مشاهده نسخه کامل
: مینی لب تاپ(نت بوک) چی بگیرم؟؟
peyman12248
14-04-2011, 17:27
سلام
بچه ها من یه مینی لب تاپ میخوام بگیرم که به عنوان کامپیوتر دوم استفاده کنم....کارام در حد افیس و فیلم دیدن و پی دی اف و دیکشنری ومخصوصا اینترنت هستش ولی اصلا حوصله هنگ کردن وسرعت پایین رو ندارم مثلا یه 10 تا صفحه وقتی تو اینترنتی باز کنی هنگ کنه و اینا... برا همین خیلی علاقه دارم که سی پی یو و رم بالا باشه اگه دوال کور باشه که چه بهتر...یه دو سالی یا بیشتر هم بتونه کار کنه...هارد بالا زیاد برام مهم نیست ولی حد اقل 80 گیگ باشه ...سبکی هم خیلی مهمه برام...
.برای چنین مشخصاتی ایا یه مینی لب تاپ زیر 400-450 گیر میاد.....بهتر نیست تا اخر تابستون صبر کنم؟؟
مینی لپ تاپ برای تماشای فیلم های HD مناسب نیست . CPUاین سری نت بوک هااز سری های Intel Atom هستند که برای پردازش های سنگین روش حساب نکنید
peyman12248
14-04-2011, 20:23
پردازش سنگین ندارم....فیلم دیدن هم حالا نمیخوام hd باشه......کارای سنگین بخوام با همین دسکتاپم میکنم که athlon چهار هسته ای روشه!!!........یه چیزی میخوام برای وب گردی و کارای پایان نامه....اخه من دانشگام سمنان خونم تهران هر هفته باید ببرم و بیارم لب تاپو برا همین وزنش ستمه.....یه inspiron 1300 که لی قدیمیه دارم که جواب میده برا کارام ولی خب خیلیییییییییی سنگینه!!!!
pooriya_hp
14-04-2011, 21:38
برای وبگردی و کارهای سبک کاملا مناسب هست !!
البته من با وجود تبلت ( با قیمتی بیشتر ) ، تبلت رو پیشنهاد می کنم !!
peyman12248
14-04-2011, 22:33
تبلت اخه هم قیمتش بالا تره از اون مهمتر کیبورد نداره...من برا کارای پایان نامه و... به کیبورد نیاز دارم وکارم با کیبورد مجازی راه نمیفته....اگر مشکل مالی هم نبود که یه مک بوک ایر میگرفتم خودم خلاص میکردم.....حالا مدلی برا پیشنهاد دارید با این مشخصات؟؟؟
pooriya_hp
14-04-2011, 22:45
IBM Lenovo Ideapad S10
CPU : Intel Atom N550@1.5GHz, 1MB Cache
RAM : DDRIII 2GB 1333MHz
HDD : 250GB SATA 5400RPM
VGA : Intel GMA 3150
ODD : NO
monitor : 10.1" (1280 x 720) LED-Backlight LCD
Battery : 6Cell 48Wh / Up to 7 hours
peyman12248
15-04-2011, 01:08
میشه در مورد قیمت و cpu این نت بوک بیشتر توضیح بدید؟؟مثلا cpu که 1.5 با اونایی که 1.6 یا 1.8 چقدر تفاوت داره این تفاوت چشم گیره؟
میشه در مورد قیمت و cpu این نت بوک بیشتر توضیح بدید؟؟مثلا cpu که 1.5 با اونایی که 1.6 یا 1.8 چقدر تفاوت داره این تفاوت چشم گیره؟
N550 دو هسته ایی هست و خیلی هم بهتر!
من با N550 کار کردم و باید بگم که واقعا از N450 قوی تر هست و توی بعضی از نرم افزار ها نمود پیدا میکنه!
سلام دوستان
من هم قصد دارم یه مینی لپ تاپ بخرم کارم هم در حد فیلم دیدن hd و اینترنت و این چیز ها هست البته از سیستم هم خیلی کار می کشم حول و حوش 300 تومن هم برا این کار گذاشتم شما چی رو پیشنهاد می کنید؟
رفتم یه asus دیدم با cpu 1.5 و یه گیگ رم و 250 هارد میگفت 360 تومن خوبه؟
راستی رو این ها چجوری می شه ویندوز نصب کرد؟ بجز نداشتن درایو کم و کاست دیگه ای از لپ تاپ معمولی نداره ؟ این مانیتورش چند اینچه؟
ممنون
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
آقا این amd هم از این چیزها داره یا نه؟
pooriya_hp
18-04-2011, 13:23
برای فیلم hd + کار کشیدن زیاد + اجرای برنامه های سنگین اصلا مناسب نیست !!
------
100 تومن به بودجه اضافه کنید و مدل معرفی شدن در بالا (lenovo s10 ) رو بردارید ( البته اگه کانفیگ بالا در نت بوک میخواهید )
------
بله میشه
-----
AMD در صنعیت CPU mobile ضعیف تر از intel عمل کرده
صفحه نمایش مینی ها معمولا زیر 12 اینچه....مسلما فیلم hd بخصوص full hd مثلا تو سایز 10 اینچ!! نمیتونه خودشو نشون بده و بیشتر جنبه تبلیغاتی داره...اما میشه فیلم خوب دید...و اگر زیاد نباشه...وگرنه جز خستگی چشم و... من ک چیزی ندیدم!!
