ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانلود مجموعه ارزشمند cmiVFX-Fusion Training Collection لينك مستقيم

savag
16-04-2011, 21:19
دانلود مجموعه ارزشمند cmiVFX-Fusion Training Collection لينك مستقيم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

cmiVFX - Fusion Training Collection
Videos Training + projects | Rapidshare | 18.5GB
Fusion (formerly Digital Fusion) is an image compositing software program created by eyeon Software Inc. It is typically used to create visual effects and digital compositing for film, HD and commercials. It employs a node-based interface in which complex processes are built up by connecting a flowchart or schematic of many nodes, each of which represents a simpler process, such as a blur or color correction. This type of compositing interface allows great flexibility, including the ability to modify the parameters of an earlier image processing step "in context" (while viewing the final composite).
Fusion is available for 32 bit and 64 bit versions of Microsoft Windows and Linux (via a customized version of Wine).

Contents:
cmiVFX Fusion - 3D Compositing
cmiVFX Fusion - 3D Matte Paintings
cmiVFX Fusion - Basic
cmiVFX Fusion - Advanced Keying Techniques
cmiVFX Fusion - Advanced Particle Tactics
cmiVFX Fusion - Common Particles
cmiVFX Fusion - Crowd Replication
cmiVFX Fusion - Image Replacements
cmiVFX Fusion - Preparing for 3D Compositing
cmiVFX Fusion - Sky Replace

Top Secret (3 Templates in one!) FULL
After effect project CS4 | 1920x1800 | 910 mb

به دلیل محدودیت حجمی 50 Mb، که سایتی که لینکها در آن آپلود شده اند برای کاربران Free در نظر گرفته، لازم است اکانتی از نوع Registered برای خود ایجاد کنید. (اين نوع اكانت كاملا رايگان است) برای این منظور ابتدا نیاز است از طریق لینک زير

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر سایت عضو شده، سپس با فعال کردن اکانت خود از طریق ایمیلی که از طرف سایت برای شما ارسال می شود، شروع به دانلود فایل های زیر بکنید.

Download links :
cmiVFX Fusion - 3D Compositing

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcmiVFX Fusion - 3D Matte Paintings

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcmiVFX Fusion - Basic

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcmiVFX Fusion - Advanced Keying Techniques

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcmiVFX Fusion - Advanced Particle Tactics

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcmiVFX Fusion - Common Particles

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcmiVFX Fusion - Crowd Replication

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcmiVFX Fusion - Image Replacements

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcmiVFX Fusion - Preparing for 3D Compositing

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcmiVFX Fusion - Sky Replace

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید

PrimeP30Master
16-04-2011, 23:53
دانلود مجموعه ارزشمند cmiVFX-Fusion Training Collection لينك مستقيم

سلام دوست از ،
ممنون از حرکت مفیدی که در آغاز فعالیتت کردی ولی افسوس که دانلود این مجموعه برای من و امثالهم یه جورایی مثل رویا میمونه و اگه بخوام دانلودش کنم تقریبا تا سالی دیگه همین موقع طول میکشه که اگه برم اون ور آب بگیرمش و بیام هم راحت ترم و هم خرجم کمتر میشه؟!!!:27:
از دوست عزیزمون جناب PCLord میخوام که زحمت اینو هم بکشه و بزاره تو سایتش!!

pclord
17-04-2011, 00:29
سلام دوست از ،
ممنون از حرکت مفیدی که در آغاز فعالیتت کردی ولی افسوس که دانلود این مجموعه برای من و امثالهم یه جورایی مثل رویا میمونه و اگه بخوام دانلودش کنم تقریبا تا سالی دیگه همین موقع طول میکشه که اگه برم اون ور آب بگیرمش و بیام هم راحت ترم و هم خرجم کمتر میشه؟!!!:27:
از دوست عزیزمون جناب PCLord میخوام که زحمت اینو هم بکشه و بزاره تو سایتش!!

سلام دوست عزیز

من اینو قبلا دانلود کردم و تو هاردم موجود هست.

موفق باشید.