ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفاراهنمایی کنید

richard.sa
17-04-2011, 09:24
سلام
من تمام تاپیک های شماروخوندم اما تو هیچ کدوم درمورد sony xr550 و sony cx550 چیزی ننوشته بودین.خیلی درمورد خرید دوربین فیلمبرداری تحقیق کردم.راستش قبلا sony dcr داشتم که ازش راضی نبودم چون وقتی فیلمو روی کامپیوتر ریختم حالت اسلوموشن داشت وانگارتصویر میلرزید متوجه شدم دلیلش
1-سرعت کم پردازش کارت گرافيک 2-مقدار بازدهي فرکانس مانيتور 3-نرم افزار پخش کننده فيلم
هست.بدتر از همه این بود که فیلم ترک ترک بود و وقتی میخواستی به هم متصل کنی هنگ میکرد.باشرکت سونی مشاوره کردم اوناگفتن حالاکه حساسی cx550 بگیر چون اونهایی که مموری خورن کمتراین مشکل رو دارن.نمی دونم راست میگفت یانه؟.واقعانمیدونم چیکارکنم.شماهرکدوم یه برند معرفی کردید.یکی میگه سونی یکی میگه پاناسونیک و....
خسته شدم.میخوام دوربینی بگیرم تا سقف 1400 که همه خصوصیات خوب روهمزمان داشته باشه.و مشکلاتی که گفتم رو نداشته باشه و حرفه ای ترباشه؟.ممنون میشم اصلا مموری خوربهتره یا هارد دار؟واینکه کدوم از2 مدل بالایی رو پیشنهادمیکنید؟
لطفازودجواب بدیدچون نیازفوری د ارم.

richard.sa
24-04-2011, 13:23
سلام
بابا دست همه شما دوستان درد نکنه که به این سرعت جوابمو دادید؟؟!!!حالا خوب بود ازتون خواسته بودم زود جواب بدید.اگه نه که پس باید تا..........منتظربمونم!!!!!

shabe.saket
24-04-2011, 13:55
شما بستگی به انتظاراتتون از دوربین انتخاب بفرمایید.
واقعیت اینه که الان دیگه تکنولوژی هارد دیسک در حال منسوخ شدن و تکنولوژی رم در حال جایگزینی هست.
ولی خب برای کسی که نیاز به فیلم برداری های طولانی مدت داره هارد فضای بیشتری نسبت به رم داره. این موضوع رو هم در نظر داشته باشید که حد نهایی فیلم برداری شما رو ظرفیت حافظه تعیین نمیکنه، دوام باطری تعیین میکنه. با این اوصاف به نظر من اگر گزینه خاصی مد نظرتون نباشه CX550 گزینه مناسبتری نسبت به XR550 ه.

یه چیز هم مد نظر داشته باشید که هر دوی اینها فیلم برداری Full HD دارند و برای تماشا، ادیت و... فیلم های فول اچ دی، کامپیوتر قدرتمندی نیاز هست. حالت اسلوموشن در پخش که شما میفرمایید مربوط به قدرت کم کامپیوتره نه اشکال در دوربین.

در آخر اینجا رو هم بخونید.

Sony HDR-XR550

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
*** را بردارید.

Sony HDR-CX550

richard.sa
24-04-2011, 23:47
.................

richard.sa
25-04-2011, 07:24
سلام دوست عزیز.
ازپاسخ شماممنونم.سایت هایی که معرفی کردیدقبلاچک کردم.بامطالعه دوربینهای تورنج قیمت 1400متوجه شدم برندپاناسونیک وسونی مناسبند.ازطرفی مشخصات فنی اونهاخیلی بهم نزدیک بودکه انتخاب روسخت میکنه.اماخوب هرکدوم یکسری ویژگی های خاص خودشونو دارند.من دنبال افکت هاو...نیستم.فقط برام کیفیت رنگی ورنگهای واقعی درنور روز و نور کم،عملکردهای اتوماتیک دقیق وسریع،لرزه گیرخوب،منوی دستی خوب برروی فوکوس،تنظیم نور،ترازسفیدی،مبدل آنالوگ به دیجیتال،فول پورت،زوم اپتیکال،سبکی،کوچکی و...مهمند.
البته اینو هم میدونم اکثردوربین های فیلمبرداری ممکنه این ویژگیهاروداشته باشن.اماتکنولوژی برندپانا وسونی مثلادرنوع سنسور،لنزفرق دارند وآنچنان نمیشه روی مشخصات فنی گفته شده حساب بازکرد.چون خیلی هاشون غیرواقعیه مگه اینکه خودت استفاده کرده باشی.حالابافرض صحت حرفهاشون بنظرشمابرندتصاویرپاناباتو جه به تکنولوژی CCd3 بهترازسونیه؟یاکلاشماسونی راپیشنهادمیکنیدیاپانارو؟م ثلابین پانامدل HS700,TM700 وسونی مدل CX550 کدوم راازلحاظ کیفیت تصویروسایرمشخصات فنی بهترمیدونید؟
ضمنادرمورداینکه شمافرمودیدحالت نداشتن تصویرروان بخاطرقدرت پایین کامپیوتربوده نه دوربین،بایدبگم حتی وقتی ازLCD دوربین هم نگاه میکردم فیلم لرزش داشت ومثل دوربین های فیلم خور روان نبود.نمی دونم این ازضعف دوربینهای غیرفیلم خوره یاچی؟باتوجه به مطالبی که عرض کردم ممنون میشم بفرمایی چی بخرم؟ضمنانظرت نسبت به دوربینهای DV نسبت به دوربین های بالایی چیه.شماجای من بودی DV میگرفتی یاحافظه خورهارو؟چیزی که اقلا10سال جواب بده؟اگه محبت کنی زود جواب بدی ممنون می شم چون این هفته حتما باید تهیه کنم.تشکر

gmd
25-04-2011, 10:23
سلام
پیشنهاد میکنم از سری 700 پاناسونیک استفاده کنید تعریف آن را زیاد میکنند و ظاهرا تکنولوژی هارد دیسک در حال منسوخ شدن و تکنولوژی رم در حال جایگزینی هست.

richard.sa
25-04-2011, 13:03
سلام
خودم هم زیادعلاقه ای به تکنولوژی hdd ندارم.موندم بین سونی مدل HDR-HC9 که فیلم DV میخوره با سیستم های جدید فول اچ دی مثل پاناسونیک سری 700 کدوم را انتخاب کنم.گفتم یه چیز فول کم دردسرمیخوام که همه مشخصات فنی کاملی داشته باشه و درعین بالابودن کیفیت فیلم کمتراذیتم بکنه.
راستی من dvd recorder خونه دارم.تو دوربین های فیلم خور وقتی دوربین به دستگاه dvd recorde وصل میکردم میتونستم مستقیما روی dvd بریزم بااین نکته که dvd recorder من قابلیت چسبوندن چند ترک را به هم داره.حالا میخواستم بدونم دوربین هایی که فیلم نمی خورن چون به صورت دائم به صورت ترک ضبط میکنن میشه مستقیم روی dvd recorder ریخت وکلیپها رو به هم چسبوندیا حتماباید روی کامپیوتر با نرم افزارمخصوصش به فرمت dvd تبدیل کرد؟چون اگه بدونم بدون نیاز به کامپیوتر وتنها با dvd recorde میشه انجام داد کارم خیلی راحت تر خواهدشد.
ممنون :19:

shabe.saket
25-04-2011, 13:24
سلام.
گفتم همینجا بگم که استفاده بهتری از مطالب نسبت به پست خصوصی بشه و کاربرای دیگه هم اگه سردرگم هستند راهنمایی بشه واسشون.

بین مدلهایی که فرمودید به نظر میاد Panasonic 700 دوربین بسیار عالی ه و اکثر دوستانی که خریداری کردند از انتخاب خودشون خیلی راضی هستند. چه TM چه HS
من خودم از نزدیک باهاشون کار نکردم خیلی ها از این سری پاناسونیک واقعآ راضی اند.
تفاوت TM و HS همونطوری که میدونید در رم و هارده.
TM رم 32 گیگابایت.
HS هارد 240 گیگابایت.
شما بستگی به نیازتون انتخاب کنید. اگه به فیلمبرداری طولانی مدت HD نیاز دارید HS گزینه عالی ه. و Tm هم که رم ه.

در تستهای لابراتواری سایت
Panasonic TM 700 شش پله از SONY HDR -CX550V بالاتر قرار گرفته.

در مورد DV شما این تکنولوژی رو از سرتون بیرون کنید. بزودی به تاریخ خواهد پیوست.

لینکهایی رو که میزارم با دقت بخونید. اگه قبلآ نخونده باشید
تجربه کاربران و دوستان در سردرگمی بین مدلهای ذکر شده و مقایسه پاناسونیک و سونی در مدلهای ذکر شده هست که بسیار در انتخاب بهتون کمک میکنه.

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کپچر از Panasonic TM 700
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کپچر از Sony HDR-CX550V
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

review عالی از Panasonic TM700 به همراه نمونه فیلم.

در نهایت:
اگر نمیخواهید کیفیت فیلمبرداری را فدای هیچ چیز دیگر بکنید Panasonic سری 700 بهترین انتخاب ه.