مشاهده نسخه کامل
: مشکل در لپتاپ سونی
Ali*Reza
13-04-2011, 17:44
سلام
لپتاپ من سونی مدل vpccw21fx هست و ویندوز 7 64 بیتی اورجینال روش نصب هست.
از امروز که روشنش کردم یه نرم افزار امنیتی ( Security) به اسم MS Removal Tool میاد و اجازه هیچ کاری تو محیط ویندوز به من نمیده و مدام هشدار میده که کامپیوترم ویروس داره و باید پاکش کنم که برای پاک کردنشون هم ازم پسوورد نرم افزار رو می خواد.
تو اینترنت که سرچ کردم خیلی ها میگفتن باید ویندوزت رو ریکاوری کنی و از این حرفا . . . که من اصلا بلد نیستم.
در ضمن رو لپتاپم هم آنتی ویروس نود که آپدیت شده هم هست دارم و این نرم افزار اجازه کارکردن نود رو نمیده.
لطفا راهنماییم کنین.
با تشکر :11:
teknosys
13-04-2011, 17:51
سلام
شما با Safe mode وارد بشو. دستگاه رو که روشن کردی موقعی که لوگو سونی رو دیدی F5 یا F6 رو بزن و توی لیستی که نشون میده گزینه اول رو انتخاب کن و وارد محیط Safe Mode بشو. اونجا توی سرچ استارت بنویس Run و توی Run بنویس Msconfig . توی سربرگ استارت آپ تیک نرم افزاری که میگی سیستم رو نمی زاره بالا بیاد ، رو بردار. OK و Restart کن.
یه راه دیگه هم استفاده از ابزارهایی مثل Hiren's Boot CD هست.
موفق باشین.
Ali*Reza
13-04-2011, 19:15
شما با Safe mode وارد بشو. دستگاه رو که روشن کردی موقعی که لوگو سونی رو دیدی F5 یا F6 رو بزن و توی لیستی که نشون میده گزینه اول رو انتخاب کن و وارد محیط Safe Mode بشو. اونجا توی سرچ استارت بنویس Run و توی Run بنویس Msconfig . توی سربرگ استارت آپ تیک نرم افزاری که میگی سیستم رو نمی زاره بالا بیاد ، رو بردار. OK و Restart کن.
ممنون بابت راهنمایی.
این کار رو انجام دادم ، جالب اینجاست که این برنامه توی لیست Start up نیست.
teknosys
13-04-2011, 20:05
سلام
از اونجایی که اسم این نرم افزار رو تا حالا نشنیده بودم یه چک کردم . این یه نرم افزار امنیتی جعلی هست. حتما از رو سیستمت پاکش کن.
عکس از محیط نرم افزار:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش uninstall کردن :
این نرم افزار از پراکسی های نامعتبر استفاده میکنه. پس از هر Browser ـی که استفاده می کنید پراکسی ها رو غیرفعال کنید.
Firefox: Tools , Option , Advanced , (in connection section) settings , No proxy
چون میگید ویندوزتون در حالت نرمال کار نمیکنه ،پس بایستی به اینترنت وصل باشین و به Safe Mode برید اما گزینه ای رو انتخاب کنید که Safe Mode With Networking نام داره. چون بعدا اینترنت لازمت میشه.
این نرم افزار رو دانلود کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از اتمام فایل mbam-setup باز کن تا نرم افزار نصب بشه.
توی پنجره اتمام نصب تیک ها رو فعال کن:
اگه با آپدیت خود نرم افزار مشکل داشتی دستی از این آدرس دانلود کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی دانلود شد از نرم افزار خارج بشو (توی System Tray نباشه!) و فیال EXE رو نصب کن.
تمام پنجره ها ، نرم افزارهایی که میشه بست (از توی Processes در Task manager ) ، فولدرها و کلا همه چی رو ببند.
Anti MalWare رو باز کن و به سربرگ Scanner برو و گزینه اول رو انتخاب کن:
نرم افزار شروع به اسکن کردن می کنه:
وقتی کار اسکن تموم شد توی این پنجره روی Show Results کلیک کن:
در این پنجره ببین همه مواردی که پیدا کرده تیک خورده باشن. اگه ندارن تیک کن:
در آخر هم Yes و ری استارت:
امیدوارم مشکلت حل بشه ولی اگه نشد ، ریکاوری بهترین راهه.
موفق باشین.
Ali*Reza
14-04-2011, 09:49
خیلی خیلی ممنون دوست من ، مشکلم رو حل کردین.
:11:
:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.