مشاهده نسخه کامل
: تخلیه هیجان
davidjoker
14-04-2011, 12:59
سلام
دنباله یه راه توپ برای تخلیه هیجان و خشم ام!!!
یه راه که بشه زیاد تکرارش کرد + هزینه و خطرشم کم باشه
تیراندازی،پینت بال و ...
benyamin 100
16-04-2011, 18:20
بدنسازی
آخر تخلیه ی هیجانه
تمام زورت رو روی وزنه می زنی
بعد از باشگاه هم حس سبکی داری
rami_hemi
16-04-2011, 19:33
تا حالا رفتی پیاده روی و دو میدانی؟ یکی از بهترین روشها هستش کم خطر سالم
ولی خب راههای هم که دوستان گفتن خوبه اکثرا امتحان کردم
ورزشهای رزمی بر خلاف تصور یه مقداری هیجان رو زیاد میکنه تخلیه نمیکنه چون قدرت حمله انسان رو بالاتر میبره یکی دیگه از راههای جالب تسکین هیجان و خشم آشپزی هستش
بیشتر درست کردن سالاد یا غذاهایی که نیاز به کار با چاقو دارن و باید سبزیجات یا گوشت رو خورد کنید
این روشها از طرف خودم تست شده جواب هم داده
مهمونی!!!
بهترین راه 100% تضمین شده،فقط برای تخلیه انرژی و هیجان
:5:
واسه تخلیه خشمت هم یه کیسه بوکس بگیر و بترکونش
برو براک دانس حال کن خواستی جاتو بگو باشگاه معرفی کنم بهترین هست به نظر من موزیک هست و قدرت بدنیت هم خالی میشه
استفاده از جاذبه زمین
توچال
جامپینگ
طناب بهت میبندن از ارتفاع حدود 40 متری میپری پایین
اصلا هم خطر نداره : دی
hamid_diablo
18-04-2011, 18:24
سلام
منظور دوستمون از هیجان تخلیه عصبی نیست!!!!!!!!
خوب اگه آدم عصبانی بشه با فریاد هم میتونه خودشو آروم کنه!!!!!!
اگه تو سن نوجوانی هستید ورزش و بازیهای کامپیوتری و یه کوچولو موسیقی میتونه جوابگوی هیجاناتت باشه
ولی اگه سنت بالای 23 ساله خوب فرق داره.حتی با کتاب خوندن و مطالعه میشه هیجان رو تخلیه کرد
حمام رفتن....تفریحات دسته جمعی....دوچرخه سواری.....ورزشهایی مثل پارکورررررررررر و .....
BEHZAD2007
18-04-2011, 18:42
استفاده از جاذبه زمین
توچال
جامپینگ
دوست عزیز هزینش چقدره همراه با آدرس
قیمت جدید ندارم
ولی آدرسش
میری تجریش از اونجا میخوره به توچال راهش راحته. (نزدیکه دربند تقریبا)
اونجا هم که رسیدی یه خیابون رو میری بالا (هم پیاده میتونی بری هم اتوبوس داره) اول کوه پشت پیست تیرکمون (!)
BEHZAD2007
18-04-2011, 19:43
میشه قیمت قدیم رو بگید ببینم به گروه خونی من میخوره d:
شنا هم بدجور تخلیه هیجان میکنه مخصوصا" زیر آبی بری من که عاشقشم:46:
شنا هم بدجور تخلیه هیجان میکنه مخصوصا" زیر آبی بری من که عاشقشم
موافقم اگه بتونی جایی که واترپلو تمرین می دن ثبت نام کنی خیلی عالی می شه
ملا نصرالدین
19-04-2011, 08:49
کوهنوردی هم عالیه.هم از نظر تخلیه هیجان عصبانیت میری کوه بخاطر پژواک صدا حال میکنی هی داد بزنی هم کلا ادمو اروم میکنه.مخصوصا مجرد ها رو.
Saeed System
19-04-2011, 09:19
به نظر من مسافرت خیلی عالیه.
و رفتن به پارکهای آبی مثل موجهای آبی مشهد که خیلی انسان رو ریلکس میکنه ( سیستم اعصاب رو آروم میکنه) و تو کرج
( گرمدره ) هم جدیدا ساختن که نزدیکه تهرانه.
چند تا راه گرون قیمت هم هست.
جت اسکی بشدت هیجان رو تخلیه میکنه ( کرایه 1 ساعت 80 هزار تومن) ( اگر بخرید 14 ملیون تومن)
پرواز با کایت هم خیلی عالیه پارا گلایدر و پاراموتور هم از نوع ورزشهای هواییه و لذت زیادی داره.
( البته اگراز ارتفاع نمیترسید) ( هر دور 60 هزار تومن)
غواصی هم تجربه فانتزی و خوبیه ( یک رب 50 هزار تومن)
Lady parisa
19-04-2011, 09:46
راستش منم دنبال یه همچین راهی هستم!!!
دوستان نظرات دیگه هم بدن خوبه!!!!
