مشاهده نسخه کامل
: با 35 میلیون ماشین کارکرده چی پیشنهاد میدین ؟!!!
jebraiil
13-04-2011, 12:52
سلام
ماشین خانوادگی باشه مصرف متعادل نرم راحت و خیلی نرم باشه نمیخوام ماشین بزنه
اگه میشه خواهشن دلیل و مزیت های ماشین رو بگین
با تشکر
فقط یه چیزی پیشنهاد بدین خوب باشه
هم سواری پیشنهاد بدین هم شاستی بلند(suv)
ممنون از همه
mohamad skystar
13-04-2011, 13:25
سلام
ماشین خانوادگی باشه مصرف متعادل نرم راحت و خیلی نرم باشه نمیخوام ماشین بزنه
اگه میشه خواهشن دلیل و مزیت های ماشین رو بگین
با تشکر
فقط یه چیزی پیشنهاد بدین خوب باشه
هم سواری پیشنهاد بدین هم شاستی بلند(suv)
ممنون از همه
دوست من شما میتونی به خودروهای زیر فکر کنید من مشخصات با قیمت ها رو براتون میزارم:
تویوتا کمری GLX-GL-SE مدل 2007
هیوندای سوناتا 2007 و 2008
ماکسیما مدل 88
تویوتا کورولا 2007 و 2008
این ها خودروهای خانوادگی بسیار راحت هستن.
jebraiil
13-04-2011, 14:29
داداش منم تو فكر كمري بودم من ماشين فول ميخوام
دادا حالا كمري كدوم مدلش از همه بهتره؟
ازرا تو اين رنج گير مياد اصلا خوب هست؟
mohamad skystar
13-04-2011, 14:43
داداش منم تو فكر كمري بودم من ماشين فول ميخوام
دادا حالا كمري كدوم مدلش از همه بهتره؟
ازرا تو اين رنج گير مياد اصلا خوب هست؟
دوست من آزرا تو این رنج بیشتر تصادفی یا رنگی گیرت میاد.
از نظر راحتی قسمت سرنشین عقب کمری از تمام رقیبا راحت تر و جادارتره.
بهترین مدل کمری SE هست یعنی Special Editon که فوله فول هست.
jebraiil
13-04-2011, 15:20
دادا خيلي اقايي ممنون از راهنماييت
2 تا سوال :
1-بيشتر كي ها انلاين هستي؟(برا اين كه قيمت ازت بگيرم)ببخشيد ها پورو بازي در ميارم معذرت مي خوام
2-se دقيقا قيمتش بين چند تا چند هست خواهشا با كار كرد بگو؟
mohamad skystar
13-04-2011, 18:41
دادا خيلي اقايي ممنون از راهنماييت
2 تا سوال :
1-بيشتر كي ها انلاين هستي؟(برا اين كه قيمت ازت بگيرم)ببخشيد ها پورو بازي در ميارم معذرت مي خوام
2-se دقيقا قيمتش بين چند تا چند هست خواهشا با كار كرد بگو؟
سلام.تشکر از شما بابت لطفی که دارین ما انجام وظیفه میکنیم.
در مورد کمری SE که بالاترین مدل کمری در ایران هست و کاملترین.
اگر توجه کنی رکاب هاش هم پایینه اما گیر نمیکنه .
کمری SE رو بدون سقف حدود 35000000 تومان با سقف هم کمی بیشتر میتونی بخری.
یادت باشه گستردگی شبکه خدمات پس از فروش تویوتا در ایران از هر برند دیگه بیشتر هست.
مشخصات تویوتا کمری SE :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hitman908
14-04-2011, 09:02
دوست عزیز اگه کمری se پیدا کردی یکی واسه منم بگیر. این مدل از کمری خیلی کم وارد مارکت ایران شده اونم شخصی ( وقتی واردات مجاز بود) نه شرکتی. اکثرا کسائکه کمریse دارند حاضر به فروشش نمیشند مگر اینکه تصادفی باشه و .....
با ۳۵ تومن کارکرده میتونی توسان پیدا کنی یه suv خوب مخصوصا اگه esp هم داشته باشه اسپرتیج هم گزینه که بعد توسن مناسب شماست. سدان خانواده هم که اصلاً دنبال آزرا نرو چون با این قیمت حتما چپی و کلا ماشین پر مصرفی با ترمز ضعف .میتونی مزدا ۳ نیو بخری بدک نیست شاید 35 گیرت بیاد. یه توصیه باحالم برات دارم اگه زیر ۳۵ سالی و یدونه بچه داری یه هویندی کپی بگیر حالشو ببر ماشینی مثل کمری بذار برای بالای ۵۰ البته این فقط یه توصیه است لطفا دوستان جبهه نگیرند
راستی میتونی به این تاپیک هم سر بزنی
mohamad skystar
14-04-2011, 10:25
دوست عزیز اگه کمری se پیدا کردی یکی واسه منم بگیر. این مدل از کمری خیلی کم وارد مارکت ایران شده اونم شخصی ( وقتی واردات مجاز بود) نه شرکتی. اکثرا کسائکه کمریse دارند حاضر به فروشش نمیشند مگر اینکه تصادفی باشه و .....
با ۳۵ تومن کارکرده میتونی توسان پیدا کنی یه suv خوب مخصوصا اگه esp هم داشته باشه اسپرتیج هم گزینه که بعد توسن مناسب شماست. سدان خانواده هم که اصلاً دنبال آزرا نرو چون با این قیمت حتما چپی و کلا ماشین پر مصرفی با ترمز ضعف .میتونی مزدا ۳ نیو بخری بدک نیست شاید 35 گیرت بیاد. یه توصیه باحالم برات دارم اگه زیر ۳۵ سالی و یدونه بچه داری یه هویندی کپی بگیر حالشو ببر ماشینی مثل کمری بذار برای بالای ۵۰ البته این فقط یه توصیه است لطفا دوستان جبهه نگیرند
راستی میتونی به این تاپیک هم سر بزنی
کمری SE هست اگر خواستی پیغام خصوصی بزار
کمری XLI هم اگه خواستی بگو سفارش آمریکا مدل 2007 قیمت 50000000 تومان
هیوندای توسان با 35000000 تومان چیز مالی گیر نمیاد اسپورتیج که هیچ.
مزدا 3 جدید اصلا با 35 تومان گیر نمیاد شک نکن مگر تصادفی.
موفق باشید
jebraiil
14-04-2011, 10:30
هیتمن جون این ماشین هایی که گفتی من از اسپورتیج و این توسان زیاد خوشم نمیاد حالا توسان که میگی خوبه esp چیه؟
هیوندا کوپه نمیدونم من که 2 اندی سالمه زنم نگرفتم بابام میخواد بخره کلا هم خیلی کم 3 نفره بشینیم تو ماشین حالا اصلا جا واسه 3 تا ادم داره؟ چند تا ادم توش جا میشه ؟:31: اندازه مزدا 323 جا داره؟:27: اخه ماشین قبلیه بابام مزدا 323 فول بوده ؟
یه چیز مهم میشه باهاش سفر رفت یا نه؟ نرم هست؟
مشکل با کوپه بودن نداره بابام فقط اینکه جا دار باشه و نرم حالا میخواد فرقون باشه:16::15:
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
سرنتو مدل اولیش (2011 نه) قیمتش دورو بره چنده؟ ماشین خوبیه؟
hitman908
14-04-2011, 11:25
کمری SE هست اگر خواستی پیغام خصوصی بزار
کمری XLI هم اگه خواستی بگو سفارش آمریکا مدل 2007 قیمت 50000000 تومان
هیوندای توسان با 35000000 تومان چیز مالی گیر نمیاد اسپورتیج که هیچ.
مزدا 3 جدید اصلا با 35 تومان گیر نمیاد شک نکن مگر تصادفی.
