ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك : هـاردم پـريــد !!

javad1361839
16-04-2011, 17:20
سلام

چه خاكي به سرم بريزم !! خواهشا يكي به دادم برسه ::

ويندوز داشت بالا ميومد كه يهو برق رفت، بعد يه ساعت كه برق اومد سيستم رو روشن كردم و ديدم ويندوز بالا نمياد فقط يه پيغام اومد كه ميگفت CD ويندوز رو بذار واسه repaier !!
يه هارد قديمي كه داشت خاك ميخورد آوردم گذاشتم رو سيستم كه ببينم چه بلايي سر هارد اصليم اومده، كه بقيشو تو تصوير زير مشخص كردم : (رو يه سيستم ديگه هم كه خواستم هارد به هارد كنم دقيقا مثل تصوير زير بود!!) ::
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jafarian
16-04-2011, 17:48
سلام

چه خاكي به سرم بريزم !! خواهشا يكي به دادم برسه ::

ويندوز داشت بالا ميومد كه يهو برق رفت، بعد يه ساعت كه برق اومد سيستم رو روشن كردم و ديدم ويندوز بالا نمياد فقط يه پيغام اومد كه ميگفت CD ويندوز رو بذار واسه repaier !!
يه هارد قديمي كه داشت خاك ميخورد آوردم گذاشتم رو سيستم كه ببينم چه بلايي سر هارد اصليم اومده، كه بقيشو تو تصوير زير مشخص كردم : (رو يه سيستم ديگه هم كه خواستم هارد به هارد كنم دقيقا مثل تصوير زير بود!!) ::
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داخل این سایت برین شاید کمکتون کنه در رابطه با همین RAW نوشته بهمراه یک برنامه همراه باشکل البته سایتش انگلیسی:20:

شماابتدادرایوموردنظرتون که بازنمیشه رو باید فرمت سریع کنیدبعدش بااستفاده ازاین برنامه که لینک کردم پایین اول نصبش کنید بعدش ازبین سه گزینه گزینه وسط انخاب کنید که نوشته Complete Recovery بعدشم تیک گزینه درایو موردنظرتون که فرمت کردین میزنید تا اقدام به ریکاوری اطلاعات اون درایو کنه:20:

لینک دانلود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Macushla
16-04-2011, 18:33
وقتی ویندوز بالا نمیاد ، بهترین کار اینه که با یه برنامه خوب مثه hiren's boot cd یا active boot disk سیستم رو بالا بیاری و از فایلها کپی بگیری ، شاید فقط یه فایل سیستمی مهم پریده ویندوز بالا نمیاد ، این دلیل نمیشه که فکر کنی همه هارد به هم ریخته .
حتما قبل از این که هاردت رو دست کاری کنی ، با این برنامه ها سیستم رو راه اندازی کن ، امتحانش ضرر نداره .

hadi e
16-04-2011, 20:17
وقتی ویندوز بالا نمیاد ، بهترین کار اینه که با یه برنامه خوب مثه hiren's boot cd یا active boot disk سیستم رو بالا بیاری و از فایلها کپی بگیری ، شاید فقط یه فایل سیستمی مهم پریده ویندوز بالا نمیاد ، این دلیل نمیشه که فکر کنی همه هارد به هم ریخته .
حتما قبل از این که هاردت رو دست کاری کنی ، با این برنامه ها سیستم رو راه اندازی کن ، امتحانش ضرر نداره .

با سلام به دوست عزیز میشه در مورد این برنامه هایی که گفتید بیشتر توضیح بدید
در ضمن ربطش به این مشکل که مشکل هارد هست چیه؟
در ضمن شاید بشه با این روش هایی که شما میگی ویندوز رو بالا آورد آما چطوری میشه اطلاعات رو نجات داد در حالی که مشکل raw disk شده و ظرفیت درایو صفر شده
اگه روشی باشه خوشحال میشم یاد بگیرم

javad1361839
18-04-2011, 15:43
........ شاید فقط یه فایل سیستمی مهم پریده ویندوز بالا نمیاد ، این دلیل نمیشه که فکر کنی همه هارد به هم ریخته .
حق با شما بود دوست عزيز :11: مشكل حل شــد.

Macushla
18-04-2011, 18:38
با سلام به دوست عزیز میشه در مورد این برنامه هایی که گفتید بیشتر توضیح بدید
در ضمن ربطش به این مشکل که مشکل هارد هست چیه؟سلام ،
خوب این برنامه ها یه محیطی مثه ویندوز xp در اختیار کاربر قرار میدن که میتونه به کمکش در مواقعی که ویندوز بالا نمیاد ، کارهای مختلفی انجام بده ، مثل رایت کردن فایل ها ، یا ریکاوری و ...
ما مطمئن نیستیم که هارد مشکلی داره ، چون خودم قبلا چند بار هارد های مختلف رو به عنوان هارد دوم به سیستم معرفی کردم ، ولی هارد دوم بعد از بالا اومدن همین مشکل رو داشته و به صورت raw نشون داده شده . در صورتی که وقتی به صورت مستقل با این هارد ها کار کردم ، مشکلی تو هارد نبوده و همه اطلاعات دست نخورده بودن .
یادمه اولین بار با هارد سامسونگ این مشکل رو تجربه کردم و وقتی فرستادمش واسه گارانتی ، اونجا گفتن که همه اطلاعاتم دست نخورده اس ، و مشکل تو شناسوندن صحیح هارد بوده که به صورت raw نشون داده می شده !

مشكل حل شــد. خوشحالم . :10: