PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خودرو تا 35 میلیون !

M i L @ D
16-04-2011, 11:27
سلام دوستان ... !

با 35 تومن میشه چه ماشینی با اولیت های زیر خرید :

1- قیافه و امکانات ! ( خیلی مهم )
2 - نرم بودن !
3- امنیت ! ( استحکام )
4- شاسی بلند هم بود بهتره !

فقط یه سوال ، مدل هایی که اتوماتیک هستن با مدل های معمولی فقط در دنده فرق دارن یا سایر امکانات ؟

و اینکه اگه اینجوری نیست چطور میشه ماشینی با امکانات اتوماتیک گرفت بدون دنده اتوماتیک ؟!

ممنون میشم راهنمایی کنید !

mohamad skystar
16-04-2011, 11:38
سلام دوستان ... !

2 - نرم بودن !
3- امنیت ! ( استحکام )

فقط یه سوال ، مدل هایی که اتوماتیک هستن با مدل های معمولی فقط در دنده فرق دارن یا سایر امکانات ؟

و اینکه اگه اینجوری نیست چطور میشه ماشینی با امکانات اتوماتیک گرفت بدون دنده اتوماتیک ؟!

سلام.
دوست عزیز با 35 تومان نمیشه رو شاسی بلندها مانور داد به جز سوزوکی ویتارا.
1.قیافه و امکانات: از نظر تیپ خودرو شما میتونید تویوتا کمری هیوندای سوناتا و ماکسیما رو انتخاب کنید
امکانات هم به ترتیب سوناتا-کمری و ماکسیما.
2.از نظر نرم بودن همه خودروهای ذکر شده نرم هستن اما اگر بخوای دقیقتر ببینی کمری-سوناتا-ماکسیما
3.از نظر حرفه ای بخوای نگاه کنی امنیت ماکسیما بدنه سنگین و قوی داره بعد کمری و بعد سوناتا.

در کل اگر بخوای همه این گزینه هارو در یک خودرو داشته باشی کمری -سوناتا-ماکسیما.
تمام این خودرو ها که عرض کردم هم اتوماتیک دارن هم دستی و فرقی هم ندارن مدلهای اتومات و دستیشون.
تویوتا کورولا مدل 2007 هم میتونی بهش فکر کنی .

M i L @ D
16-04-2011, 11:50
سلام.
دوست عزیز با 35 تومان نمیشه رو شاسی بلندها مانور داد به جز سوزوکی ویتارا.
1.قیافه و امکانات: از نظر تیپ خودرو شما میتونید تویوتا کمری هیوندای سوناتا و ماکسیما رو انتخاب کنید
امکانات هم به ترتیب سوناتا-کمری و ماکسیما.
2.از نظر نرم بودن همه خودروهای ذکر شده نرم هستن اما اگر بخوای دقیقتر ببینی کمری-سوناتا-ماکسیما
3.از نظر حرفه ای بخوای نگاه کنی امنیت ماکسیما بدنه سنگین و قوی داره بعد کمری و بعد سوناتا.

در کل اگر بخوای همه این گزینه هارو در یک خودرو داشته باشی کمری -سوناتا-ماکسیما.
تمام این خودرو ها که عرض کردم هم اتوماتیک دارن هم دستی و فرقی هم ندارن مدلهای اتومات و دستیشون.
تویوتا کورولا مدل 2007 هم میتونی بهش فکر کنی .

خیلی ممنون دوست عزیز بخاطر راهنمایی !

ماکسیما رو کلا بیخیال ... اصلا خوشم نمیاد !

کمری و هیوندای سوناتا هم چه مدلی رو منظورتونه ؟ تو گوگل سرچ کردم 100 تا عکس مختلف نشون داد !

تویوتا کرولا هم که بیخیال ... !

راستی این سوزوکی 2.4 قیمتش چنده ؟ امکاناتش واقعا عالیه !

کلا چرا بیخیال سوزوکی شدید ؟

باز هم واقعا ممنون بخاطر راهنمایی و بخاطر فعالیت مفیدتون در این بخش ... ! :11:

mohamad skystar
16-04-2011, 12:14
خیلی ممنون دوست عزیز بخاطر راهنمایی !

ماکسیما رو کلا بیخیال ... اصلا خوشم نمیاد !

کمری و هیوندای سوناتا هم چه مدلی رو منظورتونه ؟ تو گوگل سرچ کردم 100 تا عکس مختلف نشون داد !

