ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد اسکریپت های انجمن ساز ؟

iload
17-04-2011, 10:08
سلام

من سایتی دارم با رنک 2 و روزی 1000 بازدید ( 6 ماه هست که به روز نشده ) .

جدیدا میخوام یه فروم براش نصب کنم و دوباره فعالش کنم .

حالا سوال های من اینا هست :

1- هاست من کانادا هست و از IWeb آیا میشه روش VBulletin نصب کرد ( نال شده ) مشکلی پیش نمیاد ؟

2- سیستم های انجمن ساز دیگه رو میشه بهم بگید چیا هستن و سایت پشتیبانشون چی هست ؟

3- چه سیستمی برای خود سایت خوب هست یعنی صفحه اول ( هم اکنون دیتالایف هست )

ممنون

iload
18-04-2011, 14:09
کسی چیزی نمیدونه ؟

baren
18-04-2011, 15:05
1- هاست من کانادا هست و از IWeb آیا میشه روش VBulletin نصب کرد ( نال شده ) مشکلی پیش نمیاد ؟
احتمال بسیار زیاد مشکل پیدا خواهید کرد !

---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------

2- سیستم های انجمن ساز دیگه رو میشه بهم بگید چیا هستن و سایت پشتیبانشون چی هست ؟
mybbiran.com

---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------

3- چه سیستمی برای خود سایت خوب هست یعنی صفحه اول ( هم اکنون دیتالایف هست )
در صورتی که روی سئو خوب کار کنید تقریبا تفاونی نداره !
ولی پیشنهاد من وردپرس -جوملا

DaRiOuShJh
19-04-2011, 14:52
1. هاستتون بعید میدونم وارز باشه، بهترین کار اینه که اول بپرسید ازشون که محتوی وارز اجازه میدن یا خیر

2. سرچ کنید این عبارات رو به نوبت: ipboard- mybb - phpbb - smf

3. به نظرم تغییر ندید با همون ادامه بدید تغییر دیتابیس و کانورتش دردسر اضافه هست، سیستم مشابه و پرطرفدار همون وردپرس هست که دوستمون اشاره کردند

iload
19-04-2011, 18:58
خیلی ممنون لطف کردید . ولی چنتا سوال دیگه دارم :

1- بعد از VB از همشون کدوم بهتره نظر شما چیه ؟
2- اگه از mybb استفاده کنم یا SMF میشه بعدا به VB انتقالش داد بدون این که ایندکس های گوگلم از بین بره ؟
3- اگه از هاست وارز استفاده کنم میتونم VB نصب کنم ( نال شده ) مشکلی پیش نمیاد .؟

بازم ممنون

DaRiOuShJh
19-04-2011, 20:25
1. معمولا این چیزا سلیقه ای هست خوب و بد ندارن اونطور، ولی رایگان ها phpbb تعریفش رو من زیاد شنیدم ولی خودم وی بی رو به همه ترجیح میدم چون کار کردم و راضیم

2. ایندکس های گوگل مشکل نیست ولی کانورت دیتابیس خودش خیلی مشکل ساز هست، من تجربش رو ندارم ولی اول در موردش تحقیق کنید چون دیتابیس های بزرگ بعضی اوقات کانورتشون واقعا غیرقابل ممکن میشه

3. بله وارز برای مواردی هست که کپی رایت دارن مشکلی نداره، میتونید همنال نصب کنید هم ورژن اصلی ولی نال مطمئن تر هست