مشاهده نسخه کامل
: Sensation & Sensation XE | گوشي هاي HTC با پردازنده هاي دوهسته اي 1.2 و 1.5 گيگاهرتزي
e.khafan!
23-11-2011, 19:28
ببین شما برو یه اکس ای بگیر دستت اگر باهاش راحت بودی، با داغ کردنش و صفحش مشکل نداشتی بگیر، هیچی! اینجور که معلومه برای بعضیا مشکلی نداره برای بعضیا مشکل داره! سلیقه ایه!!
امروز بازار موبایل بودم، اکس ای 810 یاس، اکس ال 890، عجب جیگریه لامصب!!!
آقا این سنسیشن سفید قضیش چیه؟ پشت شیشه ی یه مغازه بود ک متاسفانه بسته هم بود، خیلیم خوشگل بود
hidden1133
25-11-2011, 21:22
سلام من 2 روزی میشه که سنسنیشن معمولی گرفتم گوشی فبلیم نوکیا ان 79 بود اگه میشه یک لیست از بازیهاش با گرافیک توپ و همچنین آپدیت گوشی و برنامه هایی که این کوشی داره و یک سری نکات کار با این گوشی اگه چیز خاصی داره بهم بگید انگری بیردز و آسفالت 6 رو دانلود کردم راسی روت کردن گوشی چه طوری راسی گوشیم اسمبل چینه و اس ام اس فارسی تیکه تیکه نشون میده
mr_khodaei2008
28-11-2011, 19:13
سلام
من میخام این گوشی را بگیرم . میخاستم ببینم معایب این گوشی چیه ؟
راسته که میگن این گوشی مشکل انتن دهی و wi-fi داره ؟
میشه دقیق بگید فیلمبرداری این گوشی واقعا فول اچ دی هست یا اسمش فاچ دیه ؟
کیفیت عکساش چطوره ؟؟ حافظه داخلی این گوشی 1 گیگ هست ؟ ایا روی گوشی رم هم هست؟
hidden1133
29-11-2011, 00:06
سلام من 2 روزی میشه که سنسنیشن معمولی گرفتم گوشی فبلیم نوکیا ان 79 بود اگه میشه یک لیست از بازیهاش با گرافیک توپ و همچنین آپدیت گوشی و برنامه هایی که این کوشی داره و یک سری نکات کار با این گوشی اگه چیز خاصی داره بهم بگید انگری بیردز و آسفالت 6 رو دانلود کردم راسی روت کردن گوشی چه طوری راسی گوشیم اسمبل چینه و اس ام اس فارسی تیکه تیکه نشون میده
کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
sAeEd_kHaAn
29-11-2011, 10:57
مبارکت باشه
HAWX
ANGERY BIRDS
ASPHALT6
Brothers In Arms2
CUT THE ROPE
WORMS
BLOW UP(LITE)
MOTOR BIKE GP
PES2011
FAST 5
TANK HERO
ORIGAMI
TANGRAM MOMENT
GLOW HOCKEY
MADOBALL3D ZERO HD
BACKGAMMON
در مورد روت کردن هم اموزشش تو موبایلستان هست خواستی بگو ادرس بدم بهت
سلام
من میخام این گوشی را بگیرم . میخاستم ببینم معایب این گوشی چیه ؟
راسته که میگن این گوشی مشکل انتن دهی و wi-fi داره ؟
میشه دقیق بگید فیلمبرداری این گوشی واقعا فول اچ دی هست یا اسمش فاچ دیه ؟
کیفیت عکساش چطوره ؟؟ حافظه داخلی این گوشی 1 گیگ هست ؟ ایا روی گوشی رم هم هست؟
گوشی من مشکل انتن نداره نه GSM نه WIFI جاهایی بود که نوکیا که به انتن دهی مشهوره انتن نداشت ماله من انتن میداد وای فای هم من خداییش مشکلی ندیدم تا حالا
فیلمبرداریشم فول اچ دی 1080 میگیره با صدای استریو
روی گوشی هم یه رم 8 گیگ هست
بابا دم همتون گرم....
من میخواستم xe بخرم ولی با چیزایی که توی چند صفحه قبل دیدم درباره مشکلات این گوشی از زنگی هم سیر شدم چه برسه از XE !!!!
اینجا تاپیک sensation است یا کوبیدنه اون؟!!
برین ببینین سامسونگیا چجوریا در مورد گوشیاشون تعریف میکننا حلوا حلواش میکنن!
کسی گوشی بدون عیب هم مگه سراغ داره که این گوشیا عیب نداشته باشه؟!
آیفون 4s با اون عظمتش مشکل آنتن دهی،عدم پشتیبانی از بلوتوث و فلاش پلیر،کم کردن شدید باطری،صفحه نمایش کوچکا....ازین جور مشکلات داره!
گالکسی S2 را هم که هشت تا مشکل عمده توی بزرگترین سایتا براش زدن......گالکسی نکسوز جدید هم وقتی یه گوشی بهش نزدیک میکنی ولومش صفر میشه،قفل تشخیص چهرشم که با همه چهره ها وا میشه و مشکلاتی که بعدا معلوم میشه!!!
ولی با این حال هیچکدوم از کاربران این دو برند وقتی باهاشون حرف میزنی مشکلات گوشیاشونا قبول ندارن!! اونوقت شماها که خودتون اچ تی سی دارین هی مشکلاتشو تو سر هم میزنید؟!
روی صحبتم مستقیما با کاربران درجه بالای سایته که تو چند صفحه قبل از مشکلات سن سیشن گفتن و galaxi s2 و iphone 4s را بالا بردن! هر چی باشه کاربرانی که نظر خواهی میکنن روی نظرت شما بیشتر حساب میکنن تا شخص بی درجه ای مثل من
پس خواهشا کل کل کردناتونا بزارین واسه یه جا دیگه و اگه درباره چیزی اطلاعی ندارین نظر مفت ندین و بقیه را گمراه نکنین!
اگه سن سیشن مشکل خاصی داشت که الان خودتون این گوشیا نداشتین و صد باره عوضش کرده بودین!
و اما یه موضوع مهم در مورد قدرت بیشتر سامسونگ با سی پی یوی 1.2 گیگا هرتز نسبت به سن سیشن یا XE با همون سی پی یو یا 1.5 گیگا هرتزی..... این نکته را فراموش نکنید که سامسونگ رابط کاربری بسیار ساده ای نسبت به اچ تی سی داره و همین موضوع باعث میشه اچ تی سی با رابط کاربری گرافیکی سنگین خود مقدار زیادی از رم و سی پی یوی گوشی را به sence UI گوشی اختصاص بده که این امر موجب کاهش شدید قدرت و سرعت گوشی در تستهای بنچمارک نسبت به سامسونگ و آیفون میشود.
لطفا تاپیک ها را با بحث های تعصبی آلوده نکنید
موفق باشید
.:PAR3A:.
29-11-2011, 16:43
آیفون 4s با اون عظمتش مشکل آنتن دهی
: )))))))))))))))))))))))))))))
فن های اچ تی سی فن بازی هم بلد نیستن متاسفانه : )))))))))))))
قوی ترین آنتن واسه 4اس ــه ، چه طور مشکل آنتن دهی؟؟؟
عدم پشتیبانی از بلوتوث و فلاش پلیر
بلوتوث که مربوطه به کشور...
فلاش؟؟؟ فلاش تانک ــه؟؟؟ ضمنا اکثر امکانات فلش هم باید موس داشته باشی واسشون (و اپل هم تا چیزی کامل نباشه نمیزاره رو گوشی) ، واسه ی همین خود Adobe گفته که دیگه از فلش برای اسمارت فون ها میکشه بیرون...
کم کردن شدید باطری
شدید؟؟؟ اونی که این همه بی اطلاع هایی مثل شما کردن تو بوق و کرنا واسه ی شاید 5% ضعف باتری بوده... مدرک هم دارم که ثابت کنه هنوز هم یکی از قوی ترین باطری ها واسه ی 4اس ــه (توی این فروم این بنچمارکو توی 2-3 تا تاپیک گذاشته بودن بچه ها) ، که همون ضعف کوچیک هم واسه iOS 5 هست و توی 5.0.1 تا حدی برطرف شده (بیشتر هم برطرف خواهد شد)... خودم هم تست کردم اینو که iOS 5 مصرف باطریش خیلی بالاتره...