تویوتا کرولا هم که بیخیال ... !

راستی این سوزوکی 2.4 قیمتش چنده ؟ امکاناتش واقعا عالیه !

کلا چرا بیخیال سوزوکی شدید ؟

باز هم واقعا ممنون بخاطر راهنمایی و بخاطر فعالیت مفیدتون در این بخش ... ! :11:

ممنون.
خوب از ماکسیما و کورولا میگذریم.
سوزوکی ویتارا دستی صفرش رو الان هم نقدی هم اقساطی میتونید خرید کنید.
نقدی 38000000 تومان
اقساطی 20370000 تومان نقد و مابقی 4 فقره چک با مبلغ 5271000 تومان هر 4 ماه
البته این کلاس 5 دستی بود که کمی بیش ار بودجه شما هست.کلاس 8 سوزوکی 40 تومان دستی و 44 تومان اتوماتیک.
خودروی سوزوکی تو شاسی بلندها رقیب جدی محسوب نمیشه در مقابل تویوتا-هیوندای و کیا.

کمری GLX مدل 2007 قیمت 35000000 تومان
سوناتا مدل 2008 قیمت 35000000 تومان

M i L @ D
16-04-2011, 12:32
ممنون.
خوب از ماکسیما و کورولا میگذریم.
سوزوکی ویتارا دستی صفرش رو الان هم نقدی هم اقساطی میتونید خرید کنید.
نقدی 38000000 تومان
اقساطی 20370000 تومان نقد و مابقی 4 فقره چک با مبلغ 5271000 تومان هر 4 ماه
البته این کلاس 5 دستی بود که کمی بیش ار بودجه شما هست.کلاس 8 سوزوکی 40 تومان دستی و 44 تومان اتوماتیک.
خودروی سوزوکی تو شاسی بلندها رقیب جدی محسوب نمیشه در مقابل تویوتا-هیوندای و کیا.

کمری GLX مدل 2007 قیمت 35000000 تومان
سوناتا مدل 2008 قیمت 35000000 تومان

باز هم تنکس ... !

الان سوناتا رو هم دیدم ( البته دیده بودم ) ، قیافه ی کلاسیکی داره ، زیاد به دل نمیشینه !

پس موند کمری و سوزوکی !

راستش سوزوکی 2.4 دنده دستی JLX-A ( فکر کنم همون کلاس 8 هست که شما میگید ) خیلی دلم رو گرفته !

این مدل رو نمیشه با حداقل 36 ، 37 ( تمیز ) پیدا کرد ؟

نمیدونم مشکل این مدل چیه ، امکانات عالی ، امنیت عالی ، 5 ستاره در تست تصادف ، اسپرت و زیبا !

بنظرتون این خوبه یا کمری ؟

کمری قدیمیه ، فکر نکنم امکانات سوزوکی رو داشته باشه و ... !

mohamad skystar
16-04-2011, 22:48
باز هم تنکس ... !

الان سوناتا رو هم دیدم ( البته دیده بودم ) ، قیافه ی کلاسیکی داره ، زیاد به دل نمیشینه !

پس موند کمری و سوزوکی !

راستش سوزوکی 2.4 دنده دستی JLX-A ( فکر کنم همون کلاس 8 هست که شما میگید ) خیلی دلم رو گرفته !

این مدل رو نمیشه با حداقل 36 ، 37 ( تمیز ) پیدا کرد ؟

نمیدونم مشکل این مدل چیه ، امکانات عالی ، امنیت عالی ، 5 ستاره در تست تصادف ، اسپرت و زیبا !

بنظرتون این خوبه یا کمری ؟

کمری قدیمیه ، فکر نکنم امکانات سوزوکی رو داشته باشه و ... !

کمری و سوزوکی رو نمیشه مقایسه کرد چون یکی سواری و دیگری شاسی بلند هستش.
سوزوکی کلاس 8 دستی الان صفرش 40700000 تومان هست و به بودجه 35 تومانی شما نمیخوره و مدل پایینتر هم به اون صورت رو 36 یا 37 تومان فکر نکنم گیرت بیاد.
شما کاری به قدیمی بودن کمری نداشته باش حتما یکبار امتحان کن رانندگی رو باهاش ببین مهندسین ژاپنی در اوج سادگی چطور بازار جهانی رو قبضه می کنن.
موفق باشید.

sinaxex
17-04-2011, 01:19
خودرو دست دوم اگر میخواهید بخرید هرگز سمت خودرو کره ایی نروید که اشتباه بزرگی هست کمری هم امتحان اش رو تو ایران پس داده اما خوب در مورد دست دوم اش باز هم ادم دل چرکین هست. با این بودجه میتونید مزدا 3 نسل قدیم رو بخرید اون هم نه دست دوم
از من به شما نصیحت به عنوان یک برادر اصلا سراغ دست دوم نرو که بعدا گرفتاری ایش اذعان خودتون هست خودروی دست دوم عین تخم مرغ شانسی میمونه باید ببینید شانس اتون چی هست خدا نکرده یک عروسک بذک کردن گیرتون بیاد باید بعد از کلی دوندگی با ضرری بیشتر خودرو روبفروشید!
بنده هم کمری نشستم هم سوناتا و هم مزدا در مورد سوناتا واقع تو کیلومتر ها بالا خودرو باید یک خرج اساسی بشه اما در مقابل مسئلا مزدا 3 واقعا میگم هیچ خرجی نداره تا 2 سال این رو به جرات میگم خدمت اتون
البته از نظر جاداری و نرمی اصلا مزدا 3 به پای خودروهایی همچون کمری و سوناتا نمیرسه یکم خشک تر هست
با افزودن 3 میلیون به بودجه اتون میتویند سراتو نسل جدید هم بخرید که از نظر امکانات ان چنان بالا نیست اما خوب خودروی به روزی هست
ویتارا هم خودروی بسیار خوبی هست اما اگر خواستید بخرید حتما مدل 2.4 اش رو انتخاب کنید ون نسل قبل اش واقعا از نظر پیشرانه و گیربکس ضعف اساسی داشت

sinaxex
17-04-2011, 01:21
خودرو دست دوم اگر میخواهید بخرید هرگز سمت خودرو کره ایی نروید که اشتباه بزرگی هست کمری هم امتحان اش رو تو ایران پس داده اما خوب در مورد دست دوم اش باز هم ادم دل چرکین هست. با این بودجه میتونید مزدا 3 نسل قدیم رو بخرید اون هم نه دست دوم
از من به شما نصیحت به عنوان یک برادر اصلا سراغ دست دوم نرو که بعدا گرفتاری ایش اذعان خودتون هست خودروی دست دوم عین تخم مرغ شانسی میمونه باید ببینید شانس اتون چی هست خدا نکرده یک عروسک بذک کردن گیرتون بیاد باید بعد از کلی دوندگی با ضرری بیشتر خودرو روبفروشید!
بنده هم کمری نشستم هم سوناتا و هم مزدا در مورد سوناتا واقع تو کیلومتر ها بالا خودرو باید یک خرج اساسی بشه اما در مقابل مسئلا مزدا 3 واقعا میگم هیچ خرجی نداره تا 2 سال این رو به جرات میگم خدمت اتون
البته از نظر جاداری و نرمی اصلا مزدا 3 به پای خودروهایی همچون کمری و سوناتا نمیرسه یکم خشک تر هست
با افزودن 3 میلیون به بودجه اتون میتویند سراتو نسل جدید هم بخرید که از نظر امکانات ان چنان بالا نیست اما خوب خودروی به روزی هست
ویتارا هم خودروی بسیار خوبی هست اما اگر خواستید بخرید حتما مدل 2.4 اش رو انتخاب کنید ون نسل قبل اش واقعا از نظر پیشرانه و گیربکس ضعف اساسی داشت

M i L @ D
17-04-2011, 10:34
کمری و سوزوکی رو نمیشه مقایسه کرد چون یکی سواری و دیگری شاسی بلند هستش.
سوزوکی کلاس 8 دستی الان صفرش 40700000 تومان هست و به بودجه 35 تومانی شما نمیخوره و مدل پایینتر هم به اون صورت رو 36 یا 37 تومان فکر نکنم گیرت بیاد.
شما کاری به قدیمی بودن کمری نداشته باش حتما یکبار امتحان کن رانندگی رو باهاش ببین مهندسین ژاپنی در اوج سادگی چطور بازار جهانی رو قبضه می کنن.
موفق باشید.

مرسی دوست عزیز بابت راهنمایی ولی خب من گفتم امکانات برام مهمه ... ( چه شاسی بلند چه سواری )

و فکر نکنم کمری در اون حد باشه !

