبول میکنه یا نه و مهمتر از پرس مادریدیسمو‌ها که کاپلو رو بخاطر ارائه فوتبال دفاعی مورد حمایت قرار ندادن مورینیو رو برای خیانت به سبکشون میبخشن یا نه؟عزیزم برو ببین بارسا چندتا گل زده بعدش رئال رو هم ببین!رئال همون تیمیه که تاتنهام رو تو زمین خودش حبس کرد و البته 4 گل هم زد.سر جمع 3-4 تا شوت زدن.حالا شما چطوری یکدونه تک بازی مقابل بارسا رو ملاک نتیجه گیری و دفاعی بودن رئال دونستی؟!:18:
86 به 73:27:
بعد از بارسا در اروپا دومین خط حمله مال رئال هست(در لیگهای معتبر).
بد شانسی ما مصدومیت اوایل فصل هیگوهین بود که آمارمون کمی افت کرد.

اگر نظر سنجی بشه کسب نتیجه و موفقیت ( که به طور خاص در گرفتن جام معنی میشه) بیشترین اولویت رو دارهدقیقا.
در ضمن جناب fr0st قرار شد رئالی ها درباره تیم خودشون پست بدن و شما بارسایی ها هم درباره تیم خودتون که جنجال کمتری تو تاپیک باشه.همین پست دادن درباره تیم حریف باعث جنجال میشه. که اگه بشه شما شروع کردی.....!(کاری که جناب کرایف خیلی عاشقشه:حرف زدن درباره رئال:13::27:)

pcforlife
18-04-2011, 21:11
کاش یه گزینه ای بود به نام "غیر قابل پیش بینی"... هم بود!:20:

satttanism
18-04-2011, 21:52
راستي چرا انجمن از دسترس خارج ميشه
يه نوع تربيت همگانيه؟
تشويق براي زود خوابيدن؟

تربیت همگانی:دی
چون میره برای بکاپ برای همین به سایت دسترسی نیست دیگه

این بازی مطمعنا خیلی جذابتر از بازی قبلی خواهد شد و من فکر میکنم پرگل هم باشه!
به امید پیروزی ... (نمیگم ریا نشه:دی)
کلا به نظر من بازی قبلی یه جورایی مراعات میکردن برای این بازی مخصوصا بارسا

ما تو خونمون هم رئالی داریم هم بارسایی بعد دیگه در خلال بازی هی تو سر و کله هم میزنیم:دی کلا خودش یه فیلم جداست!

pouya_99999
19-04-2011, 00:03
تربیت همگانی:دی
چون میره برای بکاپ برای همین به سایت دسترسی نیست دیگه

کلا به نظر من بازی قبلی یه جورایی مراعات میکردن برای این بازی مخصوصا بارسا

ما تو خونمون هم رئالی داریم هم بارسایی بعد دیگه در خلال بازی هی تو سر و کله هم میزنیم:دی کلا خودش یه فیلم جداست!
شما مدیر خوبی هستی لو ندادی طرفدار کدوم تیمی :31:

بازی جدابیه چون تهش یه کاپ با ارزش قراره بدن پس دو تیم هر کاری می کنن تا به اون برسن

غیر قابل پیش بینی ولی دوست دارم به خاطر بعضی از رفیقام که رئالین رئال ببره .. رفیق بارسایی ندارم

فقط آخر بازی تاپیکو نبندین یا refresh نکنیم ببینیم پست قبلیمون اک شده یتا کلا تاپیک رفته ...

Ezel
19-04-2011, 10:50
به نظر فعلا ممكنه تماشاگران مادريد به دنبال نتيجه باشن اما در دراز مدت فوتبال تخريبي رو تحمل نميكننعلیرضا جان البته رئال به غیر از بازی برابر بارسلونا در تمام بازیها تهاجمی بازی کرده و آمار گلهای زده هم نشانگر این مساله هست ، و فکر میکنم راحت ترین راه برای فضا ندادن به بارسا همین باشه ( که مورینیو هم نشون داده به خوبی این بیس تاکتیکی رو می شناسه و در اجرا چه بسا از هیدینک کبیر هم موفق تر باشه) و فکر میکنم که تماشاگر رئال هم دیگه دوست نداشته باشه شاهد همچو نتایجی باشه. البته شخصا به فوتبالی نظیر اونچه که کاپلو اجرا می کنه یا نظیر اینتر و چلسی مورینیو یا نمونه ی وطنی سپاهان لوکا علاقه دارم . :10:
علت انتقاد به رئال کاپلو و حتی تا حدودی شوستر هم همین بود که در تمام فصل رویه ی بازی نتیجه گرا رو پیش می گرفتند نه یک یا دو بازی .
+
یک زمانی میشه مثل بازی برگشت آرسنال برابر بارسا ، با اون آمار و موقعیت های گل ، اما به نظرم در بازی اخیر دو تیم در مجموع برتری خاصی نسبت به یکدیگر نداشتند .

البته برای مقابله با بارسا روشهایی مثل چیزی که سویا نشون داد ( کم کردن فاصله ی خطوط و جابجایی توامان خطوط به گونه ای که چه در حمله و چه در دفاع فاصله ی آخرین مدافع با جلوترین مهاجم تقریبا یکسان بمونه تا فضا و حفره ایجاد نشه یا به عبارت بهتر تمام تیم با هم رو به جلو و عقب حرکت کنند ) هم هست و موثر تر هم میتونه باشه اما ریسک بیشتری داره و هماهنگی بیشتری رو میطلبه .:10:

من مطمئنم مورينيو مدت زيادي در رئال نميمونهبه قول یک بزرگی "مورینیو تمام این مسیر رو طی میکنه تا به بارسا برگرده" :46:

kasra_khan2003
19-04-2011, 10:52
"باید قهرمان جام حذفی شویم"

کاسیاس:"این بازی زیباترین بازی فوتبال اسپانیا در این فصل است"

در نهایت فرصتی ایجاد شد تا ایکر کاسیاس در مورد این که چگونه رئال مادرید و هوادارنش باید با یکدیگر متحد شوند تا اولین عنوان قهرمانی فصل را بدست آورند توضیح داد.

شما همیشه برای قهرمانی در جام حذفی ابراز تمایل کرده اید.چه دلیلی پشت این علاقه و تمایل نهفته است؟
"این جام یک جام بسیار مهم برای رئال مادرید است و ما نمیتوانیم به 17 سال نبردن این جام قانع باشیم.اگر ما قهرمان این جام شویم ارزشش بسیار بیشتر میشود.این بازی بسیار حیاتی است.در طول 11 سال حضورم در مادرید تاکنون این جام را نبرده ام"

17 سال انتظار بسیار زیاد است.آیا تیم به این باور که زمان قهرمانی رئال مادرید فرا رسیده دست یافته است؟
"ما به این باور رسیده ایم که باید عناوین زیادی کسب کنیم.میدانیم که آسان نخواهد بود.این یک بازی بزرگ بین دو غول فوتبال اسپانیا است.هر اتفاقی میتواند رخ دهد اما ما بابت شانسمان برای کسب این جام بسیار خوشحالیم.امیدواریم بتوانیم قهرمان شویم"

تیم باید با توجه به این واقعیت که دیگر فینالیست این جام بارسلونا است انگیزه بیشتری داشته باشد.
"انگیزه همیشه بدون توجه به این موضوع که حریفتان چه تیمی است باید وجود داشته و یکسان باشد.اما زمانی که به کسب اولین قهرمانی فصل نزدیک هستیم باید انگیزه بیشتری داشته باشیم.این تمام انگیزه ای است که ما نیاز داریم"

20 گل زده و تنها 4 گل خورده نشان از قدرت هجومی و دفاعی رئال مادرید در این فصل از رقابتهای جام حذفی است؛که این دو قابلیت در بازی روز چهارشنبه بسیار مهم خواهند بود.
"ما نیاز داریم که در بهترین فرم خود باشیم و از اول تا آخر بازی تمرکزمان را از دست ندهیم.باید حدی باشیم و بر روی هر دقیقه از بازی تمرکز کنیم.باید همانند یک تیم بجنگیم.قهرمانی فقط برای یک نفر نیست بلکه برای کل تیم است"

انتظار دارید که یک بازیِ جوانمردانه باشد.
"امیدواریم که در زمین بازی مشکل خاصی رخ ندهد و تنها مسئله ای که بین بازیکنان درباره اش صحبت شود فوتبال باشد.میخواهیم یک بازی جوانمردانه باشد و کسی با دیگری دشمنی نداشته باشد.نه تماشاگران رئال مادرید و نه بارسلونا مشکلی ایجاد نکنند.باید در زمین بازی یک فوتبالیست واقعی باشیم و به رقیبمان احترام بگذاریم.همچنین امیدواریم که هواداران دو تیم به یکدیگر احترام بگذارند.میلیون ها نفر بازی را تماشا خواهند کرد بنابراین هواداران دو تیم با وجود رقابت باید نقشی مهم و صحیح ایفا کنند.مردم بسیاری با بچه هایشان بازی را نگاه میکنند و آنها میخواهند بازی زیبایی از ستاره های موردعلاقه شان شاهد باشند.امیدواریم که همه اتفاقات زیبا رخ دهند و چیزی که مایه تاسف باشد اتفاق نیفتد"

رئال مادرید روز شنبه ثابت کرد که برای هر چیزی آماده است،از جمله ده نفره بازی کردن مقابل بارسلونا.
"این مسابقات در بازیکنان ایجاد انگیزه میکنند.این انگیزه هیچ زمانی رهایمان نمیکند.هنگامیکه حریفمان یک یار از ما بیشتر داشت ما به خوبی واکنش نشان دادیم.جنگیدیم،دویدیم و خودمان را قربانی کردیم و این چیزی است که هوادارانمان میخواهند.آنها رئال مادریدی میخواهند که هیچوقت پا پس نمیکشد."

کنفرانس خبری مورینیو در مستایا روز سه شنبه ساعت 20:30 به وقت محلی

رئال مادرید ساعت 11:00 به وقت محلی در والدبباس تمرین خواهد کرد.

رئال مادرید آخرین جلسه تمرینی پیش از فینال جام حذفی را فردا راس ساعت 11:00 به وقت محلی در والدبباس برگزار میکند.سپس تیم به والنسیا سفر میکند.ژوزه مورینیو ساعت 20:30 در مستایا کنفرانس خبری خواهد داشت.

kasra_khan2003
19-04-2011, 12:59
ســـایت گل:

In 1974, Madrid lost 5-0 in a league encounter against their great rivals before bouncing back to a 4-0 cup final success.

nw_nk
19-04-2011, 13:10
مدیر ورزشی بارسا تا 2013 تمدید کرد/ آندونی سوبی ساره تا: بهترین راه جشن گرفتن، قهرمانی در کوپا دل ری است

قرارداد سوبی ساره تا با بارسا در تاریخ 15 ژوئن 2011 به پایان می رسید و براساس بندی از این قرارداد، به طور اتوماتیک قرارداد او برای دو سال دیگر تمدید شد

ایت گل- آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا، که قراردادش را با این باشگاه برای دو سال دیگر تمدید کرد، معتقد است پیروزی مقابل رئال در فینال کوپا دل ری بهترین راه برای جشن گرفتن این اتفاق است.

قرارداد سوبی ساره تا با بارسا در تاریخ 15 ژوئن 2011 به پایان می رسید و براساس بندی از این قرارداد، به طور اتوماتیک قرارداد او برای دو سال دیگر تمدید شد.

در بیانیه ای که در سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا منتشر شده، آمده است:" قرارداد آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی باشگاه، برای دو سال دیگر یعنی تا ژوئن 2013 تمدید شد."

این دروازه بان سابق بارسا و تیم ملی اسپانیا از این اتفاق اظهار خوشحالی کرد و هدف بعدی آبی واناری ها را پیروزی در فینال کوپا دل ری دانست.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" رسیدن به توافق برای تمدید قرارداد کار آسانی نیست اما من اینجا هستم تا کار تکسیکی بگریستین را ادامه بدهم. از اینکه در این باشگاه هستم، خوشحالم و همین طور به دلیل اتفاقاتی که قرار است در آینده رخ دهد. در فوتبال حرفه ای باید همیشه مبارزه جو باشید و ما بسیار خوشحالیم که سبک بازی فوتبال را تغییر داده ایم.

او همچنین در مورد فینال کوپا دل ری گفت:" در فینالی مانند این همیشه چیزهای کوچک تعیین کننده خواهند بود. هر دو تیم همدیگر را به خوبی می شناسند و تیم برنده، تیمی است که بتواند برنامه هایش را اجرا کند."

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBy Behnam Jafarzadeh

2011/4/19

جان توشاک: رئال باید تهاجمی تر بازی کند

مورینیو در دیدار شنبه شب مقابل بارسا از سه هافبک دفاعی استفاده کرد و این اقدام انتقادات بسیاری را به همراه داشت

سایت گل- جان توشاک، سرمربی سابق رئال مادرید، امیدوار است تیم مورینیو در دیدار فرداشب مقابل بارسا در فینال کوپا دل ری بازی بتر و تهاجمی تری ارائه بده.

رئالی ها در دیدار برگشت این فصل لالیگا مقابل بارسا در سانتیاگو برنابئو که شنبه شب برگزار شد، به تساوی 1-1 رسیدند.

توشاک که در دو مقطع هدایت رئال را برعهده داشت در این مورد گفت:" روز شنبه بارسا دو امتیاز از دست داد اما واکنش رئال مادرید از سر بی خیالی بود. من به یاد ندارم که رئال در خانه تا این اندازه محتاطانه بازی کند. هواداران رئال چنین چیزی را نمی پسندند.

من از دیدن بازی های خوب رئال در چمپیونزلیگ متعجب نشده ام اما دوست دارم آنها در فینال کوپا دل ری هم تهاجمی بازی کنند."

مورینیو در این دیدار از سه هافبک دفاعی استفاده کرد و این اقدام انتقادات بسیاری را به همراه داشت. آقای خاص از په په، مدافع پرتغالی اش هم به عنوان هافبک دفاعی استفاده کرد اما توشاک این شیوه تاکتیکی را نمی پسندد.

" من یکی از طرفداران په په هستم، چه در خط دفاعی بازی کند جه در خط میانی اما حضور او در خط میانی به عنوان پوشش دهنده خط دفاعی حاوی نکاتی است که از رئال انتظار نمی رود."

بعد از دیدار روز چهارشنبه در کوپا دل ری، رئال و بارسا باید هفته آینده در نیمه نهایی چمپیونزلیگ مقابل هم قرار بگیرند.

By Behnam Jafarzadeh

2011/4/19

nw_nk
19-04-2011, 13:14
گزارش روز: تجربه مشترک پپ و ژوزه در ال کلاسیکوی حذفی/ پیروزی در فصل 97-1996

در حال حاضر تنها دو نفر روی نیمکت دو تیم هستند که تجربه ال کلاسیکوی حذفی را دارند

سایت گل- بارسا و رئال تنها چهار روز پس از دیدارشان در برنابئو، فرداشب در ورزشگاه مستایا و در فینال کوپا دل ری مقابل هم قرار خواهند گرفت. در حالی که 14 سال از آخرین رویارویی دو تیم در این رقابت های می گذرد.

در آن دیدار که در فصل 97-1996 و در مرحله یک هشتم نهایی آن رقابت های برگزار شد، بازیکنان بزگی همچون فرناندو ایرو، فرناندو ردوندو، داوور شوکر، پردراگ میاتوویچ، روبرتو کارلوس و رائول برای رئال و رونالدو، فیگو، لوئیس انریکه و میگل آنخل نادال برای بارسا بازی می کردند. در آن زمان هنوز خبری از ژاوی و کاسیاس نبود و این دو ستاره باتجربه دو تیم در دیدار فردا شب، هنوز به تیم اصلی راه پیدا نکرده بودند.

در حال حاضر تنها دو نفر روی نیمکت دو تیم هستند که تجربه ال کلاسیکوی حذفی را دارند و این دو کسی نیستند جز مربیان دو تیم: پپ گواردیولا و ژوزه مورینیو. البته این دو در آن دیدار در یک جبهه بودند.

گواردیولا در آن زمان کاپیتان بارسا بود و مورینیو نیز به عنوان دستیار دوم بابی رابسون روی نیمکت تیم کاتالانی می نشست.

این بار هم این دو اهداف مشترکی دارند اما باید در مقابل هم بجنگند. مورینیو دیگر نمی تواند با اتخاذ تاکتیکی تدافعی تیمش را برای گرفتن تساوی به میدان بفرستد و این می تواند به گواردیولا فرصت بدهد تا بار دیگر یک پیروزی شیرین را مقابل رقیب قدیمی تجربه کند؛ این بار در فینال کوپا دل ری.

By Behnam Jafarzade

2011/4/19

گرافيكار
19-04-2011, 13:30
علیرضا جان البته رئال به غیر از بازی برابر بارسلونا در تمام بازیها تهاجمی بازی کرده و آمار گلهای زده هم نشانگر این مساله هست ، و فکر میکنم راحت ترین راه برای فضا ندادن به بارسا همین باشه ( که مورینیو هم نشون داده به خوبی این بیس تاکتیکی رو می شناسه و در اجرا چه بسا از هیدینک کبیر هم موفق تر باشه) و فکر میکنم که تماشاگر رئال هم دیگه دوست نداشته باشه شاهد همچو نتایجی باشه. البته شخصا به فوتبالی نظیر اونچه که کاپلو اجرا می کنه یا نظیر اینتر و چلسی مورینیو یا نمونه ی وطنی سپاهان لوکا علاقه دارم . :10:
علت انتقاد به رئال کاپلو و حتی تا حدودی شوستر هم همین بود که در تمام فصل رویه ی بازی نتیجه گرا رو پیش می گرفتند نه یک یا دو بازی .
+
یک زمانی میشه مثل بازی برگشت آرسنال برابر بارسا ، با اون آمار و موقعیت های گل ، اما به نظرم در بازی اخیر دو تیم در مجموع برتری خاصی نسبت به یکدیگر نداشتند .

البته برای مقابله با بارسا روشهایی مثل چیزی که سویا نشون داد ( کم کردن فاصله ی خطوط و جابجایی توامان خطوط به گونه ای که چه در حمله و چه در دفاع فاصله ی آخرین مدافع با جلوترین مهاجم تقریبا یکسان بمونه تا فضا و حفره ایجاد نشه یا به عبارت بهتر تمام تیم با هم رو به جلو و عقب حرکت کنند ) هم هست و موثر تر هم میتونه باشه اما ریسک بیشتری داره و هماهنگی بیشتری رو میطلبه .:10:
به قول یک بزرگی "مورینیو تمام این مسیر رو طی میکنه تا به بارسا برگرده" :46:

سروش جان متاسفانه در اسپانيا اكثرا روي همين الكلاسيكو قضاوت ميكنن كه البته تقربا تنها جدال واقعيه لاليگاست

من فكر ميكنم براي نتيجه گرفتن در مقابل بارسا اصلا نيازي به تخريب اين تيم نيست
رئال بعد از ده نفره شدن خيلي بهتر بازي كرد و خودش رو به وضوح به بارسا تحميل كرد
درست در دقايقي كه رئال اصلا شبيه به چيدمان ابتداييه مورينيو بازي نكرد
درست وقتي په په عقب رفت و همه چيز به جاي خودش برگشت
رئال تبديل به يه تيم واقعي شد كه در خونه خودش بازي ميكنه
شايد براي بتزي تخريبي مورينيو بهترين تركيب رو چيد
اما براي پيروزي ناچارم بگم مورينيو در چيدن تركيب اشتباه كرد

nw_nk
19-04-2011, 15:12
خوسه پینتو، دروازه‌بان بارسلونا مقابل رئال مادرید

این دروازه‌بان باتجربه در این فصل بیشتر نیمکت بارسا را گرم کرده، اما در تمامی دیدارهای جام حذفی به میدان رفته.

سایت گل – روزنامه آس نوشته که خوسه پینتو، دروازه‌بان باتجربه بارسلونا در فینال جام حذفی مقابل رئال مادرید به میدان می‌رود.

این دروازه‌بان در تابستان 2008 از سلتاویگو به بارسلونا پیوست، اما بیشتر روی نیمکت قرار گرفته. او با این حال در تمامی دیدارهای جام حذفی در این فصل دروازه‌بان اصلی بوده است.

برخی انتظار داشتند که پپ گواردیولا این دروازه‌بان 35 ساله را کنار بگذارد و ویکتور والدس را در فینال ترجیح بدهد، اما مربی مطمئن است که پینتو آماده این دیدار است.

پینتو در فصل 11-2010 تاکنون 14 بار برای بارسلونا بازی کرده و آخرین حضور او در 9 آوریل در جریان پیروزی سه بر یک مقابل المریا بود.

فینال جام حذفی در ساعت 00:30 بامداد پنجشنبه برگزار می‌شود.

2011/4/19

رونمایی از توپ مخصوص فینال کوپا دل ری

روی این توپ ها نام دو تیم و همچنین تاریخ و محل برگزاری دیدار نیز نوشته شده است

سایت گل- توپ ویژه دیدار فینال رقابت های کوپا دل ری که قرار است فردا شب بین تیم های رئال مادرید و بارسلونا در ورزشگاه مستایای شهر والنسیا برگزار شود، امروز رونمایی شد.

روی این توپ ها نام دو تیم و همچنین تاریخ و محل برگزاری دیدار نیز نوشته شده است. این توپ محصول آدیداس است و این کمپانی براي تبليغ این توپ در فينال جام حذفي مبلغ 600 هزار يورو به فدراسيون فوتبال اسپانيا پرداخت کرده است.

تعهدات فدراسيون فوتبال اسپانيا در قبال اين مبلغ شامل پخش چند فيلم کوتاه تبليغاتي از اسکوربورد استاديوم مستايا، فروش اين توپ در فضاي اطراف استاديوم، نصب هشت بيلبرود تبليغاتي براي اين توپ در خيابان‌هاي اطراف مستايا و هديه توپ آديداس به کودکان بي سرپرست يک انجمن خيريه در والنسيا بين دو نيمه بازي فردا شب رئال مادريد و بارسلونا است.

2011/4/19

Ezel
19-04-2011, 15:29
سروش جان متاسفانه در اسپانيا اكثرا روي همين الكلاسيكو قضاوت ميكنن كه البته تقربا تنها جدال واقعيه لاليگاست
دقیقا ، الکلاسیکو ویترین لالیگا هست اما عقل حکم به خودزنی نمی کنه و ضمن اینکه باید خیلی به مساله ی فشار روانی 5 باخت پیاپی توجه کنیم ، و هراس از باخت ششم اون هم در زمین خودی .
+
تجربه اغلب نشون داده ریسک تیم های بزرگ در برابر بارسلونا = شکست . نمونه فینال 2008 و یونایتد و 10 دقیقه ی ابتدایی ، رئال راموس که در الکلاسیکو حتی گل اول رو هم زد اما در ادامه ... ، اتفاقاتی مثل هرکولس هم بوده البته .

مهمترین نکته ای که به نظرم تیمهای برابر بارسا باید رعایت کنند اینه که گل اول رو دریافت نکنند ، چون معمولا بارسا سبک بازی اش رو دیکته میکنه در ادامه ، البته آرسنال از تیمهایی هست که در خونه ی خودش عقب افتادنش از بارسا رو خوب جبران میکنه اما در نیوکمپ... :31:

:11:

pcforlife
19-04-2011, 16:14
البته آرسنال از تیمهایی هست که در خونه ی خودش عقب افتادنش از بارسا رو خوب جبران میکنه
و البته اینتر فصل قبل...
راستی فینال 2009 منظورته دیگه سروش... درسته؟:20:

Ezel
19-04-2011, 16:44
راستی فینال 2009 منظورته دیگه سروش... درسته؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
08-09 :31:

kasra_khan2003
19-04-2011, 17:53

من فكر ميكنم براي نتيجه گرفتن در مقابل بارسا اصلا نيازي به تخريب اين تيم نيست
رئال بعد از ده نفره شدن خيلي بهتر بازي كرد و خودش رو به وضوح به بارسا تحميل كرد
درست در دقايقي كه رئال اصلا شبيه به چيدمان ابتداييه مورينيو بازي نكرد
درست وقتي په په عقب رفت و همه چيز به جاي خودش برگشت
رئال تبديل به يه تيم واقعي شد كه در خونه خودش بازي ميكنه
شايد براي بتزي تخريبي مورينيو بهترين تركيب رو چيد
اما براي پيروزي ناچارم بگم مورينيو در چيدن تركيب اشتباه كرد

دوست عزیز، شما چطور میتونی بگی رئال اگه از اول همون ترکیب رو بازی میکرد برنده میشد؟ توجه داشته باش که وقتی اوزیل به بازی اومد، یه بازیکن تازه نفس بود. بقیه بازیکنا تقریبا 60 دقیقه دویده بودن.

ضمن اینکه، برخلاف بازی رفت، که اوزیل اصلا تو زمین دیده نمیشد و تو جو ورزشگاه غرق شده بود، اینجا بازی فوق العاده ای رو به نمایش گذاشت.

شما اون روی سکه رو هم ببین، مورینیو نیمه اول بازی تخریبی رو اجرا کرد و دوتا فرصت عالی رو از دست داد (شوت کریس و ضربه سرش که آدریانو از روی خط برگردوند) اما اگه 10 نفره نمیشد، ممکن بود حتی برنده بیاد بیرون.

ضمن اینکه، در نهایت بارسا چجوری به گل رسید؟ با تیکی تاکا؟ نه! با بازی مستقیم و ارسال به پشت دفاع (برای داوید ویا) اما رئال با پاسکاری پشت محوطه جریمه ی بارسا.

در کل، من نمیدونم چرا همه ی دنیا میخوان بیان برای ما تعیین تکلیف کنن و بگن کیو بذاریم تو زمین، کیو نذاریم، چجوری بازی کنیم! خوشم میاد که مورینیو تا اینجا جواب هیچکدوم رو نداد تا حاشیه ای هم ساخته نشه. هرچند مطمئن هستم در نهایت میده.

ولی، رئال با بازی های فوق العاده ای به اینجا رسید اونم تو فصل اول حضور مورینیو با چندین تغییر مهم، این اصلا اهمیت نداره که مثلا بازی فینال رو بیاد تخریبی بازی کنه! در نهایت مهم اینه که کی کاپ رو بالای سر میبره، کاسیاس، یا پویول.

kasra_khan2003
19-04-2011, 18:03
بازیکن برای فینال جام حذفی دعوت شدند

گرانرو که یک جلسه محرومیت خود را پشت سر گذاشته بود به ترکیب تیم بازگشت.

ژوزه مورینیو 19 بازیکن را برای بازی روز چهارشنبه مقابل بارسلونا در فینال جام حذفی در مستایا فراخواند.گرانرو که یک جلسه محرومیت خود را پشت سر گذاشته بود به ترکیب تیم بازگشت.گاگو و لاس به دلیل مصدومیت غایب هستند،آلبیول محروم است و پدرو لئون و کانالس با تصمیم سرمربی تیم دعوت نشدند.

لیست بازیکنان دعوت شده رئال مادرید:
دروازه بانان: کاسیاس ، آدان ، دودک
مدافعین: گارای ، راموس ، کاروالیو ، په په ، مارسلو ، آربلوا
هافبک ها: ژابی آلونسو ، اوزیل ، دیماریا ، خدیرا ، گرانرو ، کاکا
مهاجمین: رونالدو ، آدبایور ، هیگواین، بنزما

والدانو:"رئال مادرید هدیه ای برای قهرمانی دارد"

والدانو:"تجربه مورینیو یک عامل و فاکتور مهم است؛او میداند چگونه در فینال ها بازی کند"

خورخه والدانو با bwin اسپانسر تیم در مورد بازی فینال مقابل بارسلونا در روز چهاشنبه گفتگو کرد.

"پیام من این است که قهرمانی ممکن است.رئال مادرید هدیه ای برای قهرمانی دارد،از جمله بازی کردن با یک بازیکن کمتر.این یک نشانه مثبت است.این میتواند یک افتخار برای باشگاه از زمان تاسیسش باشد.این مسئله ثابت شده است.ما بازیکنانی داریم که میتوانند تمام 90 دقیقه را در بهترین فرم خود بازی کنند.بازی با بارسلونا یک بازی خاص است و من فکر میکنم ما هر کاری برای قهرمان شدن میکنیم"

"کریستیانو میتواند در این بازی یک نقش کلیدی ایفا کند.در یک مسابقه متغیرهای زیادی وجود دارند که میتوانند سرنوشت بازی را با یک حرکت اشتباه یا یک حرکت هوشمندانه تغییر دهند.کریستیانو به وسیله توانایی و نبوغش میتواند سرنوشت بازی را رقم بزند.به همین دلیل است که او مرد بازیهای بزرگ است"

"خیلی مهم است که به عنوان یک تیم فکر کنیم،به خصوص در طول این چنین بازیهایی.بازیکنان باید به حرف سرمربیشان گوش دهند زیرا هر کدام از آنها همانند چرخ دنده های یک ماشین هستند.تیم باید مثبت اندیش باشد و حمایت هواداران را احساس کند.بازی فینال به حداکثر تلاش و حداکثر خطر و ریسک نیاز دارد"

"زمانیکه بازیکنان خوبی در زمین حضور داشته باشند،متغیرهای به سختی آشکار میشوند.یک بازی همیشه مانند یک معما است و شما هرگز نمیدانید که چه وقت ممکن است این معما حل شود.بسیار مشکل است که بفهمید چه کسی راز بازی فینال را برملا میکند.به همین دلیل است که جهانیان از این بازی انتظار بیشتری دارند.پاسخ سوال در زمین بازی داده خواهد شد"

"زود گل زدن بسیار مهم است.میدانیم که چگونه باید میدان داری کنیم،بنابراین اگر گل بزنیم یک شروع فوق العاده خواهیم داشت"

"ما نیاز داریم که از بازیکنان جوانمان بخواهیم که همانند الگوهای خود باشند.بازیکنان قدیمی هم نیاز دارند تا از جوانها محافظت کنند حتی زمانیکه بازیکنان جوانمان دارای تجربه های سرشار بین المللی هستند.آنها باید در جامهای جهانی و سایر مسابقات مهم بازی کنند.به همین دلیل است که من مطمئن هستم آنها به شرایط ایده آل خود میرسند.شیوه ای که ما بازی میکنیم و به آن عمل میکنیم برای رهبر تیم ایده آل است بنابراین ما به راهنمایی کسانی که به خصوص میخواهند ما را به جلو سوق دهند نیازی نداریم"

"تجربه مورینیو یک عامل و فاکتور مهم است.او شخصیت خود را به دست آورده،او میداند چگونه در فینال ها بازی کند و میداند چگونه اندیشه هایش را انتقال دهد که همه اینها برای اولین قدم بسیار مهم هستند."

Ezel
19-04-2011, 19:40
مورینیو بنزما، آدبایور و هیگواین را از ترکیب اصلی خارج کرد و در فینال کوپا هیچکدام فیکس نیستند

رونالدو و دی ماریا بال های رئال مادرید خواهند بود

ژابی، خدیرا و په په دوباره در فینال کوپا دل ری سه هافبک رئال مادرید خواهند بود
خوبه ، انتظارها به پایان رسید برای دیدن پدیده ای به نام 4-6-0 در بالاترین سطح فوتبال در زمان حاضر .

نکته ی مبهم ترکیب دفاع هست ، یا راموس باید وسط بازی بکنه و آربلوا بره به راست ( که محتمل تر هست ) ، یا اینکه گارای جای آلبیول رو پر بکنه ( که با توجه به اینکه گارای این فصل کم بازی کرده ریسک بزرگی هست اما از طرفی شاهد شیرین کاری های آربلوا هم نخواهیم بود ) .

Ezel
19-04-2011, 20:29
گواردیولا: باید شجاع باشیم؛ به خودم اجازه نمی‌دهم درباره تاکتیک‌های مورینیو صحبت کنم

سایت گل – پپ گواردیولا، مربی بارسلونا گفته تیمش آماده دیدار با رئال مادرید است.

این دومین کلاسیکو در چهار نبرد تاریخی بین دو تیم است و فرصتی برای بارسا است تا جامی بگیرد.

گواردیولا گفت: «به نظرم این فینالی است که در آن هر اتفاقی ممکن است و جو بسیار شادی بر آن حکمفرما خواهد بود. ما باید تیم خود را تشویق کنیم و برای تیم دیگر احترام قائل شویم.»

بارسلونا با حضور په‌په در خط میانی رئال مادرید دچار مشکل شده بود و از گواردیولا پرسیدند که آیا اقدام خاصی انجام می‌دهد یا نه.

گواردیولا هم گفت: «رئال مادرید احتمالات فراوانی دارد، اما چیزی که مهم است عصاره مفهوم است. ما درباره آنچه شنبه روی داد صحبت کردیم، و این که چه کارهایی درست بود و چه کارهایی اشتباه. کاری که مادرید انجام می‌دهد بستگی به کاری دارد که ما انجام می‌دهیم.

ما باید توپ را سریع‌تر به گردش دربیاوریم تا با په‌په مقابله کنیم. اگر سریعتر باشیم، دفاع آنها جا می‌ماند. برای اتفاقات دیگر هم داور حضور دارد.
ما صحبت کرده‌ایم و می‌دانیم که باید بهتر بازی کنیم تا موقعیت‌های بیشتری بسازیم.»

گواردیولا همچنین گفت که کارلس پویول در لیست بارسلونا قرار می‌گیرد: «پویول پس از مصدومیت خیلی بهتر شده. این مصدومیت سه ماه او را تحت تاثیر قرار داده بود. او با ریتم خوبی تمرین کرده و با ما مسافرت خواهد کرد.»

گواردیولا درباره تغییرات تاکتیکی لازم در جریان دیدار هم گفت: «می‌توانیم به روش‌های دیگری هم بازی کنیم و می‌دانیم که باید چه کنیم تا پیروز شویم.

مسابقه در برنابئو نقطه ارجاعی برای ماست. بعضی کارها را درست انجام دادیم و برخی دیگر را نه چندان. ما باید عمقی‌تر بازی کنیم.
باید شجاع باشیم و تلاش کنیم و ببریم.»

به مادرید اتهام فوتبال منفی زده‌اند و مورینیو از سوی یوهان کرویف و آلفردو دی‌استفانو تحت انتقاد قرار گرفته. گواردیولا می‌گوید: «نمی‌خواهم کار همکارم را نقد کنم. تردیدی درباره پس‌زمینه مادریدی دی‌استفانو ندارم. آنها برای ما دردسر درست کردند و همکاران من هم هر طور می‌خواهند می‌توانند از تیمشان بازی بگیرند.

مورینیو مربی خوبی است، اما هرگز به خودم اجازه نمی‌دهم نظرات تاکتیکی درباره کار همکارم بدهم.»

او درباره دیدار چهارشنبه گفت: «این بازی مهمی برای ماست و می‌خواهیم پیروز شویم. ما خوش‌اقبالیم که دوباره این‌جا هستیم و می‌خواهیم که قهرمان شویم.

برای ما بازی مقابل تیم بزرگی مانند رئال مادرید افتخار است.»

خبر خوب برای بارسا؛ پویول به فینال کوپا دل ری می رسد

پی نوشت : انگار گل همین یک عکس رو از گواردیولا داره ، بازم بگید گل بارساییه : دی !

nw_nk
19-04-2011, 21:39
بارسلونا – رئال مادرید: معمای تاکتیکی مورینیو، هشدار برای بارسلونا

این دو تیم دومین ال‌کلاسیکو خود در طول 18 روز را در فینال جام حذفی برگزار می‌کنند.

سایت گل – ژوزه مورینیو باید معمایی تاکتیکی را مقابل بارسلونا در فینال جام حذفی حل کند تا بتواند اولین قهرمانی خود با رئال مادرید را به دست بیاورد.

مربی پرتغالی در جریان تساوی یک بر یک با بارسلونا در لالیگا از رویکردی فوق دفاعی استفاده کرد که مورد پسند آلفردو دی‌استفانو، اسطوره و رییس افتخاری رئال مادرید قرار نگرفت.

دی‌استفانو گفت بارسلونا شیری بود که داشت با موش بازی می‌کرد و خواستار آن شد که رئال در جام حذفی استراتژی دیگری داشته باشد. این دومین دیدار در چهار ال‌کلاسیکو است.

این رییس افتخاری 84 ساله در گفتگو با مارکا گفت: «بازی شنبه باید باعث شود درنگ کنیم و ببینیم برای بازی با بارسلونا چه کار باید بکنیم. چون این روش به روشنی روش مناسبی نبود.

بارسا با توپ با احترام و ستایش برخورد می‌کرد و آن را نازپرورده می‌کرد. تماشای بازی این تیم لذت‌بخش است.»

تیم مورینیو در دیدار شنبه عقب نشست و امیدوار بود در ضدحملات به گل برسد. آنها در هر حال توانستند مانع آن شوند که گواردیولا به ششمین برد در ششمین ال‌کلاسیکو خود به عنوان مربی برسد.

همچنین آنها مانع تکرار شکست پنج بر صفر در دیدار ماه نوامبر شدند.

تبدیل شکست یک بر صفر به تساوی با ده نفر باعث شد طرفداران بگویند این تساوی طعم پیروزی داشت، هرچند که این نتیجه عملا بخت آنها برای فتح لالیگا را از بین برد و در فاصله شش هفته مانده به پایان لالیگا، جبران فاصله هشت‌امتیازی بسیار بعید به نظر می‌رسد.

تصمیم مورینیو برای بردن په‌په از مدافع میانی به خط میانی و دادن نقش تخریب‌کننده به او در خط میانی مبتنی بر قدرت بدنی رئال، به همراه استفاده از دو هافبک دفاعی دیگر در کنار په‌په بزرگ‌ترین تغییر تاکتیکی مورینیو در روز شنبه بود. او در این میان مسعود اوزیل را قربانی کرد.

فرارهای انفجاری

با این حال، این بازیکن خوش‌استیل آلمانی با فرارهای انفجاری و پاس‌های هوشمندانه‌اش، هنگامی که در دقایق انتهایی دیدار به میدان آمد تاثیرگذار بود. او احتمالا روز چهارشنبه بازی کند و شاید مورینیو مهاجم مرکزی تیمش را بیرون بگذارد تا به اوزیل بازی برسد.

رائول آلبیول، مدافع رئال هم به دلیل کارت قرمزی که شنبه گرفت از حضور در این دیدار محروم است (در اسپانیا کارت قرمزها در لیگ و جام حذفی با هم حساب می شود) و سرخیو راموس شاید به مرکز خط دفاعی برود و در کنار ریکاردو کاروالیو قرار بگیرد.

لیگ برای رئال عملا از دست رفته و گزینه‌های باقی‌مانده رئال برای قهرمانی جام حذفی و لیگ قهرمانان است. آنها از سال 1993 تاکنون فاتح جام حذفی نشده‌اند و در لیگ قهرمانان هم به مصاف همین بارسا می‌روند. رئال از سال 2008 هم هیچ عنوانی به دست نیاورده.

گواردیولا که در سال 2009 با بارسا فاتح سه‌گانه شد، به دنبال سه‌گانه‌ای دیگر است و بعید است که فرمولش را که به خوبی جواب داده تغییر دهد.

خاویر ماسچرانو از محرومیت بازگشته و اگر کارلس پویول به این بازی نرسد می‌تواند در خط دفاعی قرار بگیرد.

پویول گفت: «بی‌تردید تلاش می‌کنم اما نمی‌دانم بتوانم بازی کنم یا نه.»
هنگامی که از او پرسیدند آیا بارسا پس از ناکامی در بردن رئال در روز شنبه به دنبال تغییر در ترکیب است یا نه، او پاسخ داد: «هر بازیکنی به همان سبکی بازی می‌کند که به آن باور دارد و از بهترین سلاح‌هایش بهره می‌برد.

ما فلسفه‌ و روش بازی خود را داریم که همواره به آن احترام می‌گذاریم.»

بارسا روز شنبه 72 درصد از مالکیت توپ را در اختیار داشت ولی نتوانست حریف را ببرد.

یوهان کرویف، اسطوره بارسا هم گفت که این هشداری برای بارسلونا است، به ویژه مقابل فردی که متخصص قهرمانی‌هاست، مانند مورینیو.

کرویف در ستون خود در ال‌پریودیکو نوشت: «مردان گواردیولا درس گرفتند. آنها حتی اگر به سبک خود وفادار هستند هم باید پیشرفت کنند.»

ترکیب احتمالی دو تیم:

رئال مادرید: کاسیاس، راموس، په په، کاروالیو، مارسلو، خدیرا، آلونسو، رونالدو، اوزیل، دی ماریا، آدبایور

بارسلونا: والدس، آلوس، پیکه، بوسکتس، آدریانو، ژاوی، ماسچرانو، اینیستا، ویا، مسی، پدرو

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحمیدرضا کشاورز

April ‎19, ‎2011

گرافيكار
20-04-2011, 00:22

منم خيلي اميدوارم پرگل بشه
هرچند فينالها معمولا سرگذشت ديگه اي دارن
برادر بزرگ منم رئاليه و اس ام اسهاي بعد از بازي كلي حال ميده

بگين هم ريا نميشه:31:

بارسلونا: والدس، آلوس، پیکه، بوسکتس، آدریانو، ژاوی، ماسچرانو، اینیستا، ویا، مسی، پدرو
بازي بدون پويول و آبيدال يه كابوسه نود دقيقه ايه و حتي ممكنه تا دقيقه 120 هم طول بكشه
اميدوارم حداقل پويول برسه
خلاء آبيدال رو من به شخصه با تمام وجودم احساس ميكنم

جداي از همه اين مسائل اميدوارم يه فوتبال واقعي ببينيم
دفاعي يا هجومي فرقي نداره
فوتبال واقعي زماني اتفاق ميفته كه هر كدوم از تيمها وظايف خودشون رو به بهترين شكل انجام بدن
به عنوان يه بارسايي صادقانه ميگم همونجوري كه دوست دارم بارسا خوب و قدرتمند بازي كنه دوست دارم رئال هم قدرتمند بازي كنه
دوست دارم اين بازي اونقدر زيبا باشه كه خود فوتبال و ذاتش هم به تماشاي اين بازي بشينه
به من ربطي نداره مورينيو چه تركيبي ميزاره اما به عنوان يك سمت اين بازي شخصيت رقيب هم برام خيلي مهمه
در كل اميدوارم اين الكلاسيكوها مقدمه اي باشن براي فتح جام ملتهاي اروپا
اميدوارم اين الكلاسيكوها شروع تحول باشن نه نقطه پايان هيجانات

پي نوشت : در الكلاسيكوي قبل چيزي كه كمتر كسي متوجه اون شد و البته تا اونجايي كه من ديدم و تصوير بود اين بود كه بازيكناي دو تيم بعد از پايان بازي با هم دست ندادن و پيراهنشون رو عوض نكردن
اگر اين جور باشه بايد به حال هر دوتيم تاسف خورد
ال دربي با تمام هيجانات و كريهاش شاهد دست زدن يك تيم براي ديگري بوده شاهد دست زدن تماشاگراي يك تيم براي تيم ديگر بوده
بارها بعد از پايان بازي بازيكنا با هم دست دادن و...
اميدوارم در پايان بازي فرداشب هم شاهد اين مسئله باشيم
فوتبال بايد در چهارچوب سبز باقي بمونه
فوتبال اگر فراتر از خودش حركت كنه دير يا زود متوقف ميشه

fr0st
20-04-2011, 01:42
ترکیب احتمالی دو تیم:

حمیدرضا کشاورز

این نویسندهای گل هم رسما بی‌ اطلاع‌ترین نویسندگان ورزشی هستن.
قول میدم طرف یه خبر هم در مورد بارسا و رئال نمیخونه و بازیهاشون رو هم یکی‌ درمیان می‌بینن، در کلّ همشون برای خودشون یک پا جواد خیابانی هستن که مثلا تو مسابقات جام جهانی‌ کار انتقال داوید ویا با بارسا تموم شده میگه شایعاتی هست مبنی بر اینکه ویا قراره به بارسا بپیونده :دی بعد برای اینکه معروف بشن سریع در مورد این دو تیم مینویسن و راهکار پیشنهاد می‌کنن مثل همون رفیق تعطیل خودمون مهریار خان :دی
از ۳ ماه پیش مشخص شده که ابر سفید :دی جای والدز تو کوپا بازی میکنه بعد این میگه والدز.

Ezel
20-04-2011, 10:51
فهرست بازیکنان بارسا برای دیدار امشب اعلام شد/ پویول هم هست

سایت گل- کارلس پویول، کاپیتان متعصب آبی و اناری ها در فهرست 20 نفره تیمش برای دیدار امشب مقابل رئال در فینال کوپا دل ری حضور دارد. پویول در دیدار شنبه شب دو تیم در سانتایگو برنابئو آسیب دید و این نگرانی وجود داشت که نتواند تیمش را در دیدار امشب همراهی کند.

این اولین بازی پویول بعد از سه ماه مصدومیت بود اما مجبور شد در اواسط نیمه دوم جای خود را به سیدو کیتا بدهد.

باشگاه بارسا نیز پیش از این اعلام کرد پویول می تواند در این دیدار به میدان برود و گواردیولا نیز او را در فهرست تیمش قرار داد.

دروازه بان ها: والدس، پینتو

مدافعان: ماسچرانو، فونتاس، پویول، مکسول، ادریانو، پیکه، آلوس، میلیتو

هافبک ها: بوسکتس، کیتا، ژاوی، اینیستا، آفلای، تیاگو

مهاجمان: مسی، پدرو، ویا، خفرن

مورینیو فهرست رئال را اعلام کرد/ همه بازیکنان اصلی هستند

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، فهرست تیمش برای دیدار امشب مقابل بارسا را اعلام کرد.

در این فهرست نام 19 بازیکن دیده می شود اما فرناندو گاگو و لاسانا دیارا، هر دو به دلیل مصدومیت در این فهرست جایی ندارند.

همه بازیکنانی که احتمال غیبت آنها در بازی امشب وجود داشت به موقع آماده شده اند و می توانند در دیدار امشب تیم شان را همراهی کنند.

دروازه بان ها: کاسیاس، دودک، آدان

مدافعان: گارای، راموس، کاروالیو، په په، مارسلو، آربلوا

هافبک ها: ژابی آلونسو، اوزیل، دی ماریا، خدیرا، گرانرو، کاکا

مهاجمان: کریس رونالدو، کریم بنزما، آدبایور، ایگواین

پپ گواردیولا: می دانیم چطور به پیروزی برسیم

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسلونا، تاکید کرد تیمش کاملا آماده رویارویی با رئال مادرید در فینال کوپا دل ری است.

این دومین رویارویی دو تیم از چهار دیداری است که باید در 18 روز انجام دهند و می تواند اولین قهرمانی دو تیم در رقابت های این فصل باشد.

سزمربی کاتالان ها در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این یک فینال است و هر اتفاقی می تواند رخ دهد. جو لذت بخشی بر بازی حاکم خواهد بود. ما باید شجاعانه بازی کنیم و البته برای حریف هم احترام قائل باشیم.

رئالی ها امکانات زیادی دارند و آنچه انجام می دهند به خودشان بستگی دارد. ما باید برای اینکه په په را از جریان بازی خارج کنیم، توپ را سریع تر در زمین به جریان بیندازیم. اگر توپ سریعتر جریان پیدا کند، خط دفاعی جا می ماند.

ما باید با هم صحبت می کردیم و اکنون نیاز داریم که بهتر بازی کنیم و موقعیت های بیشتری نیز به وجود بیاوریم."

گواردیولا همچنین در مورد بازگشت پویول به تیم بعد از مصدومیت در دیدار شنبه شب صحبت کرد.

" پویول بعد از مصدومیت که موجب شد سه ماه از میادین دور باشد، اکنون شرایط بسیار بهتری دارد. او با ریتم خوبی تمرین می کند و در سفر به والنسیا همراه ما خواهد بود."

سرمربی آبی و اناری ها همچنین تاکید کرد که تیمش می تواند در طول دیدار با تاکتیک های مختلفی بازی کند.

" ما می توانیم به شیوه های مختلفی بازی کنیم. ما می دانیم برای پیروزی باید چه کاری انجام دهیم. دیدار شنبه شب در برنابئو یک نقطه مرجع برای ماست. ما از بعضی لحاظ خوب بازی کردیم اما از بعضی جهات نیز خوب نبودیم. ما باید با عمق بیشتری کار کنیم.

باید شجاع باشیم و برای پیروزی تمام تلاش مان را بکنیم."

ژوزه مورینیو: من تصمیم می گیرم رئال چطور بازی کند، نه دی استفانو

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، معتقد است در دیدار امشب فینال کوپا دل ری، دو تیم رئال و بارسا از شانس برابر برای پیروزی برخوردارند. او همچنین به صحبت های آلفردو دی استفانو، اسطوره باشگاه رئال، که تاکتیک او در دیدار شنبه شب برابر بارسا را زیر سوال برد، پاسخ داد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من نمی خواهم هیچ حرف غیرمعمولی بزنم زیرا در دیدار فینال هیچ تیمی شانس بیشتری ندارد. هر دو تیم از شانس برابری برای پیروزی برخوردارند. امیدواریم بازی زیبایی ببنیم و امیدوارم هیچ برخورد و تنشی بین تماشاگران در ورزشگاه و خیابان ها رخ ندهد

حرف های خاصی برای دیدار فینال وجود دارد و من واقعا به آنها باور دارم. من در فینال های زیادی حضور داشته ام که تیم حریف واقعا از تیم من قوی تر و سرتر بوده اما آن دیدارها هم کاملا برابر و پایاپای پیش رفته است. این طبیعت فینال هاست.

این اولین فینال من با رئال مادرید محسوب می شود اما من کاملا راحت هستم. من دیدارهای زیادی مانند این را تجربه کرده ام. به همین دلیل است که بسیار آرام هستم . اعتماد به نفس ما از سخت کوشی ما برای رسیدن به موفقیت ناشی می شود. اگر قهرمان شویم، فوق العاده خواهد بود و اگر این اتفاق رخ ندهد، به کارمان ادامه می دهیم."

آقای خاص کسی نیست که در مقابل انتقادات سکوت کند؛ حتی اگر از طرف اسطوره ای مانند دی استفانو باشد.

" او یکی از مهمترین افراد در تاریخ باشگاه رئال مادرید است و در مقابل من هیچ جایی در تاریخ رئال ندارم. اما در حال حاضر من مربی رئال هستم و مربی است که تصمیم نهایی را می گیرد.

ما با چهار مدافع، سه هافبک و سه مهاجم بازی خواهیم کرد. در این دیدار یک سانتر فوروارد خواهیم داشت. ما می خواهیم وقتی صاحب توپ هستیم، حمله کنیم و به گل برسیم. وقتی هم توپ را از دست دادیم، دفاع می کنیم. این به همه تیم بستگی دارد. کل تیم باید در هر دو زمان فعال باشد."

smallfrank
20-04-2011, 11:07
ژوزه مورینیو: من تصمیم می گیرم رئال چطور بازی کند، نه دی استفانو

دمش گرم
حال کردم:5:

Ezel
20-04-2011, 11:11
البته این شیطنت گل هست در انتخاب تیتر ( که البته فعل غریبی هم نیست و بین ژورنالیسم ها رایج هست ) .

هرچند که معتقدم این نحو پاسخ دادن چندان محترمانه نیست ( هرچند که ماهیت پاسخ کاملا صحیح هست ) .

Sepehr2010
20-04-2011, 11:33
ژوزه مورینیو: من تصمیم می گیرم رئال چطور بازی کند، نه دی استفانو او یکی از مهمترین افراد در تاریخ باشگاه رئال مادرید است و در مقابل من هیچ جایی در تاریخ رئال ندارم. اما در حال حاضر من مربی رئال هستم و مربی است که تصمیم نهایی را می گیرد. همین رفتاراته که عاشقتیم کینگ خوزه.
جواب همه منتقدها رو دادی.
آقای دی استفانو و آقای کرایف چرا وقتی رئال 5-0 باخت نیومد اینطور انتقاد کنه خوزه جان بگه تو مربی فوتبال نیستی؟
جواب:چون الان متوجه شده با این روشت امکان پیروزی برشون هست و میخواد جنگ روانی راه بندازه که البته هیچ کس در جنگ روانی به پای خودت نمیرسه خوزه جان.اون دوس داره رئال باز بازی کنه راحت بیان گل بزنن.بعدش آقای کرایف نمیاد بگه رئال تهاجمی بازی کرد!میگه دیدید چندتا زدیم!!
به امید برد کوبنده رئال.
پی نوشت:هشت پایی که بازی قبلو مساوی پیش بینی کرده بود حالا قهرمانی رئال رو پیش بینی کرده.

هرچند که معتقدم این نحو پاسخ دادن چندان محترمانه نیست محترمانه تر از این!؟
انتظار دارین خوزه بله قربان گو باشه(مانند مربیان سابق تیم)که نتایج را هم دیدیم البته!

Ezel
20-04-2011, 13:03
محترمانه تر از این!؟
انتظار دارین خوزه بله قربان گو باشه(مانند مربیان سابق تیم)که نتایج را هم دیدیم البته!
با عقاید بنده آشنا نیستید و برداشت شخصی خودتون رو از صحبت من بیان کردید ، 2-3 صفحه ی آخر تاپیک لالیگا رو مشاهده کنید بد نیست .
+
منظور این بود که در مواجهه با افرادی با شان و جایگاه دی استفانو نباید به نحوی برخورد بشه که حالت بی اعتنایی داشته باشه ( ولو در ظاهر ) . البته مورینیو اهل ظاهر سازی نیست :31:

nw_nk
20-04-2011, 15:26
آنخل کاپا، سرمربی سابق رئال: مورینیو از یک شکست سنگین دیگر مقابل بارسا می ترسد/ همه می دانند بارسا بهترین تیم دنیاست

من طرفدار رئال هستم اما دلم می خواهم بارسا پیروز شود

سایت گل- " من طرفدار رئال هستم اما دلم می خواهم بارسا پیروز شود. من شاهد نمایش یکی از بهترین تیم های تاریخ فوتبال هستم. چرا می خواهم رئال ببازد؟ چون همیشه می خواهم بهترین تیم برنده شود."

این جملات منحصر به فرد برای معرفی یک شخصیت منحصر به فرد کافی است. آنخل کاپا، سرمربی فعلی تیم خیمناسیا لاپلاتای آرژانتین که در فصل 95-1994 به همراه خورخه بالدانو رئال را قهرمان لالیگا کرد.

او کسی است که فوتبال را نسبت به بقیه از زاویه ای دیگر می بیند.

سایت گل در آستانه دیدار حساس امشب رئال- بارسا با آنخل کاپا گفتگویی اختصاصی انجام داده است. کاپا گفت انجام چهار ال کلاسیکو در 18 روز ، در آرژانتین هم به اندازه اسپانیا شور و هیجان ایجاد کرده زیرا بازیکنان آرژانتینی زیادی در ترکیب دو تیم وجود دارند.

" ما بی صبرانه در انتظار این دیدارها هستیم، بیش از همه به خاطر بارسلونا. اینجا آرژانتین است. تقریبا همه آنهایی که از فوتبال سر در می آورند می دانند بارسلونا بهترین تیم دنیاست و به همین دلیل می خواهند بازی این تیم را ببینند.

رئال هم بازیکنان بزرگی دارد. شاهد بازی های جذابی خواهیم بود."

او همچنین در مورد دیدار شنبه شب دو تیم که با تساوی 1-1 به پایان رسید، گفت:" شیوه رئال خیلی تغییر کرده بود. آنها در نوکمپ طوری به میدان رفتند که انگار با بارسا شرایط برابری دارند که با توجه به اعتبار و پرستیژ این تیم کاملا طبیعی بود اما برنابئو آنها با 7 بازیکن دفاع می کردند.

دو تیم 8 امتیاز اختلاف داشتند و این باعث شده بود رئال سعی کند یک بار دیگر شکست سختی از حریف نخورد. اگر هدف شان این بود، به آن رسیدند. "

او اعتقاد دارد مورینیو برای فینال کوپا دل ری تغییری در تاکتیک هایش ایجاد نخواهد کرد:" مورینیو از شکست نمی ترسد اما دلش نمی خواهد یک بار دیگر 4-5 گل بخورد."

By Behnam Jafarzadeh

2011/4/20

فرناندو مورینتس: رئال می تواند بارسلونا را شکست دهد

او معتقد است تساوی 1-1 شنبه شب در برنابئو ، رئالی ها در شرایط ذهنی بهتری نسبت به حریف قرار داده است

سایت گل- فرناندو مورینتس، مهاجم سابق کهکشانی ها اعلام کرد این تیم می تواند در دیدار امشب فینال کوپا دل ری، بارسا را شکست بدهد.

او معتقد است تساوی 1-1 شنبه شب در برنابئو ، رئالی ها در شرایط ذهنی بهتری قرار داده است. رئالی ها در این دیدار در اوایل نیمه دوم 10 نفره شدند اما در نهایت توانستند یک امتیاز از حریف بگیرند.

او در گفتگو با مارکا گفت:" فکر می کنم بعد از بازی شنبه شب، رئال از شرایط بهتری برخوردار است.

آنها بعد از اینکه 10 نفره شدند، توانستند به بازی برگردند و نتیجه را به تساوی بکشند و این نشان می دهد که می توانند بارسا را شکست دهند.

بارسلونا به اندازه 4 یا 5 ماه قبل قوی نیست . من مطمئنم که رئالی ها می توانند آنها را شکست دهند و قهرمان کوپا دل ری شوند."

By Behnam Jafarzadeh

2011/4/20

nw_nk
20-04-2011, 15:34
نوستالوژی: رئال – بارسا در مستایا- 21 سال و 15 روز بعد

روز 5 آوریل 1990 بود که دو تیم باز هم در ورزشگاه مستایا (که آن زمان لوئیس کاسانووا نام داشت) به مصاف هم رفتند

سایت گل- انتظار هواداران فوتبال برای اینکه رئال و بارسا را یک بار دیگر در فینال کوپا دل ری ببنند، امشب به پایان می رسد، انتظاری که 21 ساله شد. دو تیم پیش از این در سال های 1936، 1968، 1974 و 1985 در فینال این جام مقابل هم قرار گرفته بودند.

روز 5 آوریل 1990 بود که دو تیم باز هم در ورزشگاه مستایا (که آن زمان لوئیس کاسانووا نام داشت) به مصاف هم رفتند و آبی و اناری ها موفق شدند با پیروزی 2-0 مقابل رقیب و دشمنی سنتی، این جام را بالای سر ببرند. البته شاید هواداران والنسیا که در ورزشگاه حضور داشتند، ترجیح می دادند رئال برنده این دیدار باشد زیرا بارسا در مرحله نیمه نهایی با پیروزی 3-2 مقابل والنسیا به فینال رسیده بود.

در آن دیدار یوهان کرویف، سرمربی بارسا، تیمش را با این ترکیب به میدان فرستاد: آندونی سوبی ساره تا، الکسانکو، آلویسیو، رونالد کومان، گیرمو آمور، خوسه ماری باکرو، میشل لادروپ، روبرتو، اوزه بیو ساکریستان، خولیو سالیناس و تکسیکی بگریستین.

در آن سوی میدان هم جان توشاک این ترکیب را برای تیمش انتخاب کرد: بویو- چندو، رافائل گوردیو، فرناندو ایه رو، اسکار روجری، مانولو سانچس، میشل، برند شوستر، مارتین واسکس، بوتراگنیو و گوهو سانچس.

در این دیدار گیرمو آمور (68) و خولیو سالیناس (90+1) برای بارسا گلزنی کردند و فرناندو ایه رو نیز در دقیقه 45 از بازی اخراج شد.

اکنون بعد از 21 سال و 15 روز دوباره این دو تیم در فینال کوپا دل ری مقابل هم قرار می گیرند.

By Behnam Jafarzadeh

2011/4/2

kasra_khan2003
20-04-2011, 18:07
پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

مو،تو(جام قهرمانی) را به خانه می آورد

دیگر پیشخوانها:

گواردیولا:"مهمترین مسئله در این فینال کسب پیروزی است"

رئال مادرید:
کاسیاس
مارسلو........کاروالیو........رام وس........آربلوا
په په
خدیرا................ژابی
دیماریا........اوزیل........رونال دو

بارسلونا:
پینتو
آدریانو........پیکه........ماسکرا نو........آلوز
کیتا........بوسکتس........ژاوی
اینیستا........مسی........ویا

استفاده بارسلونا از سه هافبک دفاعی برای دفاع بیشتر از اولین جام فصل

ایکر(هشت پای پیشگو)گفت که مادرید جام قهرمانی را کسب میکند

گواردیولا خواستار احترام به پادشاه و سرود ملی

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

جام قرن

دیگر پیشخوانها:

رئال مادرید با اوزیل،3 هافبک دفاعی و آدبایور در خط حمله

بارسلونا با پویول،کیتا در خط هافبک و اینیستا در خط حمله

گواردیولا:"هر چقدر در مورد حمله کردن فکر کنیم،کار بیشتر سخت میشود"

مورینیو:"این فقط یک فینال است؛اگر هم نبریم زندگی همچنان ادامه خواهد داشت"

اوندیانو ماینکو؛مادرید با او یک ال کلاسیکو را هم نبرده

مسی،کریستیانو و سیزده قهرمان جهان

// با تشکر از پرهام عزیز بابت ترجمه

malkemid
20-04-2011, 18:53
این شبکه 3 پخش می کنه بازیو؟

Ezel
20-04-2011, 18:58
این شبکه 3 پخش می کنه بازیو؟
بله . به خاطر بارسا هم که شده پخش می کنه :31: ( مزاح ) .

Lord007
20-04-2011, 19:12
ساعت چنده بازی؟ 12:30؟

hoha881
20-04-2011, 20:20
این zdf که بازی رو میخواد پخش کنه .موقع پخش پولی میشه.کدی برای باز کدنش ندارین؟

xmehr
20-04-2011, 20:52
عکسهای از ورود تیم بارسلونا به شهر والنسیا

همسر پپ گواردیولا

nw_nk
20-04-2011, 22:01
سوبی‌سارتا: امشب جشن فوتبال به‌پاست

دروازه‌بان سابق اسپانیا از این جو لذت می‌برد.

سایت گل – آندونی سوبی‌سارتا، مدیر ورزشی بارسلونا بر این باور است که بازیکنانش فرمی بهتر از رئال مادرید خواهند داشت.

سوبی‌سارتا که دروازه‌بان سابق بارسلونا است و در فینال 90-1989 مقابل رئال مادرید بازی کرد، می‌گوید تیمش پیش از بازی برتر به نظر می‌رسد: «مطمئنم که جشن فوتبالی به‌پا می‌شود. جو خارق‌العاده خواهد بود.

آنچه شنبه در لالیگا دیدم این بود که ما فرم بهتری داریم، اما این هم فینال است و سرنوشت دیدارهایی مانند این بازی با چیزهای کوچک تعیین می‌شود.

ما باید همان طور که به صورت معمول بازی می‌کنیم باشیم و تلاش کنیم گل بزنیم. اگر ببریم که خوب است، اگر ببازیم هم به حریف تبریک می‌گوییم.»

انتظار می‌رود بیش از 40 هزار هوادار در مستایا حضور یابند.

2011/4/20

رکورد جدید برای کوپا دل‌ری: 140 کشور، 100 میلیون بیننده، 38 دوربین، یک بالگرد!

بیش از 140 کشور دنیا بازی بارسلونا – رئال مادرید را از والنسیا تماشا خواهند کرد و حدود 100 میلیون نفر در سرتاسر دنیا به دیدن این بازی می‌نشینند.

سایت گل – فینال بزرگ مستایا امشب بین بارسلونا و رئال مادرید برگزار می‌شود و این می‌تواند یکی از پرتماشاگرترین بازی‌های اسپانیا باشد.

شبکه RTVE این بازی را برای پنج قاره پخش می‌کند و بیش از 140 کشور آن را مستقیم نگاه می‌کنند و به نظر می‌رسد تماشاگران از 100 میلیون نفر فراتر روند.

بیش از 150 نیروی حرفه‌ای در مستایا مشغول کار هستند تا بهترین تصاویر را به خانه‌های مردم در سرتاسر دنیا بفرستند. حدود 38 دوربین در ورزشگاه کار گذاشته شده و یک بالگرد هم وظیفه گرفتن تصاویر هوایی را دارد. چهار دوربین در داخل دروازه‌ها گذاشته شده تا جنجالی‌ترین صحنه‌ها به تصویر کشیده شود و هیچ تصویری گم نشود.

تاکنون پرتماشاگرترین فینال جام حذفی، دیدار سال 2002 بوده که دپورتیوو لاکرونیا در خانه رئال مادرید دو بر یک پیروز شد. تماشاگران آن بازی 11 میلیون نفر بودند و بی‌تردید این عدد مقابل تماشاگران بازی امشب هیچ خواهد بود.

2011/4/20

xmehr
20-04-2011, 22:37
ترکیب دو تیم

بارسلونا

Jose Manuel Pinto
Maxwell
Gerard Pique
Javier Mascherano
Dani Alves
Seydou Keita
Sergio Busquets
Hernandez Xavi
David Villa
Lionel Andres Messi
Andres Iniesta

رئال مادرید

Iker Casillas
Marcelo
Ricardo Carvalho
Sergio Ramos
Alvaro Arbeloa
Xabi Alonso
Pepe
Sami Khedira
Cristiano Ronaldo
Mesut Ozil
Angel Di Maria

امیدوارم بارسلونا به پیروزی برسه و مصدوم هم ندیم هر چند که بازی سختی پیش رو داریم (شاید بشه گفت بازی تیم اول و دوم اروپا از نظر قدرت را مشاهده میکنیم) :40:

kasra_khan2003
20-04-2011, 22:51
همونطور که پیشبینی میشد راموس رفته به قلب دفاع و جاش رو آلبیول پر کرده. اوزیل هم به جای بنزما بازی میکنه

+

ایکاش کاکا سه چهار بازی زودتر میرسید، تو همین چند بازی اخیری که اومد، خیلی خوب بود، میتونست امشب جای اوزیل باشه.

charlize
20-04-2011, 22:52
به امید یه بازی زیبا...
بدون مشکل داوری..
و به این امید که بازی با 22 نفر به پایان برسه!

vahidgame
20-04-2011, 22:57
نمی دونم چرا مورینیو هی سعی داره پپه رو بذاره هافبک!
جلوی بارسلونا همون ترکیب هجومی رو بذاره ممکنه بیشتر جواب بده

satttanism
20-04-2011, 23:49
به امید یه بازی زیبا...
بدون مشکل داوری..
و به این امید که بازی با 22 نفر به پایان برسه!
مورد اول رو که ندیدیم

مورد آخر رو هم فکر نکنم!

D o l f i n
20-04-2011, 23:49
نیمه اول تموم شد یه بازی فوق العاده از رئال بارسا کلا گم بود و گیج شانسمون هم نگرفت و گرنه گل اول رو زده بودیم واقعا که په په سلاح جدید مورینیو هست

malkemid
20-04-2011, 23:50

مگه این چشه؟ تو همین نیمه موقعیتهای رئال بیشتر بود...یه توپم که خورد به تیر دروازه دوباره...:41:

kamran987456
خب نیمه اول هم تموم شد
بدون حتی یه موقعیت جدی گل واسه بارسلونا :27:
ولی فکر می کنم که بارسا انرژی شو واسه نیمه دوم و وقت های اضافی ذخیره کرده باشه
رئال این نیمه اگه نبره به احتنال زیاد میبازه

SAEED_BARCELONA
نیمه دوم بارسا میترکونتون. :دی

xmehr
20-04-2011, 23:51
بارسا با این طور بازی کردن راحت جام از دست میده!
من موندم چرا پدرو و ویا اینقدر از فرمشون خارج شدن و اینیستا و الوز هم تو این بازی اصلا خوب بازی نمیکنند

تیم نا اماده هست و چوب این نا امادگی نخوره خیلیه!

