مشاهده نسخه کامل
: قاطی کردن نود32
h1and1saman
15-04-2011, 16:59
سلام بچه ها
چرا وقتی نود32 رو آپدیت می کنم قاطی می کنه و شروع می کنه از در و دیوار ایراد گرفتن و علاقه شدیدی به پاک کردن پیدا می کنه و می خواد همه چی رو پاک کنه-آپدیت آفلاین کردم-آنلاین کردم فرقی نکرد
ویندوز رو تازه عوض کردم هارد و هم کاملا فرمت کردم ویندوز دیگه ای نصب کردم ولی در هر صورت درست نشد-مشکل از کجاست
از ورژن 4.2 استفاده می کنم(آنتی ویروس نود32)
reza200222
15-04-2011, 17:35
سلام بچه ها
چرا وقتی نود32 رو آپدیت می کنم قاطی می کنه و شروع می کنه از در و دیوار ایراد گرفتن و علاقه شدیدی به پاک کردن پیدا می کنه و می خواد همه چی رو پاک کنه-آپدیت آفلاین کردم-آنلاین کردم فرقی نکرد
ویندوز رو تازه عوض کردم هارد و هم کاملا فرمت کردم ویندوز دیگه ای نصب کردم ولی در هر صورت درست نشد-مشکل از کجاست
شما دوست عزيز عكسي از پيغامهائي كه NOD32 ميده بزار تا دوستان راهنمائي كنن. البته بنظر من ويروس دوباره از يه طريقي داره برميگرده به هارد. شما بعد از نصب ويندوز آنتي ويروس رو از چه طريقي نصب ميكني؟ از روي Flash . CD يا ...؟
AMINGERAMI
15-04-2011, 19:41
شما یکبار کل هارد رو بوسیله دیسک های نجات آنتی ویروس ها اسکن کنید و نتیجه را ببینید...
میتونید از دیسک نجات آویرا استفاده کنید که هم حجم کمی دارد و هم دیتابیس قوی دارد...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی ویندوز را نصب کردید به هیچ عنوان درایوی را باز نکنید و از طریق سی دی های آتوران دار اقدام به نصب آنتی ویروس و آپدیت آنلاین آن کنید و یکبار سیستم را بدون باز کردن درایو و زدن فلش و ..... فول اسکن کنید.
امکان دارد ویروسی در قسمت فضای ریکاوری هارد دیسک ذخیره شده باشد!
(آخه نود هم شد آنتی ویروس..... :31:)
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
راستی یادم رفت بگم : شما بهتر بود این را در قسمت اورژانس سیستم های آلوده مطرح می کردید.
Karkas20
15-04-2011, 22:51
سلام بچه ها
((شاید یکی از برنامه هایی که نصب میکنید , الوده شده باشن که باز با فرمت هارد و نصب مجدد ویندوز , مشکل همچنان سرجاش باشه ! ))
دوست عزیز اگر مشکل برای خود انتی ویروس هست بهتره در این تایپیک مطرح کنید:
اگر مشکل شما الوده شدن هست , بهتر هست در این بخش مربوطه مطرح کنید:
h1and1saman
16-04-2011, 10:31
منظورم از قاطی کردن اخطار خاصی نمیده همه چی رو ویروس میشناسه-نمی دونم مکل از چیه
آخه هارد نو گرفتم هیچی توش نبود ویندوز رو نصب کردم بعدش آپدیت کردم شروع کرد به فایل های سیستمی ویندوز گیر دادن-ویندوز های مختلفی استفاده کردم-رو چندتا سیستم امتحان کردم -آپدیت آفلاین و انلاین انجام دادم تقریبا تمام احتما ها رو بررسی کردم به جواب نرسیدم سوال کردم ببینم مشکل از منه یا برنامه
بعد از نصب ویندوز روی هیچ درایو و مای کامپیوتر هم دابل کلیک نمی کنم
آنتی ویروس رو از روی فلش نصب می کنم که از چندتا سایت مختلف هم داملود کردم
دیگه نمی دونم باید چیکار کنم
AMINGERAMI
16-04-2011, 11:45
قفط نود رو رو تست کردید؟ بهتره اواست و آویرا رو هم تست کنید و نتیجه رو ببینید...
goldgalaxy90
18-04-2011, 14:51
یک ویندوز جدید نصب کن(هارد فرمت شود) به محض اینکه ویندوز نصب شد بدون اینکه کاری انجام بدهی کامپیوتر را Restart کن سپس از طریق Safemode وارد ویندوز شو و سپس فلش رو به کامپیوتر وصل کن و فقط برنامه Node32 را از داخل فلش کپی و در دسکتاپ Paste کن . و فلشت رو هم فرمت کن. ریاستارت کن ونودو نصب کن .
موفق باشی.
این خودش همینجوریه . بعضی وقتا روانی میشه . باورتون نمیشه یه 10 گیگ برنامه داشتم . همه رو خراب کرد. حالا بگیم بعضیا کرک شده و این حرفا دیگه چیکار این برنامه های فری مثل آواست و فلش پلیر و اینا داره. نمیدونم چرا بعضی وقتا چپ میکنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.