مشاهده نسخه کامل
: نگهداشتن شارژ روی 30%
با سلام
من یه لپ تاپ اچ پی 3140 دارم . میخواستم وقتی شارژ باتریش به سی درصد رسید همین قدر بمونه و دیگه شارژ نشه و از برق شهر استفاده کنه. چطوری باید این کار را انجام بدم.
ممنون
teknosys
14-04-2011, 22:56
سلام
راهی وجود نداره. چرا بایستی این کار رو بکنید؟ لزومی نداره ، هر چیزی که لازم نباشه طبیعتا به وجود هم نمیاد.
موفق باشین.
سلام
راهی وجود نداره. چرا بایستی این کار رو بکنید؟ لزومی نداره ، هر چیزی که لازم نباشه طبیعتا به وجود هم نمیاد.
موفق باشین.
لپ تاپ لنوو ی دوستم این امکان را داره.
من میخوام باتری را از لپ تاپ جدا نکنم(چون جایی که هستم برق زیاد قطع میشه. می ترسم یهو لپ تاپ بسوزه).
در ضمن من برای اینکه عمر باتری پایین نیاد میخوام شارژو روی 30 در صد بذارم و هر 2 هفته یک بار شارژش کنم و ازش استفاده کنم(چون همیشه از برق شهر استفاده می کنم.)
teknosys
15-04-2011, 13:37
سلام
باتری ها امروزه لیتیومی هستند و نیازی به جدا کردن اونها به هنگام استفاده از برق شهری نیست. اینی که شما دلیل انجام این کار می دونید برای باتری های نسل پیشین هست. این که روی 30 درصد بزارین و هر دو هفته یکبار شارژ کامل کنید هم تاثیری روی عمر باتری نداره. در کل کارهایی کمی برای افزایش عمر باتری از دست ما بر میاد .
مدل دستگاه دوستتون چیه؟ مدلش رو بگید تا پیگیری کنم و نتیجش رو بهتون خبر بدم.
موفق باشین.
سلام
باتری ها امروزه لیتیومی هستند و نیازی به جدا کردن اونها به هنگام استفاده از برق شهری نیست. اینی که شما دلیل انجام این کار می دونید برای باتری های نسل پیشین هست. این که روی 30 درصد بزارین و هر دو هفته یکبار شارژ کامل کنید هم تاثیری روی عمر باتری نداره. در کل کارهایی کمی برای افزایش عمر باتری از دست ما بر میاد .
مدل دستگاه دوستتون چیه؟ مدلش رو بگید تا پیگیری کنم و نتیجش رو بهتون خبر بدم.
موفق باشین.
با تشکر از شما
من میخوام باتری که روی 30 در صد هست را به لپ تاپ وصل کنم ولی میخام باتری شارژ نشه. آیا امکان داره؟
teknosys
15-04-2011, 14:42
سلام
خیر . توی پست اول هم عرض کردم.
صفحه توضیحات شرکت سازنده براای افزایش زمان پاور و طول عمر باتری:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این صفحه توضیحات در مورد باتری دستگاه شماست. اگه یه کلمه در مورد سئوالتون پیدا کردین ، پس امکان چنین کاری هست.
موفق باشین.
اگه پستهای بچه ها را در مورد باتری خونده باشید گفتند که اگه برای مدت زیادی از برق شهر میخاین استفاده کنین بهتره در حالی که باتری حدود 30 درصد شارژ داره از لپ تاپ درش بیارین و برای اینکه خراب نشه هر 2هفته یکبار به لپ تاپ وصلش کنید و شارژش کنید و ازش استفاده کنید و دوباره درش بیارید.
حالا چطوری میشه باتری که 30 درصد شارژ داره روی لپ تاپ باشه ولی شارژ نشه؟
در غیر اینصورت وقتی مثلا از باتری استفاده میکنم و تا 70 درصد میره بعد وقتی میخام از برق استفاده کنم دوباره از 70 درصد شارژ میشه تا 100 . بعد دوباره مثلا تا 90 درصد استفاده میکنم دوباره برقو وصل میکنم میره تا 100. این شارژ کردنهای بیخودی عمر باتری را کم میکنه.
ممنون میشم جواب بدید
13bedar13
21-04-2011, 00:33
البته یه چیزی هست مثلا لپ تاپ ها معمولا وقتی فول شارژمیشن چراغ شارژ خاموش میشه و بعد از اون اگه از برق بکشین و مثلا دو دقیقه بعد برق رو بزنین میبین بازم شارز نمیکنه که خیلی خوبه و به عمر باتری کمک میکن ولی خوب این گزینه فقط تا 95 درصد شارژ باتری هست و بعد از اون مثلا در 94 درصد به برق بزنین این بار باتری شروع به شارژ میکنه و یه سمت فول شارژ 100 درصد میره
و اگه در حین شارز قبل از فول شدنش مثلا در 98 درصد برق رو بکشین و بزنین باز شارژ میشه
انگار برد تغذیه باتری بعد از فول شارز شدن یه تغییراتی در بایوس میده تا زیر 95 درصد شارژ نشه و بعد از اون اون تغییرات رو پاک میکنه !حالا اگه بشه به اون بایوس و یا ...... بشه دسترسی پیدا کرد میشه مقدار 95 درصد رو کرد 60 درصد
البته خودم هم شک دارم کجاست جاش بایوس خود لپ تاپ یا رام کنترلر باتری!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.