موفق باشید
بازم شروع کردی بحث کردن بی مورد چنتا :2: تذکر کافیت نیست برات
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
هیتمن جون این ماشین هایی که گفتی من از اسپورتیج و این توسان زیاد خوشم نمیاد حالا توسان که میگی خوبه esp چیه؟
هیوندا کوپه نمیدونم من که 2 اندی سالمه زنم نگرفتم بابام میخواد بخره کلا هم خیلی کم 3 نفره بشینیم تو ماشین حالا اصلا جا واسه 3 تا ادم داره؟ چند تا ادم توش جا میشه ؟:31: اندازه مزدا 323 جا داره؟:27: اخه ماشین قبلیه بابام مزدا 323 فول بوده ؟
مشکل با کوپه بودن نداره بابام فقط اینکه جا دار باشه و نرم حالا میخواد فرقون باشه:16::15:
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
عزیزم من با ۴۲-۳ تومن سانتافه تمیز پیدا کردم توسن جای خود دارد. توسن ماشین خوبی حتا به نظر خیلی از suv سوارا از سانتفه هم بهتره فقط یکم قیافش به دل نمیشینه من خودم تو دور دور iz خوب به دل .... نشوندم
عزیزم شما که ۲۰ اندی سالت و حرفت برو داره تو خونه یه کوپه بخر حالشو ببر باهاش مسافرت کره ماهم دوس داشتی برو من خودم واسه رفیقم که زنو بچه داره ولی اهله عشقو حاله کوپه گرفتم حالا شما که مجردی چه بهتر
ببین فقط سوار شدی زیاد پاتو رو پدال نظر که سنگکوب نکنی آقا در مقایسه با ۳۲۳ لاکپشت این ببر!!!!:46:
سورنتو
mohamad skystar
14-04-2011, 11:43
سلام.
دوست عزیز هیوندای کوپه برای سرنشین عقب فضای مناسب نداره به خصوص اگر شخص قد بلندی بشینه
مصرف سوخت بالایی داره یادت باشه ماشینی مثل کوپه که در گروه خودروهای اسپرت هست راحتی آنچنانی نداره.
هیوندای دیگه کوپه رو تولید نمیکنه و به جاش جنسیس کوپه رو تولید کرد که قیمتش بالاست.
فکر میکنم به اندازه کافی در این زمینه راهنمایی شدین.
jebraiil
14-04-2011, 12:21
داداشای گلم جون جدتون دعوا نکنین من نوکر هر دوتاتونم یه سوال پرسیدم دعوا نداره که
در مورد سورنتو نگفتین؟!!
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
اقا محمد واقعا کمری se سراغ داری؟یه سوال مصرف کوپه چقدره؟
AmiRreZA_RAcEr
14-04-2011, 14:55
بچه ها کل کل نکنید ، قشنگ این دوستمون رو راهنمایی کنید
من یه چنتا گزینه میذارم واست
1- ماکسیما ، ماشین نرم ، راحت ، موتور قوی ، بزرگ ، با کلاس ، معایب : قدیمی ، آپشنهای کم ، مصرف سوخت بالا
2-سوناتا اتاق قدیم: نرم و راحت و نسبت به هم رده های دست دومش کم اصطحلاک و خرج کمتر ، آپشن های خوب و زیاد ، معایب : اگه بهش نرسی از رنگ و رو میره ، طراحی قدیمی ، ( 6سیلندر گیر بیاری شک توش نکن بگیرش )
3-هیوندای توسان : شاسی بلند ، داخلش نرم و نسبت به قیمتش تیزه ، معایب : ظاهر خارجی و داخلی قدیمی و از مد افتاده ، اصطحلاک متوسط
4-تویوتا کمری : ماشین بسیار نرم و راحت و بی صدا ، اما با این رنج قیمت زیاد خوبش گیر نمیاد ، باید خیلی بگردی و یه فروشنده خوب به پستت بخوره
5-سوزوکی ویتارا : suvشهری و کم مصرف ، پشتیبانی توسط ایران فر.. (خودرو ) ،با این قیمت خوبشو تقریبا مثل صفر میتونی گیر بیاری ... معایب : امکانات متوسط ، هندلینگ متوسط
----------------------------------------------------------------------
من سوناتا و سوزوکی رو به شما پیشنهاد میکنم
mohamad skystar
14-04-2011, 16:47
سلام. AmiRreZA قیمت ها رو هم بزار چون بودجه دوستون 35 تومان هست .
من تو پست های قبل هم معرفی کردم.
jebraiil
15-04-2011, 08:22
در مورد سورنتو 2009 نگفتين؟ بابام نرمي ماشين خيلي واسش اهميت داره!منم خوشگليش مهمه وامكانات بخصوص
AmiRreZA_RAcEr
15-04-2011, 14:54
سلام. AmiRreZA قیمت ها رو هم بزار چون بودجه دوستون 35 تومان هست .
من تو پست های قبل هم معرفی کردم.
کلا این ماشینهایی که من نوشتم و توضیحات دقیقا رو قیمت 34 تا 35 میلیون نوشتمشون
mohamad skystar
16-04-2011, 11:28
در مورد سورنتو 2009 نگفتين؟ بابام نرمي ماشين خيلي واسش اهميت داره!منم خوشگليش مهمه وامكانات بخصوص
سورنتو هم ماشین نرم و مناسبی هست اما به بودجه 35 تومان نمیخوره دوست من.
سورنتو تو شاسی بلندهای کیا خوب جا افتاده.
taghdirrr
22-04-2011, 22:45
شک نکن کمری glx یا se بگیر .
منم حدود 1 هفته ای میشه خریدم حدود 34 میلیون مدل کارکرد.البته glx
خیلی ماشین نرمیه.مصرف بنزین توی شهر حدود 10 11 تا میشه.ماشین با ابهتی هستش.
مزدا 3 نیو عین قوطی کبریت میمونه یعنی فقط امکانات داخلی داره از بیرون من که اصلا نمیپسندم .
ولی در کل اگه خواستی کمری se یا Glx بگیر اگرم پول تا 40 تومن بزاری به فکر آزرا باش.
راستی اگه خواستی کمری بگیری سفید صدفی بگیر رینگاشو عوض کن با چراغ پشتش ببین ماشین به چی میگن.
اگه خواستی به من تو یاهو پی ام بده تا عکس ماشینمو بزارم مثل اون طراحی کنی.
mohamad skystar
22-04-2011, 22:47
مزدا 3 نیو عین قوطی کبریت میمونه یعنی فقط امکانات داخلی داره از بیرون من که اصلا نمیپسندم .
ولی در کل اگه خواستی کمری se یا Glx بگیر اگرم پول تا 40 تومن بزاری به فکر آزرا باش.
شما بهترین خودرو رو انتخاب کردین.مبارک باشه و روزهای خوبی رو داشته باشین با تویوتا
hitman908
22-04-2011, 23:44
راستی اگه خواستی کمری بگیری سفید صدفی بگیر رینگاشو عوض کن با چراغ پشتش ببین ماشین به چی میگن.
اگه خواستی به من تو یاهو پی ام بده تا عکس ماشینمو بزارم مثل اون طراحی کنی.
منم با محمد موافقم کمری ماشین خوبی مخصوصا seو glx ولی راجع با آزرا با شما مخالفم چون ماشین پر مصرفی که الکی با آپشن بزک دوزکش کردن اونم وقتی که دست ۲ باشه که خیلی بدتر
آقا سلام به همگی ....
من هم م÷ل این دوستمون 35 تومان پول دارم
ماکسیما مدل 89 کارکرد 25 هزار
کمری 2007 se یا glx کارکرد 55 هزار
با توجه به اینکه ماکسیما ماشین قدیمی هست دلی با بودجه من میشه یه در حد صفر خرید و اینکه کمری 4 سال کارکرده هم میشه گرفت
نظر شما دوستان چیه کدوم رو پیشنهاد میکنید ( من واقعا گیج شدم ) ؟؟؟؟؟؟
taghdirrr
25-04-2011, 10:53
آقا سلام به همگی ....