روحیه جنگندگی رئال هم 10 برابر بارسلوناست احتمالا دیشب کشک بادمجون زدن بچه های بارسا :31:

امیدوارم تیم تو نیمه دوم به شرایط خوبش برگرده

kasra_khan2003
20-04-2011, 23:54
It's half-time at the Mestalla and I'd like to know who saw the first half unfolding like this. Real Madrid have been the better of the two rivals and Barcelona probably haven't lost possession this many times in a game since Guardiola took charge.

منبـــع:

وقتی با گذاشتن یه بازیکن، کل بازی بارسا بهم میخوره، تیکی تاکا، حفظ توپ، پاس های سریع، کوتاه تک ضرب، تک روی مسی، همه و همه نقش بر آب میشه و بارسا برای نتیجه گرفتن رو میاره به پاس های بلند. چرا که نه؟!

من موندم چرا پدرو و ویا اینقدر از فرمشون خارج شدن و اینیستا و الوز هم تو این بازی اصلا خوب بازی نمیکنند

روحیه جنگندگی رئال هم 10 برابر بارسلوناست احتمالا دیشب کشک بادمجون زدن بچه های بارسا :31:

کشک بادمجون مگه چی کار میکنه؟:دی

vahidgame
20-04-2011, 23:54
مگه این چشه؟ تو همین نیمه موقعیتهای رئال بیشتر بود...یه توپم که خورد به تیر دروازه دوباره...
آخه این باعث میشه چند تا مهره خیلی خوب هجومی روی نیمکت باشن اگه دو تا هافبک دفاعی هم درست بازی کنن کافیه و لازم نیست سه تا باشن
فکر کنم رئال اگه یکمی شانس داشته باشه و مورینیو هم تعویض خوب کنه ببره

D3vil_A
20-04-2011, 23:56
سلام
خوب نیمه اول تموم شد و ما 5 کیلو وزن کم کردیم تو این 45 دقیقه :دی

رئال واقعا برتر بود تو زمین و همچنین تو موقعیت گل ( 2تا تک به تک - 1 تیرک) که حسابی شانس اورد بارسا...

از حدی که انتظار داشتم رئال بهتر بازی کرد و بر عکس بارسلونا ضعیف تر...!

یک نکته :
چرا مسی اصلا تو جریان بازی نبود؟! :دی

D o l f i n
20-04-2011, 23:56
فقط خدا کنه په په قرمز نگیره

xmehr
20-04-2011, 23:57
آخه این باعث میشه چند تا مهره خیلی خوب هجومی روی نیمکت باشن اگه دو تا هافبک دفاعی هم درست بازی کنن کافیه و لازم نیست سه تا باشن
فکر کنم رئال اگه یکمی شانس داشته باشه و مورینیو هم تعویض خوب کنه ببره

شرمنده ولی په په اون وسط با دوندگیش و جنگندگیش باز جز بهترین بازیکنان زمین بود و بهترین تصمیم مورینیو استفاده از په په تو مرکز زمین بوده .

کشک بادمجون مگه چی کار میکنه؟:دی
بازی ایران و بحرین اگه یادت باشه میگفتن برو بچ ایران کشک بادمجون زدن اینقدر شل بازی کردن و به بحرین 3 به 1 باختند =)))
احساس کردم بچه های ما هم کشک بادمجون زدن به بدن :ی

malkemid
20-04-2011, 23:58
آقا من هنوز قلبم تند می زنه...تا دو تا بازی سی ال هم تموم بشه هممون زنده بمونیم خوبه! :دی

رونالدو و مسی واقعا گند زدن جفتشون...کلا رونالدو جنگنده و پر تلاش نیست

R O O T
21-04-2011, 00:00
نيمه اول كه خوب بود كلا نتونستم از جام تكون بخورم :31: اميدوارم ببريم :20:

kasra_khan2003
21-04-2011, 00:03
آقا من هنوز قلبم تند می زنه...تا دو تا بازی سی ال هم تموم بشه هممون زنده بمونیم خوبه! :دی

رونالدو و مسی واقعا گند زدن جفتشون...کلا رونالدو جنگنده و پر تلاش نیست

این قسمت پستت رو باید آب طلا گرفت:دی حالا ببینین چی میکشن بازیکنا! مخصوصا دروازبان. حالا تو این شرایط رونالدو با شونش پاس میده به مارسلو:18:

+

این دوتیم بدون شک با اختلاف کمی، بهترین تیم های الان اروپا هستن.

من مطمئن هستم، نیمه ی دوم خیلی حساس تر هست. کارت قرمز هم 100 درصد میبینیم!

درسته که مسی و رونالدو خوب نبودن، ولی میتونن تو 5 ثانیه کلا نتیجه رو عوض کنن.

به هیچ عنوان نمیشه گفت کدوم تیم برنده میشه. بریم نیمه دوم

malkemid
21-04-2011, 00:51
خیلییییییی حساس شده...نیمه دوم بارسا بهتر بود...فکر می کنم رئال بخاطر پرس سنگینی که نیمه اول کرد خسته شده

xmehr
21-04-2011, 00:53
خوب نیمه دوم ما خوب بودیم اونم بخاطر بازی خوب پدرو و اینیستا و مسی بود که نیمه اول اصلا خوب نبودند
کماکان ویا خبری ازش نیست
امیدوارم تو وقت اضافه بارسلونا بازی به سود خود تموم کنه

پ ن : کاشکی ما هم نیمکتمون قوی بود الان دیگه از خستگی نیوفتن زمین خیلیه ! بزرگترین ضعف بارسا نیمکتشه !

D3vil_A
21-04-2011, 00:56
وای خدا نیمه دوم هم تموم شد :دی نزدیک بود سره شوت دقیقه 90 سکته کنیم :دی
وقت اضافه ببینیم چی میشه ...
هر دو تیم عالی بازی میکنند :دی

Kianoosh
21-04-2011, 00:56
چرا منو تو این موقعیت قرار میدین :دی من میرم می خوابم دیگه ...

HardWare Professor
21-04-2011, 01:31
mobarak bar hame.

D o l f i n
21-04-2011, 01:32
بردیم تبریک تبریک تبریک

HardWare Professor
mobarak bar hame.

saman65
هورااااااااااااااااا
بارسا سوراخهههههههههه
وبوا مادرید
ویوا مورینیو

saman65
21-04-2011, 01:33
هورااااااااااااااااا
بارسا سوراخهههههههههه
وبوا مادرید
ویوا مورینیو

R O O T
21-04-2011, 01:55
تبريك ميگم به دوستان خيلي عالي بود :26::26::26::26:

charlize
21-04-2011, 01:56
لعنت به این پی سی که در بدترین مواقع میترکه!
-------
بقول یکی، الان رو آسمونام!: دی
اینقدر لذت بردم که حد نداره..
یعنی اخه برد معمولی نبود!
اول اینکه بعد 18 سال قهرمان کوپا شدیم..
دوم اینکه بعد تغریبا 3 سال یه جام گرفتیم..
سوم اینکه بعد 6 بازی، بارسا رو بردیم..
چهارم اینکه با خوزه جون بردیم و این اولین جامش شد...
پنجم اینکه ایکر مقدس کلی درخشید...اینش خیلی حال داد..
ششم اینکه با گل کریس بردیم..تازه دقیقه اخری، کریس مسی رو دریبل تمسخر آمیز زد!!
هفتم اینکه..
خلاصه اینکه فوق العادس..
خیلی خیلی چسبید...
اگه پی سی نترکه باز، امضا الان میچسبه!: دی
تبریک به رئالی ها..
+
تبریک ویژه به هوادارا خوزه..نیمه اول بارسا 1 موقعیت نصف و نیمه هم نداشت! نابود شد بهترین بارسای تاریخ!

charlize
21-04-2011, 01:56
حالا که تکراری شد، بذار اینا رو هم اضافه کنم بهش:
1.دست ایکر(8پا)درد نکنه با این پیش بینی! الحق که اسمت برازندته!
2.بهترین ها:
نیمه اول: پپه
نیمه دوم: ایکر مقدس
وقت اضافه اول: کریس(بخاطر گل)
وقت اضافه دوم: دی ماریا(تا قبل اخراجش، عالی بود)
3.منتظر صحبت های خوزه هم هستیم!

nw_nk
21-04-2011, 02:03
تبریک به دوستان رئالی

فرم ویا و پدرو کارمون رو واقعا سخت کرده
بازیکنای رئال عطش بیشتری داشتن
امیدوارم اروپا جبران کنیم
چه دقایقی بود بعد از خوردن گل

امیدوارم تیم تو نیمه دوم به شرایط خوبش برگرده

دقیقا همینطور شد.

malkemid
21-04-2011, 02:04
بعد از بازی فینال جام جهانی 94...نفس گیر ترین بازی بود که دیدم...واقعا مردونه جنگیدیم و بردیم...

واقعا مورینیو شایسته احترامه...انقدر چسبید این بازی که حد نداره...بارسا رو بردیم تا لب چشمه و ... :دی

ahadpoolghahat
21-04-2011, 02:05
له شدن بارسا رو به همه ی طرفدارای رئال تبریک می گم
هوراااااااااااااااااااااا اااااااااااا :26::26:
راستی از فردا طرفدارای شانسلونا نصف می شن!:31:

saman65
21-04-2011, 02:05
این قهرمانی بعد از 18 سال گوارای وجودتان .....بارسا شکست ....آفرین به مورینیو و تمام رئالی ها که با شکست بارسا و اوردن این جام به خونه ، غرور از دست رفت رو احیا کردند .....
ویوا رئال.ویوامورینیو.ویوا رونالدو.

malkemid
21-04-2011, 02:08
آمار بازی رو از کجا میشه دید؟

Ezmir
21-04-2011, 02:13
خدایا شکرت.
درود بر رئال و رئالی.

xmehr
21-04-2011, 02:16
تبریک به دوستان رئالی بابته بردشون

نیمه اول بد بودیم و نیمه دوم خوب

متاسفانه بازی رو باختیم، شب ما نبود. اگه نیمه اول رو نادیده بگیریم بقیه بازی خیلی خوب بودیم. با اینکه از شکست و از دادن جام خیلی خیلی ناراحتم ولی از اینکه خوب بازی کردیم و به سبک خودمون فوتبال بازی کردیم خوشحالم. فوتباله و هزار اتفاق. اگه کمی دقت بیشتری می کردیم، اگه کمی جنگندگی و انگیزه رئالی ها رو داشتیم بازی رو می بردیم. بعضی جاها با لو دادن های بی مورد به حریف موقعیت دادیم که اینبار مسی توپ رو از دست داد و الوز هم جا موند و قد کوتاه دفاع هم زمینه ساز گل خوردنمون شد.

امیدوارم تو ucl جبران کنیم .

Sepehr2010
21-04-2011, 02:16
خدایا شکرت.بارسا ترکید.قیافه مسی آخر بازی جالب بود:viva madrid...hala madrid...

گرافيكار
21-04-2011, 02:17
تبريك ميگم به همه رئاليهاي عزيز
انصاف نيست وارد جشنتون بشم

حرفها باشه براي بعد
بازم تبريك ميگم

pouya_99999
21-04-2011, 02:18
تبریک به همه ی رئالی های عزیز

Masoud-Susa
21-04-2011, 02:23
منم تبریک میگم
شب خوش
موبایل

Stream
21-04-2011, 02:24
تبریک به همه دوستان رئالی .. طرفداران رئال بعد از سه سال ناکامی لایق همچین شبی بودن، لذت ببرید.:11:

فرم ویا و پدرو کارمون رو واقعا سخت کرده
بازیکنای رئال عطش بیشتری داشتن
امیدوارم اروپا جبران کنیم
چه دقایقی بود بعد از خوردن گل

دقیقا.
اینها + نیمکت ضعیف باعث شد وقت های اضافه رو از دست بدیم.
به امید اروپا.

Sepehr2010
21-04-2011, 02:25
گرافیکار بهت تبریک میگم.برد رئال رو به درستی پیش بینی کردی.راستی کسری امضاتو آپدیت کن.دورد بر کینگ خوزه.اگر رونالدو دقیقه 120 پاس میداد میتونستیم گل دوم رو بزنیم.شعری زیبا از یکی از دوستان:غروب پاییزه / بارسا غم انگیزه / گل های رونالدو/ اشکهاشو میریزه

kasra_khan2003
21-04-2011, 02:27

Sepehr2010
21-04-2011, 02:32
و تبریک به کل مردم جهان به خاطر پیش بینی درستشون:هشت پا(ایکر)+نظرسنجی سایت گل انگلیسی+نظرسنجی مارکا+نظر سنجی سایت خودمون/به همگی رئالی دوباره تبریک میگم hala madrid

---------- Post added at 03:32 AM ---------- Previous post was at 03:31 AM ----------

Real Madrid C.F Honours: La Liga (31) Copa de Rey (17 +1) Champions League (9) Europa League (2) Intercontinental Cup (3) = 63 ایول

charlize
21-04-2011, 02:33
کسری عکس از جام گرفتن اگه داری بذار...
برا امضا نیازه!: دی
+
این دوتا بد نیستن اما:

kasra_khan2003
21-04-2011, 02:35

kasra_khan2003
21-04-2011, 02:45

گرافيكار
21-04-2011, 02:50
خيلي متاسفم براي كسايي كه به جاي اينكه همينجا هر حرفي دارن بزنن
توي پيغامهاي خصوصي خودشون رو خالي ميكنن
من هيچوقت كري نخوندم كه حالا با اين برد ...
خوندن پيغامهاي خصوصي پر از توهين كاربرايي كه فقط يكي دو پست دارن ناراحت كننده اس
اگر ميخوايد اين باخت رو ناراحت كننده تر بكنيد بايد بگم موفق شدين
من بيشتر ناراحت شدم
اما قطعا و مطمئنن من اين پستها رو به حساب دوستان باسابقه رئالي اين فروم نميزارم
اخلاق من جوري نيست كه گزارش تخلف بدم
ما باختيم رفت
قرار نيست يه تيم هميشه ببره
ديگه گفتن حرفايي مثل چرا نمياي شعر بگي و امثال اينها..... معني نداره

پي نوشت : همين ديروز داشتم به سروش ميگفتم كه توي پي سي خيلي راحتم ...
سروش جان مثل اينكه پي سي رو چشم زدم

vahidgame
21-04-2011, 02:53
بازم بعضی ها میگین که مورینیو فقط یه مترجمه و اینا؟! : دی
انصافا مورینیو هر تیمی بره اونو متحول می کنه
این قهرمانی رو به همه رئالی ها تبریک میگم

kasra_khan2003
21-04-2011, 02:56

Sepehr2010
21-04-2011, 03:01
سایت گل به مسی 6 داد به کریس 7 و بهترین بازیکن میدان کاروالیو با 7.5 و بدترین هم ویا با 5.5

4umbaz
21-04-2011, 03:03
ادریانو بیچاره هم عقیم شد...

SAMCRO
21-04-2011, 03:10
ادریانو بیچاره هم عقیم شد...
چرا ؟ :دي
مگه می شه اخه ؟ :دي

kasra_khan2003
21-04-2011, 03:15

+

شب همگی خوش.

D3vil_A
21-04-2011, 05:40
سلام دوستان.

اولا این برد رو شدیدا تبریک میگم به رئالی ها عزیز (مخصوصا خودم) که تو جریان بازی نزدیک بود سکته کنم :دی
دوم اینکه رئال نیمه دوم رو تدافعی تر آغاز کردم و بارسا بهتر عمل کرد ولی در وقت های اضافی این عملکرد کاهش یافت (نسبت به نیمه دوم) ولی به بارسایی ها هم تبریک میگم به خاطر این بازی عالیشون در اوایل نیمه دوم !

در کل مسی اصلا تو بازی نبود چرا؟! (گرفته بودنش )؟! اگر اشتباه نکنم نمیزاشتن در موقعیتی قرار بگیره که صاحب توپ بشه و فقط چند حرکت از مسی مشاهده کریدم. ایکر کاسیاس هم که واقعا ثابت کرد یکی از بهترین دروازه بان ها جهانه....

ایشلا دو ال کلاسیکوی بعدی رو هم میبرم و دوباره قهرمان میشیم.

موفق باشید.

hojjatinho
21-04-2011, 06:26
تبریک می گم به دوستان رئالی .

من متاسفانه، واقعا متاسفانه (از پست های دوستان معلومه که بازی واقعا زیبایی بوده) بازی رو ندیدم . حالا چرا ؟ از شدت خستگی ساعت 10 خوابیدم و ساعت رو برای 11:55 تنظیم کردم و.... :31:
خوشبختانه الان از پست های دوستان در جریان بازی قرار گرفتم .

فکر می کنم این برد به تیم رئال روحیه ای دوچندان بده و شانسشون برای رسیدن به فینال cl بیشتر شده باشه .

OSEN
21-04-2011, 07:28
سلام . صبح همه ی دوستان بخیر .

منم این برد رو خدمت دوستان رئالی تبریک میگم . از دیدن بازی بسی لذت بردیم . با برنامه هایی که مورینیو چینده بود واقعا مستحق برد بودن . بارسا کاملا مهار شده بود .
واقعا اعجوبه ایه این مـــــــــو .

ببینیم پپ برا بازیای CL و انتقام از مورینیو چه برنامه ای داره ؟ و مورینیو چه چیزی رو میکنه . بازی فوق العاده ای میشه .

بازم تیریک .

.

cyrus_ln
21-04-2011, 09:36
سلام
منم تبریک میگم :دی
واقعا چسبید

pcforlife
21-04-2011, 09:45
به هوادارای رئال خصوصا احمد، سروش و البته کسری جان (خان!) این برد و قهرمانی رو تبریک می گم...
امیدوارم دو بازی CL هم به نفس گیری بازی دیشب (امروز صبح) باشن و تیم شایسته بره به بازی فینال...
گل کریس منو یادگلش به چلسی در لوژنیکی انداخت...:40:
یاعلی:11:

smallfrank
21-04-2011, 09:54
منم به دوستان رئالی از جمله خودم تبریک میگم
واقعا از این پیروزی خوشحال شدم.+ بازی زیبای تیم و مهار بارسلونا

خیلی خوشحالم....واقعا چسبید.:31:

LiverBarca
21-04-2011, 09:56
منم به همه ی رئالیها این برد رو تبریک میگم...
اما در مورد بازی:
بازی بسیار جالب و خوبی بود و هر دو تیم خوب بازی کردن
نیمه ی اول رو تقریبآ رئال عالی بود و همه ی راههای نفوذ بارسا رو بسته بود و خیلی هم عالی حمله میکرد و چندتا موقعیت خیلی خوب رو از دست داد...
ولی نیمه ی دوم بارسا بازی رو کاملآ در دست گرفت(چون رئالیها به خاطر دوندگی نیمه ی اول خسته شده بودن) و رئال به جز یک حمله دیگه توپی رو نتونست رو دروازه ی بارسا بیاره...
تو این نیمه موقعیتهای بسیار خوبی رو کاسیاس ازمون گرفت و اگه کمی دقت میکردیم کار تموم بود...
با شروع شدن وقت اضافی اول بارسا بزم توپ و میدون رو در دست داشت که روی یه ضد حمله همه چیز به هم خورد(اگه قد پینتو کمی بلندتر بود یا ابیدال:41:در بازی بود هیچ وقت رونالدو همچین گلی نمیتونست بزنه) و بعد از گل هم مورینیو به شیوه ی معروف خودش(اتوبوس پارک کردن) روی اورد(که منطقی هم بود) و با بازی تاخیری و تلف کردن وقت جام رو به مادرید برد...
در کل بازی یک طرفه ی مطلقی رو ندیدیم(هر چند بارسا بازم برتر بود) که بگیم رئال شانسی برد ولی ما اگه قدر موقعیت هامون رو میدونستیم 100% بازی رو میبردیم ولی میگن تیمی که گل نزنه گل میخوره که مصداق امشب تیم ما بود...همه ی اینا رو با در نظر نگرفتن داوری گفتم...
اما در مورد داوری:تو عمرم در چنین مسابقه ی مهمی داور به این خنگی ندیده بودم،کلا داوری بد جوری به ضرر بارسا بود...
اربلوا باید تو دو صحنه کارت قرمز مستقیم میگرفت که داور...ندید،همچنین چندتا بازیکن دیگه ی رئال باید کارت میگرفتن که نگرفتن!!!
ولی در کل بارسا شایسته ی بردن این بازی بود که به نا به دلایل بالا باخت...
لیگ قهرمانان میبینمتون...:5:

smallfrank
21-04-2011, 10:05
به نظرمن دیشب و خصوصا در وقوت اضافه (:31:) بارسلونا به یه Plan B احتیاج داشت
چون دیگه نمیتونست بازیه همیشگیش رو ادامه بده.

kkkaktoos
21-04-2011, 10:13
اول تبریک میگم به رئالی ها مبارکتون باشه
در مورد بحث داوری هم داور خیلی به هر دو طرف رحم کرد اگه می خواست کارت بده همون اول بازی باید خیلی کارت میداد شایدم نیمه اول اخراجی داشتیم اون اول بازی هر دو طرف خیلی خشن بازی می کردن ولی به نظرم باعث شد بازی جنگنده تر بشه و زیبا . ولی تو بعضی جاهای خیلی واضحم کارت نمیداد . شاید اگه همون اول بازی شروع می کرد به کارت دادن بازی از نفس می افتاد و بازی محتاطانه میشد . ولی بازی زیبایی بود . هر دو طرف خوب بازی کردن .

R O O T
21-04-2011, 10:24

nw_nk
21-04-2011, 10:25
فکر کنم داور دست به کارتی هم بود اما می خواست خودشو کنترل کنه. پا گذاشتن رو ویا و زدن تو ... آدریانو رو ندید؟!

nw_nk
21-04-2011, 10:27
رئال مادرید 1 – بارسلونا صفر: اولین جام با مورینیو

رئال در وقت‌های اضافی توانست بارسلونا را ببرد.

سایت گل – ژوزه مورینیو اولین جام این فصل را برای رئال مادرید به ارمغان آورد.

رئال مادرید بازی را مانند دیدار لالیگا با سه هافبک تدافعی آغاز کرد. دیدار دو تیم در نیمه اول بسیار خشن بود و بهترین موقعیت هم نصیب رئال شد که ضربه سر په‌په روی سر دنی آلوس به تیر دروازه برخورد کرد و از نزدیکی تیر دیگر به بیرون رفت.

بارسلونا در نیمه دوم دست به حملات گسترده زد و حتی یک بار هم دروازه رئال را گشود، اما ضربه پدرو روی پاس لیونل مسی به دلیل موقعیت آفساید این مهاجم اسپانیایی مردود اعلام شد. دو تیم موقعیت‌های دیگری هم داشتند که با واکنش‌های عالی کاسیاس و پینتو به گل تبدیل نشد.