One Mania
19-04-2011, 10:12
من كوهنوردي و تير اندازي را توصيه مي كنم. البته شكار كه عاليه.
با چند تا از دوستات برو استاديوم هرچقدر دوست داري جيغ و فرياد بزن اگر هم شد چند تا فحش هم بده:31:
يا اينكه شيشه و اكس و ال اس دي مصرف كن و توهم بزن ديگه نيازي نيست بري بانجي جامپينگ يا زيرآبي و جت اسكي اونا خودشون ميان سراغت با كمترين هزينه.بعد از يك مدت هم اصلا ديگه برات هيجان نميمونه كه بخواي تخليه كني.
Переклад не
19-04-2011, 10:45
دوستان راهایی هم که من امتحان کردم
دوچرخه سواری در حد حرفه ای (شهری) پا به پای ماشینا و پرش از موانع خیابون
اما این کار خطرناکیه و تخصص لازم داره
اگه تخصصشو داری حتما امتحان کن .هیچ چیزی مثله این هیجان تخلیه نمیکنه.مخصوصا هم که جلب توجه میکنی
یکیشم انفجار مهیب هستش که بازم تخصص مخواد
بری پای کوه و دره و یه همچین جایی که البته غیر از تو کسای دیگه ای هم باشن. از فرمولای مختلف ساخت بمب استفاده میکنی و وقتی به نتیجه رسید اونوقت میبینی چقد تخلیه میکنه آدمو
اینا رو به اضافه ی اونایی که دوستان فرمودن کنید
---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
با چند تا از دوستات برو استاديوم هرچقدر دوست داري جيغ و فرياد بزن اگر هم شد چند تا فحش هم بده
يا اينكه شيشه و اكس و ال اس دي مصرف كن و توهم بزن ديگه نيازي نيست بري بانجي جامپينگ يا زيرآبي و جت اسكي اونا خودشون ميان سراغت با كمترين هزينه.بعد از يك مدت هم اصلا ديگه برات هيجان نميمونه كه بخواي تخليه كني.
من اینارو امتحان کردم متاسفانه وقتی هر چی از دهنت درمیاد میگی یکی پیدا میشه که اسمتو میذاره بی فرهنگ که باز باید تو فکر پرکردن خلاء بی فرهنگیت باشی یا فریاد میکشی یکی پرزور تر از خودت شیپور میدمه :دی
وقتی هم توهم بزنی به یاد این میوفتی که چرا من دارم پسرفت میکنم آخه
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
کوهنوردی هم عالیه.هم از نظر تخلیه هیجان عصبانیت میری کوه بخاطر پژواک صدا حال میکنی هی داد بزنی هم کلا ادمو اروم میکنه.مخصوصا مجرد ها رو.
ایول
مخصوصا از همون بمبایی که گفتم درست کنی اونجا منفجرکنی صدای پژواکش تمامی هیجاناتتو بریزه:دی
اگه خواستی پخ بده بهت بگم فرمول ساخ یه بمب رو که با 4 هزار تمن هزار تا بمب درست کنی
cyrus_ln
19-04-2011, 10:46
استفاده از جاذبه زمین
توچال
جامپینگ
موافقم
بانجی جامپینگ هر چی هیجان تو وجودتون باشه رو تخلیه می کنه:دی
فکر کنم تنها چیزی که هیجانش از بانجی جامپینگ بیشتره چتر بازیه
هزینشم اون اویل که اومده بود 25 تومن بود الان بیشتر شده حتما
اینم بخونید ببنبد چجوریاست:دي
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Переклад не
19-04-2011, 10:48
ورزشهایی مثل پارکورررررررررر و .....
واااااااااااااااااااااااا یراس میگه این خیلی شاخه
ببین اگه بتونی بری سراغ این مادام العمر میشه مرکز تخلیه ی هیجان و جلب توجه
piremard
19-04-2011, 11:22
چیزی بنام "تخلیه هیجان" معنا نداره . نمی شه کسی رو از هیجان تهی کرد حتی افسرده ، ملول و تنبل ترین آدمها رو .
انسان تا زنده هست خواسته یا ناخواسته در درصد های مختلفی که بستگی به سنت و عقاید و قدرت ریسک او داره بدنبال هیجان می گرده .
پس فقط می شه هیجان رو ابراز و کنترل کرد
تمام راههای باصطلاح تخلیه-هیجان خودشون افزایش دهنده ضریب باروری هیجان هستن . فقط مثل داروی مسکن با اثرات دروغی باعث خستگی و کهنه شدن حس می شند و انسان تصور می کنه که هیجانش فروکش کرده . در حالیکه چون ارضای لذت شده عجله یا راش برای ادامه نداره . تقریبا شبیه به ارضای میل جنسی می مونه
پس تا زمانیکه شما از فرایند مورد نظر رضایت کسب نکردید تلقین هیجان زدگی در شما باقی خواهد ماند .
حالا مسئله ساده شد : چه چیز شما رو ارضا می کنه و چقدر ریسک و چقدر محرّکه ؟
ورزش - مثلا اسکوآش -
رانندگی - مثلا موتورسواری تو تپه ماهور -
بازی کامپیوتری - اکشنِ اول شخص -
... ؟
هیچ کدام از اینها راههای تخلیه هیجان نیستند . همه چیز بستگی به عامل ایاد هیجان در فقط شخص شما داره :
هیجان ناشی از ترس
هیجان ناشی از نفرت
خشم
شادی
اندوه
حسد
کنجکاوی
غرور
کینه
عشق
....
عامل تولید حس هیجان رابطه ی مستقیمی در ارضا کردن او داره و بسته به سن ، جنس و روحیه مخاطب کاملا متفاوته و نمی شه برای همگی نسخه ی مشترکی پیشنهاد داد .
پیشنهاد بنده : سعی کنید موثر ترین عامل ایجاد این روحیه رو در خودتون رو پیدا کنید . ممکنه سالها طول بکشه و بعد به او مسیر دلخواهی بدید که با ریشه اش تناسب داره .
هیجان ناشی از خشم رو نمی شه با جامپینگ تخلیه کرد یا با این روحیه رانندگی کرد .
هیجان اندوه رو با بازی کامپیوتری
هیجان شادی رو با پیاده روی
چیزی در مغز می گه : من ارضا نشدم ، فقط خسته شدم و این حس بسیار خطرناکه چرا که عامل بسیاری از اختلالات روانی در بین مردم ارضای غلط حس هیجان هست که در کشور ما هم با نگاه منفی به اون دیده می شه .
شما در کوچه و خیابون مردمی عصابی و گلایه مند رو می بینید که گاهی هنجار شکنی می کنند . برخی مردم به "عقده ای" بودن معترفند . یکی از دلایلش همینه
اما یک نکته : بیماری های دیگری باعث ایجاد حس هیجان هستند که نیاز به درمان دارند . مثل "بیش فعالی" که در کودکان و حتی بزرگسالان با درصد بسیار زیادی وجود داره و با بی توجهی هیچ وقت درمان نمی شه و تبدیل به فشارها و اختلال رفتاری می شه
پ.ن : پاسخی که نوشتم کلی هست و مخاطب خاصی مد نظرم نبوده
MOHAMMAD_ASEMOONI
21-04-2011, 04:59
مهمونی!!!
بهترین راه 100% تضمین شده،فقط برای تخلیه انرژی و هیجان
:5:
واسه تخلیه خشمت هم یه کیسه بوکس بگیر و بترکونش
سلام
پیشنهاد میکنم جهتِ نتیجه گیریِ بهتر , عکسِ یک نفر رو که ازش واقعاٌ متنفرید رو هم روش بچسبونین
مثلاً عکسِ مادر زن یا عکسِ مادر شوهر
:31:
Doctor.Freeman
21-04-2011, 12:56
واسه تخلیه هیجان بهترین راه رقصیدن هستش البته منظورم رقص توی عروسی نیست .
بریک دنس و تکنو دنس و ام سی رو میگم .
اگه توانایی بدنیت خوبه میتونی پارکور رو شروع کنی . فوق العادس همه واسه تخلیه استرس هم هیجان و هم خشم ...
خیلی خوبه ... :10:
:40:
Переклад не
21-04-2011, 17:47
کی میگه رقصیدن تخلیه ی هیجان میکنه ؟؟؟؟
دوست عزیز عجب حرفایی ازت درمیاداااااااااااا
ولی نکته ی دوم رو خوب اومدی
مرد به این گندگی (پیرمرد خان):دی 10 صفه توضیح داد که تخلیه ی هیجان بستگی به روحیه ی هر فرد داره و نمیشه نسخه ی مشترک پیچید!!
پس دوست عزیزی که این سوال رو پرسیده بیشتر متمرکز بشه به پست پیرمرد و روحیشو متناسب کنه با نظرات کاربرا و هر کدوم که سازگار بود انجامش بده
مرسی
موزیک -پارتی- - ورزرش های extreme !
بانجی هم الان 50تومن شده توی توچال! البته این برای خودم هست و به قول دوستمون همه ی ادم ها مثل هم نیستن خود ادم باید بگرده دنبالش و پیداش بکنه !
کلا کارهای extreme که انجام میدم بعدش یه احساس سبکی از نظر روحی و روانی دارم !
اگر دلت گرفت یا چه میدونم دلت از یه جا پر بود برو صحرایی کوهی دشتی تا جون داری داد بزن (خودم امتحان کردم خیلی حال داده فقط بعدش گلوم درد گرفت!)
اگر میخوای حرستو خالی کنی یا بشین پا دستگام پلی استیشن یا کیسه بکسی بالشتی چیزی گیر بیار با مشت و لگد بیوفت جونش
rangeeeer
24-06-2011, 21:30
یا میتونید یه تفنگ بادی دستت بگیری بری کوه و دشت کبک وگنجشک ها رو منقرض کنی
ممنون از تمام دوستانی که در این گفتگو شرکت کردند و نظراتشون رو بیان کردند /
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.