مشاهده نسخه کامل
: تولید یک خودروی ایران خودرو متوقف می شود( روآ )
معاون بازاریابی و فروش ایران خودرو گفت :تولید پژو روآ در این شرکت از ابتدای نیمه دوم سال متوقف می شود.
علی اصغر سرایی نیا در گفتگو با واحد مرکزی خبر افزود : در نیمه اول امسال به تمامی تعهدات خود در قبال سازمان تاکسیرانی و متقاضیان تعویض خودروهای فرسوده با پژو روآ عمل می کنیم.
وی با بیان اینکه مصرف بالای سوخت ، مسائل زیست محیطی و کمبود تقاضای بازار مدیران ایران خودرو را به چنین تصمیمی وادار کرده است ، گفت : با توجه به برنامه ایران خودرو مبنی بر افزایش تولید پژو 206 ؛ توقف پژو روآ فرصتی برای تحقق این برنامه است.
سرایی نیا با اشاره به تولید 750 هزار دستگاه خودرو سواری و تجاری سبک در ایران خودرو در سال گذشته افزود : پژو 206 حدود 22 درصد از تولید ایران خودرو را در سال گذشته به اختصاص داد و قرار است امسال 50 هزار دستگاه 206 بیشتر از پارسال تولید شود.
بنا بر این گزارش خودروهای پراید نسیم و صبا و پژو آردی هم پارسال از چرخه تولید خارج شدند.
mohamad skystar
16-04-2011, 10:39
روآ که قبلا RD بود از همون روز اول تولیدش اشتباه بود به نظر من میشد یه چیز بهتر به جاش آورد
اما خوب دیگه بلاخره تمام شد امیدوارم یه خودروی مناسب جاش بزارن.
hamed malekpour
16-04-2011, 11:37
من که خیلی خوشحال شدم مصرف این ماشین زیاده وهم ماشین پر خرجییه خوب شد نخریدمش امید واریم یه ماشین کم مصرف جایگزینش کنند.
s-a-l-i-m
16-04-2011, 18:59
بابا همین roa رو اسمش رو عوض می کنند دوباره تولید می کنند . اگه جاش یک چیز دیگه بزارند که خیلی خوب میشه یا اصلا
نذارند هم راضی هستیم :31:
mohamad skystar
17-04-2011, 15:17
به نظر من خط تولیدش رو باید برای سمند TU5 و 405 TU5 بزارن چون این دو خودرو واقعا خوب از آب در اومدن و متاسفانه چند ماهه دیگه خبری ازشون نیست.
hamed malekpour
17-04-2011, 20:33
فکر کنم جایگزین این ماشین لوبو است.
mohamad021
19-04-2011, 19:13
من که خیلی خوشحال شدم مصرف این ماشین زیاده وهم ماشین پر خرجییه خوب شد نخریدمش امید واریم یه ماشین کم مصرف جایگزینش کنند.
البته ربطی به این تایپیک نداره ولی کجای روا پرخرجه؟؟؟؟من با این ماشین به مصرف صدی 9.6هم رسیدم در شرایط خوب
farshad bugatti
19-04-2011, 19:38
البته ربطی به این تایپیک نداره ولی کجای روا پرخرجه؟؟؟؟من با این ماشین به مصرف صدی 9.6هم رسیدم در شرایط خوب
روا ماشین خیلی پر خرج و پر استهلاکی هست!
مصرفش رو کاری ندارم اما خب مصرفش هم به خاطر اتاق سنگینش زیاده!
mohamad021
20-04-2011, 18:59
روا ماشین خیلی پر خرج و پر استهلاکی هست!
مصرفش رو کاری ندارم اما خب مصرفش هم به خاطر اتاق سنگینش زیاده!
شما خداوکیلی چند سال روا داشتی؟؟؟؟میتونم بپرسم پرخرج و پر استهلاک یعنی چی؟؟؟وچطوری به این نتیچه رسیدی روا پر خرجه؟؟؟
hamed malekpour
20-04-2011, 19:11
شما خداوکیلی چند سال روا داشتی؟؟؟؟میتونم بپرسم پرخرج و پر استهلاک یعنی چی؟؟؟وچطوری به این نتیچه رسیدی روا پر خرجه؟؟؟
یعنی سوار پیکان می شی وخرج پژو می دی موتورش که پیکانه صداش ناراحت کننده است و همه جاش صدا می ده وشتاب که نداره واگه هم دو گانه باشه که اعصابت خراب می شه هم سنگین می شه وهم کشش کم می شه واگه تصادف کنی داغون می شه وبالای 300برای تصادف های معمولی باید بدی یا از بیمت کنده بشه ورانندگی باهاش لذت بخش نیست وتو سبقت ها کم میاره وخیلی دیگه که یادم نیست.
mohamad021
20-04-2011, 20:19
یعنی سوار پیکان می شی وخرج پژو می دی موتورش که پیکانه صداش ناراحت کننده است و همه جاش صدا می ده وشتاب که نداره واگه هم دو گانه باشه که اعصابت خراب می شه هم سنگین می شه وهم کشش کم می شه واگه تصادف کنی داغون می شه وبالای 300برای تصادف های معمولی باید بدی یا از بیمت کنده بشه ورانندگی باهاش لذت بخش نیست وتو سبقت ها کم میاره وخیلی دیگه که یادم نیست.
