ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مریضی پشت مریضی! چاره اش چیه؟

ifu
14-04-2011, 18:12
سلام

من حدودا 6 ماه پیش آنفولانزا گرفتم و سرخود رفتم واکسن گرفتم و زدم. بعد حالم خیلی بد شد و دو سه بار دکتر رفتم تا حالم خوب شد .( 10 تا پنی سیلین زدم!!)
خلاصه از اون به بعد هر یک و خورده ای ماه دوباره آنفولانزا میگیرم و حالم خیلی بد میشه. تب میکنم و تمام بدنم درد میکنه و حتما باید برم سرم بزنم تا خوب بشم!

مشکل من اینه که الان هر یک و نیم ماه تبدیل داره میشه به یه ماه و دو ماهه که پشت سر هم تقی به توققی میخوره به هم مریض میشم و زندگیم مختل شده!

به دکتر هم گفتم میگه مشکلی نیست و طبیعیه!!
لازمه که بگم بهداشت رو به خوبی رعایت میکنم و بیرون هم اصلا چیزی نیمخورم و کلا همه چیز رو رعایت میکنم ولی تو خونه باز هم هیچ کس مریض نمیشه الا من!!
نمیدونم مشکل از کجاست که من اینطوری میشم!!

واقعا دارم دیوونه میشم میخواستم بدونم دوستان راه حلی ، پیشنهادی، توصیه ای چیزی ندارند که من از این حالت وحشتناک بیرون بیام؟! :41:

ممنون

Rainbow
14-04-2011, 18:57
با یک متخصص بیماریهای داخلی مشورت کنید

ifu
14-04-2011, 19:07
با یک متخصص بیماریهای داخلی مشورت کنید

پیش چند تا دکتر رفتم همشون گفتن مشکل خاصی نیست! و یا میگن طبیعیه و قبل از مهر ماه واکسن بزنید احتمالا خوب میشید!
من میترسم دوباره واکسن بزنم و حالم خفن بد بشه و تا اون موقع هم هی دارم مریض میشم!

الان من دوباره پیش این دکترها برم که به حرفم گوش نمیدند میگن چیزی نیست و ... :41:
به یکیشون میگم حالم خیلی بده دارم میمیرم میگه چیزی نیست احتمالا شما از اون کسایی هستید که وقتی مریض میشدید زیاد بی تابی میکنید!! :13:

rhea
14-04-2011, 22:01
سلام

مشکل من اینه که الان هر یک و نیم ماه تبدیل داره میشه به یه ماه و دو ماهه که پشت سر هم تقی به توققی میخوره به هم مریض میشم و زندگیم مختل شده!

ممنون

احتمال دارد که شما دچار بیماری نشانگان نقص ایمنی اکتسابی شده اید، این بیماری سیستم

ایمنی را ضعیف می کند و شخص مبتلا مرتبا مریض می شود!

:2:

cyber861
14-04-2011, 22:17
دوست عزیز سیستم ایمنی بدنه شما به شدت ضعیف شده.

با یک دکتر مشاوره کنید و در مورد مکمل های غذایی که لازم دارید سوال بفرمایید.

ifu
14-04-2011, 22:58
احتمال دارد که شما دچار بیماری نشانگان نقص ایمنی اکتسابی شده اید، این بیماری سیستم

:2:

فکر نکنم دچار "نشانگان نقص ایمنی اکتسابی" شده باشم چون من فقط این مریضی رو می گیرم و مشکل دیگری ندارم. (یعنی به همین راحتی بدون رابطه ایدز گرفتیم؟! :31: )

دوست عزیز سیستم ایمنی بدنه شما به شدت ضعیف شده.

با یک دکتر مشاوره کنید و در مورد مکمل های غذایی که لازم دارید سوال بفرمایید.

اما در مورد مشاوره باید به چه دکتری مراجعه کنم؟ دکتر تغذیه یا داخلی؟!

Rainbow
15-04-2011, 09:04
آزمایش دادید ؟ مثلا خون ، ادرار و ...

ifu
15-04-2011, 10:09
آزمایش دادید ؟ مثلا خون ، ادرار و ...

