ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اطلاع رسانی --- خطر استفاده از داروهای ساخت ایران

***Spring***
13-04-2011, 12:09
سلام ...

چندبار توی همین تالار از دوستان درباره داروهای ساخت ایران شنیدیم و اینکه از نظر خاصیت یا تاثیرگذاری با نمونه خارجی اون چقدر تفاوت دارند ...

ولی مطلبی که تازگی شنیدم ( از چند نفر دکتر ) ، خیلی جدی تر و هشدار دهنده است ...

خلاصه و مفید اون اینکه :

مصرف و استفاده داروهایی مثل دیازپام ( ساخت ایران ) بسیار خطرناکه ، و مصرف کننده رو برای چند روز توی کما میبره !!! ...

این تاپیک فقط برای اطلاع رسانی زده شد ...

shabe.saket
13-04-2011, 12:14
به به به به.
گل بود به سبزه نیز آراسته شد.
داروشونم مرگ موش از آب در اومد.

مهرسا1
13-04-2011, 13:13
خطر استفاده از داروهای ساخت ایران

عزيزم بعيد ميدونم اينجوري باشه كه شما ميگين شايد از لحاظ تاثير گذاري دوز فرق كنه ولي اينكه كلا اينجوري باشه بعيد به نظر مياد

***Spring***
13-04-2011, 13:35
عزيزم بعيد ميدونم اينجوري باشه كه شما ميگين شايد از لحاظ تاثير گذاري دوز فرق كنه ولي اينكه كلا اينجوري باشه بعيد به نظر مياد

سلام ...
از دکترای مراکز درمانی شنیدم ... گویا این مورد ( مصرف دیازپام و رفتن به کما ) چند نمونه هم اتفاق افتاده ... بیماریکه طبق نمونه علمی و پزشکی ، دیازپام تجویز و توصیه شده ، ( و قبلآ هم با این دارو و این روش درمانی نتیجه + مثبت گرفته ) بعد از استفاده مجدد توی کما رفته ، و بعد از تحقیق مشخص شده دیازپام های ساخت ایران اینگونه عوارض رو دارن ... و چند جای دیگه هم این نمونه دیده شده ... بازم بپرسید ، برای اطلاع رسانی و احتیاط تاپیک رو زدم ، موفق باشید ...

مهرسا1
13-04-2011, 20:15
از دکترای مراکز درمانی شنیدم ... گویا این مورد ( مصرف دیازپام و رفتن به کما ) چند نمونه هم اتفاق افتاده ... بیماریکه طبق نمونه علمی و پزشکی ، دیازپام تجویز و توصیه شده ، ( و قبلآ هم با این دارو و این روش درمانی نتیجه + مثبت گرفته ) بعد از استفاده مجدد توی کما رفته ، و بعد از تحقیق مشخص شده دیازپام های ساخت ایران اینگونه عوارض رو دارن ... و چند جای دیگه هم این نمونه دیده شده ... بازم بپرسید ، برای اطلاع رسانی و احتیاط تاپیک رو زدم ، موفق باشید ...

راست ميگين امكانش هست به خاطر تحريم بودن مواد اوليه رو از جايي ديگه تهييه كرده باشن و تركيب دارو تغير كرده باشه

Saeed System
14-04-2011, 08:52
سلام می خواستم بدونم داروهای روانپزشکی که روی مغز تاثیر میزاره این مشکل رو نداره؟؟

چون من سیتالوپرام مصرف میکنم که ساخت سبحان دارو ... تاثیر مستقیم روی مغز میزاره یه وقت مشکلی پیش نیاد برام؟

اگر مشکلی داره بگید که من برم ساخت کمپانی هکزال آلمان رو بگیرم.

ولی ایرانیش ورقی 1000 تومنه و آلمانیش ورقی 14 هزار تومن

من بیشتر ترسم از اینه که داروی سیتاوپرام مستقیم تاثیرش روی نورونهای اعصاب

***Spring***
14-04-2011, 11:25
سلام می خواستم بدونم داروهای روانپزشکی که روی مغز تاثیر میزاره این مشکل رو نداره؟؟

چون من سیتالوپرام مصرف میکنم که ساخت سبحان دارو ... تاثیر مستقیم روی مغز میزاره یه وقت مشکلی پیش نیاد برام؟

سلام ...

اول مشاوره با پزشک متخصص ...

طبیعی و مشخصه که معمولآ چه مارکی بهتره و چرا بهتره ... برای سلامتی و رعایت احتیاط مشاوره با چند نفر متخصص و بعد از اون استفاده از بهترین راه و روش ... موفق باشید ...

nightmare
14-04-2011, 12:19
مواد دیازپام تا قبل از تحریم از فرانسه تهیه میشد.
بعد از تحریم این مواد از نوع هندی وارد کشور شد و حالا هم بنابه دلایلی دیگه از هند هم نمیاد. یعنی تولید داخل هست و متاسفانه به دلیل ترکیب نشدن خوب مواد باهم، دز هر قرص میتونه متفاوت باشه!
(اطلاعات از دوستم در شرکت رز دارو)

به عنوان جایگزین، بهتر هست از قرص هایی مثل زاناکس (Xanax) یا آلپرازولام (Alprazolam) استفاده بشه. معمولا داروخانه ها با گفتن Xanax نوع خارجی اون و با گفتن Alprazolam نوع ایرانی اون رو به شما میدن.
البته این دو قرص بعد از دو هفته مصرف میتونه اعتیاد بیاره و بعدش میشه به کلونازپام (Clonazepam) سوییچ کرد.
(نقل قول از یک دانشجوی پزشکی)

البته بهترین کار مشورت با پزشک متخصص هست.

ALt3rnA
14-04-2011, 15:39

عزیز اینجوری باشه استامینوفن کدوئین هم باید آلمانیشو بیابی چون اونم رو مغز تاثیر میزاره
شما باید از دکترت بپرسی .
من سیتالو پرام سبحان میخورم هیچ مشکلی هم ندارم ولی برای اینکه خیالت راحت شه از دکترت بپرس

dr_sohrab
15-04-2011, 01:05
نیگا کنین اگه دارویی چنین عوارضی که شما گفتین ایجاد کنه از داروخانه ها جمع آوری میشه مثل دیکلوفناک و پیروکسیکام (آمپول) که چند سال پیش به صوورت کامل از فراماکوپه ایران حذف شد دومآ اگه پزشکتون نیاز بدونه این دارو رو براتون حتما" اطلاعش از شما بیشتر هست وراهنمایی لازم رو میکنه( نکنه خود درمانی مکنین؟) سومآ" دیازپام اصلا" خواب آور خوبی نیست و خواب رو آشفته میکنه از bzd های دیگه بهتره استفاده بشه اون دوست عزیز هم در مورد سیتالوپرام ایرانی نگران نباشه مشکلی نیست

harrypotter
15-04-2011, 08:40

نترس چیزی نمیشه دو سال از ایرانیش خوردم سالم سالمم.

gmd
15-04-2011, 09:52
نیگا کنین اگه دارویی چنین عوارضی که شما گفتین ایجاد کنه از داروخانه ها جمع آوری میشه مثل دیکلوفناک و پیروکسیکام (آمپول) که چند سال پیش به صوورت کامل از فراماکوپه ایران حذف شد دومآ اگه پزشکتون نیاز بدونه این دارو رو براتون حتما" اطلاعش از شما بیشتر هست وراهنمایی لازم رو میکنه( نکنه خود درمانی مکنین؟) سومآ" دیازپام اصلا" خواب آور خوبی نیست و خواب رو آشفته میکنه از bzd های دیگه بهتره استفاده بشه اون دوست عزیز هم در مورد سیتالوپرام ایرانی نگران نباشه مشکلی نیست

آمپول دیکلوفناک که هنوز هم فروخته و مصرف میشود .

***Spring***
15-04-2011, 10:01

سلام ...

1 - تاپیک فقط برای اطلاع رسانی ...

2 - امروزه علم و دانش در اختیار همه است ...

3 - اون دکترایی که این موضوع رو میگفتند ، اطلاعات بسیار دقیق و مهمی داشتند و پزشک بودند نه شخص معمولی ... و مهمتر از همه به تجربه چندین مورد دیده بودند ... و توی پست اول هم گفتم در موردی که از نظر پزشکی و علمی مصرف دیازپام لازم و درسته ، نه برای هر بیماری ...

4 - حالا اگه مدتی طول کشید تا داروخانه های ایران متوجه بشند و بعد به صرفه شون بود یا نه ، بعدها خواستند جمع آوری کنند ، توی این فاصله زمانی یعنی میفرمایید رعایت نشه و همه استفاده کنند!!! ... با اون توصیه ای که شما گفتید یعنی حتمآ و همیشه فروش دارو در ایران بدون اشتباست !!! ...

حتا شما خودتون بهتر میدونید ، چه داروهای معروفی که توی دنیا زمانی بسیار رایج شده ، ولی بعد از مدتی عوارض یا خطر استفاده از اون دارو هم مشخص شده ... تاریخچه تمام داروها هست ...

+ به علاوه اینکه تهیه و ساخت داروها یه مکانیزیم ساده و خیلی راحتی نیست ... خیلی کشورها اصلآ روش خاص خودشون رو دارند ... همونطوریکه احتمال زیاد خیلی خوب میدونید ، کشوری مثلآ مثل سوئد بعضی از قسمتهای پزشکیش اصلآ با دنیا متفاوته ، و روش درمانی خاص خودشون رو دارند و همینطور داروهای ساخت و مخصوص خودشون رو ... و حتا خیلی از کشورهای دیگه ...

و مهمتر اینکه فرمول و روش ساخت و فرآیند یک دارو برای هر شرکتی کاملآ محرمانه است ، چون یه روش و راه تجارت و بیزینس در دنیای امروزیه ... اگه دونستن این موارد ساده بود که الآن توی ایران و تمام دنیا خیلی شرکتهای دیگه هم برای ساخت و تولید و فروش دارو ایجاد میشدند ...

حالا مهمترین نکته اینجا : اطلاع رسانی و داشتن آگاهی ، برای جلوگیری و پیش گیری از خطر و ریسک اون بود ... هر شخصی با دونستن این موارد ، خودش باید تصمیم بگیره ، و به قول معروف ریسکش پای خودش هستش ... موفق باشید ...

Alamate Soal
15-04-2011, 10:28
اين تاپيك واقعا درد دل منو آورد جلو چشمم !
مديرعامل گروه دارويي سبحان ( فكر كنم دکتر اکبر برندگی ) چند وقت پيش توي دانشكده داروسازي دانشگاه ما بود كه خودش تاييد كرد كيفيت داروهاي داخل رو به نزوله و تحريم ها رو بهونه آورد ! منتها ايشون جوابي به اين سوال كه دقيقا كدوم يكي از وسيه هاي مورد استفاده در آزمايشگاه هاي داروسازي كاربرد دوگانه داره و تحريم شده نداشت .
مريض كلي خرج ميكنه واسه ويزيت و دارو ولي خبر نداره اون آنتي بيوتيكي كه استفاده كرده چيني و با كيفيتي كمتر از نمونه پاكستاني و عراقيه و قراره چه بلايي سرش بياره !
كلي زحمت كشيدي و دكتر شدي ولي تاثير منفي و كيفيت نازل آمپولي كه تجويز كردي باعث مرگ يه بيمار ميشه و اونوقته كه همه با انگشت نشونت ميدن و ميگن فلاني همون دكتريه كه آمپولش بيمار ما رو كشت . اعتبارت هم به همين آسومني و به همين خوشمزگي از بين ميره !
يكي از دلايلي كه من تصميم گرفتم بعد از فارغ التحصيلي به هيچوجه پروانه نگيرم همينه .

مهرسا1
15-04-2011, 14:24
چند وقت پيش توي دانشكده داروسازي دانشگاه ما بود كه خودش تاييد كرد كيفيت داروهاي داخل رو به نزوله و تحريم ها رو بهونه آورد !

حس ميكنم تحريم ها داره اثر ميكنه ولي اين خيلي بي عدالتيه جامعه جهاني نبايد دارو رو تحريم ميكرد اخه بيماري بيچاره چه گناهي كردن كه قرباني سياست بشن؟

Alamate Soal
15-04-2011, 21:40
حس ميكنم تحريم ها داره اثر ميكنه ولي اين خيلي بي عدالتيه جامعه جهاني نبايد دارو رو تحريم ميكرد اخه بيماري بيچاره چه گناهي كردن كه قرباني سياست بشن؟

خب اونهايي كه تحريم ميكنن به اين خاطر تحريم نميكنن كه بيمار نتونه دارو استفاده كنه ! دارو تحريم نيست حتي براي كره شمالي هم دارو رو تحريم نكردن !
وقتي به جاي پنيسيلين هاي با كيفيت هندي و اروپايي ميرن از چين پنيسيلي وارد ميكنن ( اون هم پنيسيليني كه وزارت بهداشتشون اجازه نميده توي خود چين استفاده بشه ) چه ربطي به جامعه جهاني داره ؟
كل نيازهاي آمپول هاي آنتي بيوتيكي كشور در سال شايد 200 مليون دلار هم نشه ! تازه دولت كه يارانه نميده بهش پولش رو بيمه ها و مريض ها پرداخت ميكنن . خيلي راحت ميتونه داروهايي كه FDA دارن وارد كنه نه داروي قلابي چيني !

