PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل ايجاد ديسك ريكاوري در مدل سوني F13YFX

eidazha
18-04-2011, 00:09
سلام دوستان من دو هفته اي هست كه يك لپ تاپ سوني F13YFX خريدم
الان ميخوام يك ريكاوري از طريق برنامه Vaio Care بگيرم ، از من 3 تا DVD ميخواد كه من DVD خام رو ميزارم تو درايو DVD و اين شروع ميكنه به پر كردن Progress Bar اما وقتي به 100% رسيد اين پيغام رو ميده

Disc failure
An error occurred while preparing to write to recovery disc 1.
No data was written to the disc. Re-insert the disc in the drive and click next to try again

لازمه كه بگم ورژن Vaio care من 6.2 هست و آپديت كردم گفت نياز به هيچ آپديتي ندارد آخرين ورژن هست

اينم اسكرين شات

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اساتيد اگه ميشه راهنمايي كنيد ، به نظر شما مشكل چيه ؟

در ضمن وقتي Next رو هم ميزنم بازم هيچ اتفاقي نمي افته !

teknosys
18-04-2011, 10:08
سلام

برای گرفتن ریکاوری به کیفیت DVD توجه کن. قبل از شروع هر سه DVD رو فرمت کن. بزارشون توی درایو و فرمتشون کن. اون تیکی که توی پنجره Vaio Care زده (Verify My disc ... ) رو بردار.

اگه مشکلت حل نشد کارایی که انجام دادی توضیح بده ، تا پیگیری بشه.

خیلی خوب سئوال میکنی. کاش بقیه از شما یاد بگیرند.

موفق باشین.

eidazha
18-04-2011, 15:11
teknosys عزيز ممنون
من DVD رو فرمت كردم و گذاشتم واسه ريكاوري اما DVD فرمت شده را به عنوان DVD خام قبول نميكنه !
DVD كه من ميخوام باهاش ريكاوري انجام بدم مارك Princo هست (نميدونم از نظر كيفيت خوبه يا نه)
من كار خاصي انجام نميدم فقط DVD رو ميزارم و شروع ميكنه به پر كردن progress وقتي به 100% رسيد پيغام بالايي رو ميده ، هم با تيك Verify Mt disc تست كردم و هم بدون تيك ، اما بازم همان ارور رو ميده

من امروز ميرم DVD 8GB ميگيرم ببينم بازم اررو رو ميده يا نه

eidazha
18-04-2011, 19:03
من رفتم DVD 8GB مارك philips گرفتم ، بازم همين مشكل رو دارم !!

eidazha
18-04-2011, 23:17
من رفتم سایت سونی ساپورت به صورت چت با بخش پشتیبانی حرف زدم گفتند که vaio care نسخه 6.4 رو دانلود کنبد و نصب کنید ، منم دانلود کردم و نصب کردم اینبار ارور زیر رو میده !
An error occurred while executing an application
the operation was not completed. shut down your computer , then try the operation again after restating your computer.

اینم اسکرین شات

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان کمکم کنید :(

eidazha
19-04-2011, 19:36
از دوستان كسي نيست كمك كنه ؟

teknosys
19-04-2011, 20:20
سلام

اگه میتونی با فلش هم یه امتحان بکن. شاید اوپتیک درایوت ضعیف باشه. میتونی برای امتحان یک درایوی بجز ویندوز یا مثلا از My documents یه ریکاوری بگیری که حجمش کم باشه و نخوای فلش ظرفیت بالا تهیه کنی. بعد همون چیزی که ازش ریکاوری گرفتی رو با دی وی دی هم امتخان بکن.

آخرین راه هم استفاده از نرم افزارهای غیر از Vaio Care هست.

موفق باشین.