ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبدیل encoding برای یک string??

srh124
16-04-2011, 10:10
سلام به همه
من یه dll دارم که یه سری کارهایی انجام میده.در یه قسمت اطلاعات رو از یه فایل dbf میخونه و بعضی متن های فارسی رو برمیگردونه. البته قبلش به دلیل مسائلی (من جمله این که این dll قرضی درست کار کنه) مجبور شدم encoding این dbf رو به utf8 تغییر بدم.
حالا مسئله اینه که متن بازگشتی از این dll یه سری حروف فارسی نامربوط و درهم هست. چه طوری می تونم encoding اون رو درست کنم ؟؟ (یا حداقل من فکر می کنم مسئله از encoding هست)

امکان دسترسی مستقیم از طریق خود .net به dbf نیست وگرنه این راه رو امتحان می کردم.

ممنون از کمکتون

srh124
18-04-2011, 09:18
يه حرفه اي پيدا نميشه اين چيزا رو بدونه؟

pezhmax
18-04-2011, 10:56
اگه این فایل dbf که میگی مال بانکهای قدیمی Foxpro هست که احتمالا Code Page ایران سیستم یا زرنگار هست. بهتره از مبدل براش استفاده کنی، تو اینترنت بگردی مبدلش هست ولی تو .NET مطمئن نیستم.
کلا مصیبته.

چند تا لینک برای راهنمایی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

srh124
18-04-2011, 18:45
codepage اون فكر كنم همون كدپيج ويندور يعني windows-1256 باشه
بعيد ميدونم زرنگار باشه چون اصل اين dbf مال يه نرم افزار مهندسيه كه كنار اطلاعات انگليسي يه سري فارسي هم تايپ كردن
من نميتونم dbf رو تبديل كنم چون جاي ديگه توي برنامه استفاده ميشه
بايد توي خود كد درستش كنم
با اين توصيفات راه حلي به نظرتون ميرسه؟!

ممنون

pezhmax
18-04-2011, 22:45
اول باید بگی دقیقا این فایل dbf چی هست. در ضمن codepage فقط زمانی میتونه ویندوز باشه که خود برنامه هم جزو برنامه های ویندوزی باشه (نه برنامه ای که تحت داس هست ولی از ویندوز اجرا میشه). اگه بگی فایل اطلاعاتی ات ماهیتش چیه راحتتر میشه یه راه حل پیشنهاد داد.

srh124
24-04-2011, 10:08
اول باید بگی دقیقا این فایل dbf چی هست. در ضمن codepage فقط زمانی میتونه ویندوز باشه که خود برنامه هم جزو برنامه های ویندوزی باشه (نه برنامه ای که تحت داس هست ولی از ویندوز اجرا میشه). اگه بگی فایل اطلاعاتی ات ماهیتش چیه راحتتر میشه یه راه حل پیشنهاد داد.

َسلام.
شرمنده دیر جواب میدم.
نرم افزار مهندسی که مطئنا ویندوزیه. برای یه سری نقاط یه dbf ذخیره می کنه و بعضی اطلاعات انگلیسی رو خودش میزاره یه سری اطلاعات فارسی هم از کاربر میگیره. یعنی چمد تا ستون با دیتای انگلیسی و چند تا ستون با دیتای فارسی