با توجه به اینکه ماکسیما ماشین قدیمی هست دلی با بودجه من میشه یه در حد صفر خرید و اینکه کمری 4 سال کارکرده هم میشه گرفت
قیمت کمری رو گرون نگفتی؟
فکر کنم اون مدل کمری 2011 هست که 55 میلیونه.
mohamad skystar
25-04-2011, 18:01
آقا سلام به همگی ....
سلام.
دوست من شما ملاک هاتون رو نگفتین اما در کل اگر خودرویی خانوادگی-راحت-جادار-مصرف سوخت مناسب-طراحی زیبا-امکانات مناسب-ایمنی خوب میخوای تویوتا کمری رو پیشنهاد میکنم.
کمری GLX مدل 2007 فول قیمت 35000000 تومان
مشخصات کمری GLX:
سلام
تقدیر جان اونا کارکرد هست که من گفتم قیمت هر دو رو 35 میلیون هست
محمد جان مسئله مهم برای من این هست که کمری که به پول من بخوره خیلی کارکرده ولی ماکسیما کم کارکرده تر هست
منطقی انتخاب کدوم یک هست.؟؟؟
خواسته های من از ماشین عمر بیشتر و خرج کمتر و سواری راحت تر و کلا" کمتر به تعمیرگاه مراجعه کنم و وقتی میرم هزینه قطعات کمتر باشه.
taghdirrr
25-04-2011, 19:30
سلام
محمد جان مسئله مهم برای من این هست که کمری که به پول من بخوره خیلی کارکرده ولی ماکسیما کم کارکرده تر هست
خواسته های من از ماشین عمر بیشتر و خرج کمتر و سواری راحت تر و کلا" کمتر به تعمیرگاه مراجعه کنم و وقتی میرم هزینه قطعات کمتر باشه.
آخه نوشته بودین 55 تومن.
خوب ماکسیما پول بنزین زیاد میخاد اگه آدمی هستی که از سر کارت تا خونه میری میای آره ماکسیما خوبه .
اما اگه برای خیابون گردی مثل من علاقه داری و میخای پولی که به ماشین میدی ازش کار بکشی و هی بگردی کمری به نظر من از همه اینا مناسبتره.
mohamad skystar
25-04-2011, 21:39
سلام
دوست من خرج ماشین کم یا زیادش بستگی به رانندگی شما و طرز استفاده شما از خودرو هست.
ماکسیما و کمری هر دو کم خرج هستن هزینه قطعات کمری به مراتب بیشتر از ماکسیما هست.
کمری رو برات گفتم از هر نظر از ماکسیما سرتره به غیر از قدرت و شتاب موتورش که کمتر از ماکسیماست
اما شک نکن که لذت رانندگی و راحتی بهت میده که پشیمون نمیشی.
نظر من تویوتا کمری GLX هست.شما هر کدوم رو خریدی موفق باشید.
hitman908
26-04-2011, 08:24
دوست من خرج ماشین کم یا زیادش بستگی به رانندگی شما و طرز استفاده شما از خودرو هست.
ماکسیما و کمری هر دو کم خرج هستن هزینه قطعات کمری به مراتب بیشتر از ماکسیما هست.
کمری رو برات گفتم از هر نظر از ماکسیما سرتره به غیر از قدرت و شتاب موتورش که کمتر از ماکسیماست
اما شک نکن که لذت رانندگی و راحتی بهت میده که پشیمون نمیشی.
نظر من تویوتا کمری GLX هست.شما هر کدوم رو خریدی موفق باشید.
یه بارم با محمد به توافق رسیدیم:10:
ماکسیما ماشین که خیلیا به خاطر قدرت موتور بالایی که داره سورشن قطعه شم خوب گیر میاد ولی پول بنزینشش کمر آدمو میشکنه بعد یه سرتو بگیر بالا ببین دیگه کجا به غیر ایران سوار هم چین ماشین پور مصرفی میشن (من تو عراق یکی دیدم!!!):2:
کمری به درد ماشین بازا نمیخوره چون جدا تا n سال میتونی ازش سواری بگیری (n>۱۰):8:
محمد جان خیلی ممنونم از راهنمایی کاملت.