بهرحال ... بازهم بهش فکر میکنم و ممنون از شما ! :11:

راستش دوست عزیز منم فقط بخاطر همین روی کمری زیاد حساسم ، قبلا یه زانتیا داشتیم مدل 86 ، 87 بود ، کلی خرجش کردیم ، آخرشم همین یه هفته پیش با کلی ضرر فروختیم !

خیلی ممنون از شما بخاطر راهنماییتون ، وافعا کمک کرد !

=-=-=-=-=

بنظرتون ارزش داره یجوری این 40 میلیون رو سرهم کرد و یه سوزوکی 2.4 کلاس هشت دستی خرید ؟

واقعا ممنون میشم راهنمایی کنید !

mohamad skystar
17-04-2011, 11:34
مرسی دوست عزیز بابت راهنمایی ولی خب من گفتم امکانات برام مهمه ... ( چه شاسی بلند چه سواری )

راستش دوست عزیز منم فقط بخاطر همین روی کمری زیاد حساسم ، قبلا یه زانتیا داشتیم مدل 86 ، 87 بود ، کلی خرجش کردیم ، آخرشم همین یه هفته پیش با کلی ضرر فروختیم !

=-=-=-=-=

بنظرتون ارزش داره یجوری این 40 میلیون رو سرهم کرد و یه سوزوکی 2.4 کلاس هشت دستی خرید ؟

من سوزوکی رو ضعیفترین شاسی بلند تو ایران میشناسم.چون حجم و قدرت موتور و هندلینگش اصلا قابل قیاس با محصولات وارداتی نیست همچنین امکاناتش.
به نظر من اگر رفتی رو 40 تومان میشه به خودروهای مدل بالاتر با کارکرد کمتر فکر کرد.
مثلا سراتو که دوستمون تو پستهای قبلی گفتن یا سوناتا 2009

یکی از دوستان که سوزوکی داشت فشنگی روغن ماشینش خراب شد و 1 ماه دنبالش بود
یکی دیگه از دوستان 2 بار گیربکس تعمیر کرد.
البته ماشینه دیگه خرابی داره هیچ ماشینی نیست که خراب نشه اما بیشتر دقت کنید.

farshad bugatti
17-04-2011, 22:25

اون که میگید قیافه بحث سلیقه ای هست و سوزوکی خودش به نظر من قیافه ی جذابی داره!
امکانات هم هر چی پول بیشتر بدی بقول معروف اش بیشتری میخوری!
با 35 تومن اسپورتیج و توسان دست دوم هممیشه گرفت که من بیشتر توصیم توسان هست!
به خاطر امکانات بیشتر و نرم تر بودن نسبت به اسپورتیج! کیفیت ساخت هم که تو این رنج شاسی بلند ها از کیفیبت ساخت خیلیخوبی برخوردار نیستن اما در نوع خودشون قابل قبول هستن!
پیشنهاد من سوزوکی 2400 جدیدا ! که سفارشی هم داره و توسان 2010 !
بین سواری ها هم با توجه به انتظارات شما ماشینای زیادی وجود دارن!
میتونید از قوانین بخش مشاوره کمک بگیرید و انتظارات خودتون رو کامل تر کنید تا معرفی ماشین براتون راحت تر بشه!
تاپیک قوانین مشاوره:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

taghdirrr
22-04-2011, 23:00
سلام دوستان ... !

2 - نرم بودن !
3- امنیت ! ( استحکام )

اگه عشق شاسی بلند داری اصلا سراغ سوزوکی نرو .
همسایمون داره .
به نظرم پراید از اون شاسی بلندتره :31::31::31:
اگه میتونی سانتافه گیر بیار .یه دو سه میلیونی بزار رو پولت دو سه مدل پایینتر تصادفی گیر بیار ببین ماشین به چی میگن.

mohamad skystar
22-04-2011, 23:03
اگه عشق شاسی بلند داری اصلا سراغ سوزوکی نرو .
همسایمون داره .
به نظرم پراید از اون شاسی بلندتره :31::31::31:
اگه میتونی سانتافه گیر بیار .یه دو سه میلیونی بزار رو پولت دو سه مدل پایینتر تصادفی گیر بیار ببین ماشین به چی میگن.

دوست من اگر 3 میلیون تومان دیگه هم اضاف کنن نمیشه سانتافه گرفت.
شما چرا تصادفی پیشنهاد میدین ؟
بلاخره خریدار دوست نداره خودروی تصادفی بخره حتی اکر باید صبر کنه.موفق باشید

taghdirrr
22-04-2011, 23:11
دوست من اگر 3 میلیون تومان دیگه هم اضاف کنن نمیشه سانتافه گرفت.
شما چرا تصادفی پیشنهاد میدین ؟
بلاخره خریدار دوست نداره خودروی تصادفی بخره حتی اکر باید صبر کنه.موفق باشید

آره اینم هست.
ولی من گفتم سانتافه تصادفی از این سوزوکی خیلی بهتره.
ولی حدود 40 تومن سانتافه گیر میاد مدل خیلی پایینش البته تصادفی که میگم مثلا رنگ خورده میدونی که خودروهای این چنینی تو ایران یه ذره رنگ بخوره 4 یا 5 میلیون افت قیمت پیدا میکنن.شایدم بیتشر

sinaxex
23-04-2011, 00:26

=-=-=-=-=

امکانات سوزوکی خوب به طبع نسبت به بقیه خودرو ها بیشتر هست مخصوصا سری جدید اش( 2.4) که امکانات بالقوه ایی داره و اپشن هایی که حتی خوده کمپانی سوزوکی روی خودروی تولید ژاپن اش نزاشته مثلا ال سی دی و ماساژور راننده جز اپشن هایی هست که ایران خودرو رو گرند ویتارا لحاظ کرده اما خوب واقعا قیمت سوزوکی بالا هست در این شکی نیست! بنده هم نسبت به توسان از نظر قیافه و گیربکس به سوزوکی رای میدم و از نظر گشتاور و دقورت موتور به توسان

من سوزوکی رو ضعیفترین شاسی بلند تو ایران میشناسم.چون حجم و قدرت موتور و هندلینگش اصلا قابل قیاس با محصولات وارداتی نیست همچنین امکاناتش.
به نظر من اگر رفتی رو 40 تومان میشه به خودروهای مدل بالاتر با کارکرد کمتر فکر کرد.
مثلا سراتو که دوستمون تو پستهای قبلی گفتن یا سوناتا 2009

یکی از دوستان که سوزوکی داشت فشنگی روغن ماشینش خراب شد و 1 ماه دنبالش بود
یکی دیگه از دوستان 2 بار گیربکس تعمیر کرد.
البته ماشینه دیگه خرابی داره هیچ ماشینی نیست که خراب نشه اما بیشتر دقت کنید.
دوست من اشتباه شما در این است که از سوزوکی به عنوان یک شاسی بلند SUV قلمداد میکنید که اینطور نیست! سوزوکی گرند ویتارا یک PUV هست واصلا انتظارات یک اس یو وی از ان نمیرود
بله در اینکه نسل قبلی سوزوکی (نمیدونم یادم نیست در پست قبل گفتم یا نه) از نظر تطابق نداشتن گیربکس با موتور جز فاجعه هایی طراحی ایران خودرو بود که رفته بودند دو چیز متفاوت رو سفارش داده بودند! در حالی که نمونه ژاپنی ان زمین تا اسمون فرق داشت
من خودم گفتم جای دوست امون بودم هرگز پول پای خودرو کارکرده نمیدادم حتی میخواست بهترین خودرو باشه ادم خودرو رو صفر تحویل میگیره باز بعضی موقع ها به مشکل میخوره دیگه چه برسه به کارکرده و....

آره اینم هست.
ولی من گفتم سانتافه تصادفی از این سوزوکی خیلی بهتره.
ولی حدود 40 تومن سانتافه گیر میاد مدل خیلی پایینش البته تصادفی که میگم مثلا رنگ خورده میدونی که خودروهای این چنینی تو ایران یه ذره رنگ بخوره 4 یا 5 میلیون افت قیمت پیدا میکنن.شایدم بیتشر
دوست من نزن این حرف رو خودروی تصادفی انقدر دردسر داره مخصوصا اگر خودرویی همچون سانتافه که هم وسایل اش گرون هست و هم حتی بعضی موقع عین آزارا جدید نمایندگی تو عرضه خدمات پس از فروش(قطعه لنگ میونه) خرید خودروی تصادف کرده یک اشتباه بسیار بزرگ هست چون فروشنده هرچقدر هم تصادف رو برای شما کوچک قلمداد کنه ادم نمیدونه در پس پرده چه تصادفی که نکرده!!!