ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Image همراه با سریال ؟؟

mbzadegan
16-04-2011, 19:44
کدامیک از نرم افزار های ایمیج گیری می توانند سریال ( CD ، DVD ) را هم روی ایمیج ثبت کنند ؟؟
Clone ، Alchohol چندین بار تست شده اند ولی نمی توانند سریال را هم ایمیج بگیرند !!

DiR3CToR
18-04-2011, 17:29
منظورتون رو واضحتر بگيد با نمونه بشه بهتر كمك كرد دوست عزيز

mbzadegan
18-04-2011, 18:15
منظورتون رو واضحتر بگيد با نمونه بشه بهتر كمك كرد دوست عزيز

دوست عزیز ، چند سالی است که نرم افزار های اتوران بسیاری از قفل های CD تنها در صورتی اجرا می شوند که شماره سریال CD ثبت شده در نرم افزار با سریال CD سازگار باشد ( برای همین اکثرا باید نرم افزار اتوران کراک کرد تا دیگر بدنبال شماره سریال نباشد ) و برای همین متاسفانه اکثر نرم افزار های ایمیج گیری ( مانند کلون ، الکل ، ... ) نمی توانند شماره سریال CD را هم روی ایمیج ثبت کنند .
ضمنا جهت اطلاع ورژن های جدید Magic ISO می توانند کواد اول سریال CD را هم روی ایمیج ثبت کنند ولی هنوز سریال کامل روی ایمیج ثبت نمی شود ....
با تشکر

DiR3CToR
18-04-2011, 18:36
مبحثي كه شما ميفرمائيد بحثش طولاني تر از اين صحبت هاست براي نمونه ميشه StarForce يا HexaLock رو اسم برد ولي در كل براي شبيه سازي برخي از اين قفلها ميشه از الكل و درايو مجازي Deamon استفاده كرد البته بايد تنظيمات رو برسي و تست كنيد تا به نتيجه بهتري برسيد در ضمن ميتونيد از Deamon Tools ورژن Pro هم استفاده كنيد كه قابليت ايميج گرفتن رو هم داره

mbzadegan
18-04-2011, 18:41
نه دوست عزیزم ، الکل یا Daemon حتی با اعمال تنظیمات هم نمی توانند سریال کامل را هم روی ایمیج ثبت کنن .
اتفاقا من هم سعی کردم خیلی مختصر توضیح بدم .
آن دو مورد که گفتید را باید بررسی کنم .
با تشکر

amir169
29-04-2011, 00:40
هیچ نرم افزاری نمی تونه همچین کاری بکنه