ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از رفتن به دندانپزشکی می ترسم

faded
13-04-2011, 22:20
الان چند سالی میشه که دندونام دارن یکی یکی دچار پوسیدگی میشن از سطحی شروع تا کاملا خراب میشن الان تمام فک راستم تا توی گوشم درد میکنه ولی اصلا نمی تونم دندونپزشکی برم -واقعا نمی تونم اطمینان کنم که ایا این وسائل دنداپزشکی تمییز هستن یا نه؟ چند وقت پیش برای معاینه رفتم منشی دکتر با همون دستایی که پول میگرفت وسائل رو به دست دکتر میداد دکتر اصلا معلوم نبود دستکش ها رو عوض کرده یا نه وسیله ها معلوم بود که قبلا استفاده شدن هر جا میرم همین جوره نمی دونم من وسواس دارم یا دکترای دندانپزشک رعایت مسائل بهداشتی نمی کنن؟

Arash4484
14-04-2011, 02:29
فقط به این فکر کن که عفونتی که دهان رو فرا گرفته 100 برابر این چیزها آلودگی داره

شما میتونید چند مطب مختلف رو با گرفتن وقت چک کنی و بهترین رو انتخاب منی تا خیالت راحت بشه، مطبهای دندانپزشکی بشدت تمیزی وجود داره که هیچ ایرادی ازشون نمیشه گرفت.
بطور کلی این وسواسها یا ترسها در مورد دندانپزشکی در خیلی از مردم وجود داره، باید بهش غلبه کرد..

ضمنن درد برسه به گوش خطرناکه،اگر رهاش کنی تمام زندگیت مختل میشه، معطلش نکن

Life24
14-04-2011, 08:10
الان چند سالی میشه که دندونام دارن یکی یکی دچار پوسیدگی میشن از سطحی شروع تا کاملا خراب میشن الان تمام فک راستم تا توی گوشم درد میکنه ولی اصلا نمی تونم دندونپزشکی برم -واقعا نمی تونم اطمینان کنم که ایا این وسائل دنداپزشکی تمییز هستن یا نه؟ چند وقت پیش برای معاینه رفتم منشی دکتر با همون دستایی که پول میگرفت وسائل رو به دست دکتر میداد دکتر اصلا معلوم نبود دستکش ها رو عوض کرده یا نه وسیله ها معلوم بود که قبلا استفاده شدن هر جا میرم همین جوره نمی دونم من وسواس دارم یا دکترای دندانپزشک رعایت مسائل بهداشتی نمی کنن؟
همه جا همینه
بعدش با آب نمک چند بار دهانت رو شستشو بده همین طور میتونی دهان شویه هم استفاده کنی
و قبلش هم بهشون بگی :11:

faded
14-04-2011, 16:16
فقط به این فکر کن که عفونتی که دهان رو فرا گرفته 100 برابر این چیزها آلودگی داره

شما میتونید چند مطب مختلف رو با گرفتن وقت چک کنی و بهترین رو انتخاب منی تا خیالت راحت بشه، مطبهای دندانپزشکی بشدت تمیزی وجود داره که هیچ ایرادی ازشون نمیشه گرفت.
بطور کلی این وسواسها یا ترسها در مورد دندانپزشکی در خیلی از مردم وجود داره، باید بهش غلبه کرد..

ضمنن درد برسه به گوش خطرناکه،اگر رهاش کنی تمام زندگیت مختل میشه، معطلش نکن
من شهرستان زندگی میکنم (کرمان) اینجا نمی دونم یه دکتر تمیز از کجا پیدا کنم؟

Arash4484
14-04-2011, 21:43
من شهرستان زندگی میکنم (کرمان) اینجا نمی دونم یه دکتر تمیز از کجا پیدا کنم؟

اول از همه پیشنهادم اینه که خیلی سخت نگیر : ) take it easy

ولی اگر نگرانی به همون روش که گفتم اقدام کن : برو وقت بگیر و چک کن ، خوشت نیامد بزن بیرون

Life24
14-04-2011, 21:56
این مشکل شما از وسواس سرچشمه میگیرد.
به نظرم به روانپزشک هم مراجعه کنید.
البته رعایت بهداشت 100 درصد لازم هست اما خوب با پیشگیری و شتسشو با دهانشوی و آب نمک میشه مشکل رو بر طرف کرد.
چون این طوری دارید به خودتون ضربه میزنید.
حداقل اون طوری احتمال داره مثلا شما مریض بشی یا میکروب وارد بدنتون بشه. اما حالا 100 درصد به گفته خودتون دارید به سلامتی تون ضربه میزنید.

Samad_GH
19-04-2011, 23:19
وسواس تو این موارد خیلی عالیه
تنها راهی که وجود داره بهتره تا رفتی داخل مطب طوری با دکتر حرف بزنی که بفهمه حواست به این چیزا هست، اون موقع گوشی میاد دستش سوتی بهداشتی نمیده.

Max.Pain
20-04-2011, 11:19
فکر کنم این دوستمون بیشتر منظورش استریل کردن وسایل و تجهیزات برای جلوگیری از سرایت بیماری خطرناکی مثل ایدز و هپاتیت باشه !!!

مهرسا1
20-04-2011, 12:37
عزیزم این چیزا رودربایسی نداره میتونی خیلی رک بهشون بگی لطفا وسایلتون رو جلوی چشم خودم استریل کنین شما دارین کلی بهشون پول میدین این حقو دارین که ازشون بخواین وسایلشون رو استریل کنن

Max.Pain
20-04-2011, 13:55
عزیزم این چیزا رودربایسی نداره میتونی خیلی رک بهشون بگی لطفا وسایلتون رو جلوی چشم خودم استریل کنین شما دارین کلی بهشون پول میدین این حقو دارین که ازشون بخواین وسایلشون رو استریل کنن

آخه فکر میکنم یه پروسه زمانبر باشه!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

faded
23-05-2011, 19:45
من بالاخره رفتم دندانپزشکی!