ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کاسپرسکی و آویرا

AMIR.KIK
14-04-2011, 01:05
سلام دوستان آیا میشه کاسپرسکای اینترنت سیکورتی و نسخه رایگان آویرا رو کنار هم نصب کرد؟؟
باعت اختلال هم دیگه نمیشن؟

Dr Hannibal
14-04-2011, 10:51
موقع نصب تیک گارد آویرا رو بردارید تا نصب نشه. آویرا رایگان رو هم انتخاب کنید و مهمتر اول کسپرسکی رو نصب کنید بعد آویرا.

در اخر آویرا رو از استارت اپ خارج کنید.

AMINGERAMI
14-04-2011, 10:54
سلام.

بنده ندیدم که در این فروم کسی چنین ترکیبی رو پیشنهاد بده.چون kaspersky internet security یک سویت امنیتی کامل هست و نیازی به نصب آنتی ویروس آویرا در کنارش نیست.به جای آویرا در کنارش میتونید از Malwarebytes' Anti-Malware و یا HitmanPro استفاده کنید.آن هم به صورت آفلاین و صرفا برای اسکن.......

AMIR.KIK
14-04-2011, 12:14
سلام.

بنده ندیدم که در این فروم کسی چنین ترکیبی رو پیشنهاد بده.چون kaspersky internet security یک سویت امنیتی کامل هست و نیازی به نصب آنتی ویروس آویرا در کنارش نیست.به جای آویرا در کنارش میتونید از Malwarebytes' Anti-Malware و یا HitmanPro استفاده کنید.آن هم به صورت آفلاین و صرفا برای اسکن.......
اخه کسپر بعضی از ویروس ها رو شناسایی نمیکنه ولی آویرا راحت شناسایی میکنه.
ئاسه همین میخوام این 2تا رو کنار هم نصب کنم

AMIR.KIK
17-05-2011, 22:08
سلام من میخوام که کسپر و نود رو کنار هم نصب کنم؟آیا میشه ؟آگه میشه لطف کننین بگین چجور نصب کنم؟

*hamedkhatar*
17-05-2011, 22:14
خیر نمیشه
اگه هم بشه خیلی بد میشه
کار خیلی بی منطقی هم هست
هیچ دلیلی برای این کار نمیبینم
دنبال دیتابیس هستید یا چی؟

AMIR.KIK
17-05-2011, 22:20
خیر نمیشه
اگه هم بشه خیلی بد میشه
کار خیلی بی منطقی هم هست
هیچ دلیلی برای این کار نمیبینم
دنبال دیتابیس هستید یا چی؟
واسه این خواستم نصب کنم که کسپر بعضی از ویروسها رو شناسایی نمیکنه ولی نود میکنه.میخواستم کنار هم نصب کن .نود نمیشه فقط به عنوان یه اسکنر ازش استفاده کنم؟

*hamedkhatar*
17-05-2011, 22:50
واسه این خواستم نصب کنم که کسپر بعضی از ویروسها رو شناسایی نمیکنه ولی نود میکنه.میخواستم کنار هم نصب کن .نود نمیشه فقط به عنوان یه اسکنر ازش استفاده کنم؟

خوب حدث میزدم
ولی خوب اسکنرهای قوی تر هم هستند که بتونی کنار کسپر داشته باشی
مثلا Panda Cloud Antivirus Free که اگه همیشه آنلاینی خیلی به درد میخوره
و اسکنرهایی مثل MBAM و HITMAN Pro که چند برابر از نود قوی تر هستند

jorj
17-05-2011, 22:55
خوب حدث میزدم
ولی خوب اسکنرهای قوی تر هم هستند که بتونی کنار کسپر داشته باشی
مثلا Panda Cloud Antivirus Free که اگه همیشه آنلاینی خیلی به درد میخوره
و اسکنرهایی مثل MBAM و HITMAN Pro که چند برابر از نود قوی تر هستند

ممنون می شم بیشتر توضیح بدهید منظور از اسکنر در این مطلب شما چی هست. و این ها می تونه کنار هر آنتی ویروسی باشه ؟

*hamedkhatar*
18-05-2011, 00:42
ممنون می شم بیشتر توضیح بدهید منظور از اسکنر در این مطلب شما چی هست. و این ها می تونه کنار هر آنتی ویروسی باشه ؟

شما وقتی یک آنتی ویروس مثل کسپر یا نود نصب میکنید یک گارد فعال دارند که اونها مثل یک سپر یا هر چیز دیگه که اسمش رو بگذاری از سیستمتون محافضت میکنند و بدون اینکه شما مجبور بشی فایلی رو دستی اسکن کنی آنتی ویروس اون رو شناسایی میکنه و نابود به این میگند گارد
به همین دلیل هست که میگند چند تا آنتی ویروس رو نمیشه کنار هم نصب کرد چون وقتی گارد هر کدوم فعال باشند با دیگری تداخل ایجاد میشود
اسکنر ها دیگر گارد ندارند یا بهتره بگم که ما از گاردشون استفاده نمیکنیم و مثلا هفته ای یک بار آپدیتشون میکنیم و سیستم رو اسکن میکنیم که مطمعن بشیم سیستممون ویروسی نشده
نکته: هر آنتی ویروسی رو اگه بدون گارد فعال نصب کنیم میتونیم به عنوان اسکنر ازشون استفاده کنیم مثال: Avira Free

