ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انگاری بعضی اوقات هارد دومم خاموش میشه !؟!

SA.JJ.AD
16-04-2011, 04:42
سلا دوستان !!:10:
.
من از وقتی کهیه هارد جدید زدم کنار هارد قبلیم !! هر از چند گاهی یه صدایی تو سیستم میاد و بعد از اون که با برنامه های تست دما که نگاه میکنم میبینم که هارد شماره ی 2 بنده غیبش زده و اصلا تو لیست سخت افزار ها نیست !! اما وقتی تو اون درایو مربوطه ی هارد دوم وارد بشم فعال میشه و تو لیست میاد !! میخواستم بدونم موضوع چیه ؟! موردی نداره ؟!
.
راستش کلا اون هارد قبلیمو کردم 1 پارتیشن مخصوص گیم و شاید حتی چند روز داخلش نرم !!
.
تو اون حالت برق کمتری استفاده میشه و بصورت خلاصه !! کلا خوبه یا ... !؟
.
ممنون :11:

SA.JJ.AD
16-04-2011, 05:09
راستی فراموش کردم !! اون صدا مربوط به چیه ؟! مثه صدای موقعیه که ویندوز رو به تو حالت استند بای قرار میدی !! صدای سی پی باید باشه !!؟ اما چه ربطی داره به هارد !؟ ممنون میشم یه توضیحی هم در این مورد بدید :11:

saeed_136915
16-04-2011, 12:46
سلام اگه از ویندوز 7 استفاده میکنید طبیعیه و ویندوز خودش هارد رو خاموش میکنه که برق کمتر مصرف بشه ولی من پیشنهاد میکنم از قسمت Power کنترل پنل اون رو غیر فعال کنید چون عمر هارد به شدت پایین میاد

SA.JJ.AD
16-04-2011, 15:16
سلام اگه از ویندوز 7 استفاده میکنید طبیعیه و ویندوز خودش هارد رو خاموش میکنه که برق کمتر مصرف بشه ولی من پیشنهاد میکنم از قسمت Power کنترل پنل اون رو غیر فعال کنید چون عمر هارد به شدت پایین میاد

چرا ؟! :41:
.
اخه ممکنه یکی دو روز اصلا تو اون هارد نرم !! اینجوری بهتر نیست که هم استراحت کنه و هم انرژی بیخود مصرف نکنه ؟! و اینکه تنظیمات مرتبط رو تو این قسمت باید اعمال کنم . درسته ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
راست لطفا یه دوستی به تموم سوالاتم پایخ بده .

SA.JJ.AD
17-04-2011, 02:06
دوستان نظرتونو لطفا بگید :41:اگه واقعا ضرر داره غیر فعال کنم !! (هرچند که خودم فعالش نکرم )

SA.JJ.AD
19-04-2011, 13:59
از اساتید کسی نظری نداره ؟! :20: