مشاهده نسخه کامل
: مشکل با یک فلش ویروسی !
persianastronomy
15-04-2011, 11:26
سلام من فلشم با یک سیستم دیگه ویروسی شده ، با پی سی خودم که ناد32 داره اسکن کردم یه ویروس clean کرد ولی وارد فلش که میشی تمام فایل ها و فولدرها رو به صورت shortcut نشون میده من برای اینکه سیستم ویروسی نشه بازشون نکردم ، آنتی ویروس هم آپدیت هست و فعاله . چه کنیم ؟
AlexanderMahone
17-04-2011, 18:38
سلام من فلشم با یک سیستم دیگه ویروسی شده ، با پی سی خودم که ناد32 داره اسکن کردم یه ویروس clean کرد ولی وارد فلش که میشی تمام فایل ها و فولدرها رو به صورت shortcut نشون میده من برای اینکه سیستم ویروسی نشه بازشون نکردم ، آنتی ویروس هم آپدیت هست و فعاله . چه کنیم ؟
با استفاده از تروجان هانتر یا کانتراسپای فلش رو اسکن کن:10:
شاید دیدنش کمکتون کنه
How to Delete Shortcut Virus, Solved Task Manager, Local Disc and Regedit Disabled Problem.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
masoud45
18-04-2011, 10:41
با استفاده از تروجان هانتر یا کانتراسپای فلش رو اسکن کن:10:
دوست عزیز فلش مموری منم اینجوری شده
رو لب تاپم با نود 32 آپدیت اسکن کردم هیچی پیدا نکرد بازشم کردم سیستمم ویروسی نشد جای تعجب بود
نرم افزار malware byte رو هم روسیستمم نصب کردم سیستم رو ریخت به هم الانم سیستمم داغونه توصیه میکنم از این اشغالا نصب نکنی
الان سیستم من بالا نمیاد در حالی که همش 7 روزه که ویندوز عوض کردم
antiware
18-04-2011, 10:55
سلام دوستان
به این ویروس میگن lnk با آنتی ویروس vba32 چک کنید
البته فایلهای اصلی شما hiden هستن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AlexanderMahone
18-04-2011, 15:41
دوست عزیز فلش مموری منم اینجوری شده
رو لب تاپم با نود 32 آپدیت اسکن کردم هیچی پیدا نکرد بازشم کردم سیستمم ویروسی نشد جای تعجب بود
نرم افزار malware byte رو هم روسیستمم نصب کردم سیستم رو ریخت به هم الانم سیستمم داغونه توصیه میکنم از این اشغالا نصب نکنی
الان سیستم من بالا نمیاد در حالی که همش 7 روزه که ویندوز عوض کردم
مالویربایت این کار رو نکرده خنگی نود32 بوده که گذاشته ویروس تو سیستمت پارتی بزاره مالویر بایت پاکشون کرده سیستم بالا نیومده اگر نود جلو اون ویروس رو گرفته بود برات اینجور نمیشد:21:
AMINGERAMI
18-04-2011, 16:13
کافیه همیشه یه دیسک نجات رایت شده از آویرا داشته باشین تا در این مواقع بهتون کمک کنه...آپدیت هم میشه به راحتی.
(راستی خنگی نود رو گردن دیگر نرم افزارها نیاندازید.... مخصوصا مالوربایت یا مالوربیت :31: )
USB Disk Security + Nod 32 Antivirus (not smart security) V3
KASPERSKY 2011 +USB SECURITY
من این ویروسو تونستم با نود 32 آپدیت شده از بین ببرم. این میره تو mydocuments فایلاشو کپی می کنه و بعد عروسی شروع میشه. برا هر فولدر و فایلی تویه فلش یه مشابه با پسوند .ink درست می کنه. و فایلای اصلی رو سوپر هایدن میکنه.
این نود 32 تا اونجایی که من میدونم و باش سروکله زیاد زدم بعضی وقتا خودش یعنی انجینش ویروس میگیره و کاملا بی خاصیت میشه. به همین خاطر برا شما نگرفتش.
در ضمن Microsoft security essential که مال خوده مایکروسافته هم میکشش.و خیلی خوبه.البته اونطور که من دیدم خودش اتوماتیک پاک نمی کنه .حتما باید بعد از پیغام دادن دکمه کلین رو بزنید .
ولی با نود 32 آپدیت شده و سالم میشه گرفتش.کافیه درایو سی رو اسکن کنید.
برا برگردوندن سوپرهایدنا هم از attrib استفاده کنید.
من یه فلش داشتم که ویروسی شد الان با avast چکش کردم همه ویروسها (7 تا ویروس) رو کشت اما الان تمام فایلها مخفی هستن چجوری برشون گردونم؟ با فولدر آپشن و تیک شو مشکل هل نشد چیکار کنم؟ممنون
با searchپشرفته فایل های مخفی رو تو فلشت پیدا کن بعدش از حالت مخفی درشون بیار
من یه فلش داشتم که ویروسی شد الان با avast چکش کردم همه ویروسها (7 تا ویروس) رو کشت اما الان تمام فایلها مخفی هستن چجوری برشون گردونم؟ با فولدر آپشن و تیک شو مشکل هل نشد چیکار کنم؟ممنون
سلام دوست عزیز
اینجا جای این سوال نیست
ولی شوما متن زیرو در cmd تایپ کنید حل میشه
echo off
attrib -a -s -h -r X:\*.* /s /d
به جای x نام درایو فلش رو بزارید مثلا k
بايد يك برنامه كه از فلش شما حفاظت كند نصب كنيد يعني گارد فلش شما باشد
توي گوگل بگرديد حتما پيدا مي كنيد
Dr Hannibal
27-05-2011, 09:41
بايد يك برنامه كه از فلش شما حفاظت كند نصب كنيد يعني گارد فلش شما باشد
توي گوگل بگرديد حتما پيدا مي كنيد
دوست عزیز تاپیک قدیمی بالا نیارید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.