ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چجوری یه برنامه مبتنی بر ویژوال بیسیک که برای ویندوز ۹۸ نوشته شده رو در اکس پی اجرا کنم

ehsanonline1
15-04-2011, 01:17
با سلام ،
یه نرم افزار آموزشی دارم که بانک اطلاعاتیش با ویژوال بیسیک نوشته شده که فقط روی ویندوز ۹۸ و ME نصب میشه
روی ویندوزهای اکس پی و بالاتر هم نصب نمیشه ،یه سری خطا میده ،میخواستم بدونم چجوری میتونم این برنامه رو روی اکس پی یا مثلا سون نصب کنم ،یا حد اقل با یه برنامه شبیه ساز ۹۸ رو بقیه ویندوز ها اجراش کنم و درست کار کنه ،
در ضمن با اون گزینه های تغییر قابلیت برای ویندوز های مختلف که در اکس پی و بالاتر هست اجرا نمیشه .
از همه کسانی که جواب میدن متشکرم .

joe_satriani
15-04-2011, 11:39
با سلام
توي ويندوز XP زماني كه ميخوايد استفاده كنيد،‌ قبل از اينكه بازش كنيد روش راست كليك كنيد و گزينه ي properties رو انتخاب كنيد
بعد به سربرگ compatibility بريد و در قسمت compatibility mode تيك گزينه ي run this program ....... رو فعال كنيد و از اون پايين ويندوز 98 رو انتخاب كنيد
اگه بخواد اجرا شه با همين كار اجرا ميشه

موفق باشيد.

ehsanonline1
15-04-2011, 21:23
با سلام
توي ويندوز XP زماني كه ميخوايد استفاده كنيد،‌ قبل از اينكه بازش كنيد روش راست كليك كنيد و گزينه ي properties رو انتخاب كنيد
بعد به سربرگ compatibility بريد و در قسمت compatibility mode تيك گزينه ي run this program ....... رو فعال كنيد و از اون پايين ويندوز 98 رو انتخاب كنيد
اگه بخواد اجرا شه با همين كار اجرا ميشه

موفق باشيد.

دوست عزیز خیلی ممنون ،اما این کارها رو خودم بلدم ،انجام دادم و جواب نداده ،من یه راه کار حرفه ای لازم دارم
اگه یه جوری میشه محیط ۹۸ رو روی اکس پی یا ۷ شبیه سازی کرد ،این خیلی به دردم میخوره ،البته من virtual Machine توی ۷ رو هم انجام دادم اما نشد ،
شما راهی سراغ ندارین ؟

*Batman*
16-04-2011, 16:43
سلام.
برنامه شما طوری طراحی شده که روی ویندوز 98 کار میکنه.یا باید ه+ک بشه یا نسخه های جدیدش را تهیه کنید.

jack426
16-04-2011, 17:07
کدوم ورژن vb هست ؟
باید اون api که تو برنامه لازم داره نصب بشه . فکر کنم باید اون api رو پیدا کنی و بعد ببنی با ویندوزهای xp و بالاتر سازگار هست یا نه؟