البته اون Panda Cloud Antivirus Free که گفتم جزو اسکنر ها به حساب نمیاد اون هم گارد داره ولی به صورت ابری عمل میکنیه و تداخلی با آنتی ویروس اصلیتون ایجاد نمیکنه و فقط موقعی که اینترنت وصل هستید میتونه ویروسها رو بگیره
در مورد آنتی ویروس ابری اگه سوال دارید سرچ بزنید جواب رو پیدا میکنید من نمیتونم توضیح بدم

پس اگه میخوای در کنار آنتیویروستون چیزی نصب کنید Panda Cloud Antivirus Free گذینه مناسبیه + USB Disk Security که از ورود مخرب از طریق USB Drive و هارد اکسترنالها جلوگیری میکنه

و همونطور که گفتم هفته ای یک بار با نرم افزار MBAM و Hitman Pro سیستم خودتون رو Quick Scan بکنید

MBAM رو قبل از اسکن آپدیت کنید
Hitman Pro احتیاج به آپدیت نداره به صورت آنلاین سیستم رو اسکن میکنه پس باید به اینترنت وصل باشید

موفق باشید

mohsen_rkh
18-05-2011, 00:57
به هیچ وجه این کار رو انجام ندید. یک آنتی ویروس هم برای منابع سیستمی زیاد هست چه برسه به 2 تا. در ضمن 2 آنتی ویروس کار همدیگه رو مختل می کنند.

Karkas20
18-05-2011, 07:25
به هیچ وجه این کار رو انجام ندید. یک آنتی ویروس هم برای منابع سیستمی زیاد هست چه برسه به 2 تا. در ضمن 2 آنتی ویروس کار همدیگه رو مختل می کنند.

من خودم روی سیستم سکیوریتی کسپر دارم .

ولی سکیوریتی اویرا و اسمارت نود هم نصب کردم ولی گزینه هاش را دیزیبل کردم و از استارت اپ هم خارج کرد و در زمان کار ,جراشون میکنم.

اگر دوتا ضد ویروس گارد انها فعال باشه بله باعث اختلال در سیستم و عملکرد این دو ضد ویروس میشود ولی اگر گارد انها خاموش باشد هیچ مشکلی پیش نمیاد.

پس اول شما باید بگید که گارد فعال دو انتی ویروس باعث اختلال میشه نه اینکه کلا دو تا انتی ویروس در کنار هم باعث اختلال میشود.

موفق باشید.;)

AMIR.KIK
18-05-2011, 10:44
چجور گارد نود32 رو غیره فعال کنم که فقط برای اسکنر ازش استفاده کنم؟

Karkas20
18-05-2011, 11:01
چجور گارد نود32 رو غیره فعال کنم که فقط برای اسکنر ازش استفاده کنم؟

شما باید در پایین عکس گزینه CHANGE را بزن و تنظیمات را تبدیل به advanced قرار بدید و پس از ان وارد منو setup بشوید و در منو tool قسمت هایی که در تنیمات عکس را میبینید را روی disable قرار بدید و بهتر هست از استارت اپ هم غیرفعالش کنید و در موقع اسکن اجرا و استفاده کنید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dr Hannibal
19-05-2011, 09:04
این پرسش یکی از سوالات عمومی کاربران هست. نام تاپیک عوض شد و به عنوان آرشیو باقی می ماند.

amir.7
01-06-2011, 23:55
سلام

کاسپر یک سوئیت امنیتی کامل هستش اما با توجه به دیتا بیس قدرتمندتر آویرا و در نتیجه اسکن بهتر اون و در صورت فعال نبودن گاردش

همونطور که دکتر فرمودند ، ترکیب خوبی به شمار میرن .

hkrw
10-09-2011, 18:15
سلام

اگه از kaspersky internet security 2012 و avira free همزمان و در کنار هم

بخواهیم استفاده کنیم

بهتره گارد کدومشون فعال باشه؟

تداخل یعنی مثلا چکار میشه؟

avira رو چه جوری غیر فعال کنم؟

از startup چه جوری؟

Dr Hannibal
10-09-2011, 18:25
تداخل یعنی مثلا چکار میشه؟

تداخل یعنی غیر فعال شدن هر 2 گارد یا یک گارد ، هنگ سیستم ، کندی شدید و صفحه آبی مرگ و....

بسته به میزان تداخل ،

در مورد سوال های قبلی هم این تاپیک تمام سوالات رو جواب داده کافی این صفحه و یک صفحه قبل رو بخونید .، چگونگی نصب و نکات اضافی.

گفتنشون تکرار مکررات هست.

hkrw
10-09-2011, 18:57
avira رو چه جوری برای همیشه غیر فعال کنم؟

deacitivated کردمش اما نمیدونم چرا هر وقت سیستم رو ری استارت میکنم باز دوباره گارد avira فعال میشه .

از startup چه جوری؟

Dr Hannibal
10-09-2011, 19:00
avira رو چه جوری برای همیشه غیر فعال کنم؟

deacitivated کردمش اما نمیدونم چرا هر وقت سیستم رو ری استارت میکنم باز دوباره گارد avira فعال میشه .

از startup چه جوری؟

گارد اویرا رو باید موقع نصب حذف میکردید ، (برداشتن تیک های گارد)

با نرم افزاری مثل ccleaner استارت اپ رو تمیز کنید.

hkrw
10-09-2011, 19:04
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------

گارد اویرا رو باید موقع نصب حذف میکردید ، (برداشتن تیک های گارد)

.

الان دیگه نمیشه کاریش کرد؟

یعنی دوباره نصبش کنم؟

Dr Hannibal
10-09-2011, 19:23
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------

الان دیگه نمیشه کاریش کرد؟

یعنی دوباره نصبش کنم؟

بهترین کار همینه ، از اپدیت ها بک آپ بگیرید و مجددا نصب کنید