بله . آزمایش خون و ادرار و ... همه رو دادم. مشکلی توش پیدا نشد! :41:

Saeed System
15-04-2011, 13:03
از آنتی اکسیدانها بیشتر استفاده کنید تا سیستم ایمنی بدنتون تقویت بشه . مخصوصا شکلات تیره و آب میوه .

اینو دیشب تو برنامه من و تو + می گفت که باعث میشه دیرتر مریض بشیم.

و یک نوع عسل هست که از شیره درختهایی در ونزووئلا به دست میاد و بسیار گرون قیمت و فقط در انگلیس هست رنگش

هم قهوه ای این عسل به قدری سیستم ایمنی بدن رو تقویت میکنه که خودش همانند کپسول چرک خشکن عفونت های بدن

رو از بین میبره . دیشب در برنامه من و تو + اینارو نشون داد.:11:

مهرسا1
15-04-2011, 14:26
نوشته شده توسط rhea

من با جواب ايشون موافقم بهتره يه تست اچ آي وي بدين

ifu
16-04-2011, 11:24
از آنتی اکسیدانها بیشتر استفاده کنید تا سیستم ایمنی بدنتون تقویت بشه . مخصوصا شکلات تیره و آب میوه .

اینو دیشب تو برنامه من و تو + می گفت که باعث میشه دیرتر مریض بشیم.

و یک نوع عسل هست که از شیره درختهایی در ونزووئلا به دست میاد و بسیار گرون قیمت و فقط در انگلیس هست رنگش

هم قهوه ای این عسل به قدری سیستم ایمنی بدن رو تقویت میکنه که خودش همانند کپسول چرک خشکن عفونت های بدن

رو از بین میبره . دیشب در برنامه من و تو + اینارو نشون داد.:11:

هر چند که اون عسلی که میگی اینجا پیدا نمیشه و پیدا هم بشه به هزینه ش نمی ازه و اهل شکلات هم نیستم ولی به هر حال ممنون. :46:

من با جواب ايشون موافقم بهتره يه تست اچ آي وي بدين

ایدز؟ :31:
نه بابا من فقط میگم مشکلم آنفولانزاست و مشکل دیگه ای ندارم! اگه ایدز گرفته بودم که فقط آنفولانزا نمیگرفتم قاعدتا باید بیماری های دیگری هم میگرفتم!
به هر حال وقت کنم بد نیست یه تست اچ آی وی هم واسه محکم کاری بدم! :13:

مهرسا1
16-04-2011, 11:47
ایدز؟
نه بابا من فقط میگم مشکلم آنفولانزاست و مشکل دیگه ای ندارم! اگه ایدز گرفته بودم که فقط آنفولانزا نمیگرفتم قاعدتا باید بیماری های دیگری هم میگرفتم!
به هر حال وقت کنم بد نیست یه تست اچ آی وی هم واسه محکم کاری بدم!

اول اينكه خدا كنه سالم باشين و يه آنفولانزا ساده باشه
اما به هر حال يه تست كامل بدين
شما تحت پوشش بيمه هستين؟

moslem47
16-04-2011, 12:28
دوست عزیز علائم بیماری تون را می گید؟
مثلا گلودرد- درد در قفسه سینه و .................

---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------

سن؟........................

ifu
16-04-2011, 14:27
اول اينكه خدا كنه سالم باشين و يه آنفولانزا ساده باشه
اما به هر حال يه تست كامل بدين
شما تحت پوشش بيمه هستين؟

خدا کنه :31: ممنون

بله بیمه تامین اُجتُمایی! :31:

دوست عزیز علائم بیماری تون را می گید؟
مثلا گلودرد- درد در قفسه سینه و .................

---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------

سن؟........................

علائم بیماری:
تب به صورت خفن، بدن درد(کل بدنم به خصوص پاها و سرم)، بی اشتهایی، رنگ پریدگی، افت فشار، بی خوابی و ..
همینا :31:

outpost
16-04-2011, 17:40
سيستم ايمني بدن شما ضعيفه

1- غذاهاي حاضري نخوريد

2- چيپس و پفك و از اين جور آت و اشغالها نخوريد

3- ميوه بخوريد

4- حتما سير يا پياز بخوريد

5- تا ميتونيد از غذاهاي مصنوعي دوري كنيد و غذاهاي طبيعي بخوريد

DragonVsPhoenix
16-04-2011, 18:18
در کنار پیشنهادهای ارئه شده:

اگه مشکل افسردگی یا استرس داری برطرفش کن.