صفحه نمایش کوچکا
اپل نمیخواسته مثل گوگل سازگاری رو به هم بزنه... هنوز اندروید واسه دوال کور بهینه نشده ، شرکتا دارن رو کواد وقت میزارن...
اپل اگه میخواست صفحه رو بزرگتر کنه ، میبایست رتینا رو فدا کنه... موردی مثل Ah-IPS هم بود ، اما اون هم مشکلش این بود که مثل موقعی که آیپد اومد ، اکثر نرم افزارا دچار مشکل شدن و مدتی طول کشید تا ورژن های رز بازی ها بیاد...
البته خیلی ها (حتی خودم هم اوایل فکر میکردم دیگه 3.5 از رده خارجه ، البته الان زیاد اینطوری فکر نمیکنم چون خودم با 3.5 کاملا راحتم ، ولی حق میدم که خیلی ها ممکنه دیگه به 3.5 راضی نشن) با 3.5 مشکل دارن و بهشون حق میدم...
گالکسی S2 را هم که هشت تا مشکل عمده توی بزرگترین سایتا براش زدن.....
میشه یه مروری بکنی ما هم بدونیم؟؟؟
گالکسی نکسوز جدید هم وقتی یه گوشی بهش نزدیک میکنی ولومش صفر میشه،قفل تشخیص چهرشم که با همه چهره ها وا میشه و مشکلاتی که بعدا معلوم میشه!!!
اولا اون فقط واسه ی یک تعداد از گوشی های UK بود و نه همه گوشی ها ، ثانیا واسه ی ما ایرانیا تفاوتی نداره ، ثالثا همین دیشب ردموند خبرشو گذاشت که مشکل حل شده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قفل تشخیص چهرشم که با همه چهره ها وا میشه و مشکلاتی که بعدا معلوم میشه!!!
من نشنیدم اینو (نگفتم حقیقت نداره ، فقط گفتم نشنیدم) ، ولی هر چی هست از ICS ــه...
اگه درباره چیزی اطلاعی ندارین نظر مفت ندین و بقیه را گمراه نکنین!
با مدرک ثابت کردم که اگه قراره اینجا اطلاع کسی پایین باشه ، اون شمایین...
و اما یه موضوع مهم در مورد قدرت بیشتر سامسونگ با سی پی یوی 1.2 گیگا هرتز نسبت به سن سیشن یا XE با همون سی پی یو یا 1.5 گیگا هرتزی..... این نکته را فراموش نکنید که سامسونگ رابط کاربری بسیار ساده ای نسبت به اچ تی سی داره و همین موضوع باعث میشه اچ تی سی با رابط کاربری گرافیکی سنگین خود مقدار زیادی از رم و سی پی یوی گوشی را به sence UI گوشی اختصاص بده که این امر موجب کاهش شدید قدرت و سرعت گوشی در تستهای بنچمارک نسبت به سامسونگ و آیفون میشود.
1- لانچر
2- رام های آنسنسد
معمولا این بنچمارک هایی که این منابع بزرگ میگیرن ، بیشتر از شما بهش توجه میکنن...
sAeEd_kHaAn
29-11-2011, 16:43
ای عزیز کجای کاری تازه نبودی بیینی چنتایی ریختن یر من هرچی دلشون خواست گفتن از فحش بگیر تا رکیک ترین حرفا بعدشم منو 1 ماه بن کردن اینجا فقط باید از سامسونگ تعریف کنی وگرنه همه باهات لج میشن همه هم پشت همن ماشاالله
29-11-2011, 17:40
ای عزیز کجای کاری تازه نبودی بیینی چنتایی ریختن یر من هرچی دلشون خواست گفتن از فحش بگیر تا رکیک ترین حرفا بعدشم منو 1 ماه بن کردن اینجا فقط باید از سامسونگ تعریف کنی وگرنه همه باهات لج میشن همه هم پشت همن ماشاالله
تازه خودمو کلی کنترل کردم :> :دی
sAeEd_kHaAn
29-11-2011, 18:05
تازه خودمو کلی کنترل کردم :> :دی
ملحق شدنت به جمع دوستان گل و بلبل فن ..... رو بهت صمیمانه تبریک میگم پارسا
mr_khodaei2008
29-11-2011, 19:11
الن قیمت سنسیشن چنده ؟
من میخام گوشی بخرم و یکی از این گزینه هام این گوشی هست راهنماییم بکنید ؟
من تا حالا اچ تی سی نخریدم . موقع خرید باید به چه چیزایی توجه کنم ؟ اصلی و غیر اصل داره ؟ ساخت کجا هست اصلش؟
sAeEd_kHaAn
30-11-2011, 16:46
الن قیمت سنسیشن چنده ؟
من میخام گوشی بخرم و یکی از این گزینه هام این گوشی هست راهنماییم بکنید ؟
من تا حالا اچ تی سی نخریدم . موقع خرید باید به چه چیزایی توجه کنم ؟ اصلی و غیر اصل داره ؟ ساخت کجا هست اصلش؟
تو تاپیک مشاوره خدمتت عرض کردم عزیز
630 تومن بدون گارانتی شاید کمترم پیدا کنی
موقع خرید چیز خاصی نداره واسه چک کردن ( کارتن پلمپ باشه - صدا و دوربین رو چک کن و سیم کارت بذار روش و یک تماس تلفنی هم بگیر ) الان همه چین هستند که با تایوانش هیچ فرقی نداره خیالت راحت
hasanmotori
01-12-2011, 16:54
وقتی هنر جواب دادن نداری لطفا اظهار فضل نفرما!!! اونم تو بحثی که فکر نکنم ربطی به شما داشته باشه!!
شما فقط میتونی در مورد قسمتهای مربوط به موبایلش مانند ـ 8 عیب گالکسی اس 2 ـ نظرتا بگی
موفق باشی
و اینم 12 عیب سنسیشن :
1- توانایی ضعیف پردازنده نسبت به سایر دو هسته ای ها
جی اس ام آرنا : این گوشی ضعیفترین دو هسته ای بازار است و بهتر است با تک هسته ای ها مقایسه شود واقعاً خفت تا چه حد
Performance not quite as convincing as other dual-cores
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطور که در تصویر میبینید سنسیشن حتی از نکسوس وان هم ضعیفتر ظاهر شده
2-پرش آنتن gsm و wifi گوشی
جی اس ام آرنا: یکی دیگر از مشکلات حاد این گوشی قطع شدن ارتباط wifi و gsm در این گوشیست که برای چنین اسمارت فونی در این رنج قیمت اسفبار عرض یابی میشود
Serious "death grip" issue with Wi-Fi radio
3- خوانایی کم صفحه نمایش زیر نور آفتاب
جی اس ام آرنا : Less than impressed with the screen's outdoor performance
این مورد نیز برای چنین اسمارت فونی بسیار تاسف برانگیز به نظر میرسد
4- کیفیت بسیار پایین رنگ های نمایش داده شده توسط صفحه نمایش این گوشی
گروه خبری p30world یکی دیگر از نکاتی که باعث میشود از خرید این گوشی پشیمان شوید رنگ پریدگی صفحه نمایش آن است
5-داغ شدن پشت گوشی حتی در حالی که از آن استفاده نمیشود
گروه خبری p30world : یکی دیگر از مشکلات این اسمارت فون داغ شدن بیش از حد پشت گوشی حتی در حالت بیکاری است که بسیار خفت بار ارزیابی میشود :
6- باتری ضعیف
متاسفانه مشکلات این گوشی یکی و دوتا نیستند و یکی بد تر از دیگری شما رو از خرید خود پشیمان میکنند تا جایی که شاید گوشی خود را به دیوار بکوبید
به گزارش گروه خبری p30world این گوشی در عرض 4 ساعت 15 درصد شارژ از دست میدهد آنهم بدون کوچکترین استفاده
7- میزان رم پایین
جی اس ام آرنا : رم این گوشی برابر با گوشی های تک هسته ای مانند دیزایر اس میباشد و میزان رم در دسترس آن به حدی پایین است که آن را باید با گوشی ها زیر 300 تومان مقایسه کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- عدم استفاده از صفحه مقاوم Goriila در این گوشی