مهرسا1
15-04-2011, 22:39
من خودم سيتالوپرام ايراني مصرف ميكنم هر ورق 800 تومن اگه بخوام آلمانيشو بگيرم هر ورق 14 هزار تومن اصلا برام نمي صرفه خوب

Alamate Soal
16-04-2011, 10:26
من خودم سيتالوپرام ايراني مصرف ميكنم هر ورق 800 تومن اگه بخوام آلمانيشو بگيرم هر ورق 14 هزار تومن اصلا برام نمي صرفه خوب

يارانه خاصي براي اينجور داروها پرداخت نميشه . همين دارو بسته 100 تاييش توي اروپا و آمريكا فقط $10.50 هست .تقريبا تو همه جاي دنيا نصف قيمت اينجور داروها رو دولت يارانه ميده .
اين كه 40 هزارتومن هست هر بستش به خاطر قانون هاي عجيب گمرك ايران و هيمنطور سودهايي هست كه دلال ها ميبرن .

morsadr
16-04-2011, 15:55
- امروزه علم و دانش در اختیار همه است ..
خیر دوست عزیز علم و دانش شاخه های مختلفی دارد و هرکسی در رشته خاصی میتونه تخصص داشته باشه و اظهار نظر کنه .

اون دکترایی که این موضوع رو میگفتند ، اطلاعات بسیار دقیق و مهمی داشتند و پزشک بودند نه شخص معمولی ... و مهمتر از همه به تجربه چندین مورد دیده بودند ... و توی پست اول هم گفتم در موردی که از نظر پزشکی و علمی مصرف دیازپام لازم و درسته ، نه برای هر بیماری ...
علم پزشکی علم تجارب شخصی نیست که یک پزشک محترم بیاید و تجارب خودش را (حتی اگر واقعا درست باشد ) بصورت قانون بیان کند و حکم صادر کند و تشخیص این امر که آیا دارویی مضر است یا نه به عهده افراد و ارگانهای دیگر می باشد و نه یک پزشک . ایشون می تونن این مطلب را به مراجع ذی ربط اطلاع بدهند و خودشان هم اگر تمایل دارند از این دارو استفاده نکنند

حتا شما خودتون بهتر میدونید ، چه داروهای معروفی که توی دنیا زمانی بسیار رایج شده ، ولی بعد از مدتی عوارض یا خطر استفاده از اون دارو هم مشخص شده ... تاریخچه تمام داروها هست ...

این مطلب درسته ولی باز هم عرض می کنم که متولی این امر شخص و ارگان دیگری است و نه من و شما .:41:

با نظر این دوستمون موافقم ولی در مورد دیکلوفناک و پیروکسیکام بحث متفاوته و این داروها هنوز هم استفاده می شوند و فقط مصرف آنها را محدود کرده اند . این داروها در همه جای دنیا بر ااساس اصول علمی مصرف می شوند .

در پایان باید عرض کنم که عارضه دارویی امری است طبیعی و اگر دارویی بر اساس اصول صحیح تشخیصی و درمانی تجویز شده باشد این عوارض در حداقل ممکن می باشد و از نظر علمی قابل قبول .و اگر غیر از این باشد باید بررسی کرد و علت را جویا شد .
موفق باشید .:11:

***Spring***
16-04-2011, 17:10
سلام ...

کاربر گرامی جناب morsadr ، ممنون برای وقتی که در جهت آگاهی برای همه کاربرهای فروم میذارید و برای گفتن اطلاعات ...

لطف بفرمایید نوشته‏های قبلی رو دقیق و با دقت بیشتر بخونید ...

تکرار میکنم : تاپیک فقط برای اطلاع رسانی ...

نمیخوام خودم دچار همون اشتباه بعضی از دوستان بشم ، که اطلاع رسانی و گفتگوی مفید ، خدای نکرده تبدیل به بحث‏های غیر ضروری بشه ... ولی فقط اینبار برای پاسخگویی ... این رو از الآن عرض کنم سوتفاهم پیش نیاد ، مهمتر از همه اینکه تمام مطالب پایین روی صحبتم با شما نیست ... چون امکان داره خیلی قسمتها در صحبتهای پایین با من موافق باشید ... و اینکه خیلی صحبتها رو ( بویژه در رشته پزشکی ) بهتر از من میدونید ... چون کاربرهای دیگه هم میخونند برای پاسخگویی کلی گفتم :

خیر دوست عزیز علم و دانش شاخه های مختلفی دارد و هرکسی در رشته خاصی میتونه تخصص داشته باشه و اظهار نظر کنه .گفتم : امروزه علم و دانش در اختیار همه است ... به این معنی نیست که همه پزشک یا متخصص هستند !!! ... همیشه همه جا ( حتا توی همین تاپیک صفحه قبل ) به دوستان مشاوره با پزشک متخصص رو توصیه کردم ...

علم و دانش ( بطور کلی و عمومی ) فقط و فقط در دسترس برای یه کشور یا عده خاصی نیست ( به جز موارد خاص و استثنایی و حرفه ای ) ... نه اینکه همه‏ی افراد در همه‏ی زمینه‏ها متخصص باشند و همه چیز رو کامل بدونند !!! ... ولی دلیل بر بی اطلاعی و نداشتن آگاهی یا آگاهی و دانش کم مردم بطور کلی هم نیست ... به این معنی که این آگاهی و دانش قابل دسترسی هستش و اطلاعات عمومی و دانش کلی و خرد جمعی مردم بالاست ...

علم پزشکی علم تجارب شخصی نیست که یک پزشک محترم بیاید و تجارب خودش را (حتی اگر واقعا درست باشد ) بصورت قانون بیان کند و حکم صادر کند و تشخیص این امر که آیا دارویی مضر است یا نه به عهده افراد و ارگانهای دیگر می باشد و نه یک پزشک . ایشون می تونن این مطلب را به مراجع ذی ربط اطلاع بدهند و خودشان هم اگر تمایل دارند از این دارو استفاده نکنند
این مطلب درسته ولی باز هم عرض می کنم که متولی این امر شخص و ارگان دیگری است و نه من و شما .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این که شد پر از ضد و نقیض :

پزشکی ( حالا بماند که از نظر اندیشمندان و فلاسفه قدیم علم فقط شامل : فلسفه ، ریاضیات و ادبیات ، پزشکی علم نیست دانش هستش ) ... پزشکی خیلی از موفقیتهایی که داشته بر اثر تجربه بوده ، اصلآ هم نمیتونید رد بفرمایید ، چون تاریخچه تمامی درمانها و جراحیها هست ... فرمول ریاضیات محض که نیست ، پس تجربه و اتفاق یعنی چی ... از لویی پاستور و فلمینگ و رازی بگیر تا تحقیقات امروزی ... تحقیقات ، تجربه و مشاهده و نتیجه گیری بسیار مهمه ...

1 - اینکه گفتید افرادی که صلاحیت دارن : بله درسته ولی کجا و کدوم افراد و در چه رشته ای ؟ ... پزشکی در دنیا ، که مشخه سازمان و نهادی خودش رو داره ... آیا اگه مصرف دیازپام ( تحت شرایط لازم و درست ) توصیه شده ، این همون دیازپام ، با همون کیفیت جنس و شرایط ساخت و تولید هستش که بقیه بیماران داخلی مصرف کنند ؟!!! ... صحبت الآن دقیقآ همینجاست ، که این اون دیازپامی که سازمان جهانی گفته نیست ...

