مشاهده نسخه کامل
: ویرایش اسکریپت سایت آماری persianstat
intel_gigabit
14-04-2011, 18:37
من تو این سایت عضو شدم ولی نمی تونم از کدشون استفاه کنم یعنی وقتی تو قالب سایتم قرار میدم عمل نمیکنه و حتی ویرایشگر html سایت چند خطشو اتومات پاک می کنه!
اینم کد
<!-- PersianStat -->
<script language='javascript' type='text/javascript' src='[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'></script>
<script language='javascript' type='text/javascript'>
persianstat(10139185, 0);
</script>
<!-- /PersianStat -->
ممنون میشم بگید مشکل از کجاست؟
سلام.
اگر شما این کد رو مستقیما از سایت Persian Stat گرفته اید، که مشکل از کد نیست (همون طور که از ظاهر کد پیداست .. اگر مشکلی باشد از پرشین استت است .. برای امتحان کردن می تونید یک کد رو در یک صفحه ی خالی HTML بنویسید و در سایتتون آپلود کنید..)
اما اینکه نمایش داده نمیشه، می تونه به دلیل اشکلات سیستمی که استفاده می کنید باشه (بهتر بود نام CMS/سرویس وبلاگی که استفاده می کنید رو هم ذکر می کردید).
یا اینکه شما این کد رو در جایی به غیر از سایتی که آدرسش رو در کنترل پنلتون در سایت پرشین استت داده اید اجرا می کنید .. (البته این مورد رو مطمئن نیستم. شاید پرشین استت از این قاعده پیروی نکند)
اما اینکه شما می گید ویرایشگرتون چند خط رو پاک می کنه .. این چند خط احتمالا خطوط اول و آخر نیستند؟ چون این 2 خط، comment هستند و تاثیری در اجرای صفحه ندارند .. (به عبارتی وجودشون الزامی نیست)
موفق باشید.
intel_gigabit
15-04-2011, 22:07
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
من هر کاری کردم نشد از این کد استفاده کنم
ویرایشگر HTML سایت همه کد پاک می کنه به جز 2 خط اول و آخر که به درد نمی خورن
تو خود سایت گفته کد در ویرایشگر HTML بین تگهای Body قرار بگیره تا کد کار کنه
این سایت منه ممنون میشم کد خودتون اصلاح کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته کد با فرانت پیج درست کردم بازم نشد اینم از کد
<html>
<body>
<!-- PersianStat -->
<script language='javascript' type='text/javascript' src='[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'></script>
<script language='javascript' type='text/javascript'>
persianstat(10139359, 0);
</script>
<!-- /PersianStat -->
</body>
</html>
راستی وقتی کد ته این سایت تست می کنم به راحتی کار می کنه نمی دونم چرا ادیتور سایت این کارو می کنه و کد پس می زنه!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
neopersia
15-04-2011, 22:32
شما باید این کد را در سورس سایت قرار بدید. یا از ویرایشگری استفاده کنید که مشخصاً برای وارد کردن سورس طراحی شده باشه
ویرایشگرها معمولاً این امکان رو به کاربر نمیدن اگر هم امکانش رو بدن کدها رو مطابق با پارامترهایی که خودشون دارند دستکاری میکنند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.