ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خراب نشان دادن وب سایت ها

omid N72
16-04-2011, 11:33
سلام
به عکس زیر توجه کنید. در صورتی که اگر به آدرس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مراجعه کنید تفاوت رو متوجه میشید.
ویندوز هم عوض کردم تغییری نکرد. مشکل از چیه؟ تمام سایتها رو بد نشون میده هم با اکسپلورر امتحان کردم هم فایرفاکس و هم با کروم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dew Drop
16-04-2011, 11:49
سلام
به عکس زیر توجه کنید. در صورتی که اگر به آدرس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مراجعه کنید تفاوت رو متوجه میشید.
ویندوز هم عوض کردم تغییری نکرد. مشکل از چیه؟ تمام سایتها رو بد نشون میده هم با اکسپلورر امتحان کردم هم فایرفاکس و هم با کروم.

سلام
عکستون رو جایی دیگه آپلود کنید.

omid N72
16-04-2011, 17:48
سلام رو هاست خودم آپلود کردم.
اینم آدرس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

jafarian
16-04-2011, 18:09
سلام رو هاست خودم آپلود کردم.
اینم آدرس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رزولیشن مانیتورتون ببینید بهم نریخته دوست عزیزدرایورگرافیکتون آپدیت کنید

omid N72
16-04-2011, 19:19
آخه وقتی کل ویندوز رو سالم نشون میده. عکس میبینم سالم هستش. فقط تو وب خرابه، نمیتونه از مانیتور باشه که. از گرافیک میتونه؟ من سه روز کل کارم ریخته بهم. لطفاً کمکم کنید. ممنون بسیار. نذارید این تاپیک حل نشده بره پایین

jafarian
16-04-2011, 21:20
آخه وقتی کل ویندوز رو سالم نشون میده. عکس میبینم سالم هستش. فقط تو وب خرابه، نمیتونه از مانیتور باشه که. از گرافیک میتونه؟ من سه روز کل کارم ریخته بهم. لطفاً کمکم کنید. ممنون بسیار. نذارید این تاپیک حل نشده بره پایین]

شماازsafari استفاده کنیددرضمن java و flash player خودتونم آپدیت کنید

لینک دانلود سافاری

لینک دانلود جاوا

لینک دانلود فلاش پلایر

Dew Drop
17-04-2011, 13:13
وقتی این مشکل رو با مرورگرهای دیگه هم دارید مطمئناً یا به درایور کارت گرافیکتون ارتباط داره یا فلش پلیرتون
آخرین نسخه فلش پلیر مناسب با مرورگرتون رو نصب کنید و همچنین درایور کارت گرافیکتون رو آپدیت کنید ببینید درست میشه.

omid N72
17-04-2011, 14:04
آقایون مرسی. امروز به یک نکته جالب دیگه برخوردم. وقتی با اولت را سور-ف سایت رو باز میکنم سالم نشون میده. بازم مشکل از فلش پلیر هستش؟

jafarian
17-04-2011, 14:15
آقایون مرسی. امروز به یک نکته جالب دیگه برخوردم. وقتی با اولت را سور-ف سایت رو باز میکنم سالم نشون میده. بازم مشکل از فلش پلیر هستش؟

همین سایتی که شما گفتین داخلش بشین من شدم بدون چیزشکن ازمن درست نشون دادبه اون نباید ربط داشته باشه؟

omid N72
17-04-2011, 18:00
همین سایتی که شما گفتین داخلش بشین من شدم بدون چیزشکن ازمن درست نشون دادبه اون نباید ربط داشته باشه؟

خوب میدونم مال شما سالم نشون میده! من نمیدونم چشه! با چیزشکن درست نشون میده!
بعد موضوع فقط یک سایت نیست! کل سایت ها رو خراب میده، مثلاً همین الآن من آواتار شما رو به صورت شطرنجی دارم میبینم.

fanoostalaei
18-04-2011, 00:14
خوب میدونم مال شما سالم نشون میده! من نمیدونم چشه! با چیزشکن درست نشون میده!
بعد موضوع فقط یک سایت نیست! کل سایت ها رو خراب میده، مثلاً همین الآن من آواتار شما رو به صورت شطرنجی دارم میبینم.
ببخشید ولی شما احیانا نرم افزاری نصب نکردید که اطلاعات دریافتی از اینترنت شمارو فشرده کنه که باعث بشه سرعت شما بیشتر بشه؟اینجور نرم افزار ها برای افزایش سرعت اینترنت کیفیت صفحه نمایشی رو میارن پایین و اکثرا هم من دیدم وقتی با ای پی دیگر کشور ها وصل میشی دیگه نرم افزار کار نمیکنه

omid N72
18-04-2011, 15:37
ببخشید ولی شما احیانا نرم افزاری نصب نکردید که اطلاعات دریافتی از اینترنت شمارو فشرده کنه که باعث بشه سرعت شما بیشتر بشه؟اینجور نرم افزار ها برای افزایش سرعت اینترنت کیفیت صفحه نمایشی رو میارن پایین و اکثرا هم من دیدم وقتی با ای پی دیگر کشور ها وصل میشی دیگه نرم افزار کار نمیکنه

سلام دوست من
چرا از یک برنامه ای استفاده کردم که کل یک وبسایت رو یکجا دانلود میکنه برای استفاده آفلاین. شاید مال اون باشه.
ولی ویندوز رو عوض کردم! و هنوز همینجوریه. چیکار کنم؟

fanoostalaei
18-04-2011, 19:15
من دیگه راهی به ذهنم نمیرسه:41: