ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Asus N53SV

Arsham.room
16-04-2011, 23:28
سلام به همه دوستان و اساتید گرامی و با تشکر از تمامی زحمات شما عزیزان

من احتیاج به کمی راهنمایی در مورد خرید Asus N53SV دارم.اگه کمکم کنین یه دنیا ممنونتون می شم.
اول اینکه آیا از این مدل استقبال خوبی شده، یا بهتر بگم مدل خوبیه و مشکلی نداره؟
دوم اینکه من استفاده هایی که از سیستم می کنم در جهت طراحی سه بعدی و بازی هستش و اینکه آیا این مدل نیازهای من رو برآورده می کنه؟
در آخر اینکه اگه با این مقدار پول برای این لپ تاپ (1,300,000) گذینه بهتری سراغ دارین بهم معرفی کنین.
اگه لطف رو در حقم تموم کنین و یه مختصر توضیحی راجع به بخشهای مختلف این لپ تاپ مثل جنس بدنه، مقاوم بودن بدنه، کیفیت تصویری صفحه نمایش، کیفیت ساخت و در کل مزایا و معایبش هم بهم بدین خیلی خیلی ممنون میشم.

امین101
18-04-2011, 09:16
سلام به همه دوستان و اساتید گرامی و با تشکر از تمامی زحمات شما عزیزان

من احتیاج به کمی راهنمایی در مورد خرید Asus N53SV دارم.اگه کمکم کنین یه دنیا ممنونتون می شم.
اول اینکه آیا از این مدل استقبال خوبی شده، یا بهتر بگم مدل خوبیه و مشکلی نداره؟
دوم اینکه من استفاده هایی که از سیستم می کنم در جهت طراحی سه بعدی و بازی هستش و اینکه آیا این مدل نیازهای من رو برآورده می کنه؟
در آخر اینکه اگه با این مقدار پول برای این لپ تاپ (1,300,000) گذینه بهتری سراغ دارین بهم معرفی کنین.
اگه لطف رو در حقم تموم کنین و یه مختصر توضیحی راجع به بخشهای مختلف این لپ تاپ مثل جنس بدنه، مقاوم بودن بدنه، کیفیت تصویری صفحه نمایش، کیفیت ساخت و در کل مزایا و معایبش هم بهم بدین خیلی خیلی ممنون میشم.

دوستان من یه asuse n53sv خریدم برا یکی از اشناهامون
حالا 1 مشکل دارم اونم این که تو بعضی فروم ها نوشتن که مدل 53 مشکل داره
مشکله هم به چیپ شمالی مربوط میشه که ساخت اینتل هست
با دفتر خدمات ایسوز تو شیراز صحبت کردم میگن درسته یه سری از لپ تاپای ایسوز این مشکل رو دارن ولی راهی برا تشخیص وجود نداره!
مگه اینکه باهاش کار کنی تا هنگ کنه بعد بیاری گارانتی تا تعمیر بشه
1.اگه قصد خرید دارین دقت کنین
2. من الان چیکار کنم؟؟!

Arsham.room
18-04-2011, 11:53
سلام دوست عزیز.
برای فهمیدن اینکه آیا لپ تاپ شما مشکل دار هست یا نیست، باید به لینک زیر مراجعه کرده و Serial number لپ تاپ رو در کادر مربوطه وارد کنید.اگه لپ تاپ شما مشکل دار باشه، از طرف سایت بهتون پیغامی مبتنی بر این قضیه داده میشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]