ورزش منظم داشته باش.

به متخصص گوش حلق بینی یه سر بزن سینوس و لوزه هاتو چک کنه.

اکه مشکل تبخال داری یا بیخودی اسهال می کنی یا تو دهنت مشکل برفک کاندیدیایی داری(یه جور قارچه که نرفک سفید تو دهن ایجاد میکنه که قابل کنده شدنه)یا مشکلات عجیب غریب اینجوری و... باید تست HIV بدی!:41:

ifu
16-04-2011, 21:21
والله من هم مثل شما الان بیش از 1.5 هست که هر ماه مریض میشم و انواع دکتر و ازمایش را انجام دادم.

100% ایدز شوخی کردم

منم مثه توئم ماهی 2بار مریض میشم { حتی تو تابستون ول یکمتر} . جای نگرانی نیست درست میشه

ای وای من! :31:

خوبه خدا رو شکر! البته از این نظر که فهمیدم تنها نیستم!

من این مریض شدنام بیشتر واسه باشگاه رفتم خیلی دردسر شده و باعث شده دیگه نتونم دوره برم! هر دوره ای که میخوام برم و شروع میکنم زرتی مریض میشم!

ان شاا.. که درست بشه! خدا شفامون بده! :31:

سيستم ايمني بدن شما ضعيفه

1- غذاهاي حاضري نخوريد

2- چيپس و پفك و از اين جور آت و اشغالها نخوريد

3- ميوه بخوريد

4- حتما سير يا پياز بخوريد

5- تا ميتونيد از غذاهاي مصنوعي دوري كنيد و غذاهاي طبيعي بخوريد

چی شد این سیستم ضعیف شد آخه!؟ :18:
قبلا مثل ساعت کار میکرد! :41:

1- اصلا اهل خوردن غذا بیرون نیستم!
2- خیلی کم میخورم!
3- زیاد میخورم!
4- پیاز اصلا سیر هم خیلی کم
5- این هم رعایت میکنیم!

در کل من زیاد غذاهای سرخ کردنی و چرب میخورم! شاید به این هم ربط داشته باشه!

moslem47
16-04-2011, 21:32
این عرقیات گیاهی که برای تقویت سیستم بدنی هست چطورند؟.............

sam123
16-04-2011, 22:09
ای بابا این دوستمون یه مشکل داره شما در جا می گید ایدز؟!
من که اگه یه همچینم مشکلی داشتم یکی می گفت بهم ایدز که در جا روحیم رو می باختم.

منم زیاد انفلانزا می گیرم ولی تقریبا راه حلش رو پیدا کردم
چون اولین جا که ویروس شروع به فعالیت می کنه گلو و بینی و سینوس ها هستن من به محظ این که حس کنم روزی 2 بار سینوس هام رو با اب نمک شستسو می دم و چند بار هم اب نمک غرغره می کنم و روزی 2 بار ابلیمو و عسل با اب گرم هم می زنم و می خورم خیلی خوب جواب می ده
در ضمن توصیه می کنم حتما هر روز با صبحونه عسل سیاه بخور این عسل سیاه واقعا معجزه می کنه من هر کیلو رو 20 تومن می خرم ولی واقعا میارزه عسل سیاه هم عسل کوهی هست و چون زنبورا از شهد گل گیاهان دارویی استفاده می کنن رنگ عسل تیره می شه البته مواظب انواع تقلبیش باش

امیدوارم که هر چه زودتر خوب بشی :20:

moslem47
17-04-2011, 13:11
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطوری؟

عسل سیاه از کجا گیر بیاریم؟ چه مارکی؟

sam123
17-04-2011, 14:04
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچطوری؟