فقط یک سوال میمئنه اون هم اینکه با توجه به اینکه کمری 2007 هست و 50 هزار تا کارکرده خریدش دزسته بعد خرید هز روز تو تعمیرگاه نیستم؟؟؟؟
mohamad skystar
26-04-2011, 20:05
محمد جان خیلی ممنونم از راهنمایی کاملت.
فقط یک سوال میمئنه اون هم اینکه با توجه به اینکه کمری 2007 هست و 50 هزار تا کارکرده خریدش دزسته بعد خرید هز روز تو تعمیرگاه نیستم؟؟؟؟
دوست من ماشین کارکرده رو باید دقت کنی چه کمری باشه چه مرسدس باشه چه پیکان.
شما میتونی ماشین رو قبل از خرید ببری نشون بدی به صافکار یا مکانیک.
تا الان که من هرچی کمری دیدم بی عیب و نقص بوده و خریدار راضی بوده.
از روزی که شما ماشین رو سوار میشی دیگه بستگی به رانندگیتون داره و اینکه چطوری از ماشین نگهداری کنی تا تعمیرگاه نری.
موفق باشید.
شک نکن تو این رنج قیمت MG 550 از همه بهتره.امکاناتش در حد یه ماشین بالای 50 تومنه.جالبه که این ماشین با توجه به قیمت جهانیش،پس از ورود به ایران و محاسبه تعرفه ها باید قیمتی بالای 50 تومن داشته باشه.
mohamad skystar
07-05-2011, 18:23
شک نکن تو این رنج قیمت MG 550 از همه بهتره.امکاناتش در حد یه ماشین بالای 50 تومنه.جالبه که این ماشین با توجه به قیمت جهانیش،پس از ورود به ایران و محاسبه تعرفه ها باید قیمتی بالای 50 تومن داشته باشه.
دوست عزیز پایین ترین مدل MG 550 الان بالای 37000000 تومان هست و دوستمون تو رنج 35000000 تومان
میخواستن خرید کنن و این تاپیک برای خیلی وقت پیش هست و فکر کنم دوستمون خریدشون رو انجام دادن.
موفق باشید.
بله من نمی دونستم وارداتش متوقف شده و قیمتش رفته بالا.ممنون از توضیحتون.
سلام دوستان... من mg رو دیدم ولی از راه رفتنش اصلن خوشم نیومد... دیروز یه کمری glx گرفتم
واقعا" از راهنمایی همتون ممنونم...
بچه ها اگه راهنمایی برای نگهداری بهتر کمری و تعمیرات دارید ممنون میشم بشنوم
mohamad skystar
09-05-2011, 23:52
بچه ها اگه راهنمایی برای نگهداری بهتر کمری و تعمیرات دارید ممنون میشم بشنوم
نگهداری یک خودرو رو میتونید تو دفترچه راهنماش بخونید و یا از نمایندگی مجار ایرتویا راهنمایی بخواین.
در کل نگهداریش سخت نیست فقط سرویس هاش رو مرتب انجام بده فیلتر ها و روغن موتور مرغوب براش بگیر.
بسیار خودروی نرم و عالی هست شک نکنید.
موفق باشید.
سلام
برای تعویض روغن و مواد مصرفی بهتر جنس خوب رو از بازار بگیرم یا اینکه همه کار رو به ایرتویا بسپرم؟
mohamad skystar
15-05-2011, 21:06
سلام
برای تعویض روغن و مواد مصرفی بهتر جنس خوب رو از بازار بگیرم یا اینکه همه کار رو به ایرتویا بسپرم؟
هم میتونی از بازار بخری هم بزاری ایرتویا برات انجام بده.
و هم میتونی بخری ببری بدی ایرتویا برات انجام بدن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.