مشاهده نسخه کامل
: download
rezaalih
13-04-2011, 14:12
با سلام به دوستان... خواستم بدونم که چطور میشه از سایت youtube فیلم دانلود کرد .... ممنون میشم اگه جواب بدید ...
omid-p30
13-04-2011, 17:40
من با فایرفاکس و IDM راحت دانلود میکنم.
سلام ؛
همونطور که omid-p30 عزیز گفتن ، یکی از ساده ترین راهها اینه که Internet download manager رو نصب کنید ، وقتی یه ویدئو رو play میکنید ، به طور پیش فرض ، بالای تصویر سمت راست علامت مثلث سبزی میاد که از طریق اون میتونید اون ویدئو رو دانلود کنید ( بعد از شروع دانلود ، نیازی به پخش اون فیلم نیست )
البته با برنامه های مخصوص این کار مثل youtube video downloader و .... این کار رو انجام بدید.
موفّق باشید
M0RTEZA_R
13-04-2011, 20:33
با orbit downloader هم میشه.
mtchabok
18-04-2011, 09:59
شما میتونید تمامی فایلهای ویدئوی رو که در صفحه در حال پخش هستن رو توسط idm دانلود کنید . البته بعد از play کردن گزینه دانلود idm نمایان میشه که میتونید دانلود رو انجام بدین .
Ship Storm
18-04-2011, 19:34
شما میتونید تمامی فایلهای ویدئوی رو که در صفحه در حال پخش هستن رو توسط idm دانلود کنید . البته بعد از play کردن گزینه دانلود idm نمایان میشه که میتونید دانلود رو انجام بدین .
نیاز به play نداره فقط باید کمی صبر کرد تا نرم افزار idm کارش رو انجام بده
نیاز به play نداره فقط باید کمی صبر کرد تا نرم افزار idm کارش رو انجام بده
سلام ؛
دوست عزیز بدون play کردن که اصلاً ویدئو لود نمیشه که بشه دانلود کرد.:46:
mtchabok
19-04-2011, 09:58
عزیزان play کردن فایل ویدئو بستگی به پلیر اون صفحه داره . برخی از پلیرها در هنگام لود صفحه فایل ویدئو رو به صورت اتوماتیک دانلود میکنن ولی اکثر پلیرها با انتخاب کاربر دانلود و اجرا فایل ویدئو رو انجام میدن .
idm هم از زمانیکه فایل ویدئو رو تشخیص بده امکان دانلودش رو بهمون میده .
من که با idm خیلی راحت دانلود میکنم. لزوما نه بهترین کار ولی برای خیلی ها عالی هستش.
ضمنا عنوان بحث هم مناسب نیستش.
Arash4484
20-04-2011, 11:50
تمام روشها نیاز به اجرای اولیه خیلی کوچک ویدیو برای تشخیص دارند
بغیر از شیوه های که دوستان گفتن در فایرفاکس و کروم و اپرا میتونید از افزونه های بشدت کارآمدی که در این ضمینه وجود داره استفاده کنید
بخصوص که در این حالت میتونید کیفیت رو هم انتخاب کنید و فرمتهای HD مثل MP4 رو انتخاب کنید (یک اسکریپت داخل صفحه اضافه میشه)
راه دیگری هم بغیر از شیوه های نرم افزاری، استفاده از تک و توک سایتهای مستقیم کننده یوتیوب و ویدیوهای آنلاین هستش.
یک راه دیگر پخش کامل و جستجو دستی یا با سافت در تمپ مرورگره (دردسر داره)
ضمنا عنوان بحث هم مناسب نیستش.
موافقم، جاشم شاید توی انجمن اینترنت-سرویسهای دانلود/اپلود بهتر بود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.