مهمتر از همه اینکه خود این مراجعی که میفرمایید ( داخلی ) ، دچار اشتباه نمیشند ؟!!! ... امکان نداره یه موضوعی رو دیر متوجه بشند ، یا اصلآ متوجه نشند ، و یا اصلآ بماند !!!!!!! ... خوب برای این موارد چکار باید کرد ، اطلاع رسانی یا سکوت ؟!!! ...

دو حالت که بیشتر نداره : یا خبر اشتباست یا درسته ... اگه اشتباه باشه و دیازپام ضرری نداشته باشه بعد از مدتی تحقیقات ( و به تجربه ) پزشکان و دانشمندان متوجه میشند و خبر اعلام میشه ... که معمولآ وقتی اشتباه باشه زود از اخبار علمی و فرهنگی و ورزشی هم میشنویم !!! ... این وسط مصرف خارجی اون بیشتر شده و کمی در مصرف داخلی اون احتیاط ...

اگه خبر درست باشه چی ؟!!! ... کی اعلام میشه و چطوری ؟!!! ... بهتر میدونید و ... ولی مهم اینکه این وسط امکان داره با جان و سلامتی عده ای بازی بشه و سلامتی فرد و خانوادگی و اجتماعی اونها به خطر بیافته ... گرون خریدن یه دارو مهمتره یا سلامت فرد و اجتماع ؟ ...

2 - در حال حاضر نمیدونم در چه مقطعی هستید( رزیدنت ، فلو ، بالاتر یا پایین تر ) ولی اون پزشکایی که گفتند ، بینشون استاد هم بود ... منظورم استادیار یا دانشیار نیست ، استاد ...

3 - الآن مدتهاست که این نمونه و موارد مشابه شنیده میشه ، مهمتر از همه اینکه خیلی اشخصای که دارند میگند ( تجربه خودشون رو در اختیار بقیه میذارند ) پزشکای متخصص در رده بالا هستند ... یعنی همه دارند میگند ، اگه یک نفر بود بله نباید به این زودی تصمیم گیری بشه ... دوم اینکه این تجربه توی یه روستا و شهر دور افتاده نیست ، توی مراکز تحقیقاتی و درمانی هست که چندین پزشک متخصص ، صاحب نظر اونجا هستند ...

و مهمتر از همه اینکه خطر اون رو دارن اطلاع رسانی میکنند ... یه سوال مهم ، همین الآن شما خودتون اگه برای خودتون یا بیمارتون لازم باشه ، دیازپام ایرانی رو ( بعد از شنیدن این همه خبر ) بدون احتیاط تجویز میکنید ؟ ...

اصلآ احتیاط و تجربه فقط این یکبار و به این دارو مربوط نمیشه ... بازم تازیخچه پزشکی : همون پنی سیلین که داروی معروفی هستش و همه میشناسند ، بعد از مدتی توی دنیا مشخص شد که بدن بعضی افراد نسبت به این دارو حساسیت داره و توی شوک میرند و میمیرند ...

خلاصه ، مختصر و مفید : این که دیازپام ساخت ایران خطر مرگ داره ، مطلبی بوده که دکترای متخصص و چند نفر استاد ، به تجربه و اتفاقی رو که افتاده و خودشون دیدن گفتند و مطمئن بودند...

وظیفه اطلاع رسانی بود ... درست یا نادرست بودن یا هر شکل دیگه از این خبر پزشکی ، و ریسک عمل و هر تصمیم گیری استفاده از این دارو و خطر اون به عهده خواننده گرامی میباشد ...

همگی موفق و سلامت و سعادتمند باشید ...

ejbaree
16-04-2011, 17:22
عوراض دارویی شامل همه داروها میشه.داخلی و خارجی نداره.حداقل نوع داخلیش مثل خارجیا برای آزمایش مصرف نمیشن.
ضمن اینکه بالاخره باید از یه جایی شروع کرد دیگه.
مگه شرکتهای بزرگ داروسازی از اول همه داروهاشون درست و درمون بدون مشکل بوده؟

Alamate Soal
16-04-2011, 19:54
... صحبت الآن دقیقآ همینجاست ، که این اون دیازپامی که سازمان جهانی گفته نیست ...

من هم با spring موافقم .
مشكل ما همينجاست . اگه آنتي بيوتيك چيني واقعا تاثيرش همون تاثيريه كه ما ميخونيم كه چطور باعث از بين رفتن ديواره باكتري ها ميشه ؛ چيني ها براش مجوز استفاده توي بيمارستان هاي خودشون ميدن و با قيمت پايين تر وارد كشور ما نميكننش

بحث سر عوارض نيست . سر قلابي و بيكيفيت بودن داروهاست .

ALt3rnA
16-04-2011, 20:14
مگه شرکتهای بزرگ داروسازی از اول همه داروهاشون درست و درمون بدون مشکل بوده؟
بله که بوده ! حرف شما مثل این میمونه که بگی اگه من یه شرکت هواپیما سازی زدم اشکال نداره 10-20 تا هواپیمای اولم بیوفتن چون تجربه میشه !
نه عزیز من توی همچین کارایی شما تا به خودت مطمئن نباشی نباید وارد شی ! تا داروهاتو چندین بار تست نکنی که یه وقت اشتباهی کسی نمیره همون اول کار ساقط میشی کارت به شرکت بزرگ بودن نمیرسه

morsadr
17-04-2011, 09:54
با سلام به دوستان گرامی خصوصا جناب ***Spring***
ببنید دوست عزیز بنده مطالب شما را کامل خوندم و اینکه می فرمایید دوباره بخونم فکر نکنم نیاز باشه . ببنید شما می فرمایید قصدتان اطلاع رسانی میباشد .ولی اطلاع رسانی برای چه کسی ؟ اگر قصدتان اطلاع رسانی برای افراد عادی می باشد این اطلاع رسانی به چه درد آنها می خورد . یک فرد بیمار می شود و پیش پزشک خود میرود و ایشان هم دارو تجویز می کنند آیا بیمار می تواند به پزشک بگوید که این دارویی که شما تجویز کرده اید عارضه دارد و به من ندهید ؟ بیمار در همه شرایط باید تابع نظر پزشک معالج خود باشد و لا غیر . اگر هم قصد شما اطلاع رسانی به پزشکان می باشد که جای آن اینجا نیست .مگر این سایت چند کاربر پزشک دارد ؟ از طرف دیگر منبع اطلاعات باید موثق باشد . در هر صورت منظور بنده این است که جای این اطلاع رسانی اینجا نیست و این کار نتیجه ای جز ایجاد تنش و اضطراب برای کاربران فایده دیگری ندارد .

ین که شد پر از ضد و نقیض :

پزشکی ( حالا بماند که از نظر اندیشمندان و فلاسفه قدیم علم فقط شامل : فلسفه ، ریاضیات و ادبیات ، پزشکی علم نیست دانش هستش ) ... پزشکی خیلی از موفقیتهایی که داشته بر اثر تجربه بوده ، اصلآ هم نمیتونید رد بفرمایید ، چون تاریخچه تمامی درمانها و جراحیها هست ... فرمول ریاضیات محض که نیست ، پس تجربه و اتفاق یعنی چی ... از لویی پاستور و فلمینگ و رازی بگیر تا تحقیقات امروزی ... تحقیقات ، تجربه و مشاهده و نتیجه گیری بسیار مهمه ...
دوست عزیز بنده عرض کردم که تجارب شخصی . هنوز هم میگویم که علم پزشکی جای تجارب شخصی نیست . این مطلب که یک دارو چه عوارضی دارد باید یک بررسی دقیق علمی و آماری صورت بگیرد . در حقیقت این تجارب در سطح وسیع با نظارت علمی یک تئوری را مطرح می کند از زمانی که این تئوری مطرح می شود تا زمانی که به قانون تبدیل شود باید مراحل پیچیده دقیق علمی و آماری را طی کند و اینطور نیست که یک تجربه را بتوان ملاک قرار داد .

.. صحبت الآن دقیقآ همینجاست ، که این اون دیازپامی که سازمان جهانی گفته نیست ...

شما باید برای این حرف خود دلیل و مدرک فانع کننده ارائه دهید .

اینکه گفتید افرادی که صلاحیت دارن : بله درسته ولی کجا و کدوم افراد و در چه رشته ای ؟ ... پزشکی در دنیا ، که مشخه سازمان و نهادی خودش رو داره ... آیا اگه مصرف دیازپام ( تحت شرایط لازم و درست ) توصیه شده ، این همون دیازپام ، با همون کیفیت جنس و شرایط ساخت و تولید هستش که بقیه بیماران داخلی مصرف کنند
مرجع اعتبار دراو ها وزارت بهداشت و درمان می باشد که در مورد هر دارویی استاندارد خودش را دارد و اینی که کیفیت به چه صورت است را آنها تعیین می کنند و من و شما نمی توانیم در این مورد نظر بدهیم . :41:

مهمتر از همه اینکه خود این مراجعی که میفرمایید ( داخلی ) ، دچار اشتباه نمیشند ؟!!! ... امکان نداره یه موضوعی رو دیر متوجه بشند ، یا اصلآ متوجه نشند ، و یا اصلآ بماند !!!!!!! ... خوب برای این موارد چکار باید کرد ، اطلاع رسانی یا سکوت ؟!!! ...

چرا اشتباه که زیاد پیش می آید . باید موارد تایید شده عارضه گزارش و بررسی شود و اطلاع رسانی شود ولی به چه کسی و با چه مدرکی ؟ شما اگر مطلبی را بیان می کنید باید مدارک و ادله کامل و همچنین علم کافی جهت دفاع از نظریه خود را داشته باشید و از همه مهم تر که باید اطلاعات خود را در اختیار مرجع مناسب قرار بدید و نه مردم عادی که کاری از دستشان بر نمی آید و فقط سر در گم می شوند .

یه سوال مهم ، همین الآن شما خودتون اگه برای خودتون یا بیمارتون لازم باشه ، دیازپام ایرانی رو ( بعد از شنیدن این همه خبر ) بدون احتیاط تجویز میکنید ؟ ...

ببنید بنده به عندان پزشک در این مورد تامل و تفکر می کنم ولی صحبت بنده اینجاست که مردم عادی چکار می تونن بکنند . در ضمن بنده از کانالهای بسیار معتبر تر اخبار و حتی شایعات را می گیرم و در مورد آنها تحقیق می کنم ولی تصمیم گیری در مورد تجویز دارو با بخشنامه های وزارتی می باشد . البته در نظر داشته باشید که دیازپام موجود در ایران فقط از نوع ایرانی می باشد و خارجی ندارد . :41:
در پایان این را عرض کنم که هدف بنده از این صحبتها دفاع از یک دارو و یا یک سیستم نیست بلکه هدف بنده اینه که باید با مشکلات بصورت درست . علمی برخورد کرد و از ایجاد تنش و شایعاتی که ذهن جامعه را مخدوش می کنه تا رسیدن به نتیجه قطعی پرهیز کرد .
موفق و موید باشید :11:

Alamate Soal
17-04-2011, 13:53
آقاي mosadr عزيز مشكلات دارويي كشور چيزي نيست كه بشه انكارش كرد . خود مسئولين نظام پزشكي و وزارت بهداشت هم بهش اعتراف كردن ! نه داروهاي وارداتي و نه داروهاي ساخت كشور هيچ كيفيتي ندارن !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوست عزيزمون Spring داروي ديازپام رو به عنوان مثال گفتن . من خودم تفاوت در تاثير آلپرازولام ( از با كيفيت ترين داروهاي توليدي كشوره ) رو مشاهده كردم .

***Spring***
17-04-2011, 14:56
سلام ...

جناب دکتر morsadr تشکر از زحمتی که کشیدید و میکشید ، و وقتی که برای پاسخگویی گذاشتید ، خیلی ممنون ...

نمیخواستم مطلبی رو عنوان کنم ، الآن یکی از همکارایی شما کارش به دادگاه کشیده ... بخاطر توصیه و تجویز این دارو و استفاده دارو توسط بیمار و رفتن بیمار به کما و شوک ... ایشون مدتی قبل از این هم همین دارو رو برای همین بیمار ، با همین مشخصات و علائم بیماری تجویز کرده بودند و بیمار خوب شده ... بعد از گذشت چند ماه و مراجعه مجدد بیمار و تجویز دوباره همین دارو ، بیمار برای 2 یا 3 روز توی کما رفته ... و به دنبال این جریان ، خانواده بیمار شکایت کردند و الی آخر ... بعد از تحقیقات و سوال و جوابهای مختلف و نظر اساتید و دیدن و گزارش نمونه های مشابه از مراکز درمانی مختلف و دکترای متخصص ، پزشکای متخصص خودشون گفتند که : دیازپام ساخت ایران بیمار رو توی کما و شوک میبره ...

اطلاع رسانی همگانی هستش ... و مهمتر در مواقع نیاز و مهم و جدی ( مثل جان انسانها ) اطلاع رسانی وظیفه یک نهاد یا سازمان خاص نیستش ... اینجا صحبت از حدسیات ، احتمالات ، کم فروشی دارویی ، عوارض جانبی مختصر ، امکان احتمالی عوارض در آینده و یا احتمالات فرضی نیست ، صحبت جدی تر و مهمتر هستش ...

یعنی اون پزشکایی که اطلاع ندارند ، باخبر بشند ... و مردم عادی هم همینطور ... پزشک و دکتر متخصص ، که خودشون استاد هستند و مثل شما بعد از شنیدن خبر ، با تدبیر و تامل ، متوجه میشند چه کار کنند و چه توصیه و تجویزی برای بیمارشون داشته باشند ... مردم عادی هم ، درسته کاری از دستشون بر نمیاد ، ولی دلیل بر سکوت و بی اطلاعی گذاشتن اونها نمیشه ... برای جامعه نمیتونند تصمیم بگیرند یا برای خرید و فروش یک دارو ، برای خودشون که میتونند ...

تا الآن چندین بار ، بارها و بارها ، شما خودتون و همه اینجا یا بیرون درباره کم خاصیت بودن داروهای ساخت ایران شنیدیم ... خوب اول از همه خبر باید گفته بشه ... دوم اینکه این خبر مثل بقیه نیست ، بسیار مهمتر و جدی تر هستش ... یادمه چند وقت پیش یکی از کاربرها اینجا درباره کم خاصیت یا بی خاصیت بودن آمپول و داروهای ساخت ایران برای بهبود سرماخوردگی نوشته بود ... ولی این مطلب درباره کما و توی شوک رفتن و احتمال خطر داشتن هست ، خیلی مهمتره ... سوم ، تا الآن خودم هیچ مطلب یا پستی نزدم که نظر شخصی و سلیقه ای باشه ، یا مطلب ساده و یا بدون بررسی و تحقیق نسبی ... این خبر هم خیلی مهم و جدی بود ، و هم از چند نفر ( که واقعا درگیر و شاهد اون بودن ) تحقیق و پرس و جو کردم ... این نه تنها تنش نیست ، بلکه اطلاع رسانی و مهمتر از اون وظیفه است ...

بیمار در همه شرایط باید تابع نظر پزشک معالج خود باشد و لا غیر .خیلی ببخشید آقای دکتر اصلآ هم اینطور نیست !!! من خودم دکتر مراجعه کردم ، داشت داروی اشتباهی تجویز میکرد ، و اگر مختصر اطلاعات پزشکی رو نداشتم ، کار به جاهای باریک و خطرناک میکشید ، حتا وقتی به اساتید گفتم ایشون چه دارویی تجویز کرده ، همگی اول تعجب کردند و بعد از شدت تعجب خندیدند و گفتند خدا بهت رحم کرده ، چون بعد از مصرف اون دارو امکان اینکه به خطر و جراحی بیافتی زیاد بوده !!! ... نمونه دیگه : یکی از آشنایان بخاطر تجویز اشتباه یک دکتر ، الآن نصفه صورتشان سالهاست که بحالت نیمه فلج دراومده ... و خیلی نمونه های دیگه ...

دکترا و پزشکای متخصص خوب و حرفه ای خیلی زیادی داریم ... ولی قبول بفرمایید ، که سطح علم و دانش و سواد همگی اونها بالا نیست ... بعضی از اونها ( نمیگم زیاد ولی درصد خاصی از اونها ) دچار اشتباهات وحشتناکی شدند ... دادگاه جرائم پزشکی رو هم بخوبی اخبار و حوادثش رو شنیدید و میدونید ...

اینجا هم برای ضرورت تکرار میکنم ... گفتن خبر و اطلاع رسانی ، برای همه مفید و لازمه ، حتمآ و لزومآ وظیفه نهاد یا سازمان خاصی نیست ، ایجاد تنش هم نمیکنه ، بلکه آگاهی و هوشیاری عمومی بالا میره ... شما با نگاه به تلویزیون و کانالهای خارجی ، روزنامه های اونها و اینترنت ، میبینید چطوری در زمینه های گوناگون ، بخصوص و بویژه برای بهداشت و سلامتی و پزشکی ، بطور مرتب و روزانه و ساعتی اطلاع رسانی میکنند ...

توی ایران شاید به اون دقت و کیفیت و مقدار لازم نباشه ... بخصوص اگه موارد دیگه ، مثل استفاده و منفعت ، سود و زیان رو و مسائل و موارد شخصیتی و اعتباری رو در نظر داشته باشند !!! ...

اگر هم قصد شما اطلاع رسانی به پزشکان می باشد که جای آن اینجا نیست .مگر این سایت چند کاربر پزشک دارد ؟دقیقآ جای اون همینجاست !!! ... تالارهای گفتگو ، از اسمش مشخصه ... برای همین منظور ایجاد شدند ... خیلی از همکارای شما خبر نداشتند و شاید با خوندن این نوشته ها مطلع شدند ... خیلی از همکارای شما هم با دیدگاه و نظرهای شما ( بطور کامل و کلی یا با قسمتهایی از اون ) موافق نیستند ... پس این صحبتها باید گفته بشه و همه‏ی کاربرها ، چه پزشک متخصص و چه کاربر عادی حق دارند و میتونند نظر و دیدگاه خودشون رو بیان بفرمایند ، تا درنهایت به یک نتیجه خوب و مطلوبی برسیم ...

و حتا اگه نتیجه خاصی هم نداشته باشه ، خیلی ها فکر میکنند و بعد تصمیم میگیرند ، که این مهمه ... و تصمیم نهایی با خوانندست ... شنونده و خواننده باید عاقل باشه ، و خودش فکر کنه و تصمیم بگیره ...

توی عمل جراحی ، پزشک متخصص درصد ریسک خطر رو مشخص میکنه ... همه‏ی جراحیها ریسک دارند ، کم یا زیاد ... بارها دیده شده که یک جراحی با ریسک کم ، خطرناک شده و غیر قابل پیش بینی !!! و یا برعکس یک جراحی با ریسک زیاد موفقیت آمیز بوده و معجزه آسا !!! ... خوب اینها همه اتفاقهای پزشکی هستش که سراسر دنیا میافته ، پزشک میدونه ، بیمار هم میدونه ، قبل از عمل پزشک به بیمار شرایط جراحی و درصد ریسک و موارد دیگه رو توضیح میده ، بیمار فکر میکنه و تصمیم میگیره ...

مگر این سایت چند کاربر پزشک دارد ؟ از طرف دیگر منبع اطلاعات باید موثق باشد . در هر صورت منظور بنده این است که جای این اطلاع رسانی اینجا نیست و این کار نتیجه ای جز ایجاد تنش و اضطراب برای کاربران فایده دیگری ندارد .هیچ تنشی ایجاد نمیشه ... مثلآ خبر شایــعه بــمب گذاری نیست که تنش و اضطراب افکار عمومی رو داشته باشه ...

1 - مشاهده عینی داشته توسط پزشکای متخصص ...

2 - با نخوردن دیازپام ایرانی ، در سطح جامعه تنش ایجاد نمیشه ...

3 - خیلی از پزشکا ( مثل همون پزشکی که اول نوشتم ، و کار ایشون به دادگاه کشید ) آگاهی نداشتند ... بالاخره باید از جایی بشنوند ... شاید ایشون هم اگه فقط شنیده بود ، دقت بیشتری میکرد ، یا دارو دیگه و مشابه تجویز میکرد ... و یا حداقل حضور ذهن داشت ، بعد از بروز مشکل سریع متوجه میشد ... نه بعد از چند روز اضطراب و نگرانی و بلاتکلیفی ...

4 - اطلاع رسانی فقط وظیفه کانال خبر یا سازمان بهداشت نیست ... همگانی هستش ...

5 - برای این موارد لازم نیست همه‏ی مردم تخصص چندین ساله در رشته پزشکی داشته باشند ... آگاهی اونها نسبت به مسائل و اتفاقها روز ، جامعه و دنیا بالا میره و بیشتر میشه ... اگه اینطور باشه که شما میفرمایید ، که باید درباره‏ی کامپیوتر و اینترنت هیچ حرفی نزنیم و فقط مخصوص مهندسین این رشته هستش ... درباره‏ی ادبیات هم همینطور فقط مخصوص شعرا و ادیبان و بقیه رشته ها ...

دوست عزیز بنده عرض کردم که تجارب شخصی . هنوز هم میگویم که علم پزشکی جای تجارب شخصی نیست . این مطلب که یک دارو چه عوارضی دارد باید یک بررسی دقیق علمی و آماری صورت بگیرد . در حقیقت این تجارب در سطح وسیع با نظارت علمی یک تئوری را مطرح می کند از زمانی که این تئوری مطرح می شود تا زمانی که به قانون تبدیل شود باید مراحل پیچیده دقیق علمی و آماری را طی کند و اینطور نیست که یک تجربه را بتوان ملاک قرار داد .
بخاطر همین بود که خدمت شما عرض کردم مطالب قبلی دقیق و بادقت بخونید و فرمودید که خوندید!!! ...

کسی از تجربه شخصی یا حدس و گمان صحبت نکرد ... اتفاقی هست که چند بار افتاده و همکارای خود شما ، که پزشکای متخصص و صاحب نظر و استاد در این زمینه هستند گفتند ... حالا حتمآ باید صبر کنیم که این آمار از نظر تعداد به مرز بالایی برسه تا مورد قبول و تایید باشه !!! ... یا حتما باید نهاد و سازمان خاصی اعلام کنه ... قبلش و زودتر نمیشه احتیاط کرد ؟!!! ... ریسک اون بهتره یا احتیاط ؟؟؟!!! ...

شما باید برای این حرف خود دلیل و مدرک فانع کننده ارائه دهید .مدرکی ندارم !!! ... اینجا حرف شما کاملآ درسته ... اونچه شنیدم و میدونم برحسب وظیفه گفتم ... تصمیم با خواننده گرامی میباشد ...

مرجع اعتبار دراو ها وزارت بهداشت و درمان می باشد که در مورد هر دارویی استاندارد خودش را دارد و اینی که کیفیت به چه صورت است را آنها تعیین می کنند و من و شما نمی توانیم در این مورد نظر بدهیم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وزارت بهداشت و درمان بسیار قوی و کادر علمی مناسب و بالایی داره ولی این سازمان هم امکان داره دچار اشتباه بشه ... تازه من از سازمان جهانی صحبت کردم که بسیار بالاتر و مهمتر هستش ... چرا از استانداردهای سازمان جهانی پیروی نکنیم که هم قویتر هستش و هم معتبرتر ؟؟؟!!!...

در کل نمیخوام از وزارت بهداشت ایران ایراد بگیرم و یا انتقاد کنم ... خبر رو اطلاع رسانی کردم ... شاید وزرات بهداشت هم متوجه شدند و دارند پیگیری و تحقیق میکنند ... صحبت من روی خبر و اطلاع رسانی بود ... وزارت بهداشت ، افرادی که اونجا کار میکنند ، پزشکای متخصص هم امکان داره گاهی اشتباه داشته باشند ، یا خبری رو دیر متوجه بشند ... ضریب اشتباه و خطا رو دارند ، حالا به نسبت کمتر ... و دلیل نداره که همیشه تمام موارد رو سریع و قبل از بقیه بدونند ... بالاخره باید جایی اتفاقی بیافته ، خبر برسه ، تحقیق کنند و بعد نتیجه رو اعلام بفرمایند ...

چرا اشتباه که زیاد پیش می آید . باید موارد تایید شده عارضه گزارش و بررسی شود و اطلاع رسانی شود ولی به چه کسی و با چه مدرکی ؟ شما اگر مطلبی را بیان می کنید باید مدارک و ادله کامل و همچنین علم کافی جهت دفاع از نظریه خود را داشته باشید و از همه مهم تر که باید اطلاعات خود را در اختیار مرجع مناسب قرار بدید و نه مردم عادی که کاری از دستشان بر نمی آید و فقط سر در گم می شوند .خوب خدا رو شکر ، حداقل جایی هر چند مختصر با هم موافق بودیم ... مدرک رو عرض کردم ندارم ... بعد از این همه مطلبی که گفتم ، هر کاربری خودش باید بخونه ، فکر کنه و تصمیم بگیره ... احتیاط بهتره یا ریسک !!! ...

ببنید بنده به عندان پزشک در این مورد تامل و تفکر می کنم ولی صحبت بنده اینجاست که مردم عادی چکار می تونن بکنند . در ضمن بنده از کانالهای بسیار معتبر تر اخبار و حتی شایعات را می گیرم و در مورد آنها تحقیق می کنم ولی تصمیم گیری در مورد تجویز دارو با بخشنامه های وزارتی می باشد . البته در نظر داشته باشید که دیازپام موجود در ایران فقط از نوع ایرانی می باشد و خارجی ندارد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پایان این را عرض کنم که هدف بنده از این صحبتها دفاع از یک دارو و یا یک سیستم نیست بلکه هدف بنده اینه که باید با مشکلات بصورت درست . علمی برخورد کرد و از ایجاد تنش و شایعاتی که ذهن جامعه را مخدوش می کنه تا رسیدن به نتیجه قطعی پرهیز کرد .برای همه چیز ، متشکرم آقای دکتر ... از منطق بالا ، وقتی که گذاشتید ، پاسخگویی و زحمتی که کشیدید و میکشید بازم ممنون ...
مردم عادی آگاه میشند ، فکر میکنند و تصمیم میگیرند ... و مهمترین و بهترین کاری که میتونند بکنند احتیاط هستش ( با داشتن آگاهی ) ... دقیقآ همون کاری که شما و همکاری محترم شما و همه‏ی کاربرهای گرامی( بعد از آگاهی ) انجام میدن یعنی همون احتیاط ...

در مورد دیازپام موجود در بازار ایران ، خوب تا برطرف شدن مشکل ، شاید مصرف نکردنش بهتر از ریسک کما و شوک رفتن باشه ...