در نهایت بازی به وقت‌های اضافی کشید و کریستیانو رونالدو در دقیقه 102 تنها گل دیدار را زد. پاس مارسلو به آنخل دی‌ماریا رسید که دنی آلوس را جا گذاشته بود و سانتر فوق‌العاده دی‌ماریا با ضربه سر دیدنی کریس رونالدو در قعر دروازه خوسه پینتو قرار گرفت.

بارسا پس از این گل به پیش تاخت ولی نتوانست گل تساوی را بزند. در آخرین لحظات دیدار هم دی‌ماریا به دلیل خطا روی مسی که داشت به سمت دروازه رئال می‌تاخت کارت زرد دوم را گرفت و اخراج شد.

این اولین جام مورینیو با رئال مادرید بود و دو تیم اکنون به دیدار لیگ قهرمانان می‌اندیشند.

By Hamidreza Keshavarz

ژوزه مورینیو: این جام به همه تعلق رئالی ها دارد

ضربه سر کریس رونالدو در نیمه اول وقت های اضافه بازی موجب تا رئالی ها به اولین جام شان از فصل 08-2007 دست پیدا کنند

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، پیروزی 1-0 تیمش مقابل برسلونا در فینال کوپا دل ری را به همه هواداران رئال تقدیم کرد.

ضربه سر کریس رونالدو در نیمه اول وقت های اضافه بازی موجب تا رئالی ها به اولین جام شان از فصل 08-2007 دست پیدا کنند.

آقای خاص در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این جام تنها به من تعلق ندارد. این متعلق به همه رئالی هاست. قهرمانی با رئال بسیار جالب است اما من تنها برای بردن جام اینجا نیستم. یکی از اهداف من تغییر ساختار باشگاه وذهنیت افراد آن است. اگر ما امروز به پیروزی نمی رسیدیم، تنها تفاوتش ایت بود که ناراحت می شدیم."

سرمربی سابق اینتر همچنین از شیوه بازی تیمش بسیار راضی است و در این مورد گفت:" ما اشتباهات خیلی کمی داشتیم و ازنظر تاکتیکی در مجموع خیلی خوب بودیم. در وقت های تلف شده آنها (تیم بارسا) خسته شده بود و احتمالا ناامید شده بودند زیرا نتوانسته بودند به چیزی که به آن عادت داشتند، برسند.

این یک بازی پایاپای بین دو تیمی بود که خیلی به هم نزدیک هستند. ما در نیمه اول بهتر بودیم و آنها در نیمه دوم. ایکر و په په فوق العاده بودند.

نمی توانم بگویم من باشگاه را به مسیر موفقیت برگرداندم. کسب جام همیشه لذت بخش است اما باید کسانی که با آنها کار می کنم را مورد ستایش قرار دهم زیرا آنها به من کمک کردند در چهار کشور مختلف، چهار قهرمانی در جام حذفی به دست بیاورم.

آنهایی که از من انتقاد می کنند می توانند هر چیزی که دلشان می خواهد بگویند اما من سعی می کنم همیشه بهترین شرایط را برای بازیکنانم فراهم کنم. همیشه وقتی حریف بهتر بازی می کند، شما ضریه می خورید. این بسیار مهم است که متحد بمانید زیرا فوتبال دقیقا همین است."

By Behnam Jafarzadeh

2011/4/21

پپ گواردیولا: همیشه پیروزی بهتر از باخت است/ باید اتحادمان را حفظ کنیم

سرمربی بارسلونا در دیدار شب گذشته تیمش مقابل رئال در فینال کوپا دل ری، اولین شکستش مقابل این رقیب دیرینه را با ضربه سر کریس رونالدو متحمل شد

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسلونا، در دیدار شب گذشته تیمش مقابل رئال در فینال کوپا دل ری، اولین شکستش مقابل این رقیب دیرینه را با ضربه سر کریس رونالدو متحمل شد.

با این وجود او سعی کرد در کنفرانس مطبوعاتی پایان بازی بسیار سیاستمدارانه به سوالات خبرنگاران پاسخ بدهد.

" در این بازی باید یک تیم برنده می شد و یک تیم بازنده. نه چیزی بیشتر و نه چیزی کمتر. ما باید سرمان را بالا بگیریم زیرا تا پایان فصل راه زیادی نمانده و باید ببینیم چطور به پایان می رسد.

همیشه پیروزی بهتر از باخت است اما ما باید این شکست را فراموش کنیم. ما در لیگ موقعیت خوبی داریم و باید مطمئن باشیم که این روند ادامه پیدا می کند."

گواردیولا همچنین از هواداران تیمش تشکر کرد و گفت:" ما باید این شکست را هضم کنیم. آنها (رئالی ها) در نیمه اول خوب بازی کردند . ما در نیمه دوم بهتر شدیم اما در دیدار مقابل تیمی مانند رئال هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.

آنها بازی مستقیم، تصاحب توپ های دوم و انجام یک بازی سریع را در برنامه داشتند. فکر می کنم ما خوب بازی کردیم. فکر می کنم بعد از باخت همه انتقاد می کنند اما ما نیمه دوم خوبی داشتیم و در وقت های اضافه هم خوب بازی کردیم. هیچ وقت بازی کردن مقابل تیمی که چنین بازیکنان بزرگی دارد، کار آسانی نیست.

ما باید به راه مان ادامه بدهیم و اتحادمان را کنیم. ما باید ابتدا در لیگ قهرمان شویم . سپس تلاش کنیم به فینال ومبلی برسیم."

By Behnam Jafarzadeh

2011/4/21

kasra_khan2003
21-04-2011, 10:30
Sergio Ramos: We will follow Jose Mourinho to the death

Jose Mourinho: according to the newspapers I should have played with six forwards. We played like we played

pcforlife
21-04-2011, 10:44
دوستان! (رئالی های عزیز)
به خدا پی سی تاپیک مخصوص عکس های ورزشی داره... این چند صفحه اخیر تاپیک انصافا خیلی شلوغ شده! و البته سنگین! (از اسپویلر هم استفاده نمی کنید آخه!) لطفا:11::

قربون همتون:40:
پ.ن:

بازم بعضی ها میگین که مورینیو فقط یه مترجمه و اینا؟! : دی
ای ضد بارسایی! جواب شما که ضد بارسایی هستید رو چه میشه داد؟!(تو پ.خ حالیت می کنم!):31::46:
Just Kidding!:46:

SAEED_BARCELONA
21-04-2011, 10:49
بازم بعضی ها میگین که مورینیو فقط یه مترجمه و اینا؟
آره همه میگن.
طوری حرف نزنید که بعداز 2تا بازی باقی مونده پشیمون بشید

essi4300
21-04-2011, 10:52
رئال بسیار شانس آورد،بازی در دست بارسلونای قهرمان بود.

اما تیم های ترسو و دفاعی،بعضی وقت ها شانس بهشون لبخند میزنه

malkemid
21-04-2011, 11:01
خيلي متاسفم براي كسايي كه به جاي اينكه همينجا هر حرفي دارن بزنن
توي پيغامهاي خصوصي خودشون رو خالي ميكنن
من هيچوقت كري نخوندم كه حالا با اين برد ...
خوندن پيغامهاي خصوصي پر از توهين كاربرايي كه فقط يكي دو پست دارن ناراحت كننده اس
اگر ميخوايد اين باخت رو ناراحت كننده تر بكنيد بايد بگم موفق شدين
من بيشتر ناراحت شدم
اما قطعا و مطمئنن من اين پستها رو به حساب دوستان باسابقه رئالي اين فروم نميزارم
اخلاق من جوري نيست كه گزارش تخلف بدم
ما باختيم رفت
قرار نيست يه تيم هميشه ببره
ديگه گفتن حرفايي مثل چرا نمياي شعر بگي و امثال اينها..... معني نداره

پي نوشت : همين ديروز داشتم به سروش ميگفتم كه توي پي سي خيلي راحتم ...
سروش جان مثل اينكه پي سي رو چشم زدم

بنده هم به روالی که فرمودید قبلا مورد لطف xmehr (که جاشون خالیه اینجا واقعا!)قرار گرفتم...به دل نگیرید...

یه چیزی که تو بازی دیشب منو خیلی اذیت می کرد شروع مجدد بازی رئال بود...مثلا ضربه دروازه...یا آفساید...یا...
همرو بلند می زدن و من دقت کردم تقریبا همشو هم بارسا تصاحب کرد...اما بر عکس بارسا همیشه اول با پاس کوتاه شروع می کرد...اینطوری هم خیلی توپ از دست دادیم...

پ.ن: الان یه خبر خوندم که جام افتاد زیر چرخ اتوبوس و له شد!!:18:

پ.ن 2 : این بازی یه نکته خیلی خوب دیگه هم داشت...به خیلی ها یاد داد که به حریف احترام بذارن و بدونن که در همیشه رو یه پاشنه نمی گرده...

cyrus_ln
21-04-2011, 11:11
رئال بسیار شانس آورد،بازی در دست بارسلونای قهرمان بود.
شما بازی رو کامل دیدی؟

اما تیم های ترسو و دفاعی،بعضی وقت ها شانس بهشون لبخند میزنه
اصلا بازی رو دیدی؟:27:

kasra_khan2003
21-04-2011, 11:14
دوستان! (رئالی های عزیز)
به خدا پی سی تاپیک مخصوص عکس های ورزشی داره... این چند صفحه اخیر تاپیک انصافا خیلی شلوغ شده! و البته سنگین! (از اسپویلر هم استفاده نمی کنید آخه!) لطفا:11::

با توجه به اینکه این تاپیک مخصوص این فینال بود و تا چند ساعت دیگه قفل میشه، بهتر دیدم که عکسا رو اینجا بذارم. :46:

+

salar_khan
21-04-2011, 11:20
قهرمانیو به همه رئالیا تبریک می گم .
با اینکه مورینیو و این تیمش لایق قهرمانی بود اما بارسای عزیز مستحق باخت نبود (انصافا رئال برای رسیدن به فینال بیشتر عرق ریخت)شاید اگر تو ضربات آخر بهتر کار می کردند الان قضیه فرق می کرد.
عجب سخت بود این نیمه اول برا بارسا اصلا نتونستن بازی سازی کنند و رئال واقعا خوب کار می کرد.اما با اینکه نیمه دوم برتر بودیم و موقعیت های خیلی خوبی داشتیم اما نشد که بشه(دم کاسیاستون گرم)
لیگ اروپا منتظرتونیم:11:

farshidshd
21-04-2011, 11:28
فیلم کامل مراسم اهدای جام رو کسی نداره؟

alone_boy
21-04-2011, 11:48
تبریک به همه رئالیا!!
شاید اگه رونالدو یا په په همون نیمه اول توپاشون گل میشد اینقدر عرق نمیریختیم!

بردیا
21-04-2011, 12:00
ميدونستم مورينيو اين بار به هر قيمتي كه شده بازيو ميبره به همين خاطر زدم برد رئال تو نظرسنجي
ولي بازي رو تا اخر نيمه اول بيشتر نديدم و ترجيح دادم بعدش بخوابم چون بيشتر يه مسابقه mmaبود تا فوتبال

فکر کنم داور دست به کارتی هم بود اما می خواست خودشو کنترل کنه. پا گذاشتن رو ویا و زدن تو ... آدریانو رو ندید؟!

اين هموني بود كه تو بازي المان صربستان كلوزه رو مثل اب خوردن اخراج كرد و مثل ريگ به همه بابت خطاهاي ساده كارت ميداد
خيلي تعجب كردم ديشب چطور كسي دووم اورد از دستش تو نيمه اول

pcforlife
21-04-2011, 12:22
با توجه به اینکه این تاپیک مخصوص این فینال بود و تا چند ساعت دیگه قفل میشه، بهتر دیدم که عکسا رو اینجا بذارم. :46:

البته میشد عکساتون رو تو تاپیک استیکی مخصوص بزارید و لینک پست عکسا رو تو این تاپیک... (صرفا پیشنهاد):10:

neon_91
21-04-2011, 12:38
منم به عنوان بارسایی به رئالی ها تبریک می گم که تونستن بعد 3 سال ها جامی رو بدست بیارند.امیدوارم که در چمپینز لیگ جبران کنیم.در مورد بازی دیشب هم شب شب بارسا نبود.و من به نوعی رئالی هارو با انگیزه تر از بارسایی ها دیدم.

xmehr
21-04-2011, 12:41
[QUOTE=malkemid;6034268]بنده هم به روالی که فرمودید قبلا مورد لطف (که جاشون خالیه اینجا واقعا!)قرار گرفتم...به دل نگیرید...

ما مثل شما نیستیم که با یک باخت فرار کنیم
ما به تیممون چه ببازه و چه ببره افتخار میکنیم چون بهترین باشگاه دنیا را داریم :40:

پ ن : بعضی ها جنبه باخت نداشتند ولی مثل اینکه جنبه بردم ندارند ! :ی

پ ن 2 : بالاخره جامی بود که از دست رفت و نمیتونیم امسال سه گانه (و در کل 6 جام) داشته باشیم . امیدوارم راسل! فصل بعدی به فکر نیمکت قوی برای تیم هم باشه و مثل امسال نیمکتمون ضعیف نباشه .

پ ن 3 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ ن 4 : اربلوا هم تو ال کلاسیکو رفت و هم اینجا از قصد بازیکنا رو میزد ! چقدر یکنفر باید حقیر باشه که فقط حرکات ناجوانمردانه انجام بده !

زین الدین زیدان: بارسا تیم برتر میدان بود/ رئال می توانست در نیمه اول دو گل بزند
بازیکن سابق باشگاه رئال و سفیر فعلی این باشگاه تایید کرد این دیدار، دیدار ساده ای برای تیمش نبوده و بارسلونا در اکثر دقایق دیدار، کنترل بازی را در اختیار داشته است
By Behnam Jafarzadeh
2011/4/21 12:48:00

سایت گل- رئالی ها علیرغم اینکه توانستند در دیدار شب گذشته مقابل بارسا 1-0 به پیروزی برسند، اما در سراسر بازی تحت فشار حریف قرار داشتند و به سختی موفق به حفظ دروازه شان شدند.

زین الدین زیدان، بازیکن سابق باشگاه رئال و سفیر فعلی این باشگاه تایید کرد این دیدار، دیدار ساده ای برای تیمش نبوده و بارسلونا در اکثر دقایق دیدار، کنترل بازی را در اختیار داشته است.

او در گفتگو با خبرنگار الجزیره اسپورت گفت:" تفاوت های کوچک سرنوشت چنین بازی هایی را مشخص می کند. ما اندکی به مشکل خوردیم و بارسلونا در اکثر دقایق دیدار، کنترل بازی را در اختیار داشت. با این وجود ما با زدن گل اول توانستیم آنها را شکست دهیم.

ما می توانستیم در نیمه اول یک یا دو گل بزنیم اما بدشانس بودیم که توپ های مان وارد دروازه حریف نشد. مهم این است که سرانجام توانستیم پیروز شویم."

زیدان سپس در مورد دیدار های پیش روی رئال و بارسا در لیگ قهرمانان گفت:" هر ال کلاسیکویی شرایط متفاوتی دارد و ما باید مطمئن باشیم که برای چمپیونزلیگ آماده هستیم. مطمئنا دیدار آسانی نخواهد بود. بارسلونا و رئال مادرید دو تیم از بهترین های دنیا هستند و شاید هم بهترین تیم های دنیا."

بازی رفت دو تیم بارسا و رئال روز 27 آوریل در سانتیاگو برنابئو برگزار می شود و دو تیم روز 3 می در بازی برگشت در ورزشگاه نوکمپ مقابل هم قرار می گیرند.

alliniran
21-04-2011, 12:43
و این است قدرت فدراسیون اسپانیا
این تیم اگه به ورزشهای رزمی و همچنین تئاتر و سینما روی بیاره هم میتونه جام های بسیاری بگیره

SAMCRO
21-04-2011, 13:41
پ ن 4 : اربلوا هم تو ال کلاسیکو رفت و هم اینجا از قصد بازیکنا رو میزد ! چقدر یکنفر باید حقیر باشه که فقط حرکات ناجوانمردانه انجام بده !
اره یادته مسی بازی قبل توپو کوبوند تو طرفدارای رئال ؟

xmehr
21-04-2011, 13:50
اره یادته مسی بازی قبل توپو کوبوند تو طرفدارای رئال ؟

just loool

توپ زدن تو تماشگران با زدن بازیکن از عمد و له کردن ساق پا و زدن تو ... ادریانو فرق میکنه گلم :ی

Capcom
21-04-2011, 15:03
تبریک به دوستان رئالی
ولی این خیلی ضایع هست !:دی

alliniran
21-04-2011, 15:46
از ذوقشون جامو انداختند زیر اتوبوس وای رودهام ترکید صحنه را دیدم اگه قراره بازم از این سوژه ها باشه لیگ قهرمانان را هم بدند به این جام ندیده ها تا کلی بخندیم

Mohammad King
21-04-2011, 15:56
سلام

تبریک میگم.

خیلی خوب بازی کردیم..... مستحق برد بودیم با تفضل گل بالاتر.....

M3HRD@D
21-04-2011, 16:10
به همه دوستان رئالی این برد رو تبریک میگم:11:
انصافا حق رئال تو این بازی برد بود ما به نیمکت ضعیفمون + انگیزه بیشتر بازیکنان رئال برای برد باختیم
تو لیگ قهرمانان تلافی میکنیم لالیگا هم که از الان برای ماست:40:
برا بازیکنان با اخلاق رئال ارزش غائلم مثل کاسیاس و آلونسو ولی بعضی بازیکنان مثل په په و آربلوا بازیکنان بی اخلاق و دور از حرفه این
+
این پیکه رو آدم میبینه شاد میشه خیلی انسان جالبی همیشه خندانه ولی در عوض مسعود اوزیل خیلی آدم دپرس و افسرده ای:31:

shutdown
21-04-2011, 16:14
باز هم مرد برتر دیشب کسی جز مورینیو نبود:31:...این بشر چقدر مخ داره اخه....نیم اول کاسیاس داشت پشتک میزد گرم شه:31::46:
ولی نیمه دوم بارسا بهتر بود که فکر کنم تا حدودی از دوندگی زیاد رئالی ها خسته شدند....در کل 45دقیقه دوم+2تا 15 دقیقه بارسا بهتر بود اما موقعیت های رئال بیشتر زهر داشت...و فکر میکنم حق رئال بود....تبریک دوستان رئالی:11:
اها...یکی بگه جریان این کاپ له کردن چیه؟؟:13:

A.N.A.P
21-04-2011, 16:21

+

شکیراست ؟ :31:

Capcom
21-04-2011, 16:25
اها...یکی بگه جریان این کاپ له کردن چیه؟؟

این فیلم رو ببین:

D o l f i n
21-04-2011, 16:38
به امید صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aligol172
21-04-2011, 16:42
از ذوقشون جامو انداختند زیر اتوبوس وای رودهام ترکید صحنه را دیدم اگه قراره بازم از این سوژه ها باشه لیگ قهرمانان را هم بدند به این جام ندیده ها تا کلی بخندیم
جام ندیده ها!:18: حالت خوبه؟:27: به قول دوستان جاست لول!:31:

4umbaz
21-04-2011, 16:43
عشقست بارسا
دوست دارم من

kasra_khan2003
21-04-2011, 16:49
پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

قهرمانان...

دیگر پیشخوانها:

و ... بالا بردن جام قهرمانی بر بالای سر

گل تاریخی رونالدو بر روی پاس گل زیبای دی ماریا

کاسیاس در بازی دیشب دوباره ایکر مقدس بود...

رئال مادرید در نیمه ی اول بارسلونا را با خاک یکسان کرده بود

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

قهرمانان...

دیگر پیشخوانها:

رئال مادرید 1-0 بارسلونا

مورینیو انجامش داد...

"من مربی قهرمانی بودن را دوست دارم و این چهارمین جام من در چهار کشور مختلف است"

کریستیانو رونالدو گل فوق العاده ای به ثمر رساند، گل پیروزی بخش...

با تشکر از کانون هواداران رئال مادرید بابت ترجمه

+

تصویری که مارکا از نحوه ی به ثمر رسیدن گل گذاشته، واقعا جالبه. رئال از میانه میدان تنها با 3 تا پاس ساده تونست گل بزنه.

Capcom
21-04-2011, 17:04
تصویری که مارکا از نحوه ی به ثمر رسیدن گل گذاشته، واقعا جالبه. رئال از میانه میدان تنها با 3 تا پاس ساده تونست گل بزنه.

اره با سه تا پاس.
ولی الان لحظه سر زدن رونالدو هست یا پاس اولی؟

kasra_khan2003
21-04-2011, 17:06
ما شایسته قهرمانی بودیم-ریکاردو کاروالیو

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

ریکاردوکاروالیو با اینکه در کسب جام های متعدد تجارب زیادی دارد اما از این قهرمانی بسیار خوشحال می باشد.

"هر فینال حال و هوای خاص خودش را دارا می باشد که می بایست آن را تجربه کرد,ما بر روی این بازی بسیار کار کرده بودیم زیرا از اهمیت آن باخبر بودیم ما شایسته قهرمانی بودیم و این قهرمانی رو به طرفدارانمان هدیه می دهیم.اکنون باید بر روی جام باشگاه های اروپا تمرکز کنیم".

"ما به خوبی می دانستیم که برای موفقیت باید چگونه بازی می کردیم و در دفاع جمع می شدیم و هنگامی که صاحب توپ بودیم از ضد حمله استفاده می کردیم ما این کار را در نیمه اول به خوبی انجام دادیم و موقعیت های متعددی هم بدست آوردیم".

ما بسیار خوشحال هستیم-رونالدو

اختصاصی انجمن هوادران رِئال مادرید در ایران:

کریستیانو رونالدو و آنخل دیماریا از پیروزی برابر بارسا و قهرمانی در جام حذفی بسیار خوشحال هستند.

رونالدو:

"من بسیار خوشحال هستیم زیرا این بازی برای ما بسیار مهم بود از اینکه گلی که به ثمر رساندم باعث برتریمان د بسیار خوشحال هستم".

"اکنون باید به جشن و پایکوبی بپردازیم زیرا این بازی برای ما بسیار مشکل بود و تک تک بازیکنانمان به خوبی تلاش کردند.

مورینیو کار بسیار بزرگی در اینجا انجام داده او همیشه انرژی مثبتی که به ما می دهد بسیار ما را بسیار کمک می کند.

آنخل دیماریا:

"ما می دانستیم که می توانیم برنده این بازی بشویم , در تیم ما وحدت و میل به پیروزی بسیار وجود درد,امیدوارم به همین روندمان ادامه بدهیم زیرا بیش از همیشه با یکدیگر هماهنگ هستیم.