جدی؟؟؟خدایی کدوم از اینها که گفتی رو خودت تست کردی؟؟؟داری روا رو با چه ماشینی قیاس میکنی؟؟؟متور پیکان حدود 65اسبه متور روا 82رو روا سال 88کجا یانها یکی هست؟؟؟البته درسته پایه همونه ولی توش تغییر ایجاد شده
کجای روا صدا میده؟؟؟منظورت از همه جا کجاست؟؟؟شتابش رو با چی مقایسه میکنی با پراید که 300کیلو از روا سبکتره؟؟؟؟
معنی تصادف معمولی چیه؟؟؟که باید براش 300خرج کرد؟؟؟رانندگی لذت بخش نیست؟؟؟با پراید خیلی لذت بخشه؟؟؟منظورت و تعریفت از رانندگی لذت بخش چیه؟؟؟سبقت از چه ماشینی کم میاره؟؟؟لطفا شفاف صحبت کنید
جالبه بدوتید کشش اردی ای از تیپ2بیشتر هست توی دنده 4 حالا روا که بماند برای هرفمم مدرک دارم یعنی فیلم تست رو دارم
hamed malekpour
20-04-2011, 21:53
من خودم این گفته هام را تست کردم طی40روزی که ماشین برادرم دستم بود مدلش هم 89بود که فکر کنم خرداد ماه خریده بود که من که اصلا خوشم نیامد
جدی؟؟؟خدایی کدوم از اینها که گفتی رو خودت تست کردی؟؟؟داری روا رو با چه ماشینی قیاس میکنی؟؟؟متور پیکان حدود 65اسبه متور روا 82رو روا سال 88کجا یانها یکی هست؟؟؟البته درسته پایه همونه ولی توش تغییر ایجاد شده
کجای روا صدا میده؟؟؟منظورت از همه جا کجاست؟؟؟شتابش رو با چی مقایسه میکنی با پراید که 300کیلو از روا سبکتره؟؟؟؟
معنی تصادف معمولی چیه؟؟؟که باید براش 300خرج کرد؟؟؟رانندگی لذت بخش نیست؟؟؟با پراید خیلی لذت بخشه؟؟؟منظورت و تعریفت از رانندگی لذت بخش چیه؟؟؟سبقت از چه ماشینی کم میاره؟؟؟لطفا شفاف صحبت کنید
جالبه بدوتید کشش اردی ای از تیپ2بیشتر هست توی دنده 4 حالا روا که بماند برای هرفمم مدرک دارم یعنی فیلم تست رو دارم
دوست عزیز این که شما این ماشینو دارین و از حرف دوستان ناراحت شدین بحثش جداست
ولی خود ایران خودرو با اون پر روییش کم اورده
الان امروزه مصرف 9 و10 واسه ماشینای بالای 250 اسب قدرته و مثلا ب ام و 325 با 218 اسب بخار قدرت مصرف ترکیبیش 7.1 هست
به امید روزی که رو ماشینی تعصب به خرج بدیم که ارزششو داشته باشه:20:
اگر این ماشین می خواد تولیدش متوقف بشه بهتره بدانیم که تمام خودرو های ایرانی باید تولیدشون متوقف بشه !!
ماشین بعدی ایران خودرو به گفته خودشون 405 که مصرفش از روا خیلی هم بیشتر !!
mohamad skystar
20-04-2011, 22:23
اگر این ماشین می خواد تولیدش متوقف بشه بهتره بدانیم که تمام خودرو های ایرانی باید تولیدشون متوقف بشه !!
ماشین بعدی ایران خودرو به گفته خودشون 405 که مصرفش از روا خیلی هم بیشتر !!
بله درسته اتفاقا تو خبرها بود که خودروی بعدی 405 هست.
کاشکی این وانت پیکانام از چرخه روزگار حذف بشه که باعث شرمساریست
در مورد 405 اطلاعی ندارم ولی یه جا خوندم که سایت خراسان امسال افزایش تولید داره .
فقط خدا کنه ماشینای چینی جایگزینشون نشن که خیلی فاجعس .
mohamad021
21-04-2011, 09:32
کاشکی که حرفهای منطقی رو از روی تعصب ندونیم کسایی در مورد روا نظر میدن که تاحالا باهاش رانندگی نکردن
شماها دارین روا رو با چه ماشینی مقایسه میکنین؟؟؟تنها ماشینی که باید با روا مقایسه بشه پرایده
که از همه نظر به جز شتاب اولیه اونم بخاطر 300کیلو وزن کمتر روا سرتره
کاشکی که حرفهای منطقی رو از روی تعصب ندونیم کسایی در مورد روا نظر میدن که تاحالا باهاش رانندگی نکردن
شماها دارین روا رو با چه ماشینی مقایسه میکنین؟؟؟تنها ماشینی که باید با روا مقایسه بشه پرایده
دوست عزیز بحث سر روا و پراید نیست بحث مقایسه صنعت خودروسازی کشور با جهانه که شما با پولی که هزینه خرید روا تو ایرن کردید سوار چه ماشینایی می تونید بشید(خواستی مثال میزنم برات)ولی تو ایران باید سوار ماشینای صفر کیلو متری شد که پدرانو پدر بزرگامونم ازش خاطره دارن .
adrenalin
21-04-2011, 12:27
خوب حالا گیریم که متوقف هم بشه
بعد به جاش با این رنج قیمت چی می خواد رو کنه؟؟
hamed malekpour
09-05-2011, 21:38
امروز هم این خبر را شنیدم گفت روا+پیکان وانت+نیساناز رده خارج می شوند ولی دیلشو نشنیدم به نظرتون از کی تولید متوقف بشه؟
معاون بازاریابی و فروش ایران خودرو گفت :تولید پژو روآ در این شرکت از ابتدای نیمه دوم سال متوقف می شود.
علی اصغر سرایی نیا در گفتگو با واحد مرکزی خبر افزود : در نیمه اول امسال به تمامی تعهدات خود در قبال سازمان تاکسیرانی و متقاضیان تعویض خودروهای فرسوده با پژو روآ عمل می کنیم.
وی با بیان اینکه مصرف بالای سوخت ، مسائل زیست محیطی و کمبود تقاضای بازار مدیران ایران خودرو را به چنین تصمیمی وادار کرده است ، گفت : با توجه به برنامه ایران خودرو مبنی بر افزایش تولید پژو 206 ؛ توقف پژو روآ فرصتی برای تحقق این برنامه است.
سرایی نیا با اشاره به تولید 750 هزار دستگاه خودرو سواری و تجاری سبک در ایران خودرو در سال گذشته افزود : پژو 206 حدود 22 درصد از تولید ایران خودرو را در سال گذشته به اختصاص داد و قرار است امسال 50 هزار دستگاه 206 بیشتر از پارسال تولید شود.
بنا بر این گزارش خودروهای پراید نسیم و صبا و پژو آردی هم پارسال از چرخه تولید خارج شدند.
قراره چه وقتي اينجوري بشه؟
نيمه اول خرداد 90 در روزنامه ها خواندم كه عدد عظيمي از خودروهاي فرسوده از رده خارج شده و روا جايگزين آنها خواهد بود.
اگر كسي در اينجا ايران خودرو كار ميكنه ميتونه بگه كه چه وقتي روا مي رود.
ضمنا اگر روا خوب بود كه ما سوار نمي شديم! نه تنها روا بلكه همه محصولات زير 20 يا 30 ميليون اما و اگر داره.
همه دنبال انرژي خورشيد هستند ما دنبال مقايسه ي روا با اردي و گچي و سيماني
دوست عزیز حرف از منطق میزنی ولی تمام حرفات از بعد فنی اشتباه و کاملاً از روی تعصب بیجاست.آخه عزیز من فناوری 60 سال قبل شرکت تالبوت انگلیس رو بالا ببری پایین بیاری اسمش رو پیکان بذاری-آردی بذاری-روا بذاری- هر چی بذاری بازم همونه که هست.مخصوصاً به نظر من تفاوت قائل شدن بین روا و آردی که دیگه خیلی خنده داره.
دو سه سال قبل سوییچ یکی از دوستان قدیم را گرفتم تا ماشین لگنش منظورم آردی هست را جابجا کنم تا جا برای عبور خودم باز شه.وحشت کردم از این ماشین.نه دندش درست جا میرفت نه گاز و ترمز درستی نه موقعیت راننده یک ذره قابل قبول بود هیچی هیچی مطلقاً هیچ حرفی از هیچ نظر برای گفتن نداره حس کردم داخل قبر گذاشتنم زود پیاده شدم اگه این دوستمون اینقدر تعصب نداشت چیزایی برای این ماشین میگفتم که صاحبانش توی خیابون رهاش کنن.
عمیقاً جای کمال تأسف داره برای ایرانخودرو به چه فلاکتی افتاده که پیکان 60 سال قبل انگلیس رو هی اینور اونور میکنه به ملت نادار و ناچار و کم اطلاع قالب میکنه.حالا این تعصبات پوچ بعضی دوستان روی این به اصطلاح ماشین رو بیا ببین....
من يه ماشين كوچولوي خورشيدي لازم دارم. تا 7 ميليون هم براش گذاشتم كنار. فقط آردي نباشه احياناً.
لطفاً يه راهكار پيدا كنيم.
omide3000
13-08-2011, 11:40
به گزارش ايکوپرس، مهندس عبداله بابايي قائم مقام معاونت بازاريابي و فروش ايران خودرو با بيان اين مطلب گفت: براساس تازه ترين گزارش شرکت بازرسي کيفيت استاندارد ايران، خودرو پژو روآ در بين خودرو هاي ساخت داخل زير قيمت 10 ميليون تومان از نظر مشتريان کيفي ترين خودرو شناخته شد.
وي برنامه توليد پژو روآ در سال جاري را 20 هزار دستگاه عنوان کرد و اظهار داشت: از ابتداي سال جاري تا کنون 17 هزارو 243 دستگاه خودرو روآ توليد شده است.
بابايي تصريح كرد: شرايط ويژه اي براي فروش خودرو روآ در نظر گرفته شده است كه هموطنان بتوانند با سهولت بيشتر اين محصول را خريداري نمايند.
با ارتقاي سطح كيفي خودروي روآ، تا زماني كه اين خودرو متقاضي خريد داشته باشد، توليد خواهد شد.:31::31::31:
من يه ماشين كوچولوي خورشيدي لازم دارم. تا 7 ميليون هم براش گذاشتم كنار. فقط آردي نباشه احياناً.
لطفاً يه راهكار پيدا كنيم.
دوست عزیز موتور درونسوز آردی بزحمت از پس بدنه ی سنگین اون برمیاد دیگه انرژی فوتوولتائیک تکونش هم نمیتونه بده. شما باید از بدنه های فایبرگلاسی کوچک استفاده کنی.
به گزارش ايکوپرس، مهندس عبداله بابايي قائم مقام معاونت بازاريابي و فروش ايران خودرو با بيان اين مطلب گفت: براساس تازه ترين گزارش شرکت بازرسي کيفيت استاندارد ايران، خودرو پژو روآ در بين خودرو هاي ساخت داخل زير قيمت 10 ميليون تومان از نظر مشتريان کيفي ترين خودرو شناخته شد.
وي برنامه توليد پژو روآ در سال جاري را 20 هزار دستگاه عنوان کرد و اظهار داشت: از ابتداي سال جاري تا کنون 17 هزارو 243 دستگاه خودرو روآ توليد شده است.
بابايي تصريح كرد: شرايط ويژه اي براي فروش خودرو روآ در نظر گرفته شده است كه هموطنان بتوانند با سهولت بيشتر اين محصول را خريداري نمايند.
با ارتقاي سطح كيفي خودروي روآ، تا زماني كه اين خودرو متقاضي خريد داشته باشد، توليد خواهد شد.:31::31::31:
همینو یک دو شب قبل توی خبرهای tv گفت. من قبلنم گفتم پیکان تا 200 سال اینده به شکلهای مختلف مهمان خیابانهای ما خواهد بود و خبرهای تولید توقفش گزافه گویی بیش نیست.
pishooo2
17-02-2012, 14:21
امروز هم این خبر را شنیدم گفت روا+پیکان وانت+نیساناز رده خارج می شوند ولی دیلشو نشنیدم به نظرتون از کی تولید متوقف بشه؟
احتمالا تا 1500 سال دیگه از تولید خارج میشه و این که
در ایران تولید هیچ خودرویی متوقف نمیشه بلکه از فیس لیفتی به فیس لیفت دیگه تغییر میکنه:31:
FC.Barcelona
17-02-2012, 19:27
وی با بیان اینکه مصرف بالای سوخت ، مسائل زیست محیطی و کمبود تقاضای بازار مدیران ایران خودرو را به چنین تصمیمی وادار کرده است
دلیلش فقط و فقط کمبود تقاضا هست وگرنه اینا براشون محیط زیست و اینا معنی نداره
shadows_funeral
17-02-2012, 23:54
یه نکته می خواستم بگم اونکه نیمه دوم سال که زرشک، سال هم تموم شد اما تولید روا پایان نیافت که هیچی ایرانخوردو به عنوان جایزه طرح رنگین کمان هم این خودرو رو ارائه می کنه....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.