تصمیم با وزارت بهداشت ، خوب یه مطلبیه !!! ... ولی سوال اینجاست که آیا همیشه و در همه‏ی موارد مطابق و کاملآ هماهنگ استانداردهای جهانی و به روز در دنیا عمل میکنیم ؟!!! ...

آقای دکتر ( بدون تعارف و کاملآ جدی ) : شخصیت بزرگوار ، مفید و محترم شما برای همه‏ی کاربرهای p30world شناخته شده است ... شما و چند تا از پزشکای گرامی و محترم و زحمت کش forum رو دورادور میشناسم ، بارها بارها مطالب مفید و ارزشمند همگی شما بزرگواران رو خوندم و استفاده کردم ... و خدمت همه‏ی کاربرهای بزرگوار p30world ارادت دارم ...

در تایید فرمایشات شما : بله میدونم که شما نه برای تایید دارو و نه سازمان خاصی مطلب نوشتید ... بلکه بسیار علمی و منطقی خواستید نظر و دیدگاه خودتون رو بفرمایید ...

به شخصه خودم هم هیچ قصد جسارت ، ایجاد تنش و یا شایعه نداشتم و ندارم ... و از فروختن یا نفروختن این دارو ( حالا خارجی یا ایرانی ) هم سود یا زیانی نمیبرم ... فقط جهت اطلاع رسانی برای همه‏ی کاربرها تاپیک زدم ...

در مورد دیدگاه ، نظر و برداشت شما و خودم ( درباره‏ی این موضوع و این تاپیک ) هم بطور کلی 3 بخش :

1 - مواردی که کاملآ با هم موافقیم ... هر چند خیلی کم ...

2 - مواردی که موافقیم ، حالا شاید درست عنوان نشده ، یا زمان گفتگوی اون به مقدار کافی نبود ، یا در جزییات تفاوت بوده ، و یا بیان این اشتباه رو بوجود آورده که تفاوت در نظر و دیدگاه هست ...

3 - خوب دیگه معلومه : مخالف ...

که نتیجه گیری درباره‏ی این تاپیک و گفتگوهای اون مهمه ، که کاربر گرامی خودش بخونه ، فکر کنه و تصمیم بگیره ...

و مجدد :

خلاصه ، مختصر و مفید : این که دیازپام ساخت ایران احتمال خطر رفتن به کما و شوک رو داره ، مطلبی بوده که دکترای متخصص ، تجربه و اتفاقی رو که افتاده و خودشون دیدن گفتند و مطمئن بودند...

وظیفه اطلاع رسانی بود ... درست یا نادرست بودن یا هر گونه برداشت و شکل دیگه از این خبر پزشکی ، و ریسک عمل و هر تصمیم گیری استفاده از این دارو و خطر اون به عهده خواننده گرامی میباشد ...

morsadr
18-04-2011, 15:16
دوست گرامی آقا یا خانم Spring
ابتدا باید از حسن توجهتون و جواب بلند بالای شما و لطفی که به بنده دارید کمال تشکر را داشته باشم :11:
بنده باید عرض کنم متاسفانه شما منظور نظر بنده را متوجه نشده اید . بنده نمی گویم که داروی ایرانی بهترینه و نمی گویم که پزشکان اشتباه نمی کنند که شما جملات و مثالهای زیادی در این مورد می فرمایید . عرض بنده اینه که هر امری در حوزه های علمی و نه فقط پزشکی متولی خودش را دارد به این معنی که به عنوان مثال بررسی عوارض دارویی باید توسط تیمی کار کشته و با تحقیقات و بررسی علمی کامل صورت بگیره و بعد از اثبات بصورت بخشنامه جهت اطلاع به پزشکان ابلاغ شود و لازم الاجرا گردد. صرف گزارش چند پزشک حتی بهترین متخصصین نمی توان حکم صادر کرد . اگر قرار باشه روی مشاهدات افراد به این راحتی قانون صادر کرد که در کار تجویز دارو هرج و مرج ایجاد می شود . بنده با مشاهدات همکاران و فرضیه ای که مطرح شده مخالفتی ندارم عرض بنده این است اولا جای این مطلب اینجا نیست و ثانیا که اول فرضیه باید به اثبات برسد و سپس مطرح شود .
در مورد اعتماد به پزشک این را هم بدانید که اعتماد به پزشک خود شرط اول درمان موفق می باشد . شما در انتخاب پزشک خود مختارید ولی بعد از انتخاب بهتره که به او اعتماد کنید تا اینکه مدام شک داشته باشید . در مورد مثالهایی هم که زدید شما در نهایت به یک پزشک اعتماد کرده و حرف وی را ملاک قرار داده اید و این تایید حرف بنده است

در مورد دیازپام که اینقدر سرو صدا به پا شده است باید بگم که نوع غیر ایرانی آن در بازار موجود نمی باشد :41:.

قاي mosadr عزيز مشكلات دارويي كشور چيزي نيست كه بشه انكارش كرد . خود مسئولين نظام پزشكي و وزارت بهداشت هم بهش اعتراف كردن ! نه داروهاي وارداتي و نه داروهاي ساخت كشور هيچ كيفيتي ندارن !
بحث کیفیت دارو های ایرانی بحثی جدا است و در این مورد صحبتی نیست ولی بحث عوارض مرگبار کاملا متفاوته . در ضمن در نظر داشته باشید که طبق قوانین وزارت بهداشت با تولید یک دارو در داخل کشور ورود آن دارو ممنوع می شود . مگر در موارد خاص و بصورت تک نسخه ای و مابقی دراوهای خارجی موجود در بازار همگی قاچاف بوده و از کشور هایی مانند پاکستان و عراق وارد می شوند که به هیچ عنوان مورد تایید نمی باشند . لذا خیلی فکر داروهای خارجی نباشید :41:
در پایان باز هم عرض می کنم که بنده دیدگاه علمی خود را بیان می کنم و در مورد عملکرد هم باید طبق قوانین موجود و بخشنامه های صادره عمل کنم و نه حرف و صحبت و مشاهدات :20:

موفق باشید :11:

***Spring***
18-04-2011, 16:00
سلام ...

کاربر گرامی جناب آقا یا خانم دکتر morsadr
همچنین و متقابلآ متشکرم از حسن توجه و لطف شما :11: ...

حکمی صادر نشده ، به کیفیت دارو و موارد دیگه هم اشاره نکردم ، فقط در این مورد ( دیازپام ) که توسط پزشکای متخصص دیده شده ، گفته شد در حال حاضر همگی ، پزشک و بیمار ، خبر داشته باشند و احتیاط بفرمایند ...
تاپیک برای اطلاع رسانی ، تصمیم با خواننده و شنونده ...

الآن هم که فقط بیشتر دیازپام ایرانی توی بازار هست ، زیر نظر پزشک متخصص ، موقت تا جای ممکن احتیاط و پرهیز بشه از خوردن این دارو ، و به جای اون از داروهای مشابه و نمونه های دیگه استفاده بشه ، برای احتیاط ...