رِئال مادرید همیشه باید قهرمان باشد-گرانرو

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

آدبایور:

"این اولین جام من با رِئال بود من همیشه افتخار خواهم کرد که در این تیم بازی می کنم,ما در این بازی بسیار خوب بازی کردیم و سزاوار این پیروزی هم بودیم.ما تا قیل از بازی بسیار مضطرب بودم ما الان در حساس ترین مقطع از فصل قرار داریم و باید بر روی بازی های جام باشگاه های اروپا متمرکز بشویم,من برای مورینیو بسیار خوحال هستم زیرا او بسیار شایسته و سزاوار این موفقیت بود".

گرانرو:

رِئال مادرید باید همیشه در اوج باشد این یک روز بسیار به یاد ماندی برای ما خواهد بود زیرا توانستیم با پیروزی و غلبه بر بارسلونا این قهرمانی را کسب کنیم,تیم ما در نیمه اول نمایش بسیار درخشانی از خود نشان داد و با کمی شانس و دقت می توانستیم در نیمه اول حساب کا را 2 بر 0 کنیم,من احساس می کنم پیروزی ی ما بسیار عادلانه بود,از نظر من تفاوت چندانی بین دو تیم وجود ندارد,ما باید به رقابت ادامه بدهیم و نشان دهیم کدام تیم برتر می باشد.

alone_boy
21-04-2011, 17:08
nw_nk در سکوتی مبهم فرو رفته است:دی

بازم تبریک میگم به همه رئالیا!
شایسته پیروزی بودیم!

kasra_khan2003
21-04-2011, 17:21
اره با سه تا پاس.
ولی الان لحظه سر زدن رونالدو هست یا پاس اولی؟

اگه خوب توجه کنین، رونالدو رو دوبار نشون داده، لحظه ای که میانه ی میدان بود (پاس اول) و خط سفید مسیر حرکتش به محوطه جریمه رو نشون میده.

په په، دقیقا از وسط زمین، پاس داد به مارسلو، مارسلو و دیماریا یه یک دو کردن و در نهایت کریس کار رو تموم کرد. از معدود دفعاتی بود که مارسلو تا اونجا جلو اومده بود. ضمنا آدبایور هم تو محوطه جریمه بود (پیکه مهارش کرده بود) اما تو تصویر مارکا نیست.

+

ویدئو های بازی رو دارم، همینطور جشن قهرمانی چه تو تو ورزشگاه ( اهدای جام ) و چه بعدش. هرکی خواست بگه.

4umbaz
21-04-2011, 17:42
اگه بعضیا برن اینجا متوجه میشن بارسا 3 بار Europa League رو برده:5:

---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------

---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------

S0R3N4
21-04-2011, 17:51
به!!!!
پسر!اين گوارديولا يه چيزو درست فهميد!اونم اينه كه كي باشه در مورد تاكتيك مورينهو صحبت كنه!!!!!
دمت گرم جوزه!!!
دمت گرم

Capcom
21-04-2011, 18:04
اگه خوب توجه کنین، رونالدو رو دوبار نشون داده، لحظه ای که میانه ی میدان بود (پاس اول) و خط سفید مسیر حرکتش به محوطه جریمه رو نشون میده.

په په، دقیقا از وسط زمین، پاس داد به مارسلو، مارسلو و دیماریا یه یک دو کردن و در نهایت کریس کار رو تموم کرد. از معدود دفعاتی بود که مارسلو تا اونجا جلو اومده بود. ضمنا آدبایور هم تو محوطه جریمه بود (پیکه مهارش کرده بود) اما تو تصویر مارکا نیست.

بله درسته ، درواقع دو تصویر رو با هم میکس کرده!:دی

Sepehr2010
21-04-2011, 18:42
سلام خدمت همه
یکبار دیگه برد غرور آفرین برابر آب اناری پوشان را تبریک میگویم.
بیچاره پپ گواردیولا تا آخر بازی نفهمید پست په په چیه که ضدش رو پیاده کنه؟!
ما هم نفهمیدیم البته.کمی در دفاع کمی هافبک دفاعی و حتی هافبک هجومی! فقط خود کینگ خوزه میدونست چیه.درود بر تو.

شعار هواداران در سيبلس: آره ، آره ، آره ، هجدهمين كوپا دارد مي آيد به گزارش مرجع خبری رئال مادرید ساعت 23:45 (به وقت محلي) در سيبلس پرنده پر نمي زند و تنها صدايي كه شنيده مي شد ، صداي نم نم باران بود .
اما يك دقيقه بعد ، گل تاريخي كريستيانو رونالدو به ثمر رسيد تا باز هم رب النوع سيبلس ، به الهه قهرماني رئال مادريد مبدل شود و هواداران به خيابان ها هجوم بياورند تا قهرماني هجدهمين جام حذفي پس از هجده سال را جشن بگيرند .
كم كم به شمار هواداراني كه با پرچم رئال مادريد به خيابان ها مي آمدند ، افزوده مي شد . همه فرياد مي زدند خوزه مورينيو ! خوزه مورينيو ! خوزه مورينيوووووووووو ! و بارسلونا ، به قهرمان تعظيم كن قهرمانان چه زماني مي آيند اين سوالي بود كه زياد ميان هواداران رئال شنيده مي شد و همه بي صبرانه منتظر آمدن تيم مورينيو بودند . اما با گذر زمان ، هواداران چندين برابر شدند و فرياد زدند :; آره ، آره ، آره ،‌هجدهمين كوپا دارد مي آيد . بيش از همه ، ايكر ، راموس و كريستيانو تشويق شدند و پيكه ، گوارديولا و شكيرا نيز از شعارهاي رئالي ها بي نصيب نماندند .

و لازم میدونم پست زیبای یکی از دوستان در فوت ایران رو اینجا هم بزارم:
یه نکته رو می خواستم دیشب بگم ولی گفتم با توجه به اینکه همه داغن بعد از بازی ، دعوا و کل کل میشه... الان این موضوع رو مطرح می کنم!
آقای یوهان کریوف طی یک مصاحبه مطبوعاتی حرف هایی خطاب به ژوزه مورینیو زد که از نظر شخصی من خیلی شرم آور بود. گفته بود که مورینیو مربی فوتبال نیست و مربی قهرمانی هستش! دلیلشم این بود که بارسلونا موفق نشد از خط دفاعی مادرید عبور کنه! خوب من یه تیکه از حرف های آقای کریوف رو کپی می کنم از سایت گل فارسی گرفتم:

بازي رئال مادريد - بارسلونا تا حد زيادي مرا ياد فينال اسپانيا و هلند در جام جهاني انداخت . آن روز از هلندي بودنم خجالت كشيدم چرا كه تيمم به جاي فوتبال بازي كردن ، براي نتيجه گرفتن به زمين بازي كرد . باختيم و تصوير بدي از ما به جا ماند.&>
آقای کریوف از هلند انتقاد می کنه که برای ;نتیجه; گرفتن به میدان اومده! به عبارتی دیگه ایشون ترجیح می داد که تیمش فوتبال نمایشی بازی کنه، ولی شکست بخوره. در این حالت ایشون از شکست خوردن سرافکنده نمیشه! ولی حاضر نیست که تیمش با هر قیمتی که شده برنده بازی بشه! به نظر ایشون اگر یه تیم مثل هلند یا رئال مادرید بازی کنه و بازی رو ببره ، خجالت آوره!

الان دارم تصور می کنم که پس از سوت پایان بازی رئال مادرید و بارسلونا ، وقتی ایکر کاسیاس داشت جام قهرمانی رو بلند می کرد ، احتمالا آقای کریوف داشت شیشه شامپاینش رو باز می کرد! اگر به اون حرفی که می زنه ایمان داره باید به دلیل اینکه تیمش خوب بازی کرده جشن بگیره! انتظار داشتم بارسلونایی ها هم خوشحالی کنن بعد از سوت پایان... ولی گویا توی ورزش فوتبال نتیجه آخر محاسبه میشه و تیم برنده بازی ، قهرمان میشه !

امیدوارم درسی باشه برای آقای کریوف و سایر اسطوره هایی که فکر می کنن می تونن نظراتشون رو به تیم ها و مربی های دیگه تحمیل کنن
زیدان اسمش می مونه رو دریبل زدن؟ خوب معلومه! مورینیو اسمش می مونه روی اینکه از سال 2003 تا الان توی همه سال های فوتبالی اش ، قهرمانی داشته!

مورینیو اسمش روی فوتبال تدافعی می مونه؟ مگه بده؟ پس حتما مالدینی و بارسی و زانتی و فاکتی و کاناوارو و هیرو و کافو و روبرتو کارلوس و ... هم اسمشون روی فوتبال تدافعی می مونه ! واقعا چقدر شرم آوره
نقل قول از Mehryar

تیتری زیبا:رئال مادريد درخشيد ، تحمل كرد و تمام كرد

شعری زیبا لطفا فقط دوستان رئالی بلند بخونند:غروب پاییزه.بارسا غم انگیزه.گلهای رونالدو.اشکاشو میریزه.

بارسا نباختی.نباختی.کی باختی جام رو باختی.

nw_nk
21-04-2011, 19:09
ژاوی: هنوز جام های مهمتری باقی مانده است

علی رغم از دست دادن قهرمانی در جام حذفی، او معتقد است که بارسا می تواند با کنار زدن رئال قهرمانی در لالیگا و چمپیونزلیگ را جشن بگیرد

سایت گل- ژاوی ارناندز، کاپیتان بارسا، پس از شکست 1-0 تیمش مقابل رئال در فینال کوپا دل ری به تیم حریف تبریک گفت اما به آنها هشدار داد که کاتالان ها به دنبال اهداف بزرگتری در این فصل هستند.

علی رغم از دست دادن قهرمانی در جام حذفی، او معتقد است که بارسا می تواند با کنار زدن رئال قهرمانی در لالیگا و چمپیونزلیگ را جشن بگیرد.

او در گفتگو با نشریه آس گفت:" ورزش همین است. ما بازی خودمان را انجام دادیم اما آنها در ضدحملات به ما ضربه زدند و قهرمان جام حذفی شدند. به آنها تبریک می گوئیم و تلاش می کنیم در دیدارهای بعدی جبران کنیم. در رختکن بازیکنان تیم به هم می گفتند که باید به راه مان ادامه بدهیم و رقابت خوبی با آنها داشته باشیم."

با این وجود ژاوی به رئالی ها هشدار داد زود جشن نگیرند زیرا هنوز جام های دیگری هم وجود دارد.

" دو تورنمنت باقی مانده بسیار مهم تر است."

او همچنین معتقد است که در طول 90 دقیقه بارسا تیم برتر میدان بود و تیمش اکنون می داند که تیم حریف با چه سبکی بازی می کند.

" نیمه اول متعادل بود و در نیمه دوم ما آنها را به عقب راندیم و تنها موفق به گلزنی نشدیم. آنچه ما از نظر تاکتیکی از رئال انتظار داشتیم تقریبا همین بود. آنها ما را پرس می کردند، یارگیری شدیدی داشتند و سرعت بازی را می گرفتند."

علی رغم شکست در جام حذفی، بارسا با 8 امتیاز برتری در لالیگا، شانس بسیار زیادی برای قهرمانی در این رقابت ها هستند. دو تیم باید در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا نیز مقابل هم قرار بگیرند.

By Behnam Jafarzadeh

2011/4/21

زین الدین زیدان: بارسا تیم برتر میدان بود/ رئال می توانست در نیمه اول دو گل بزند

بازیکن سابق باشگاه رئال و سفیر فعلی این باشگاه تایید کرد این دیدار، دیدار ساده ای برای تیمش نبوده و بارسلونا در اکثر دقایق دیدار، کنترل بازی را در اختیار داشته است

سایت گل- رئالی ها علیرغم اینکه توانستند در دیدار شب گذشته مقابل بارسا 1-0 به پیروزی برسند، اما در سراسر بازی تحت فشار حریف قرار داشتند و به سختی موفق به حفظ دروازه شان شدند.

زین الدین زیدان، بازیکن سابق باشگاه رئال و سفیر فعلی این باشگاه تایید کرد این دیدار، دیدار ساده ای برای تیمش نبوده و بارسلونا در اکثر دقایق دیدار، کنترل بازی را در اختیار داشته است.

او در گفتگو با خبرنگار الجزیره اسپورت گفت:" تفاوت های کوچک سرنوشت چنین بازی هایی را مشخص می کند. ما اندکی به مشکل خوردیم و بارسلونا در اکثر دقایق دیدار، کنترل بازی را در اختیار داشت. با این وجود ما با زدن گل اول توانستیم آنها را شکست دهیم.

ما می توانستیم در نیمه اول یک یا دو گل بزنیم اما بدشانس بودیم که توپ های مان وارد دروازه حریف نشد. مهم این است که سرانجام توانستیم پیروز شویم."

زیدان سپس در مورد دیدار های پیش روی رئال و بارسا در لیگ قهرمانان گفت:" هر ال کلاسیکویی شرایط متفاوتی دارد و ما باید مطمئن باشیم که برای چمپیونزلیگ آماده هستیم. مطمئنا دیدار آسانی نخواهد بود. بارسلونا و رئال مادرید دو تیم از بهترین های دنیا هستند و شاید هم بهترین تیم های دنیا."

بازی رفت دو تیم بارسا و رئال روز 27 آوریل در سانتیاگو برنابئو برگزار می شود و دو تیم روز 3 می در بازی برگشت در ورزشگاه نوکمپ مقابل هم قرار می گیرند.

By Behnam Jafarzadeh

2011/4/21

سرخیو بوسکتس: همیشه تیم بهتر پیروز نمی شود

بارسلونا در صد و هفتمین فینال رقابت های کوپا دل ری مقابل رئال مادرید شکست خورد

سایت گل- بارسلونا در صد و هفتمین فینال رقابت های کوپا دل ری مقابل رئال مادرید شکست خورد تا امیدهایش برای کسب سه گانه در رقابت های این فصل از بین برود.

سرخیو بوسکتس، هافبک تدافعی بارسا که در دیدار دیشب در خط دفاعی بازی می کرد، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فوتبال همین است، توضیح بیشتر لازم نیست. بعضی مواقع تیم بهتر پیروز نمی شود.

تنها کاری که باید بکنیم این است که از این شکست درس بگیریم، شرایط مان را بهترین کنیم و به فکر بازی بعدی که مقابل اوساسوناست، باشیم.

من می خواهم از هوادارانی که به والنسیا آمدند، تشکر کنم. ما خیلی هیجان زده بودیم اما حالا این طور نیست. اگر بتوانیم اتحادمان را حفظ کنیم، مطمئنم که می توانید بازی های فوق العاده ای از ما ببینید."

By Behnam Jafarzadeh

2011/4/21

nw_nk
21-04-2011, 19:23
خرابکاری بزرگ راموس در جشن قهرمانی رئال؛ جام کوپا دل ری له شد

در جشن قهرمانی رئال جام از دست راموس به زمین افتاد، زیر اتوبوس رفت و له شد

سایت گل- رئالی ها جامی که بعد از 18 سال به دست آوردند را حتی برای یک شب هم نتوانستند حفظ کنند. بازیکنان و کادر فنی رئال پس از پیروزی مقابل بارسا در فینال کوپا دل ری، بلافاصله به مادرید برگشتند تا با هواداران شان در پایتخت اسپانیا جشن قهرمانی برگزار کنند اما یک اشتباه از سرخیو راموس همه چیز را به هم زد.

در حالی که همه اعضای باشگاه سوار بر اتوبوسی روباز از بین جمعیتی که به استقبال شان آمده بودند، رد می شدند، جام قهرمانی 15 کیلویی کوپا دل ری از دست راموس افتاد و زیر اتوبوس حامل بازیکنان رفت و له شد.

نیروهای پلیس چندین تکه از جام قهرمانی را بعد از این حادثه از زیر اتوبوس خارج کردند و علی رغم ادعای باشگاه رئال که جام مشکلی پیدا نکرده، جام قهرمانی در مراسم جشن سنتی رئال در میدان سیبلس در مرکز مادرید غائب بود.

راموس نیز در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" جام افتاد اما خراب نشد. مشکلی ندارد."

By Behnam Jafarzadeh

2011/4/21

Real Madrid's Sergio Ramos drops Copa del Rey trophy off team bus

Apr 21, 2011

smallfrank
21-04-2011, 19:42
کسی لینک مراسم اهدای جام و خوشحالی در خیابانو نداره ؟

بی باک بی بال
21-04-2011, 19:46
:31::31:
کفتشون شد
:31::31:

kasra_khan2003
21-04-2011, 19:52
اظهار نظر ژاوی که بعد از باخت میگه جام پادشاهی (کوپا دری) مهم نیست هم در نوع خودش جالبه. گربه دستش به گوشت نمیرسید میگفت پیف پیف بود میده!

---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------

کسی لینک مراسم اهدای جام و خوشحالی در خیابانو نداره ؟

مراسم کامل قهرمانی ( 18 دقیقه ):

اینم یه کلیپ سه دقیقه ای شادی تو سیبیلس و مصاحبه بازیکنا:

Sepehr2010
21-04-2011, 19:53
اظهار نظر ژاوی که بعد از باخت میگه جام پادشاهی (کوپا دری) مهم نیست هم در نوع خودش جالبه. گربه دستش به گوشت نمیرسید میگفت پیف پیف بود میده!

از اون جون کندن بارسا(منظورم دویدن و زحمت و فشاری که روی بدن خودشون آوردن) که تو زمین میدیدیم مشخص بود جام براشون مهمه یا نه و صد البته ناراحتی بعدش(موقع اهدا جام)(که پویول با عصبانیت مدالشو درآورد!!!!!!!!!!)..........از ژاوی بعید بود!!!!!!!!!!!!!!!!!

alone_boy
21-04-2011, 20:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _Rey.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203035561512&ssbinary=true

alliniran
21-04-2011, 23:08
حرف تو دهن ژاوی نزارید ژاوی منظورش این نبوده که کوپا دل ری بی ارزش هست(که البته هست!) بد ترجمه شده ژاوی گفته اینکه بارسا قهرمان نشده مهم نیست و هنوز دو جام دیگه هست

---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _Rey.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203035561512&ssbinary=true

---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------

اینقدر هم با این مورینیو پز ندید زمانی که شما مورینیو را برنینو تلفظ میکردید حمال تیم ما بود اسنادش هم موجوده

B L A S T E R
21-04-2011, 23:23

charlize
21-04-2011, 23:27

وای خدا مردم از خنده..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست هرکی درست کرده، درد نکنه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

B L A S T E R
21-04-2011, 23:31
کار خودمه : دی

kasra_khan2003
21-04-2011, 23:37
حرف تو دهن ژاوی نزارید ژاوی منظورش این نبوده که کوپا دل ری بی ارزش هست(که البته هست!) بد ترجمه شده ژاوی گفته اینکه بارسا قهرمان نشده مهم نیست و هنوز دو جام دیگه هست

سایت گل اینگلیسی:

Barcelona's Xavi claims Copa del Rey was lowest on his list of priorities

به هر حال، وقتی همه میگن رئال نیمه اول بهتر بود ولی این آقا میگه برابر بودیم، کاملا مشخصه که الان چه حسی داره!

عالـــــــــی بود خداییش:دی اما دیگه از این کارا نکن، جو متشنج میشه به قول بچه ها

+

در مورد کاپ:

اسپانیا که بی درو پیکر نیست! سازنده کاپ سریعا ترمیمش کرد و الان هم برای بازدید عموم تو موزه ی رئال هست:

منبع:

A.N.A.P
21-04-2011, 23:45
این مارسلو عجب جاهایی خلکوبی کرده ها ! دیدین یه لحظه پیرهنشو داد بالا کجاش خالکوبی شده بود ؟:31:

s-a-l-i-m
21-04-2011, 23:49
به هر حال، وقتی همه میگن رئال نیمه اول بهتر بود ولی این آقا میگه برابر بودیم، کاملا مشخصه که الان چه حسی داره!خب داداش خودت هم داری میگی نیمه اول بهتر بودید یعنی نیمه دوم بارسلونا بهتر بوده پس اگر بخواهیم تناسب بگیریم برابر میشه دیگه :دی

Barcelona's Xavi claims Copa del Rey ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) was lowest on his list of priorities این معنیش میشه کم ارزش ترین نه بی ارزش { خب کم ارزش ترین هم بود بین این 3 تا کاپ } : نمیدونم کدوم خنگی این رو معنی کرده داده به خورد ملت .

این مارسلو عجب جاهایی خلکوبی کرده ها ! دیدین یه لحظه پیرهنشو داد بالا کجاش خالکوبی شده بود ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا چیکار داری به بچه مردم . :31:

malkemid
21-04-2011, 23:54
سایت گل اینگلیسی:

به هر حال، وقتی همه میگن رئال نیمه اول بهتر بود ولی این آقا میگه برابر بودیم، کاملا مشخصه که الان چه حسی داره!

از ژاوی بعید بود واقعا...

این عکس بالایی هم جالب بود...:46:

s-a-l-i-m
21-04-2011, 23:58
راستی چطور شد کاپ رفت زیره ماشین ؟؟ کسی انداختش ؟؟

malkemid
22-04-2011, 00:04
راستی چطور شد کاپ رفت زیره ماشین ؟؟ کسی انداختش ؟؟

از دست راموس افتاد فکر کنم!!

دیگه ما انقدر جام و اینا گرفتیم میندازیم زیر ماشین :دی

s-a-l-i-m
22-04-2011, 00:14
ز دست راموس افتاد فکر کنم!!

دیگه ما انقدر جام و اینا گرفتیم میندازیم زیر ماشین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی میکنی :31: عجب کاری کرد این راموس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kasra_khan2003
22-04-2011, 00:18
از دست راموس افتاد فکر کنم!!

دیگه ما انقدر جام و اینا گرفتیم میندازیم زیر ماشین :دی

جالبه که تو صفحه twitter خودش به شوخی نوشته که تقصیر من نبود، کاپ وقتی اون همه شور و حیجان طرفدارا رو دید یهو از دستم پرید:دی

malkemid
22-04-2011, 00:46
واكنش مطبوعات جهان به قهرماني رئال در كوپا : مورينيو ، كابوس كاتالان ها
جمعه ، 2 ارديبهشت 1390 ، 00:40 حامد فلاح

مرجع خبري رئال مادريد : مطبوعات جهان نگاهي به قهرماني رئال در كوپا دل ري داشته اند .
اسپورت : در انتظار چمپيونزليگ
نشد . بارسلونا كوپا را از دست داد ، اما همان طور كه از قديم گفته اند ، تقدير هميشه فرصت دوباره را در اختيار مي دهد . تيم پپ گوادرويلا اين فرصت را دارد ك هشكست مستايا را در دو هفته آينده در چمپيونزليگ جبران كند .

ال موندو دپورتيوو : خداحافظ كوپا ، حالا نوبت چمپيونزليگ است
رئال مادريد بارسلونا را با تك گل كريستيانو رونالدو در وقتهاي اضافه شكست داد . سيستم مورينيو برابر بارسا جواب داد و حالا بايد ديد كه در چمپيونزليگ چه اتفاقي مي افتد .

گاتزتا دلوا اسپورت (ايتاليا) : مورينيو ، پادشاه مادريد
گل كريستيانو رونالدو در نيمه اول وقت اضافه ، قهرماني كوپا در والنسيا را به رئال بخشيد تا آنها در پايان فصل بدون جام نمانند . خوزه مورينيو اولين جام خود را روي نيمكت رئال مادريد برد . رئال مادريد بارسلونا را در فينال جام پادشاهي 1-0 شكست داد ، اين يك پيروزي سزاوارانه بود .

اوله (آرژانتين) : پادشاه مادريد
اين بار نوبت رئال مادريد بود كه پس از مدتها بارسلونا را شكست دهد . رونالدو در وقتهاي اضافه با ضربه سرش دروازه بارسلونا را گشود تا تيم مورينيو كوپا دل ري را فتح كند . حالا بايد منتظر بازيهاي چمپيونزليگ بود .

ركورد (پرتغال) : گل رونالدو ، به قيمت كوپا دل ري تمام شد
رئال مارديد با شكست دادن بارسلونا در وقتهاي اضافه ، كوپا را برد .

مايس فوتبول (پرتغال) كريستيانو و مورينيو پس از 18 سال ، رئال مادريد را قهرمان كوپا دل ري كردند .
پس از دو سال بدون جام ، رئال مادريد يك بار ديگر طعم قهرماني را چشيد . خوزه مورينيو با استراتژي خاص خود و كريستيانو با گلي كه زد ، نقش اصلي را در اين موفقيت داشتند .

بي بي سي (انگليس) : رئال مارديد بارسلونا را شكست داد و قهرمان كوپا شد
ضربه سر كريستيانو رونالدو در وقتهاي تلف شده باعث شد كه خوزه مورينيو بتواند با شكست دادن 1-0 ، اولين جامش در رئال يعني كوپا دل ري را ببرد .

لاناسيون (آرژانتين) : مورينيو ،‌كابوس كاتالان ها
مربي رئال مادريد با توان تاكتيكي بالاي خود توانست كه مسي را كاملا مهار كند . در برد رئال مادريد ، خوزه مورينيو كانون توجهات بود . مربي پرتغالي انگار راه مواجهه با بارسلونا را يادگرفته است و البته بعد از برد كوپا دل ري هم گفت كه مي دانسته كه تيمش چطور بايد برنده شود .

كوربره دلوا اسپورت(ايتاليا) : مورينيو و كريستيانو ، بارسا را غرق كردند
در وقتهاي تلف شده يك بازي پر هياهو ، تركيب مورينيو و رونالدو ، رئال مادريد را به هجدهمين كوپا دل ري در تاريخش رساند . ضربه سر بازيكن ضرتغالي به زيبايي وارد دروازه پينتو شد تا بارسلونا طعم شكست سختي را بچشد .

نيوهرالد (ايالات متحده) : رئال مادريد به قهرماني جام حذفي رسيد
كريستيانو با گلي كه در دقيقه 103 زد ، رئال مادريد را در روز چهارشنبه به اولين جامش پس از سال رساند و رئال را در يك فينال كوپاي هيجان انگيز به برد 1-0 برابر بارسلونا رساند .

اكيپ (فرانسه) : رئال ، پادشاه است
در يك ماراتن فوتبال ، رئال مادريد بارسلونا را شكست داد و براي هجدهمين بار قهرمان كوپا شد ، كريستيانو رونالدو در دقيقه 103 گلزني كرد .

ال پايس (اروگوئه) : رئال ، الكلاسيكو و كوپا را برد
رئال مارديد با شكست دادن بارسلونا در فينال با گل كريستيانو رونالدو در وقتهاي تلف شده ، قهرمان كوپا شد .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید منبع

vahid0801
22-04-2011, 01:07
سلام به همه.
من زیاد اهل فوتبال دیگه نیستم اما بازی دیشب چندتا نکته داشت.

خوشحالیه رئالیا بعد از برد از خوشحالی صعود جام 98 ایران بدتر بود.بیچاره ها چقدر دلشون پر بود.انگار کار غیر ممکنی رو انجام دادن.اونم بی جنبه بازی تو اتوبوسشون......

خوب شد بارسا هم باخت شاخش بشکنه دیگه ادعا نکنه.همون سال که گاس هیدینگ اشکشون رو در اورد رو مثل اینکه یادشون رفته.

یاد فوتبال قدیم بخیر.
سلطان رونالدینهو کجایی که چند تا طفل که زیر سایت بزرگ شدن اومدن شدن شاخ.یادشون رفته از صدقه سریه کی به اینجا رسیدن...
زندگیه دیگه بالا پایین داره

charlize
22-04-2011, 02:13
درباره کاپ، فکر نمیکنم که ترمیم شده باشه..
یارو گفته بود که همیشه برای این بازیهای مهم، یه plan b وجود داره...
در این مورد هم کاپی اضافه ساخته شده بود و اون رو جایگزین کردن و الان اون تویه موزه باشگاس..
یارو میگفت این یکی قابل تعمیر نبوده اصلا!: دی

Sepehr2010
22-04-2011, 02:18
كرويف :" این بار رئال مادريد براي ارائه يك بازي خوب آمده بود

مرجع خبري رئال مادريد : يوهان كرويف ، در مقاله اش در روزنامه "ال پريوديكو كاتلونيا " ، ديگر از خوزه مورينيو و شيوه كارش در بازي فينال كوپا در رئال مادريد انتقاد نكرد .
مربي پرتغالي در كنفرانس مطبوعاتي چهارشنبه شب خود كنايه اي به اين مربي هلندي سابق زده بود و گفته بود كه قبول دارد كه مربي جام هاست . كرويف اين بار به تقدير از برد رئال مادريد پرداخت :" اين بار ، بر خلاف بازي برنابئو ، هر دو تيم براي ارائه يك بازي خوب آمدند . "
كرويف نتيجه را ناعادلانه نمي داند :" در نيمه دوم ، بارسلونا بايد خسته به نظر مي رسيد اما اين طور نبود . در كل بازي ، نمي توان گفت كه رئال مادريد كاري براي بردن بازي نكرد . مورينيو در نيمه اول سيستم خوبي چيده بود ، خطوطش خيلي نزديك به هم بودند و به خصوص در نيمه اول بارسلونا را به منطقه اي بسيار كوتاه محدود كرده بودند و اجازه نمي دادند بارسلونا فوتبال خودش را ارائه دهد . "
مربي سابق بارسلونا ادامه داد :"بارسلونا 45 دقيقه طول كشيد تا كار را ياد بگيرد . البته پدرو باز هم نقشي كليدي در بازي بارسلونا داشت . بارسلونا حركات خوبي داشت اما همچون ماه هاي اخير ، بارسلونا به سادگي قبل گل نمي زند . منظورم اين است كه شم گلزني از پاهاي ويا رخت بركشيده اند و مسي نيز مكمل ندارد . "
كرويف ، بازي چمپيونزليگ را مهمترين سنجش براي توانايي دو تيم قلمداد كرد و گفت :" هيچ كس نمي تواند بگويد كه كدام تيم دقيقا بهتر بوده است . رئال مادريد در الكلاسيكوي ليگ هم با اين كه باخت اما نمي توان گفت كه در آن بازي كاملا بارسلونا بر آنها سر بود . حالا نوبت نيمه نهايي چمپيونزليگ است ، يك بازي رفت و برگشت ميان دو تيم بزرگ فوتبال اسپانيا . چمپيونزليگ ، تيم برتر اسپانيا را تعيين خواهد كرد . "
پی نوشت:تغییر موضع در کمتر از یک هفته!باشد که به راه راست هدایت شوید آقای کرایف.الهی آمین:20::11:

مورينيو ، رب النوع سيبلس را بيدار كرد

مرجع خبري رئال مادريد : سيبلس رب النوع زندگي ، مرگ و آخرت است . اين مجسمه يك قرن بود كه به عنوان ميعادگاه هواداران رئال مادريد شناخته مي شد اما در سه سال اخير زير زمين به سر مي برد .
براي احياي او ، خاندان سفيدها ، يك رهبر جديد به خدمت گرفتند . يك مربي پرتغالي به نام خوزه مورينيو كه "آقاي خاص " مي خوانندش . مربي پرتغالي كمتر از يك سال توانست كه دوباره شادي را به نزد اين رب النوع ببرد .
ماموريت غيرممكني به نظر مي رسيد . تيم پپ گوارديولا متشكل از شواليه هايي بود كه به فتوحات بزرگي در رم ، وين و ژوهانسبورگ رسيده بودند و با توجه به فوتبالي كه ارائه مي دادند ، شكست ناپذير به نظر مي رسيدند و هر چه بيشتر مي بردند ، بيشتر تشنه قهرماني مي شدند .
اين گونه شد كه آنها در حالي هشت قهرماني كسب كردند كه سيبلس همچنان متروك مي ماند . اين شد كه مورينيو كه با اينتر ميلان ، كار بارسلونا در اروپا را يكسره كرده بود توسط رئال مادريد به خدمت گرفته شد تا به برتري بارسا در اسپانيا پايان دهد و بالاخره اين كار را در 20 آوريل 2011 صورت داد .
آقاي خاص " يا همان "مورينيو " توانست كه يك پروژه غيرممكن را ممكن كند . اولين فينالش در برابر حريف ديرينه ،‌همراه با اولين قهرماني 2011 بود . تيم مورينيو به سلطه تيم پپ ، پايان بخشيد . حالا البته بايد منتظر جام اروپايي و حتي لاليگا هم بود ، در اروپا كه دوباره مربي پرتغالي به بارسا خورده است .
آخرين باري كه كاپيتاني از رئال ، به سيبلس رفت ، مربوط به رائول يكي از بازيكنان تاريخ رئال مادريد بود اما ديروز ، نسل جديد رئال مادريد با هدايت خوزه مورينيو دوره جديدي را آغاز كرد .تا مسير مهمي را در پيش بگيرد و به حكمراني بارسلونا پايان بخشد .

nimamir
22-04-2011, 13:08
باز هم دنی آلوز بند به آب داد و جام از دستمنون پرید...

nw_nk
22-04-2011, 14:47
گزارش روز: حرکت ورزشی پیکه و گواردیولا؛ تبریک به تک تک رئالی ها

ستاره جوان بارسا و مربی تیم قهرمانی رئال در جام حذفی را به تک تک بازیکنان این تیم تبریک گفتند

سایت گل- در پایان دیدار چهارشنبه شب ورزشگاه مستایا، و قهرمان شدن رئال در رقابتهای جام حذفی اسپانیا بود که بازیکنان رئال با حرکت ورزشی و محبت آمیز گواردیولا و جرارد پیکه مواجه شدند.

پس از به صدا درآمدن سوت پایانی این بازی بود که پیکه و گواردیولا به سمت بازیکنان رئال رفته و قهرمانی در جام حذفی را تک تک به همه آنها تبریک گفتند.

درحالی که بازیکنان بارسا به سمت رختکن می رفتند، پیکه به سمت بازیکنان رئال رفت و تک به تک آنها را در آغوش گرفت و قهرمانی را به آنها تبریک گفت.

در این میان، گواردیولا هم در حالی که بازیکنان رئال مدالهایشان را می گرفتند، به تک تک آنها تبریک گفت و مورینیو را نیز در آغوش کشید.

By Behnam Jafarzadeh

2011/4/22

جرارد پیکه: می توانیم این شکست را جبران کنیم

ضربه سر کریستیانو رونالدو در دقیقه 103، بعد 18 سال رئالی ها را به هجدهمین قهرمانی شان در رقابت های کوپا دل ری رساند.

سایت گل- جرارد پیکه، مدافع بارسلونا، تاکید کرد علی رغم شکست تیمش مقابل رئال در فینال کوپا دل ری، همچنان این فصل می تواند برای آبی و اناری ها یک فصل فوق العاده باشد.

ضربه سر کریستیانو رونالدو در دقیقه 103، بعد 18 سال رئالی ها را به هجدهمین قهرمانی شان در رقابت های کوپا دل ری رساند.

علی رغم این شکست ناراحت کننده، پیکه مطمئن است که تیمش می تواند فصل خوبی را پشت سر بگذارد زیرا هنوز می توانند در لالیگا و چمپیونزلیگ به قهرمانی برسند.

او در گفتگو با نشریه اسپورت گفت:" شکست سختی بود اما ما می توانیم آن را جبران کنیم. ما سال گذشته در نیمه نهایی چمپیونزلیگ به اینتر باختیم توانستیم آن را پشت سر بگذاریم. مطمئنا می توانیم امسال هم این کار را تکرار کنیم."

علی رغم این شکست، پیکه بازی تیمش در فینال را مورد ستایش قرار داد.

" باختن به این شیوه خیلی هم بد نیست. ما از این که خوب بازی کردیم، احساس غرور می کنیم. ما به خاطر بدشانسی باختیم.

رئالی ها پیروز شدند و باید به آنها تبریک گفت."

بارسلونا شنبه شب در لالیگا باید به مصاف اوساسونا برود.

By Behnam Jafarzadeh

2011/4/22

Sepehr2010
22-04-2011, 15:18
والرون :"‌رئال با قهرماني كوپا قدرت گرفته است

مرجع خبري رئال مادريد : خوان كارلوس والرون ، هافبك دپوتيوو گفت كه رئال مادريد با قهرمان كوپا دل ري "به قدرت زيادي "‌رسيده است .
اين بازيكن در مصاحبه با مطبوعات گفت :" البته معلوم نيست كه بازيهاي بعدي چطور خواهد بود اما رئال مادريد با قهرماني قدرت زيادي گرفته است اما نمي دانم در نيمه نهايي نيز مهم خواهد بود يا خير . چون آنها بازيهايي متفاوتي هستند . "
والرون همچنين به رئال مادريد براي قهرماني در مستايا تبريك گفت . :" يك بازي زيبا و پر هيجان را ديديم . بايد به هر دو تيم تبريك گفت چرا كه همچنان مي توان بازيهاي زيبايي را ميان آنها ديد

فلورنتینو پرس: هدف ما اکنون قهرمانی در چمپیونزلیگ است

این اولین قهرمانی رئال در جام حذفی از سال 1993 است و پرس از اینکه توانست سرانجام به این جام که در دوره ریاستش به آن دست پیدا نکرده بود، برسد، بسیار خوشحال است

سایت گل- فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال مادرید، از پیروزی تیمش مقابل بارسا در فینال کوپا دل ری بسیار خوشحال است و اعلام کرد که اکنون به دنبال قهرمانی در چمپیونزلیگ هستند.
رئالی ها شب گذشته موفق شدند در فینال رقابت های جام حذفی اسپانیا با گل دقیقه 103 کریس رونالدو، رقیب و دشمن دیرینه شان را شکست بدهند و به قهرمانی برسند.
این اولین قهرمانی رئال در جام حذفی از سال 1993 است و پرس از اینکه توانست سرانجام به این جام که در دوره ریاستش به آن دست پیدا نکرده بود، برسد، بسیار خوشحال است.

او در پایان دیدار در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من تا اندازه ای خوشحال هستم زیرا این تنها جامی است که تاکنون به دست نیاورده بودم. من در دوره کاری ام در رئال در چمپیونزلیگ، سوپر کاپ و جام بین قاره ای به قهرمانی رسیدم."
رئال در سال های 2002 و 2004 به فینال این رقابت ها رسیده بود اما هر دوبار شکست خورده بود:" من تنها کوپا دل ری را کم داشتم و بار سوم برایم خوش یمن بود.
ما در نیمه اول بهتر بودیم اما آنها در نیمه دوم تیم برتر میدان بودند. ما انگار چیزی را در نیمه دوم از دست دادیم هرچند دی ماریا و کریس رونالدو می توانستند برای ما گلزنی کنند.
بازی در فینال همیشه خاص و ویژه است و مقابل بارسا همیشه تنش هایی وجود دارد. اما پیروز واقعی فوتبال است زیرا این یک جشن بزرگ بود که میلیون ها تماشاچی از دیدن آن لذت بردند. باید به فوتبال اسپانیا تبریک گفت.
اکنون ما باید به فینال چمپیونزلیگ برسیم و در آن به قهرمانی برسیم. در این صورت می توان گفت فصل خوبی داشتیم."

یادداشت روز:چگونه ژوزه شطرنج کوپا را برد؟

نکته مهم در این بازی اصرار مورینیو برطرح تاکتیکی تیمش بود که با صبوری و تفهیم خوب به بازیکنانش به آن پایبند ماند

سایت گل - بعداز پنج شکست و یک تساوی بالاخره آقای خاص راه پیروزی بر بارسلونا را پیدا کرد . رئال بازی را با دفاع در زمین خود و با حضور ٩ و حتی گاهی ١٠ بازیکن شروع کرد تا بتواند با کم کردن فاصله خطوط دفاع و هافبک و ایجاد فشردگی از حرکتهـای عمقی بارسلونی ها جلوگیری نماید و با گرفتن فضا و زمان در پشت محوطه جریمه از بازیکنان بارسا طراحی حمله را از آنها گرفت ، که این کلیدی ترین نکته نیمه اول بود . ضمن آنکه برنامه تهاجمی آنها حمله از همان نقطه تصاحب توپ و با سرعت بالا بود . در این نیمه اینیستا بطور کامل و ژاوی تا حدودی حذف شده بود . این نکته را نیز باید مد نظر داشت که با این حربه تسلسل پاسهای متوالی بارسا قطع و بازی تی کی – تاکای آنها نیز تخریب شده بود .

در اوایل نیمه دوم از فشردگی بازی رئال کاسته شد که این امر منجر به آزاد شدن ژاوی و اینیستا گردید و چند موقعیت متعدد برای بارسلونیها ایجادشد . دراین نیمه تیم رئال مادرید کمی با تاخیر جمع می شد و این ناشی از شروع بازی توسط حریف در زمین خودش بود که فضای خوبی را نصیب تیم بارسلونا کرد و ضربات آزاد ی را برای آنها به ارمغان آورد .

نکته مهم در این بازی اصرار مورینیو برطرح تاکتیکی تیمش بود که با صبوری و تفهیم خوب به بازیکنانش به آن پایبند ماند و همچنین تکیه مثبت و با برنامه برروی سرعت عمل رونالدو که هردوی اینها نتیجه لازم را در وقت اضافه اول برای آنها به ارمغان آورد . در وقت اضافه دوم هم بارسلونا به دلیل تحلیل قوای بدنی و روانی و در نتیجه بروز اشتباهات مکرر ، که یکی از آنها توسط دنی آلوز صورت گرفت و می رفت که گل دوم رئال را همراه داشته باشد ، کاری از پیش نبرد .

لازم می دانم به طراحی نقش په په در برهم زدن برنامه تاکتیکی گواردیولا نیز اشاره کنم .

ضمنا به حضور بازیکنان خلاق و ستاره ها که در خدمت تیمشان هستند باید توجه نمود .

منتظر دو نبرد دیگر این مربیان طراح می مانیم !

تبریک رائول به رئالی ها

این ملی پوش سابق اسپانیایی بعد از سپری کردن 15 فصل موفقیت آمیز در سانتیاگو برنابئو، تابستان گذشته برای تجربه یک ماجراجویی جدید راهی بوندس لیگا شد

سایت گل- رائول، مهاجم باتجربه شالکه و ستاره سابق رئال مادرید، به هم تیمی های سابقش به دلیل پیروزی مقابل بارسلونا و قهرمانی در کوپا دل ری تبریک گفت.
این ملی پوش سابق اسپانیایی بعد از سپری کردن 15 فصل موفقیت آمیز در سانتیاگو برنابئو، تابستان گذشته برای تجربه یک ماجراجویی جدید راهی بوندس لیگا شد.
با این وجود او هنوز علاقه زیادی به باشگاه سابقش دارد.
رائول در گفتگو با روزنامه اسپانیایی آس گفت:" بازی دشوار و حساسی بود. آنچه پیروزی در این دیدار را لذت بخش تر کرد، این بود که مقابل تیم بزرگی مانند بارسلونا اتفاق افتاد.
من برای هوادارانی که در ورزشگاه بودند و آنها که با تیم در میدان سیبلس جشن گرفتند، بسیار خوشحال هستم.
من به همه رئالی ها، اعضای هیئت مدیره، کارمندان، بازیکنان و هواداران تبریک می گویم زیرا پیروزی در دیدار مستایا اصلا آسان نبود."
رائول با شالکه به فینال دی اف بی پوکال رسیده و امیدوار است بتواند با این تیم قهرمانی در جام حذفی آلمان را جشن بگیرد.

په‌په: بابت آن حرکتم مقابل بارسلونا عذر می‌خواهم

مدافع پرتغالی پس از گل کریستیانو رونالدو کنترل خود را از دست داد.

سایت گل – په‌په، مدافع رئال مادرید بابت رفتاری که چهارشنبه شب در فینال جام حذفی مقابل بارسلونا داشت عذرخواهی کرده است.
این ملی‌پوش پرتغالی، پس از آن که هم‌وطنش کریستیانو رونالدو مادرید را در دقیقه 103 پیش انداخت کنترل خود را از دست داد و حرکتی زشت به سمت طرفداران بارسلونا انجام داد.
آلوارو آربلوا پس از آن صحنه به په‌په گفت که رفتارش زشت بوده است.
په‌په می‌گوید: «می‌خواهم برای آن کارم پس از گل رونالدو معذرت‌خواهی کنم. به دلیل شادی بیش از حد کمی بر اعصابم مسلط نبودم. بابت آن کار حقیقتا متاسفم.»
رونالدو تنها گل بازی را زد و مادرید اولین جام حذفی خود در طول 18 سال گذشته را به دست آورد.

4umbaz
22-04-2011, 15:51
والرون :"‌رئال با قهرماني كوپا قدرت گرفته است

مرجع خبري رئال مادريد : خوان كارلوس والرون ، هافبك دپوتيوو گفت كه رئال مادريد با قهرمان كوپا دل ري "به قدرت زيادي "‌رسيده است .
اين بازيكن در مصاحبه با مطبوعات گفت :" البته معلوم نيست كه بازيهاي بعدي چطور خواهد بود اما رئال مادريد با قهرماني قدرت زيادي گرفته است اما نمي دانم در نيمه نهايي نيز مهم خواهد بود يا خير . چون آنها بازيهايي متفاوتي هستند . "
والرون همچنين به رئال مادريد براي قهرماني در مستايا تبريك گفت . :" يك بازي زيبا و پر هيجان را ديديم . بايد به هر دو تيم تبريك گفت چرا كه همچنان مي توان بازيهاي زيبايي را ميان آنها ديد

فلورنتینو پرس: هدف ما اکنون قهرمانی در چمپیونزلیگ است

این اولین قهرمانی رئال در جام حذفی از سال 1993 است و پرس از اینکه توانست سرانجام به این جام که در دوره ریاستش به آن دست پیدا نکرده بود، برسد، بسیار خوشحال است

سایت گل- فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال مادرید، از پیروزی تیمش مقابل بارسا در فینال کوپا دل ری بسیار خوشحال است و اعلام کرد که اکنون به دنبال قهرمانی در چمپیونزلیگ هستند.
رئالی ها شب گذشته موفق شدند در فینال رقابت های جام حذفی اسپانیا با گل دقیقه 103 کریس رونالدو، رقیب و دشمن دیرینه شان را شکست بدهند و به قهرمانی برسند.
این اولین قهرمانی رئال در جام حذفی از سال 1993 است و پرس از اینکه توانست سرانجام به این جام که در دوره ریاستش به آن دست پیدا نکرده بود، برسد، بسیار خوشحال است.