واقعاً باعث تاسف است که در این اسمارت فون گران قیمت از شیشه معمولی استفاده شده که به راحتی خش بر میدارد در حالی که تمام رقبا از صفحه مقاوم Gorilla در گوشی خود استفاده میکندد
9- درگاره کارت حافظه زیر در باتری قرار دارد
برای چنین اسمارت فونی که حافظه داخلی ندارد امکان تعویض سریع کارت حافظه بسیار مهمتر از اسمارت فونهای دارای حداقل 16 گیگابات مموری داخلی میباشد که متاسفانه در این به اصطلاح اسمارت فون رعایت نشده
10- نیاز به آداپتور HDMI
این گوشی مانند سامسونگ گلکسی اس2 نیاز به یک آداپتور برای استفاده از HDMI میباشد
11- از کارافتادن تاچ
به گزارش phonearena بسیاری از کاربران گزارش داده اند که تاچ گوشیشان از کار افتاده
12- جدا شدن دکمه تنظیم صدا
به گزارش انجمن XDA بسیاری از کاربران از کنده شدن دکمه ولوم سنسیشن خود خبر داده اند
من هی چی گفتم با مدرک بوده ولی تو رفتی از تو یه سایت ت....ی کپی کردی اوردی واسه هیچ کدومشم مدرک ارائه نکردی
وقتی چیزیو میخای ثابت کنی خودت باید مدرک ارائه بدی نه اینکه بری از یه سایت ک....ش..ر کپی کنی بگی ثابت کنید اینا غلطه
هر چیزی میگی براش مدرک بیار مثله
الان این 12 مورد همش درسته چون مدرک داره
خب حسن جون مدرکی در دسترس نیست چون صحت نداره
حداقل ماها که گوشیو داریم مورد 1 تا 4 اصلا و ابدا صحت نداره
مورد پنجم از رام 2.3.4 به بعد حل شده
در مورد کیفیت ساخت هم باید بگم اگه با گوشی کشتی نگیرید کیفیت قابل قبولی داره
مورد هفتم هم با وجود حافظه داخلی 16 گیگ دیگه معنی نداره
مورد هشتم هم خیلیها ازش استفاده نمی کنن مثل خودم واسه اونایی که استفاده می کنن میشه گفت ایراده
starpars
01-12-2011, 18:02
میگم مگه رم سنسیشن 768 نیست پس چرا تو task managerش مثلا مال من زده 563 یا تو این عکس زده 558
hasanmotori
01-12-2011, 18:09
میگم مگه رم سنسیشن 768 نیست پس چرا تو task managerش مثلا مال من زده 563 یا تو این عکس زده 558
چرا 768 ه ولی معمولاً 64 مگش میره واسه gpu شایدم بیشتر بقیشم خود سیستم میگیره نمیزاره استفاده کنی
تو اس2 هم رمش 1 گیگه ولی 830 مگ در دسترسه
ولی مهم اینجاس که سنسیشن کمتر از 100 مگ رم خالی داره و اس2 حدود 460 مگ که یه نکته منفی به حساب میاد
sAeEd_kHaAn
01-12-2011, 19:12
باز این حسن و دارو دستش اومدن ....
من هیچکدوم از اون 12 مورد مشکلو ندارم وجدانی و خدایی
در مورد رم خالی من رم خالی گوشی تقریبا 70-260 هست بعضی وقتام تا 300 تا هم خالی دارم در مورد اس 2 هنر نکرده اگه همین سنس رو اس 2 باشه اونم همین قدر رم خالی داره عیب از گوشی نیست اینترفیس گرافیکی جذاب سنگینه زیاد دور برندارین دیگه :31:
ویرایش :
من با اینکه رم گوشی 768 هست و سنس سنگین رو گوشیمه 270 تا خالی دارم
اس2 با اینکه رمش 1 هست 450 تا خالی داره یعنی فقط 180 تا بیشتر از من در صورتی که رمش 232 تا بیشتر از گوشی منه و اینم حساب کنین سنس سنگین رو گوشی منه و اس2 تاچ ویز سبک رو داره
اینجا معلوم میشه کدوم گوشی بهتر عمل کرده و بازدهی بهتری داره ( منتظر جواب دوستان هستم مشتاقانه )
کلا دنبال درد سری همش می خوای بگی سنسیشن بهترین گوشی دنیاست هیچ سند و مدرکی رو هم قبول نمی کنی.
تو تاپیک خوابیدی هی F5 می زنی ببینی کی پست داده بپری بهش
از این به بعد خواستی گزارش بدی بیان پستا رو پاک کنن حداقل یه قدیمی تر رو صدا کن آدم اونجاش نسوزه
sAeEd_kHaAn
02-12-2011, 10:11
اینم سند و مدرک از گوشی خودم ( قابل توجه پارسا و دوستاش )
چند نکته ای در مورد 12 عیبی که دوستمون hasanmotori واسه sensation بر شمرده اند...!
اگر این رابط کاربری که بر روی سنسیشن است روی گالاکسی اس2 بود اصلا بالا نمیومد،چه برسه در تستای بنچمارک رتبه بالا بگیره
واقعا که خوب بلدی شعر بگی .. sense رو گوشی با سی پی یوی 600 مگاهرتز هم بالا میاد نمونش وایلدفایر اس حتما می خوای بگی sense 2.1 روشه بازم باید بگم رو HTC Rhyme هم با سی پی یوی 1 مشکلی نداره چه برسه دوال کور 1.2 این از این
لطفا منابعتون معتبر باشه gsm.ir شد منبع؟ :27:
راستی میشه بدونم چرا گالاکسی اس 2 با این قدرتش توی اجرای بعضی بازیهای اچ دی کم میاره!! این کارا که نکسوز وان هم به راحتی انجام میده که یه هسته ایه!!
شما یه بازی نام ببر که گلکسی اس2 تو اجراش مشکل داره من از گوشی خودم فیلم بگیرم آپ کنم همه ببینن گفتم که اینم نمونه اشعار gsm.ir ه
سنسیشن سامورایی 40 مگابایتی رو سه دقیقه طول می کشه ران کنه چه برسه بازی مثل 9 میلیمتر :27:
راستی،وقتی با گالاکسی اس 2 کار میکنی دستکش نسوز دستت کن که پشتش که داغ میشه دستتو نسوزونه!
گوشی با این ظرافت و باریکی رو کسی انتظار نداره که داغ نشه ولی تا این حدی که شما به تمسخر می گید نیست و از اندروئید ورژن 2.3.4 به بعد حل شده
sAeEd_kHaAn
02-12-2011, 10:53
اینم اسکرین شات با چندین تا برنامه (بیشتر از اون تعداد برنامه ای که حسن اسکرین شات گذاشته پس 90 مگ نیست 241 مگه با بیشتر از همون تعداد برنامه باز )
اینم باز اسکرین شات از مشخصات گوشیم
حالا هی خودتونو بکوبید به در و دیوار :27:
02-12-2011, 11:52
دوما نمیدونستم چند تا عکس و نقاسی سبزو نارنجی اسمش میشه مدرک!
عقل شما متاسفانه در همین حده ، چون کلا نمیدونی بنچمارک چی هست...
توی بنچمارک گیری ، یه سری عملیات ، مثل رندر یک صحنه 3 بعدی ، رندر یک صحنه 2 بعدی ، یه سری محاسبات سی پی یو ، سرعت انتقال رم و ... صورت میگیره و بر اساس نتایج ، نمره میگیره... پس یعنی بنچمارک = عمل یک گوشی...
اگر این رابط کاربری که بر روی سنسیشن است روی گالاکسی اس2 بود اصلا بالا نمیومد،چه برسه در تستای بنچمارک رتبه بالا بگیره
ضمنا سی پی یوی سنسیشن بر روی 1.2 کلاک شده است و با یه اورکلاک به 1.5 ارتقا پیدا میکنه که اونوقت تستای بنچمارکش دیدن داره! هر چند اونموقع هم رابط کاربری جذاب SEnce UI باعث افت در سرعت و قدرت گوشی میشه و رتبه اونا در تستای بنچمارک از جایگاه واقعیش دور میکنه
بنچمارک 1.5ــشم دیدیم... که هنوز به 1 گیگا اتریکس سابق منم نمیرسه : )) چه برسه به اس 2...
اگه از اینترنت بفهمی! میدونی که gsm.ir بزرگترین سایت موبایل ایرانه که تمام خبراش از بزرگترین سایتهای رسمی جهانه!!
=))))))))))))))))))
نمیدونستم gsm.ir این قدر سایت عظیمیه =))
راستی میشه بدونم چرا گالاکسی اس 2 با این قدرتش توی اجرای بعضی بازیهای اچ دی کم میاره!! این کارا که نکسوز وان هم به راحتی انجام میده که یه هسته ایه!!
اگه برنامه ها و بازیهای مخصوص دو هسته ای بیاد میخواد چیکار کنه؟
این واسه ی روز اولیه که گوشی اومده بود ، و گیم های HD واسه چیپ Exynos بهینه سازی نشده بودن که الان شدن... ولی به هر کی اینو بگی میزنه تو صورتت... چون اتفاقا پرفورمنس گیم های اچ دی روی اس2 کاملا غیر قابل مقایسه با سنسیشنه... وقتی از چیزی اندازه نخود اطلاع نداری ، ببند...
راستی،وقتی با گالاکسی اس 2 کار میکنی دستکش نسوز دستت کن که پشتش که داغ میشه دستتو نسوزونه!
لازم به یادآوریه که سنسیشن روی رام اولیش بدتر بود...
لطفا گردش خود در اینترنت را فقط به p30world محدود نکنید!!! اینترنت سایتهای بسیار دیگه ای هم داره!!
مثل gsm.ir ؟؟؟ نگران نباش ، ما خیلی بیشتر از این حرفا تو نت میگردیم...
پرش آنتن هم تنها در مناطقی که پوشش خوب شبکه نداره گزارش شده!! در بقیه موارد حتی از نوکیا هم که به آنتن دهی معروفه جلو میزنه
این نکته ایه که همون gsm.ir خودتم بهش اشاره کرده :دی
نیاز به HDMI عیب به حساب نمیاد،چون غیر از یکی دو تا گوشی هیچ گوشی دیگه پورت HDMI نداره!! ضمنا این پورت به چنان شارژی لازم داره که موقع استفاده از آن بهتره گوشیا به شارژ وصل کرد!!
پس بیجا میکنی توی مشکلات S2 هم اینو میزنی...
صفحه نمایش این گوشی هم فقط زیر آفتاب کاراییش کمه!! ولی من کمتر کسیو دیدم بره فرق آفتاب وایسه و با گوشیش کاراشو بکنه(شاید شما....) مگه در حین عبور آفتابگیر شه که اونم زود گذره!
توی نور اطاق هم حسن 2-3 بار مقایسشونو گذاشت...
در مورد افتادن دکمه ولوم با یکی دو گل بهار نمیشه!!!
یکی دو گل نبوده ، خیلی بیشتر بوده... سنسیشن دوست من با یه ضربه ساده چنان بلایی سر پشتش اومده که فکر میکنی از زیر لودر رد شده...
در مورد رم ضعیف تکذیب میشه!! ولی بهتر بود رم بالاتری میداشت
تو مگه کی هستی که بخوای تکذیب کنی؟؟؟ ها؟؟؟
مهم اینه که اینقدر سنس سنس میکنین ، رو گوشیتون باشه رمتون میشه 110...
اینم سند و مدرک از گوشی خودم ( قابل توجه پارسا و دوستاش )
پسر جان ، اینجا ما هممون با اندروید کار کردیم و میدونیم که چیکارا میشه توش کرد...
sAeEd_kHaAn
02-12-2011, 12:00
سر جان ، اینجا ما هممون با اندروید کار کردیم و میدونیم که چیکارا میشه توش کرد...
چیکار میشه کرد ؟ چرا هرچی به نفعته راسته و درست هرچی به ضررته میشه دروغ ؟ مدرک خواستی گذاشتم نمیدونی چی جواب بدی چرا میپیچونی ؟ مدرکای سایتای خارجی که حسن میذاره رو همتون به به و چه چه میکنین هرکی حرف میزنه میگین این مدرکش
از من مدرک خواستین حالا که مدرک گذاشتم
متاسفم واسه همتون هرجا کم میارین میزنن تو یه چیز دیگه
hasanmotori
02-12-2011, 12:06
دوستان این بنده خدا zatara تقصیر نداره یه مقدار اطلاعاتش پایینه فقط
اولا از این سایت که به مدیران روشن فکرش اعتقاد داشتم انتظار نداشتم اهل تبعیض و طبقه بندیه کاربران و نظراتشون باشن و تمام پستای منو حذف کنند فقط به این گناه که امتیاز پایینی دارم و از بقیه دوستان را با انواع الفاظ نا مناسب بزارن باشه فقط چون امتیاز بالایی دارن!!
بنظرم یه کمی در رسالت اطلاع رسانی این سایت اینجوری خلل وارد میشه!
نه به خاطر تبعیض نیست به خاطر اینه که اصلاً نمیدونی تو بازیهای اچدی کم میاره یعنی چی یا اینکه به بنچ مارکهای سایت anandtech میگی نقاشی سبز و نارنجی
خب من برات توضیح میدم ... وقتی یه بازیرو اجرا میکنی در هر ثانیه یه تعداد فریم میده که هر چی تعدادش بیشتر باشه بازی روونتر اجرا میشه ... خب همین نقاشیای سبز و نارنجی نشون میدن که توی یه تست گرافیکی که مثله بازی هست هر گوشی چند فریم میده و میبینی که اس2 تقریباً 3 برابر سنسیشن فریم میده و این یعنی 3 برابر اجرای روون تر بازیها تو اس2 خب پس الان کدوم گوشی تو اجرای بازی های اچدی کم میاره ؟ :دی بلند بگو خشگلم :دی آفرین سنسیشن درسته :دی
ضمنا سی پی یوی سنسیشن بر روی 1.2 کلاک شده است و با یه اورکلاک به 1.5 ارتقا پیدا میکنه که اونوقت تستای بنچمارکش دیدن داره! هر چند اونموقع هم رابط کاربری جذاب SEnce UI باعث افت در سرعت و قدرت گوشی میشه و رتبه اونا در تستای بنچمارک از جایگاه واقعیش دور میکنه
اتفاقاً اتفاقا با کلاک 1.5 ش هم موجوده خودت ببین البته اگه نمیگی اینا نقاشین :دی
این اولی اگه دقت کنی نوشته lower is betther یعنی هرچی کمتر بهتر :دی
خب میبینیم که نسبت به سنسیشن معمولی که 1.2 هست یه ذره بهتره شده ولی خب بازم از اس2 ضعیفتره
بقیه بنچ مارکارو با هم میبینیم :دی
پس سنسیشن xe که به 1.5 کلاک شده همچین دیدنیم نداره :دی
اگه از اینترنت بفهمی! میدونی که gsm.ir بزرگترین سایت موبایل ایرانه که تمام خبراش از بزرگترین سایتهای رسمی جهانه!!
اینم لینک 8 تا عیب گالاکسی اس 2 چشم بادومیتون.....
اتفاقاً ببخشید رک میگم آدم باید خیلی نفهم باشه که gsm رو قبول داشته باشه ... خب مگه نمیگی تمام خبراش از بزرگترین سایتهای رسمی جهانه خب بسم الله :دی از اون بزرگترین سایتهای رسمی جهان لینک این 8موردو بیار
اگه برنامه ها و بازیهای مخصوص دو هسته ای بیاد میخواد چیکار کنه؟
برای یه بحث منطقی اول لازمه آدم بفهمه اصلاً جریان چیه نه اینکه کپی و پیست کنه بالا توضیح دادم که کم اوردن تو بازی یعنی چی
این هم دقیقاً مثله مشکل تاچ سنسیشن نرم افزاری بود ولی جالبتر اینکه سنسیشن هم همین مشکل رو داشت
طرف رفته خریده داره میگه داغ میکنه بخون (اگه نخونی دوباره بیای همینارو تکرار کنی اونوقته که احتمال سعید بودنت زیاد میشه :دی الان احتمال سعید بودنت 70 درصده :دی)
لطفا گردش خود در اینترنت را فقط به p30world محدود نکنید!!! اینترنت سایتهای بسیار دیگه ای هم داره!!
منم دقیقاً همین درخواست رو از شما دارم خودتونو به دکون gsm محدود نکنید سایتهایی مثله anandtech.com واقعاً سایت هستن و نه دکون :دی
بقیشم که دیگه داستان سرایی بود و داستان هم جواب نداره فقط این وسط یه لطیفه هم تعریف کردید یاد آوری میکنم دوستان لبخند بزنن :دی
صفحه نمایش این گوشی هم فقط زیر آفتاب کاراییش کمه!! ولی من کمتر کسیو دیدم بره فرق آفتاب وایسه و با گوشیش کاراشو بکنه(شاید شما....) مگه در حین عبور آفتابگیر شه که اونم زود گذره!
من الان به نتایج عجیبی دست پیدا کردم :دی
این 777 پست یا توسط مخالفین سنسیشن (البته بد برداشت نشه منظورم کسایی هست که سنسیشن رو بهترین گوشی جهان نمیدونن ) یا سعید :دی
بله تو کل p30 فقط سعید هست که عاشق این گوشیه و با یوزرهای مختلف سعی داره ازش دفاع کنه بزارید راحت باشه واسه خودش تعریف کنه و حال کنه :دی
sAeEd_kHaAn
02-12-2011, 12:11
حسن تو که خوب توضیح میدی در مورد پستای من چرا توضیح ندادی ؟ اونایی که اسمشو گذاشتی مدرک من خلافشو بهت ثابت کردم چرا ادامه نمیدی ؟ منتظرم
اونوقته که احتمال سعید بودنت زیاد میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان احتمال سعید بودنت 70 درصده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
متاسفم واست اگه خوب چشماتو باز کنی اسکرین شات گوشیمو گذاشتم با cpu1.5 و رام xe هر ... میتونه تشخیص بده اون کاربر من نیستم
MOHAMMAD2010
02-12-2011, 12:43
بابا چرا اینقدر بحث میکنین شماها !!!
-----------------------------------------------
من یه سوال داشتم کسایی که این گوشی رو دارن خداییش صادقانه جواب بدن :
1 - آنتن دهی این گوشی تو مکالمه مشکل داره ؟
2 - باتری این گوشی چه طوریه ؟ مثلا به نسبت گالکسی s ؟ تو پخش فیلم باتریش چقدر دووم میاره ؟
3 - تاچ این گوشی درسته که مشکل داره ؟
ممنون ازتون
2 - باتری این گوشی چه طوریه ؟ مثلا به نسبت گالکسی s ؟ تو پخش فیلم باتریش چقدر دووم میاره ؟
ممنون ازتون
بحث نیست تبادل نظره :31:
کسایی که گوشیو دارن؟ :31: فقط سعید داره اونم آفه ولی من داشتم یه کمش رو می گم تا استاد بزرگ تشریف فرما بشن:31:
1. من مشکل آنتن دهی نداشتم
2.باطری نسبتا ضعیفه یعنی با کار متوسط هر روز باید شارژ بشه(فیلم رو تست نکردم)
3.من تا حالا ندیدم حقیقتش اگرم باشه شاید تعداد معدودیشون این مشکل رو داشتن
خواهش :46:
02-12-2011, 12:53
اینطور که خودم تست کردم خیلی نه (ولی تو نت زیاد گفتن :-؟؟ )... بیشتر مشکل واسه وای فای ــه...
از گلکسی اس ضعیف تره... تو پخش فیلم تست نکردم...
متاسفم واست اگه خوب چشماتو باز کنی اسکرین شات گوشیمو گذاشتم با cpu1.5 و رام xe هر ... میتونه تشخیص بده اون کاربر من نیستم
آره تو راست میگی...
مدرک خواستی گذاشتم نمیدونی چی جواب بدی چرا میپیچونی ؟
اتفاقا من از تو مدرک نخواستم... پست هم گذاشتم که مدرکی که تو بزاری واسه من هیچ اهمیتی نداره (که خودت گزارش رد کردی و پاک کردن)...
sAeEd_kHaAn
02-12-2011, 13:14
ممنون ازتون
محمد بحث سر اینه دوستان میان هرجور دلشون میخواد این گوشی رو میکبون بعد من میام مدرک میذارم اسکرین شات میزارم بهم تهمت دروغ هم میبندن جای اینکه قبول کنن
خدایی و وجدانی من هیچ مشکلی با گوشیم ندارم و ندیدم تا حالا محمد نه تاچ نه انتن وای فای و جی اس ام و نه هر مشکلی دیگه ای که از این گوشی میگیرن
محمد بحث سر اینه دوستان میان هرجور دلشون میخواد این گوشی رو میکبون بعد من میام مدرک میذارم اسکرین شات میزارم بهم تهمت دروغ هم میبندن جای اینکه قبول کنن این کوبیدنه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدما طرفدار حقیقتیم تعصب چشامون رو کور نکرده هنوز خدارو شکر
+
من دوستم دیزایر اچ دی داره روش رام با سنس 3.5 ریخته و 300 مگ فری داره (اینم حقیقت) چون رم دیزایر اچ دی هم 768 مگه
02-12-2011, 15:02
خیلی برام جالبه وقتی چیزی برای گفتن نداری ادعای همیچیتم میشه فنی بحث کردی فنی جوابتو دادم با مدرک این لحن تلبکارانت چیه ؟ 1 روز یه گوشی دستت بوده با این جدیت داری حرف میزنی و مشاوره میدی منی که 3 ماهه دستمه دارم دروغ میگم نه؟ دستت درد نکه انتظار نداشتم تو دیگه با این لحن پست بدی
ضمنا من گذارش چیزی رو رد نکردم
مثل اینکه حق با تو ــه و من معذرت میخوام و نمیدونستم توی رام های جدید رم خالی بیشتره...
ضمنا من نزدیک 1 هفته این گوشی دستم بوده :|
n.a.b.a.t
02-12-2011, 18:47
این گوشی بدون گارانتی چنده ؟
این گوشی بدون گارانتی چنده ؟
615 الی 630
saman3230
02-12-2011, 23:14
سلام دوستان من به مشکل عجیب چندین بار برخورد کردم می خواستم بدونم مشکل از چیه ؟
چند شب پیش گوشیو شب زدم به شارژ و فردا صبح که اومدم گوشی از برق بکشم دیدم شارژش صفره صفره !!!
یا مثلا همین امشب گوشی رو زدم به شارژ (ساعت 9) و الان که ساعت یازده است بهش سر زدم می بینم که شارژ نصب کمترشده !!
می خواستم بدونم مشکل از چیه ؟
آیا باز بودن application باعث تخله گوشی میشه یا نه ؟
starpars
03-12-2011, 15:02
سلام دوستان من به مشکل عجیب چندین بار برخورد کردم می خواستم بدونم مشکل از چیه ؟
چند شب پیش گوشیو شب زدم به شارژ و فردا صبح که اومدم گوشی از برق بکشم دیدم شارژش صفره صفره !!!
یا مثلا همین امشب گوشی رو زدم به شارژ (ساعت 9) و الان که ساعت یازده است بهش سر زدم می بینم که شارژ نصب کمترشده !!
می خواستم بدونم مشکل از چیه ؟
آیا باز بودن application باعث تخله گوشی میشه یا نه ؟
اپلیکیشن ها که نه اونقدر مصرف نمیکنن که گوشی توی شارژ کم بیاره
مشکل شما به احتمال زیاد از خود شارژر یا کابلش هست و یا از باتری
saman3230
03-12-2011, 15:14
اپلیکیشن ها که نه اونقدر مصرف نمیکنن که گوشی توی شارژ کم بیاره
مشکل شما به احتمال زیاد از خود شارژر یا کابلش هست و یا از باتری
سلام مرسی از جوابت
همیشه اینجوری نیست مثلا دوباره که زدم تو شارژ ، یکبار ریستارتش کردم که اگر APP بالا هست کلا بسته شه از دیشب تاحالا یک % هم کم نشده
من احتمال میدم از برنامه یا وایلرلس باشه
با این حال نظر دوستان چیه ؟
PersiAndroid
03-12-2011, 18:50
يه سري ويديو مقايسه اي از سنسيشن و اس 2 :
Eblis 2011
03-12-2011, 18:52
تفاوت اصلی این دو گوشی در چیه ؟
سلام مرسی از جوابت
همیشه اینجوری نیست مثلا دوباره که زدم تو شارژ ، یکبار ریستارتش کردم که اگر APP بالا هست کلا بسته شه از دیشب تاحالا یک % هم کم نشده
من احتمال میدم از برنامه یا وایلرلس باشه
با این حال نظر دوستان چیه ؟
دیگه تا این حدم باطریش ضعیف نیست!:دی
مشکل از باطری یا کابلشه! حالا شاید با ریست کردن درست شده باگی چیزی باشه!
رئوف بی خیال تازه سروصداها خوابیده بذار یه آب خوش از گلومون پایین بره :31:
این XL چه جیگریه امروز تو علاالدین دیدم 770
یارو گفت قیمت بگیر بیا کمترم می دم
hamed malekpour
12-12-2011, 21:22
آیا این دو مدل HTC Sensation & Sensation XE
nfcدارند یا نه؟
آیا این دو مدل HTC Sensation & Sensation XE
nfcدارند یا نه؟
خیر ندارن.......
davood-d
17-12-2011, 15:58
سلام دوستان
من ديروز يه گوشي Sensation XE خريدم
باطري گذاشتم كامل سارژ شده, اما باطري خالي ميكنه هر نيم ساعت
نمايندگي ميگه بايد 3 ساعت بعد از شارژ هم ميزاشتي باشه؟
حالا راست ميگفت يا باطري خرابه؟
دوستان اطلاع دارند؟
PersiAndroid
17-12-2011, 16:22
دوست عزیز این جور مشکلات رو باید در تاپیک گوشی مطرح کرد:
نه باتری گوشی های جدید نیاز به شارژ چندین ساعته ندارن و دروغ میگن.
اگه هر نیم ساعت به طور کامل خالی میشه از باتریتونه
davood-d
17-12-2011, 16:59
سلام دوستان
من ديروز يه گوشي Sensation XE خريدم
باطري گذاشتم كامل سارژ شده, اما باطري خالي ميكنه هر نيم ساعت
نمايندگي ميگه بايد 3 ساعت بعد از شارژ هم ميزاشتي باشه؟
حالا راست ميگفت يا باطري خرابه؟
دوستان اطلاع دارند؟
17-12-2011, 17:13
بیخود گفتن... شارژ 100% که بشه کلا قطع میشه ، هر چه قدر بیشتر بمونه بی تاثیره...
باطری مشکل داره...
Eblis 2011
17-12-2011, 19:03
دوستان عزیز شارژ اولیه 12 ساعته گوشی کاملا غلطه
هر کی هم خواست باد دلیل بهش توضیح میدم ولی مطمئن باشین 12 ساعته غلطه
MITAJOON
25-12-2011, 02:06
سلام.
گوشیه خودمن اپل هست منتهی امروز یه htc sensation برای پسر عموم گرفتم از بازار موبایل ایران.
قیمت های امروز 90/10/04به شرح ذیل بود
Sensation بدون گارانتی 630-635
Sensation با گارانتی یاس و بیمه ایران 680 (اکثر فروشگاه ها 690 میگفتن و یه سری هم 705-710 گفتن)
Sensation با گارانتی میکرو تل هم 680پایینتر نبود
Sensation xe با گارانتی یاس و بیمه ایران 780
Sensation sl با گارانتی یاس وبیمه ایران 880
تو علاالدین یکی گفت با نصب برنامه بهت میدم 710 که البته گارانتی میکروتل بود.
این از قیمت ها
تو این چند ساعت که دستمه گوشیه خوبیه.تجربه قبلیم با اندروید گالاکسی اس بود و الانم این گوشی.دوربینش معرکست.صداش برای من قابل قبوله ولی گالاکسی صداش بهتر بود.صفحه نمایشش با آدم حرف میزنه خیلی باهاش حال کردم.
منی که با اپل کار میکنم کارکردن با این یک کم سخته برام ولی خیلی هم پیچیده نیست.
مموری خالی رو نگاه کردم 176 بود.از همون مغازه باطریش تقریباً خالی بود و زیاد نشد باهاش ور برم الانم خاموشه و گذاشتم 8 ساعت فول شارژ بشه.بعدشم که میدم به صاحابش.تو همین یکی دو ساعتی که دستم بود ازش خوشم اومد پیشنهاد میکنم اگه نظرتونو جلب کرده بگیریدش پشیمون نمیشید.قفل آنلاک صفحه هم باحال بود!یه گردالی که میکشی بالا صفحه قفلش باز میشه:31:
گوشی رو که دستم گرفتم احساس کردم کمی کشیده تره!که البته بخاطر تفاوتش با گالاکسی بود.اس ام اس فارسی گرفتم و راحت خوندم ولی نتونستم کیبورد اس ام اس رو فارسی کنم!!!انگلیسی و فرانسه بود و language هم یا انگلیسیه یا عربیه کشورهای مختلف عربی!!!!تو جعبه یه هندزفری معمولی داره یه آداپتور usb خور و یه کابل usb صفحه نماشی یه جورایی در کناره قاب عمق گرفته که بنظرم نمیشه روش شیلد ضد خش نصب کرد ممکنه از کناره ها ور بیاد!!!!!!البت فروشنده گفت شیلد نمیخواد اما بنظرم باشه بهتره!چربی دست رو بلافاصله نشون میده!!دو رنگ سفید و مشکی داره که سفیدش بنظر زود چرک میشه!!!
با اجازه یه حالی به آیفون دوستان هم بدم قیمتاشو بذارم:31:
3gs که اصلاً تخمشو ملخ خورده:41:
4 -8 گیگ 990
4 -16 گیگ 1050
4 -اس 8 گیگ 1250
4 -اس 16 گیگ 1440
4 -اس 64 گیگ 1550
در کل گوشی sensation رو به علاقمندان این گوشی پیشنهاد میکنم.:20:
MOHAMMAD2010
25-12-2011, 15:08
دو رنگ سفید و مشکی داره که سفیدش بنظر زود چرک میشه!!!
sensation که فقط مشکی داره !!!
------------------------------------------
در ضمن من آخر نفهمیدم این گوشی مشکل داره یا نه !!!؟ یکی میاد از همه جاش مشکل درمیاره از wifi و باتری و ... یکی هم میاد میگه عالیه
25-12-2011, 16:36
محمد جان ، این گوشی ، مسلما گوشی بدی نیست... ولی خوب ، به نسبت یه گوشی دوال کور با این قیمت نمیارزه... دوستمون هم بالا گفته ، که تجربه کارش تا قبل فقط با گلکسی اس بوده...
به طور مثال ، زمانی که هنوز دوال ها نیومده بودن و گلکسی اس شاخ مطلق بود ، رفیقم گفت چی بخرم و پشت تلفن گفتم گلکسی اس و اونم از نت خرید و آوردن و گوشیو آورد پیشم... و آنگاه بود که دیدم این بیچاره ایس خریده جای اس :دی کلی هم تعریف میکرد از گوشیش و میگفت بیخود نیست میگفتی قوی ترینه و اینا :دی
کسی که با مثلا S2 یا هر دوال کور دیگه ای کار کنه ، دیگه اینقدر نمیتونه از این گوشی تعریف کنه... البته مگه اینکه طرف سعید باشه :دی
خلاصه که این گوشی ، نمیتونه یه پاوریوزر رو راضی کنه...
XL رو من فقط سفیدشو دیدم :دی
MOHAMMAD2010
25-12-2011, 16:55
میدونی من زیاد قدرت برام مهم نیست
مثلا اون زمان هی میگفتن گالکسی قویه منم گالکسی خریدم خیلی گوشی خوبیه
ولی مثلا حالا که با خودم فکر میکنم میبینم اگه دیزایر هم گرفته بودم به جز صفحه نمایش فرقی برام نداشت ! ( البته برا من اینجوریه شاید برای خیلیا فرق داشته باشه )
منظورم اینه مثلا یه سخت افزار قوی هم خوبه لازم نیست همیشه بهترین سخت افزار رو داشته باشیم
اینم که پرسیدم از نظر wifi و باتری و اینا پرسیدم نه قدرت سخت افزاری
دیزایر که خیلی زود از نظر ساپورت گیم با آدرنوی 200 اوت شد :2:
اگه دوربین و باطری و اسپیکر هم برات مهم نیست بخر .. تماس گرفتن و اس ام اس دادن باهاش راحته :31:
MITAJOON
25-12-2011, 19:20
------------------------------------------
در ضمن من آخر نفهمیدم این گوشی مشکل داره یا نه !!!؟ یکی میاد از همه جاش مشکل درمیاره از wifi و باتری و ... یکی هم میاد میگه عالیه
والله من بدون اطلاع قبلی از این مدل رفته بودم تا اپل 3GS بگیرم که موجود نبود و مابقیه مدل ها هم قیمت های فضایی داشتن:31:
انتخاب بعدی پسر عمو جان به ترتیب از برندهای HTC و Samsung و Sony ericson بود که با توجه به بودجه و خیلی چیزای دیگه نهایتاً منجر به انتخاب sensation شد.
در رابطه با رنگ درسته من اکثر مغازه ها مشکیشو دیدم.هر چند بازم مشکی مشکی هم نیست پشتش 3 تیکست که تیکه وسط تیره تر و دو تیکه بالا و پایین هم تیره و تقریباً نوک مدادی هستند.
ولی دو تا مغازه تو بازار موبایل طبقه همکف سفیدشم نشونم دادن.SL هم نبود چون SL صفحش بزرگتره.بذار اینجور بگم طبقه همکف راهرو سمت چپ مغازه یکی مونده به آخر تقریباً روبروی پله برقی!!!!!!این سفیدشو داشت.تو ویترینم گذاشته اتفاقاً!!!!
اینم نتیجه چند تا سرچ کوچولو
در رابطه با خوب بودنشم من نظر خودمو گفتم با مدت زمان کار کردن کمی که باهاش داشتم چیزی که دستم اومد این بود که گوشیه خوبیه.WIFI ودوربین و تاچ و صفحه نمایش و .... رو تست کردم و بدون مشکل بود اونی که میاد یبارکی از چیپست تا پیچ و مهره دستگاه رو ایراد میگیره باید بهش شک کرد!!!حالا باز با تجربه ها هستن نظر بدن، من فقط تجربه چند ساعتمو گفتم و نظر شخصیمو:46:
موفق باشید.:11:
MOHAMMAD2010
25-12-2011, 20:09
دیزایر که خیلی زود از نظر ساپورت گیم با آدرنوی 200 اوت شد :2:
اگه دوربین و باطری و اسپیکر هم برات مهم نیست بخر .. تماس گرفتن و اس ام اس دادن باهاش راحته :31:
عزیز دیگه شما هم داری شلوغش میکنی !
دوربین این گوشی که همه جا میگن عالیه !!!
فقط بعضی جاها از wifi و باتریش مینالن !
25-12-2011, 20:35
دوربینش حرفی برای گفتن نداره...
عزیز دیگه شما هم داری شلوغش میکنی !
دوربین این گوشی که همه جا میگن عالیه !!!
فقط بعضی جاها از wifi و باتریش مینالن !
دوست عزیز من حقیقتو گفتم .. لحن صحبتت هم اصلا خوب نیست این دفعه رو می بخشمت
این تاپیکو مطالعه کن خواستی بخر خواستی نخر
در ضمن بخش مشاوره هم هست اونجا می تونی تاپیک بزنی
موفق باشی
MOHAMMAD2010
25-12-2011, 20:55
دوست عزیز من حقیقتو گفتم .. لحن صحبتت هم اصلا خوب نیست این دفعه رو می بخشمت
والا منم رو هوا حرف نمیزنم 100 تا برسی و ... خوندم که اینو میگم تازه تو همین لینک مقایسه هم که گذاشتی به هر دو تا از نظر دوربین 9 داره از 10 !
در ضمن چیزی نگفتم که بخوای ببخشیم ! بهتره یه کم تحملتو بالا ببری !
sAeEd_kHaAn
25-12-2011, 21:34
باز اومدین اینجا گرد و خاک کردین من نمیدونم تو این تاپیک شماها پست ندین چتون میشه برین همون تاپیک خودتون حلقتونو پاره کنین جایی که حرف حقو با بن کردن جواب بدن جایی نیست که جواب منطقی به کسی بدی فضای کاملا یکطرفه اینجا حکم فرماست و متاسفانه کسی هم نمیاد دلیل بیاره واست چرا بن میشی
سلام
بنده هم دو هفتهاي ميشه كه سنسيشن معمولي خريدم با گارانتي ياس و ساپورت فارسي. (695 شد با يه كيف اشانتيون)
از نظر كلي به گوشي نمره 7 از 10 ميدم.
سرعت واقعا خوبي داره
آنتين دهي تقريبا مشكلي نداره (من با نوكيا قبلي مقايسه كردم شبيه بودن)
صفحه نمايش رنگهاش عاليه اما قطعا به پاي آمولد نميرسه (كاش آمولد بود اين صفحه)
اندازه گوشي بسيار مناسبه اصلا حس نميكني بالاي 4 اينچ صفحه نمايششه
صداي اسپيكر با كيفيت اما ضعيفه
صداي مكالمه تقريبا نصف نوكيا هست كه آزار دهندست
دوربين از نظر قدرت خوبه ولي چون دكمه فيزيكي شاتر نداره كاركردن باهاش سخته
كيفيت ساخت گوشي عاليه
اندرويد و سنس اچ تي سي عاليه
بيشتر بازيها رو ميتونه اجرا كنه و اگه به ديد سرگرمي نگاه كنيد كاملا سرگرم كنندست
باتري گوشي ضعيفه (هميشه يه اسمارتفون باتري ضعيفتري داره نسبت به امكاناتش) و با يه روز كار كردن (در حد 8 ساعت بازي + فيلم + وايرلس و وب گردي) تمومه كارش اما اگه با گوشي زياد كار نكنيم 2 روز رو جواب ميده باتري
hasanmotori
01-01-2012, 11:07
والا منم رو هوا حرف نمیزنم 100 تا برسی و ... خوندم که اینو میگم تازه تو همین لینک مقایسه هم که گذاشتی به هر دو تا از نظر دوربین 9 داره از 10 !
در ضمن چیزی نگفتم که بخوای ببخشیم ! بهتره یه کم تحملتو بالا ببری !
بچه ها دوست باشیم
شما اگه برات قدرت سخت افزاری مهم نیست و بیشتر دنبال مولتی مدیا هستی خب آرک بخر 150 تومنم از این ارزونتره ... باتریش بهتره ... کیفیت صفحش بهتره ... دوربینش بهتره و...
تو بنچ مارکها سنسیشن به تک هسته ها نزدیکتره تا دو هسته ایها شما هم که دنبال بازی و اینچیزا نیستی خرید سنسیشن منطقی نیست
sAeEd_kHaAn
01-01-2012, 13:35
بچه ها دوست باشیم
شما اگه برات قدرت سخت افزاری مهم نیست و بیشتر دنبال مولتی مدیا هستی خب آرک بخر 150 تومنم از این ارزونتره ... باتریش بهتره ... کیفیت صفحش بهتره ... دوربینش بهتره و...
تو بنچ مارکها سنسیشن به تک هسته ها نزدیکتره تا دو هسته ایها شما هم که دنبال بازی و اینچیزا نیستی خرید سنسیشن منطقی نیست
اینم در نظر بگیر الان اس 2 بیشتر از 150 تومن گرونتره از سنسیشنه ولی بازم بعضی ها دارن میمیرن براش
بازم اومدی تو این کلوپ اشوب بپا کنی ؟
MOHAMMAD2010
01-01-2012, 16:18
بازم اومدی تو این کلوپ اشوب بپا کنی ؟
بیخیال سعید جان ... :46:
sAeEd_kHaAn
01-01-2012, 17:08
بیخیال سعید جان ... :46:
هرچیزی حدی داره از نظر اینا ارک هم بهتر از سنسیشنه بعد من هرجا پست میدم میریزن سرم که چرا با سامسونگ لجی
01-01-2012, 17:44
هرچیزی حدی داره از نظر اینا ارک هم بهتر از سنسیشنه بعد من هرجا پست میدم میریزن سرم که چرا با سامسونگ لجی
من نمیگم چرا با سامی لجی چون خودمم این مشکلو دارم :P
ولی چرا اینقدر خودتو با hTC خفه میکنی؟؟؟
آرک هم 200 تومن از سنسیشن ارزون تره ، سخت افزارش ضعیف تره ، دوربینش بهتره ، صفحش هم بهتره... خوب اگه اونقدرا واسه بازی و اینا سخت افزار واست مهم نباشه ، آرک بهتر نیست؟؟؟ 200 تومنو هم میزاری جیبت میری باهاش آدامس میخری :دی
Punisher_2008
01-01-2012, 19:58
سلام..
