مشاهده نسخه کامل
: کارت گرافیک واسه رندر
سلام
به نظر شما بین دو گرافیک زیر کدوم واسه رندر افتر افکت بهتره؟
GT 240_1GB
Radeon 5550_2GB
من شنیدم افترافکت موقع رندر بیشتر از رم کارت گرافیک استفاده میکنه؟
درسته؟
pasargadd
13-04-2011, 10:35
فرقی ندارند.شما اگر بازی هم میکنین 240 بهتره.
بودجتون چقدره؟
فرقی ندارند.شما اگر بازی هم میکنین 240 بهتره.
بودجتون چقدره؟
بودجه حدود 100 تومن ، بازی اصلا
pasargadd
13-04-2011, 20:28
بودجه حدود 100 تومن ، بازی اصلا
اگر بازی نمیکنین خرید گرافیک هزینه اضافی است و روی cpu سرمایه گزاری کنین.
عزیز 240 بگیر فکر کنم مدل ddr5 باشه
اگر بازی نمیکنین خرید گرافیک هزینه اضافی است و روی cpu سرمایه گزاری کنین.
بازی نمی کنم ، ولی مادربردای 1155 که رم رو تا باس 2000 ساپورت می کنن ، گرافیک آنبرد ندارن!!!
pasargadd
14-04-2011, 19:21
بازی نمی کنم ، ولی مادربردای 1155 که رم رو تا باس 2000 ساپورت می کنن ، گرافیک آنبرد ندارن!!!
چه ربطی به رم داشت؟
بله میتونین از مادربردهای جدید استفاده کنین که از گرافیکشون و در کل همه امکانتشون بهره ببرین یا یک گرافیک بگیرین.
sapphire 5450=45
چه ربطی به رم داشت؟
بله میتونین از مادربردهای جدید استفاده کنین که از گرافیکشون و در کل همه امکانتشون بهره ببرین یا یک گرافیک بگیرین.
sapphire 5450=45
من میخوام یه سیستم سوکت 1155 بگیرم و حتما هم رم باس 2000 روش ببندم ، اگه مادربردی وجود داشته باشه که گرافیک آنبرد داشته باشه و رم باس 2000 رو هم ساپورت کنه ، دیگه سراغ گرافیک نمیرم
pasargadd
14-04-2011, 20:09
من میخوام یه سیستم سوکت 1155 بگیرم و حتما هم رم باس 2000 روش ببندم ، اگه مادربردی وجود داشته باشه که گرافیک آنبرد داشته باشه و رم باس 2000 رو هم ساپورت کنه ، دیگه سراغ گرافیک نمیرم
cpu شما چیه؟سیستمی که میخواین بخرینو انتخاب کردین؟اورکلاک میکنین؟
cpu شما چیه؟سیستمی که میخواین بخرینو انتخاب کردین؟اورکلاک میکنین؟
اصلا اهل اور نیستم به همین خاطر Core i5_2400 رو انتخاب کردم ، به جز مادربرد و گرافیک بقیه چیزا انتخاب شدن!
شما مادربردی با مشخصات بالا سراغ دارین؟
pasargadd
14-04-2011, 22:46
اصلا اهل اور نیستم به همین خاطر Core i5_2400 رو انتخاب کردم ، به جز مادربرد و گرافیک بقیه چیزا انتخاب شدن!
شما مادربردی با مشخصات بالا سراغ دارین؟
بله هست.ولی پیشنهاد میکنم صبر کنین تا تنوع بازار زیاد بشه.
بله هست.ولی پیشنهاد میکنم صبر کنین تا تنوع بازار زیاد بشه.
مرسی از راهنمایی هاتون ، اگه یه مدل از از این مادربردا که هم گرافیک آنبرد دارن و هم رم باس 2000 رو ساپورت میکنن بگین ، ممنون میشم.
البته میدونم تو ایران فعلا نمیشه پیداش کرد!
عزیز سی پی یو سندی بریج گرافیک داره اتفاقا کیفیت خوبی هم دارن شما برای اینکه بتونی از کارت گرافیک cpu استفاده باید مادربرد h67 بگیری
pasargadd
15-04-2011, 08:55
مرسی از راهنمایی هاتون ، اگه یه مدل از از این مادربردا که هم گرافیک آنبرد دارن و هم رم باس 2000 رو ساپورت میکنن بگین ، ممنون میشم.
البته میدونم تو ایران فعلا نمیشه پیداش کرد!
asus p8q67m
عزیز سی پی یو سندی بریج گرافیک داره اتفاقا کیفیت خوبی هم دارن شما برای اینکه بتونی از کارت گرافیک cpu استفاده باید مادربرد h67 بگیری
منم دارم بخاطر GPU ای که تو سندی بریج استفاده شده 1155 می بندم و گرنه 1366 می بستم.
شما مطمئنی که مادربردهای سری P67 از گرافیک سی پی یو استفاده نمی کنن!
asus p8q67m
این مادربرد که شما معرفی کردین تازه تولید شده تا بخواد بیاد برسه ایران دیگه اینتل سوکت 2011 رو هم عرضه کرده!
می دونم که تجربتون بیشتر از منه یه سوال داشتم اونم اینکه باس رم تو سرعتش خیلی تاثیرگذاره؟
pasargadd
15-04-2011, 13:21
منم دارم بخاطر GPU ای که تو سندی بریج استفاده شده 1155 می بندم و گرنه 1366 می بستم.
شما مطمئنی که مادربردهای سری P67 از گرافیک سی پی یو استفاده نمی کنن!
این مادربرد که شما معرفی کردین تازه تولید شده تا بخواد بیاد برسه ایران دیگه اینتل سوکت 2011 رو هم عرضه کرده!
می دونم که تجربتون بیشتر از منه یه سوال داشتم اونم اینکه باس رم تو سرعتش خیلی تاثیرگذاره؟
شما تو پست قبلیتون گفتین معرفی کنین و مهم هم نیست تو ایران نباشه.
همونطور که گفتم باید صبر کنین تا تنوع مادربردها زیاد بشه.
ولی میتونین یک گرافیک ارزون بگیرین تا کارتون راه بیوفته.
بله تاثیر داره و البته پبشنهاد میکنم شما 1600 بگیرین چون 2000 هم گرونتر است هم ارزش نداره به خاطرش سیستمو مثلا مادربردو تغییر بدین یا صبر کنین برای توزیعش تو بازار.
مادبرد های مدل p67 خروجی vga ندارند برای اینکه بتونی از gpu سندی بریچ استفاده کنی باید سری h67 بگیری ولی پورت ساتا 3
2 تاست باید مدل evo بگیری تا پورتاش بیشتر باشه
شما تو پست قبلیتون گفتین معرفی کنین و مهم هم نیست تو ایران نباشه.
همونطور که گفتم باید صبر کنین تا تنوع مادربردها زیاد بشه.
ولی میتونین یک گرافیک ارزون بگیرین تا کارتون راه بیوفته.
بله تاثیر داره و البته پبشنهاد میکنم شما 1600 بگیرین چون 2000 هم گرونتر است هم ارزش نداره به خاطرش سیستمو مثلا مادربردو تغییر بدین یا صبر کنین برای توزیعش تو بازار.
مرسی بابت راهنماییتون
مادبرد های مدل p67 خروجی vga ندارند برای اینکه بتونی از gpu سندی بریچ استفاده کنی باید سری h67 بگیری ولی پورت ساتا 3
2 تاست باید مدل evo بگیری تا پورتاش بیشتر باشه
من مشکلی با ساتا 3 ندارم ، فقط محدودیت باس رم، H67 رو برام مشکل دار کرده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.