او در پایان دیدار در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من تا اندازه ای خوشحال هستم زیرا این تنها جامی است که تاکنون به دست نیاورده بودم. من در دوره کاری ام در رئال در چمپیونزلیگ، سوپر کاپ و جام بین قاره ای به قهرمانی رسیدم."
رئال در سال های 2002 و 2004 به فینال این رقابت ها رسیده بود اما هر دوبار شکست خورده بود:" من تنها کوپا دل ری را کم داشتم و بار سوم برایم خوش یمن بود.
ما در نیمه اول بهتر بودیم اما آنها در نیمه دوم تیم برتر میدان بودند. ما انگار چیزی را در نیمه دوم از دست دادیم هرچند دی ماریا و کریس رونالدو می توانستند برای ما گلزنی کنند.
بازی در فینال همیشه خاص و ویژه است و مقابل بارسا همیشه تنش هایی وجود دارد. اما پیروز واقعی فوتبال است زیرا این یک جشن بزرگ بود که میلیون ها تماشاچی از دیدن آن لذت بردند. باید به فوتبال اسپانیا تبریک گفت.
اکنون ما باید به فینال چمپیونزلیگ برسیم و در آن به قهرمانی برسیم. در این صورت می توان گفت فصل خوبی داشتیم."

یادداشت روز:چگونه ژوزه شطرنج کوپا را برد؟

نکته مهم در این بازی اصرار مورینیو برطرح تاکتیکی تیمش بود که با صبوری و تفهیم خوب به بازیکنانش به آن پایبند ماند

سایت گل - بعداز پنج شکست و یک تساوی بالاخره آقای خاص راه پیروزی بر بارسلونا را پیدا کرد . رئال بازی را با دفاع در زمین خود و با حضور ٩ و حتی گاهی ١٠ بازیکن شروع کرد تا بتواند با کم کردن فاصله خطوط دفاع و هافبک و ایجاد فشردگی از حرکتهـای عمقی بارسلونی ها جلوگیری نماید و با گرفتن فضا و زمان در پشت محوطه جریمه از بازیکنان بارسا طراحی حمله را از آنها گرفت ، که این کلیدی ترین نکته نیمه اول بود . ضمن آنکه برنامه تهاجمی آنها حمله از همان نقطه تصاحب توپ و با سرعت بالا بود . در این نیمه اینیستا بطور کامل و ژاوی تا حدودی حذف شده بود . این نکته را نیز باید مد نظر داشت که با این حربه تسلسل پاسهای متوالی بارسا قطع و بازی تی کی – تاکای آنها نیز تخریب شده بود .

در اوایل نیمه دوم از فشردگی بازی رئال کاسته شد که این امر منجر به آزاد شدن ژاوی و اینیستا گردید و چند موقعیت متعدد برای بارسلونیها ایجادشد . دراین نیمه تیم رئال مادرید کمی با تاخیر جمع می شد و این ناشی از شروع بازی توسط حریف در زمین خودش بود که فضای خوبی را نصیب تیم بارسلونا کرد و ضربات آزاد ی را برای آنها به ارمغان آورد .

نکته مهم در این بازی اصرار مورینیو برطرح تاکتیکی تیمش بود که با صبوری و تفهیم خوب به بازیکنانش به آن پایبند ماند و همچنین تکیه مثبت و با برنامه برروی سرعت عمل رونالدو که هردوی اینها نتیجه لازم را در وقت اضافه اول برای آنها به ارمغان آورد . در وقت اضافه دوم هم بارسلونا به دلیل تحلیل قوای بدنی و روانی و در نتیجه بروز اشتباهات مکرر ، که یکی از آنها توسط دنی آلوز صورت گرفت و می رفت که گل دوم رئال را همراه داشته باشد ، کاری از پیش نبرد .

لازم می دانم به طراحی نقش په په در برهم زدن برنامه تاکتیکی گواردیولا نیز اشاره کنم .

ضمنا به حضور بازیکنان خلاق و ستاره ها که در خدمت تیمشان هستند باید توجه نمود .

منتظر دو نبرد دیگر این مربیان طراح می مانیم !

تبریک رائول به رئالی ها

این ملی پوش سابق اسپانیایی بعد از سپری کردن 15 فصل موفقیت آمیز در سانتیاگو برنابئو، تابستان گذشته برای تجربه یک ماجراجویی جدید راهی بوندس لیگا شد

سایت گل- رائول، مهاجم باتجربه شالکه و ستاره سابق رئال مادرید، به هم تیمی های سابقش به دلیل پیروزی مقابل بارسلونا و قهرمانی در کوپا دل ری تبریک گفت.
این ملی پوش سابق اسپانیایی بعد از سپری کردن 15 فصل موفقیت آمیز در سانتیاگو برنابئو، تابستان گذشته برای تجربه یک ماجراجویی جدید راهی بوندس لیگا شد.
با این وجود او هنوز علاقه زیادی به باشگاه سابقش دارد.
رائول در گفتگو با روزنامه اسپانیایی آس گفت:" بازی دشوار و حساسی بود. آنچه پیروزی در این دیدار را لذت بخش تر کرد، این بود که مقابل تیم بزرگی مانند بارسلونا اتفاق افتاد.
من برای هوادارانی که در ورزشگاه بودند و آنها که با تیم در میدان سیبلس جشن گرفتند، بسیار خوشحال هستم.
من به همه رئالی ها، اعضای هیئت مدیره، کارمندان، بازیکنان و هواداران تبریک می گویم زیرا پیروزی در دیدار مستایا اصلا آسان نبود."
رائول با شالکه به فینال دی اف بی پوکال رسیده و امیدوار است بتواند با این تیم قهرمانی در جام حذفی آلمان را جشن بگیرد.

سایت گل – په‌په، مدافع رئال مادرید بابت رفتاری که چهارشنبه شب در فینال جام حذفی مقابل بارسلونا داشت عذرخواهی کرده است.
این ملی‌پوش پرتغالی، پس از آن که هم‌وطنش کریستیانو رونالدو مادرید را در دقیقه 103 پیش انداخت کنترل خود را از دست داد و حرکتی زشت به سمت طرفداران بارسلونا انجام داد.
آلوارو آربلوا پس از آن صحنه به په‌په گفت که رفتارش زشت بوده است.
په‌په می‌گوید: «می‌خواهم برای آن کارم پس از گل رونالدو معذرت‌خواهی کنم. به دلیل شادی بیش از حد کمی بر اعصابم مسلط نبودم. بابت آن کار حقیقتا متاسفم.»
رونالدو تنها گل بازی را زد و مادرید اولین جام حذفی خود در طول 18 سال گذشته را به دست آورد.

کلا تو کی به اعصابت مسلطی؟؟ اینو بگو:27:

p3yman_xl
22-04-2011, 16:36

گزارش روز: حرکت ورزشی پیکه و گواردیولا

درحالی که بازیکنان بارسا به سمت رختکن می رفتند، پیکه به سمت بازیکنان رئال رفت و تک به تک آنها را در آغوش گرفت و قهرمانی را به آنها تبریک گفت.

در این میان، گواردیولا هم در حالی که بازیکنان رئال مدالهایشان را می گرفتند، به تک تک آنها تبریک گفت و مورینیو را نیز در آغوش کشید.

بدون شرح!

سلام به همه.
من زیاد اهل فوتبال دیگه نیستم اما بازی دیشب چندتا نکته داشت.
خوشحالیه رئالیا بعد از برد از خوشحالی صعود جام 98 ایران بدتر بود.بیچاره ها چقدر دلشون پر بود.انگار کار غیر ممکنی رو انجام دادن.اونم بی جنبه بازی تو اتوبوسشون......
خوب شد بارسا هم باخت شاخش بشکنه دیگه ادعا نکنه.همون سال که گاس هیدینگ اشکشون رو در اورد رو مثل اینکه یادشون رفته.
یاد فوتبال قدیم بخیر.
سلطان رونالدینهو کجایی که چند تا طفل که زیر سایت بزرگ شدن اومدن شدن شاخ.یادشون رفته از صدقه سریه کی به اینجا رسیدن...
زندگیه دیگه بالا پایین داره

دو کلمـه حرف حـساب ..

B L A S T E R
22-04-2011, 16:45
بدون شرح!
عزیزم بازیکنای بارسا کم حرکت زشت انجام میدن ؟
یعنی اگه بارسا قهرمان میشد رئالیا بهشون تبریک نمیگفتن ؟
دیگه تو این مورد ( اخلاق و اینا ) نمیتونید با تیمتون ارد بدید!

Sepehr2010
22-04-2011, 16:49
بدون شرح!

واقعا آخرشی شما...!

په‌په می‌گوید: «می‌خواهم برای آن کارم پس از گل رونالدو معذرت‌خواهی کنم. به دلیل شادی بیش از حد کمی بر اعصابم مسلط نبودم. بابت آن کار حقیقتا متاسفم.»بدون شرح...!
گزارش روز: درگیری مسی و په په بر سر چه بود؟/حرکت غیروزشی مسی!

حرکت غیرورزشی لیونل مسی بدون جریمه ماند

سایت گل- در جریان دیدار حساس ال کلاسیکو که شنبه شب درورزشگاه برنابئو برگزار شد، لیونل مسی، حرکتی غیر ورزشی را انجام داد. مسی که عصبی شده بود، توپی را از فاصله چند متری به سمت جایگاه تماشاچیان پرتاب کرد و این توپ ممکن بود آسیبهایی را به هواداران حاضر در جایگاه وارد کند.

طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، بعد از پرتاب این توپ بود که په په، مدافع پرتغالی رئال به شدت عصبانی شده و به مسی گفت:« دیوانه ای؟» و بدین ترتیب اعتراضش را به این حرکت مسی ابراز کرد. البته مونیس فرناندس، داور مسابقه متوجه این اتفاق نشد و بدین ترتیب بود که مسی کارتی را از داور مسابقه دریافت نکرد.

پی نوشت:خدا رو شکر په په قدرت و جرات عذرخواهی رو داره
بی خیال.....

پی نوشت 2:(بعضی وقتا بارساییا میرن پست از صفحات قبل یا تاپیکهای دیگه نقل قول میگیرن.پس من هم یک بار انجام میدم ببینید کار خوبیه یا نه؟امیدوارم آخرین بار باشه.)
رئالی ها اگر بازی 1 - 0 به نفع بارسا میشد :یه بازیکنمون اخراج شد؛ دیدی ناعادلانه باختیم؟! رئالی ها اگر بارسا بازی رو با اختلاف 2-3 گل میبرد : این دفعه رو شانسی بردین، ال کلاسیکوی بعدی جبران میکنیم! رئالی ها حالا که بازی 1 - 1 شده : از زیر دست رئال با یک مساوی در رفتند. &>
درود میفرستم بر خوزه مورینیو که برد 5-0 رو به 1-1 و سپس 1-0 تبدیل کرد.
رئال درخشید.تحمل کرد و تمام کرد

Ezel
22-04-2011, 16:55
ضمن تبریک به دوستان رئالی و تشکر از دوستان بارسایی :11:

به نظرم بر خلاف اکثر بازیهای حذفی و مهم در چنین سطحی که برای تیمها مهمه به یک گل زودهنگام دست پیدا کنند ، در برابر بارسا شاید خوب تر این باشه که تیمها به گل دیرهنگام دست پیدا کنند ، چون بطور مثال شاید اگر ضربه ی سر پپه گل میشد واقعا قابل پیش بینی نبود که چه نتیجه ای در انتهای بازی رقم خواهد خورد چون فشار بارسا در زمانی که عقب هست به طرز باورنکردنی ای افزایش پیدا می کنه ، و دیدیم که گل دیر هنگام رئال با توجه به افت توان بدنی بازیکنان دو تیم حتی باعث شد در دقایق پایانی این رئال باشه که کنترل بازی رو بر عهده بگیره .
+
پینتو واقعا خوب بود ، و به نظر میاد بارسا درون دروازه هیچ نگرای ای از غیبت احتمالی والدس در آینده نخواهد داشت .

البته امیدوارم این پیروزی باعث نشه که رئال بازی های CL رو دست کم بگیره ، هرچند که از لحاظ روحی و انگیزشی اون تساوی و به طبع اون این برد باعث شده تا رئال در بالاترین سطح قرار بگیره .
+
برای مقابله با این نوع بازی ، به نظرم دو راه مناسب به نظر میاد :

1- با توجه به تراکم بازیکنان رئال در جلوی خط دفاعی خودی ، نفوذ از کانالهای کناری روش خوبی هست ( در صورتیکه که از فشار از عمق اصلا کارساز نیست ) هرچند برای بارسا که میانگین قدی بالایی در خط حمله نداره و با توجه به مدافعین سرزن رئال این راه هم خیلی کارساز نیست .

2- اینکه بارسا اصراری بر حفظ توپ و تملک توپ نداشته باشه و ابتکار عمل و توپ رو بدست رئال بسپره که با توجه به ذات هجومی 3 بازیکن جلویی رئال ، خواه و یا ناخواه باعث ایجاد فاصله بین خطوط رئال و در نتیجه ایجاد فضا میشه و بارسا میتونه به خوبی از ضد حملات استفاده بکنه ، البته دل کندن از مالکیت توپ برای بارسا به نظرم سخت باشه .

پی نوشت 1: مورینیو هم داره تمام رکوردها رو جابجا می کنه ، اون از اینتر و قهرمانی CL پس از چهل و اندی سال و این هم از رئال و قهرمانی دل ری پس از 18 سال ، و حالا میشه به این تیم امید زیادی داشت برای CL .

پی نوشت 2 : به نظرم عنوان چهره ی خوب هفته رو باید به گواردیولا بدیم ، هم بابت وارد نشدن به بحثها و جنگهای روانی قبل از بازی و هم بابت تبریک پس از بازی به بازیکنان رئال .

موفق باشید . :10:

xmehr
22-04-2011, 16:59
واقعا آخرشی شما...!
بدون شرح...!
گزارش روز: درگیری مسی و په په بر سر چه بود؟/حرکت غیروزشی مسی!

حرکت غیرورزشی لیونل مسی بدون جریمه ماند

سایت گل- در جریان دیدار حساس ال کلاسیکو که شنبه شب درورزشگاه برنابئو برگزار شد، لیونل مسی، حرکتی غیر ورزشی را انجام داد. مسی که عصبی شده بود، توپی را از فاصله چند متری به سمت جایگاه تماشاچیان پرتاب کرد و این توپ ممکن بود آسیبهایی را به هواداران حاضر در جایگاه وارد کند.

طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، بعد از پرتاب این توپ بود که په په، مدافع پرتغالی رئال به شدت عصبانی شده و به مسی گفت:« دیوانه ای؟» و بدین ترتیب اعتراضش را به این حرکت مسی ابراز کرد. البته مونیس فرناندس، داور مسابقه متوجه این اتفاق نشد و بدین ترتیب بود که مسی کارتی را از داور مسابقه دریافت نکرد.

پی نوشت:خدا رو شکر په په قدرت و جرات عذرخواهی رو داره
بی خیال.....

بدون شرح همین 3 عکس نشون میده حرکت کی زننده و غیر اخلاقیه !

این عکسا رو ببینید و خودتون قضاوت کنید

تو این عکس په په اصلا کاری به توپ نداره

باز هم حرکت زشتی دیگر از په په!

این کار دیگه حقیر بودن زیاد از حد رو نشون میده :41::31:

خوشحالیم که بازیکنان ما از این کارها نمیکنند و به امید بازی خوب در نیمه نهایی و صعود به فینال ucl [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SAMCRO
22-04-2011, 17:18
خوشحالیم که بازیکنان ما از این کارها نمیکنند و امیدوارم جواب این بازیکنهای ! تو دو بازی اینده با بازی خوبشون و صعودشون به فینال ucl بدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون حرکت په په هم فک کنم برای فن بومل زدش ! :دي
بالاخره فن بومل هم از اون اطراف یه بار رد شده بوده !
واقعا حالا حرکت په په هیچ ! شما می تونی بشمری چند تا بطری اون اطراف افتاده زمین ؟

ولی داوید ویا خیلی تابلو داشت ادا در می اوورد ! وقتی بلندش کردن بلند شد دووید سمت داور ! :دي

B L A S T E R
22-04-2011, 17:52
ماسکرانو رو نمیگید ؟
ادبایور پشتش بود داشت میدوئید یهو خودشو میندازه زمین صورتشو میگیره : ))
خیلی جالبن کلا !

Sepehr2010
22-04-2011, 18:04
بدون شرح همین 3 عکس نشون میده حرکت کی زننده و غیر اخلاقیه !

این عکسا رو ببینید و خودتون قضاوت کنید

تو این عکس په په اصلا کاری به توپ نداره

خوشحالیم که بازیکنان ما از این کارها نمیکنند و به امید بازی خوب در نیمه نهایی و صعود به فینال ucl [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز حوصله بحث با شما ندارم(تو پروفایل دوست رئالیمون malkemid رفتار بسیار مودبانه شما موجوده...!) ولی بدونید همیشه بهترین مدافعان جهان.جنگنده هستند.چند نمونش تری.ویدیچ.پویول و البته موفقترین مدافعان همیشه قدرت بدنی بالایی دارن که خود به خود باعث جنگندگی میشه مانند سه بازیکن بالا.په په و بسیاری دیگه پی نوشت 1:ماسکرانو میتونه بازیگر هالیوود بشه.....!!! پی نوشت 2:بوسکتس بدون اینکه کاری به توپ داشته باشه زانوی ژابی آلونسو رو به بدترین شکل(احتمال خونریزی مانند ضربه اسکولز به بازیکن من سیتی) زد بدون کارت گرفتن!!!(یادتون هست که>>!فینال کوپا)....!از خداوند بزرگ متشکرم که به په په قدرت عذرخواهی رو اعطا فرموده.

alone_boy
22-04-2011, 18:11

البته زشت تر از اون،اون چیزایی هست که روی چمنه!!!:27:
در مورد جلمه آخر هم بگم که همون چیزایی که روی چمن هستن حقیر بودن رو نشون میدن!

xmehr
22-04-2011, 18:16
دوست عزیز حوصله بحث با شما ندارم(تو پروفایل دوست رئالیمون malkemid رفتار مودبانه شما موجوده...!) ولی بدونید همیشه بهترین مدافعان جهان.جنگنده هستند.چند نمونش تری.ویدیچ.پویول و البته موفقترین مدافعان همیشه قدرت بدنی بالایی دارن که خود به خود باعث جنگندگی میشه مانند سه بازیکن بالا.په په و بسیاری دیگه پی نوشت 1:ماسکرانو میتونه بازیگر هالیوود بشه.....!!! پی نوشت 2:بوسکتس بدون اینکه کاری به توپ داشته باشه زانوی ژابی آلونسو رو به بدترین شکل(احتمال خونریزی مانند ضربه اسکولز به بازیکن من سیتی) زد بدون کارت گرفتن!!!(یادتون هست که>>!فینال کوپا)

خوشحال میشم اون رفتار مودبانه منو نشون بدین !
وقتی تو لحن کسی نفرت و حقارت و عقده موج میزنه گفتن اینکه با پست دادن باعث شوید که این نفرت هویدا نباشه فکر نکنم زشت باشه :11:

البته مقصر باشگاه هست که باعث میشه هواداراش این حس را بدست بیاورند

از دید یک هوادار منطقی حرکت په په و اربلوا بسیار زشت و زننده بوده حالا شما توجیه کنید ولی با توجیه چیزی درست نمیشه

پ ن : فن بومل خیلی وقته تو بارسا نیست ! :ی
پ ن 2 : بعضی از دوستان رئالی هم بعد از یک برد پیداشون شد چقدر یاد بازی با ارسنال افتادیم کلا بعضی ها جالب هستند و الکساندر دوما تو کتاب غرش طوفان در مورد انقلاب فرانسه چیزه درستی گفت که مصداق بارزشو تو همینجا میبینیم " همیشه تو هرج و مرج افرادی پیدا میشن که قبلا نبودن " اینجا هم شاهدیم بعد یک برد همین افراد پیدا شدن

ایشالا رئال به همین خوبی ادامه بده که شما مجبور به فرار نباشید :ی مثل سابق :31:

D3vil_A
22-04-2011, 18:29
سلام.
آقا قبول کنید باختید دیگه آخه چرا اینکارارو میکنید اینهمه عکس و....میزارید که چی؟! (باختید تموم شد رفت) ..تاپیک هم قفل بشه بره.

4umbaz
22-04-2011, 18:33
خدا رو شکر رئال قهرمان شد باعث شد دوستای جدیدی تو بخش پیدا کنیم:27:

HardWare Professor
22-04-2011, 18:54
شوت حقارت آمیز مسی(!....بهترین بازیکن 2010 جهان....!) به تماشاگران سانتیاگوبرنابئو و در پی اون ترس از پپه 5 mb لینک مستقیم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپ.ن:صرفا جهت اطلاع :دی:27:
قهرمانی رو هم تبریک میگم.با گل کریس ازرش و شادیش دوچندان و مضاعف شد.
پ.ن2:باید کار رو تو سانتیاگوبرنابئو تموم کنیم و نیوکمپ فقط دفاع
پ.ن3:خوشحالم کریس ثابت کرد مرد بازیهای بزرگه.
پ.ن4:دفاع رئال با تاکتیکهای مورینیو "بتن" شده
پ.ن5:دو بازی بدون گل خورده در جریان بازی برابر بهترین نسل بازیکنان بارسا رضایت بخشه
پ.ن6:غیبت کاروالیو من رو کمی نگران میکنه
پ.ن7:دوستان بارسایی لطفا به فکر توجیه نباشید!باختید.رفت دیگه.رفتار گواردیولا در قبول شکست و توجیه نکردن شکست تحسین برانگیزه
.
.
.
موفق باشید

satttanism
22-04-2011, 19:02
دوستان دیگه بحث ها داره تخصصی میشه و از بالاتر از ظرفیت تاپیک!

ایشالا ادامه مباحث در چمپیونز لیگ