مشاهده نسخه کامل
: کارنکردن کیبورد و دیگر روشن نشدن لپ تاپ
سلام به همه
دوست من لپ تاپ 5741 g ایسر رو داره
امروز هیمنجوری وسط ویندوز دید که کیبوردش کار نمیکنه ولی تمام چیزای دیگه درست بودن و با موس تمام کارارو میکرد
لپ تاپو خاموش کرد ولی یه ساعت که بعد خواست روشنش کنه دیگه روشن نشد و حتی وقتی برق رو بهش وصل میکنه لامپ شارژ اون روشن نمیشه باتری و آداپتور رو هم چک کردیم و مشکل از اون نیست
به نظر شما این مشکل از چیشه ؟ لپ تاپش تا june گارانتی داره گارانتیش هم سازگار ارقام هست
مشکل سخت افزازیه ؟
چکار باید بکنیم ؟ ببریمش گارانتی ؟
این هم مشخصات سخت افزاری
Core i5
500 G
5470 ATI
4G DDR3
ویندوزش هم 7 هست
دوستان هیچکس نمی دونه مشکل از چیه ؟
teknosys
17-04-2011, 13:04
سلام
از اونجایی که سیستم کلا روشن نمیشه 100 درصد سخت افزاری هست. البته ممکنه مشکل کوچیکی باشه یا شاید مشکل اساسی. ولی چون خودتون حق باز کردن سیستم رو ندارید ببرید گارانتی.
موفق باشین.
jafarian
17-04-2011, 13:24
سلام به همه
دوست من لپ تاپ 5741 g ایسر رو داره
امروز هیمنجوری وسط ویندوز دید که کیبوردش کار نمیکنه ولی تمام چیزای دیگه درست بودن و با موس تمام کارارو میکرد
لپ تاپو خاموش کرد ولی یه ساعت که بعد خواست روشنش کنه دیگه روشن نشد و حتی وقتی برق رو بهش وصل میکنه لامپ شارژ اون روشن نمیشه باتری و آداپتور رو هم چک کردیم و مشکل از اون نیست
به نظر شما این مشکل از چیشه ؟ لپ تاپش تا june گارانتی داره گارانتیش هم سازگار ارقام هست
مشکل سخت افزازیه ؟
چکار باید بکنیم ؟ ببریمش گارانتی ؟
این هم مشخصات سخت افزاری
Core i5
500 G
5470 ATI
4G DDR3
ویندوزش هم 7 هست
شایدپاورجکش قطعی داره :20:
امروز دادمش گارانتی اونهم میگفت احتمالا از پاور باشه
حالا اگه از پاور بوده باشه احتمالش هست که به بقیه قطعات صدمه بزنه ؟
اگه فقط پاور باشه هزینش چقدری میشه ؟
teknosys
18-04-2011, 10:17
سلام
پاور یک قطعه تنها نیست بلکه مجموعه ای از قطعات مختلفه. لپ تاپ شما گارانتی داره بنابراین هزینه ای هم نبایستی براتون داشته باشه.
موفق باشین.
من لب تاب aser دارم که کیبوردش موقعی که روشن میشه و بالا میاد کار نمیکنه ولی موقعی که اول میخوام پسوردشو وارد کم کار میکنه ولی مثلا اگه بخوام از طریق اعداد کبیبوردش با ماشین حسابش کار کنم کار نمیکنه.
مشکل از لب تاب منه یا همه لب تابا کیبوردشون روشن که بشه کار نمیکنه؟
hamid.7003
09-01-2012, 21:39
من لب تاب aser دارم که کیبوردش موقعی که روشن میشه و بالا میاد کار نمیکنه ولی موقعی که اول میخوام پسوردشو وارد کم کار میکنه ولی مثلا اگه بخوام از طریق اعداد کبیبوردش با ماشین حسابش کار کنم کار نمیکنه.
مشکل از لب تاب منه یا همه لب تابا کیبوردشون روشن که بشه کار نمیکنه؟
این که کار نکنه غیر عادیه
ولی نمیشه اینجوری تشخیص داد که از کجاس مشکل
Reza Pacino
02-08-2012, 00:07
سلام
لپ تاپ من فوجیتسو هستش
امروز که روشنش کردم،تا صفحه ای که میاد رمز ویندوز رو وارد کنم،خودش یه سری چیز وارد میکنه،انگار که یه دکمه رو نگه داشته باشی،باید پاکشون کنم،بعد رمز رو وارد کنم.چند بار سیتم رو خاموش روشن هم کردم،ولی باز همینجوره،ضمنا وقتی ویندوز که میخواد بیاد بالا،وقتی لوگو ویندوز رو نشون میده یه صدایی از اسپیکرش میاد،تخ تخ تخ خیلی سریع :D
و آخرین مورد هم اینکه،سیستم که بالا میاد تو قسمت کیبورد ماشین حسابیش عدد صفر کار نمیکنه،ولی باقی اعداد کار میکنن
همه ی این مشکلات هم با هم از امروز شروع شذن،احتمالا به هم مربوطن
نظر شما دوستان چیه؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.