عسل سیاه از کجا گیر بیاریم؟ چه مارکی؟

اگه از سرم سدیم کلیرید 0.9% استفاده کنید بهتره چون نمک باید بدون ید باشه و اب هم تصفیه شده.
من که از دست استفاده می کنم یعنی محلول رو کف یه دستم می ریزم بعد از طریق بینی محلول رو وارد سینوس هام می کنم با نفس کشیدن بعد اون رو از یه سوراخ بینی دیگه و از دهنم خارج می کنم
می تونید از سرنگ هم استفاده کنید

عسل سیاه مارکی نیست و خودشون از کوه می گیرن من از شهر کرد می گیرم خودم تو استان بوشهر هستم ولی یا می رم از اون جا می گیرم یا اینکه براتون پست می کنن
شماره همراه 09133810210 عطاری اخوان قاسمی

Rainbow
17-04-2011, 18:13
مطلبی که به ذهن من رسید این هست که احتمال خیلی زیاد ویروسی که در بدن شماست نسبت به آنتی بیوتیکهایی که تا حالا استفاده کردید مقاوم شده و این داروها دیگه جواب نمی دن . نوع آنتی بیوتیک باید تعویض بشه یا اینکه دکتر معالج از روش های جدیدتر برای
بیماری شما استفاده کنه .
همونطور که بقیه دوستان گفتن از سبزیجات و میوه بیشتر استفاده کنید . ترجیحا برای یک مدتی مصرف فست فود رو کاهش بدید .
از خوردن غذاهای پرادویه خودداری کنید . اگه دچار سرفه میشید ، قهوه ، نسکافه و شیر کاکائو رو مصرف نکنید .
مولتی ویتامین خارجی مثل Natural Made یا Centrum تهیه کنید و روزی 1 عدد مصرف کنید .

morsadr
18-04-2011, 15:48
مطلبی که به ذهن من رسید این هست که احتمال خیلی زیاد ویروسی که در بدن شماست نسبت به آنتی بیوتیکهایی که تا حالا استفاده کردید مقاوم شده و این داروها دیگه جواب نمی دن . نوع آنتی بیوتیک باید تعویض بشه یا اینکه دکتر معالج از روش های جدیدتر برای

آنتی بیوتیکها روی ویروسها هیچ تاثیری ندارد . درمان ویروسها توسط سیستم ایمنی بدن شما انجام می شود .

Rainbow
18-04-2011, 21:05
آنتی بیوتیکها روی ویروسها هیچ تاثیری ندارد . درمان ویروسها توسط سیستم ایمنی بدن شما انجام می شود .
خوب من یک سئوال برام پیش اومده
چرا پزشکها برای درمان آنفولانزاهای ویروسی که در زمستان شایع میشه از آنتی بیوتیک استفاده می کنن ؟

ifu
18-04-2011, 21:49
چرا پزشکها برای درمان آنفولانزاهای ویروسی که در زمستان شایع میشه از آنتی بیوتیک استفاده می کنن ؟

منم میخوام جواب این سوال را بدانم؟!

mefmef
19-04-2011, 08:17
خیلی جالب بود طبابت دوستان !!!!!!!!

خیلی دلم می خواد بدونم چند نفر از کسایی که اینجا نظر می دن امپول زنی رو بلدن :31:

دوست عزیز نگران نباشید وقتی شما به چندتا دکتر مراجعه کردید و اونا گفتن مشکلی ندارید خودتون سعی نکنید مشکل درست کنید ضمنا ضعف جسمی شما بدلیل واکسنی هست که زدید چون واکسن عامل بیماری هست که قدرتش کم شده و برای تحریک سیستم ایمنی بدن تزریق می شه
نگران نباشید چرا که نگرانی یکی از عوامل بیماریهای جسمی ست

morsadr
19-04-2011, 16:40

تجویز آنتی بیوتیک برای بیماریها ویروسی مانند آنفلو آنزا اشتباه می باشد و این کار پزشکان نیز اشتباه است . البته در نظر داشته باشید که در بسیاری از بیماریهای ویروسی مانند آنفلوآنزا بعد طی شدن دوره بیماری بدن مستعد ابتلا به یکسری عفونت در مناطقی مانند سینوس و ریه می شود که در این موارد آنتی بیوتیک تجویز می شود