پردازنده های AMD با ورود NEO II بنظر من غوغا کردن و واقعا نسبت به قیمت از خانواده همترازشون تو اینتل بالاترن
اما هنوز تو ایران قیمت کاذب دارن و میتونه پایین تر بیاد
بهترین مینی لپ تاپ که میتونم معرفی کنم تو این خانواده و واقعا یک لپ تاپ کامل سبک و رقیب خوبیه برا مک بوک ایر 11.6
k165 لنوو هست که همین پردازنده های AMD k625 داره و سایزش هم 11.6...و واقعا یک لپ تاپ کامله.. اما قیمتش هم 800 !!
بعد از اون هم 1215 ASUS بنظرم برای کارهایی که گفتید بدلیل سایز صفحه مناسب تره...12 اینچی هست و برای وب گردی و فیلم مناسبترن...قیمتش هم 600
یا مثلا لامبورگینی اسوس که روش حتی usb3 داره و صفحه lcd مناسب و سرعت خوبی تو برنامه های سبک دارن... قیمتش 700 و اگر کسی اذیت نکنه!! کمترم میشه!!
این نکته هم مهمه که با توجه به رقابت قیمتی با مدل هایی که cpu های core 2 dou دارن بنظرم انتخاب core2dou انتخاب مناسب تری اند
مثلا u350 لنوو که روش su7300 داره و 13 اینچ و بسیار سبک هم هست اما ماندگاری باتری خیل کمتر از مینی ها است
یا مثلا u200 MSI که su2300 dual core روشه
این مدل ها در عین ویژگی های مینی لپ تاپ ها، اختلاف چندانی با یک لپ تاپ کامل ندارن
خلاصه حرفم اینه ک برا خرید یک لپ تاپ پرتابل اول سری های لایت لپ تاپ ها رو بررسی کنید اگر پیدا نشد بعد سراغ 12 اینچی ها با cpu های جدید اتم برید یا amd جدید که واقعا متفاوتند
و اخرین انتخاب یک 10 اینچی با مثلا 1 گیگ رم و پردازنده قدیمی اتم باشه چون واقعا زود ازش زده میشید مگر اینکه کاملا این انتخابتون تحقیق کامل کرده باشید
mojtabaalemi
18-04-2011, 19:20
نت بوک فقط همینست :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
cpu n550 از n450 خیلی قویتره.
ممنون
متاسفانه نمی تونم بودجه بیشتری اختصاص بدم - hd رو کلا نمایش میده ؟ کش cpu ش چقدره؟
mojtabaalemi
19-04-2011, 08:17
1 مگابایت
720 p آره
1080 نه .هیچ نتبوکی که گرافیک خود اینتلو داره از پس 1080 برنمیاد .
و اخرین انتخاب یک 10 اینچی با مثلا 1 گیگ رم و پردازنده قدیمی اتم باشه چون واقعا زود ازش زده میشید مگر اینکه کاملا این انتخابتون تحقیق کامل کرده باشید
چرا زود ازش زده می شم؟
من نمی خوام باهاش بازی کنم غیر از بازی یعنی کار های دیگه رو جواب نمی ده ؟
tiyam 01
19-04-2011, 11:56
AMD در صنعیت CPU mobile ضعیف تر از intel عمل کرده
ضعیف از چه نظر؟ کمتر تو وسائل موبایل (نوت بوک، نت بوک و ..) استفاده شده یا ضعیف هستن؟
tiyam 01
19-04-2011, 12:14
صفحه نمایش مینی ها معمولا زیر 12 اینچه....مسلما فیلم hd بخصوص full hd مثلا تو سایز 10 اینچ!! نمیتونه خودشو نشون بده و بیشتر جنبه تبلیغاتی داره...اما میشه فیلم خوب دید...و اگر زیاد نباشه...وگرنه جز خستگی چشم و... من ک چیزی ندیدم!!قایلیت پخش فول اچ دی واسه نمایش دادن فیلم فول اچ دی رو یه نمایشگر دیگه (مثل پروزکتور یا تلویزیون lcd ) هست .... بیشتر نت بوکها توانایی پخش کردن فول اچ دی رو ندارن ...
بهترین مینی لپ تاپ که میتونم معرفی کنم تو این خانواده و واقعا یک لپ تاپ کامل سبک و رقیب خوبیه برا مک بوک ایر 11.6
k165 لنوو هست که همین پردازنده های AMD k625 داره و سایزش هم 11.6...و واقعا یک لپ تاپ کامله.. اما قیمتش هم 800 !!
بعد از اون هم 1215 ASUS بنظرم برای کارهایی که گفتید بدلیل سایز صفحه مناسب تره...12 اینچی هست و برای وب گردی و فیلم مناسبترن...قیمتش هم 600
یا مثلا لامبورگینی اسوس که روش حتی usb3 داره و صفحه lcd مناسب و سرعت خوبی تو برنامه های سبک دارن... قیمتش 700 و اگر کسی اذیت نکنه!! کمترم میشه!!گیت وی با پردازنده amd neo موجود هست... حدود 500 تومن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.