امروز هسایه مغازمون دوستمه این گوش رو خریده بود نسخه xl ..
خیلی گوشی گوشی شیکی بود.. اما سفید بود.. لک بر میداشت.
خیلی ها در مورد دوربینش سوال دارن من همینطور داخل مغازه عکس گرفتم کیفیتش عالی بود..
از NEO خودم بهتر میگرفت.. همینطور از Arc .. البته من فقط یک عکس همینطور سریع سریع از مانکنامون گرفتم.
در کل کیفیت دوربینش خیلی خوب بود...
اما به نظر من قیمتش زیاده... arc s با همین مشخصات که خریدش به صرفه تره.. تازه خود همین arc , neo رو تا 1.8 میشه به راحتی اورکلاک میکرد. چیپشم Adreno 205 بود فکر میکردم 220 هست..یعنی سی پی یو arc رو کنی 1.5 میشه قدرتش مثل همین.با این قیمت حداقل adreno 220 میزاشت بد نبود.. به نظر در کل قیمتش زیاده... ولی خیلی خفن بود.
MOHAMMAD2010
01-01-2012, 21:03
خیلی ها در مورد دوربینش سوال دارن من همینطور داخل مغازه عکس گرفتم کیفیتش عالی بود..
از NEO خودم بهتر میگرفت.. همینطور از Arc .. البته من فقط یک عکس همینطور سریع سریع از مانکنامون گرفتم.
آره منم شنیده بودم دوربین خوبی داره و حتی در حد گالکسی s2 هست ولی یه عده اومدن اینجا و گفتن حرف الکی میزنی !
ولی خیلی خفن بود.
از چه لحاظ ؟ راستی پشتش زشت نیست ؟ یا تو عکسا پشتش به نظر زشت میاد ؟
01-01-2012, 21:15
اما به نظر من قیمتش زیاده... arc s با همین مشخصات که خریدش به صرفه تره.. تازه خود همین arc , neo رو تا 1.8 میشه به راحتی اورکلاک میکرد. چیپشم Adreno 205 بود فکر میکردم 220 هست..یعنی سی پی یو arc رو کنی 1.5 میشه قدرتش مثل همین.با این قیمت حداقل adreno 220 میزاشت بد نبود.. به نظر در کل قیمتش زیاده... ولی خیلی خفن بود.
XE و نسخه اصلی 220 هستن ، ولی XL 205 ــه و تک هسته ای هم هست...
آره منم شنیده بودم دوربین خوبی داره و حتی در حد گالکسی s2 هست ولی یه عده اومدن اینجا و گفتن حرف الکی میزنی !
از چه لحاظ ؟ راستی پشتش زشت نیست ؟ یا تو عکسا پشتش به نظر زشت میاد ؟
اخوی پست ایشون رو کامل بخون
امروز هسایه مغازمون دوستمه این گوش رو خریده بود نسخه xl ..
نسخه XL یعنی این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MOHAMMAD2010
02-01-2012, 12:16
نسخه XL یعنی این
میدونم xl کدومه ولی دوربین اینا تو عکس کپی همه
اتفاقا کاملا فرق دارن
هر سه با هم!
نویز عکسای سنسیشن خیلی بالاس ولی نور بیشتری هم داره
MOHAMMAD2010
02-01-2012, 13:43
نمیدونم من از چند نفر که xe و xl داشتن گفتن مثل هم هستن !
------------------------------------------------------
چرا این سری سنسیشن اینقدر مخالف داره !؟ تو کلوب گوشی های دیگه اگه غلط هم بنویسی هیچی نمیگن ! ولی اینجا تا یه ذره بخوای از گوشی تعریف کنی چند نفر میریزن سرت !
خوب در واقع بله ولی باید مانیتور Ips باشه و شرایط نور و کیفیت یکسان باشه!:دی
من با Arc عکس انداخته بودم در نگاه اول تفاوتی با C5نداشت:دی!
02-01-2012, 14:35
چرا این سری سنسیشن اینقدر مخالف داره !؟ تو کلوب گوشی های دیگه اگه غلط هم بنویسی هیچی نمیگن ! ولی اینجا تا یه ذره بخوای از گوشی تعریف کنی چند نفر میریزن سرت !
چون اساسی خراب کردن ، کسی نیست که بیاد از گوشی تعریف کنه... در نتیجه همه میان بد میگن :دی
ولی اس 2 ، کسی نمیتونه بیاد بدی ازش بگه...
XL اونقدرا بد نیست ، ولی XE و نسخه اصلی ، حتی از XL تک هسته ای هم ضعیف ترن... عددی قوی ترینن ، ولی در عمل ، از تک هسته ای ها ضعیف ترن...
MOHAMMAD2010
02-01-2012, 17:34
نمیدونم والا من که هیچ کدومو ندارم ولی همین قدر میدونم که از گالکسی s2 هم که شما میگی کسی نمیتونه ازش بد بگه ، بد زیاد شنیدم ! از سنسیشن هم که میگی کلا بده خوبی زیاد شنیدم !
---------------------------------
XL اونقدرا بد نیست
والا در مورد Xl که دیگه همه میگن گوشی عالی هست
----------------------------------
ببخشید این جوری میگم ولی این جور به نظر میاد شما چند نفر هستین که فقط میخواین این گوشیو خراب کنین ! البته امیدوارم اشتباه کنم .
sAeEd_kHaAn
02-01-2012, 17:57
ببخشید این جوری میگم ولی این جور به نظر میاد شما چند نفر هستین که فقط میخواین این گوشیو خراب کنین ! البته امیدوارم اشتباه کنم .
دقیقا همینطوره اشتباه نمیکنی . شما یه سر برو موبایلستان یه زمانی فقط میگفتن اس2 اما الان xe رو پیشنها میدن همه تو این رنج ، اما این چند نفر اینجا فقط .... متاسفم که با اینکاراشون خیلی هارو به اشتباه میندازن من 1 نفر هم زورم نمیرسه حرف بزنی بن میشی
02-01-2012, 18:39
والا در مورد Xl که دیگه همه میگن گوشی عالی هست
عزیز در عالی بودنش شکی نیست... ولی قیمتش تو بازار ایران کاذبه فعلا...
800 تومنه ، 150 تومن بیتس هم از روش ور میداریم میشه 650...
650 ، صفحه بزرگتر از آرک اس ، 100 مگا سی پی یو بیشتر ، رم بیشتر... قیمت هم 150 تومن...
سخت افزار خوبی هم داره نسبتا... دوربین خوب و نمایش رنگ صفحه خوب...
توی ایران به خاطر قیمت غیرمنطقیش دیگه نمیشه گفت عالیه ، ولی میشه گفت بد نیست...
من خودم هم به خریدش فکر کردم یه مقدار :دی
اما ورژن اصلیش و XE ... بنچمارک ها امتیاز کمتری حتی نسبت به XL که تک هسته ای ــه دادن...
دقیقا همینطوره اشتباه نمیکنی . شما یه سر برو موبایلستان یه زمانی فقط میگفتن اس2 اما الان xe رو پیشنها میدن همه تو این رنج ، اما این چند نفر اینجا فقط .... متاسفم که با اینکاراشون خیلی هارو به اشتباه میندازن من 1 نفر هم زورم نمیرسه حرف بزنی بن میشی
گوشی که بنچمارکش از مدل مشابهش که یک هسته کمتر ازش داره کمتره ، حرفی واسه گفتن نداره...
ببینم چه طوری این گند فجیع سخت افزارشو در برابر XL توجیح میکنی :دی
آخه گوشی که از گوشی 400تومنی Galaxy W ضعیف تره نمیدونم تخریبو این چیزا داره ؟ الان بنچ مارکم بیاد میگی باید کلفت باشه گوشی نازک بدرد نمیخوره :27::27::27::27:
این موبایلستان هم خودت اونجا جواب میدی؟
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شایدم اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باشه ما گمراه میکنیم :27::27:
برا یاد آوری
قشنگ بنچ مارک ها رو ببین
من که یک روز داشتم میخندیدم :27::27::27:
PersiAndroid
02-01-2012, 19:56
بحث در مورد کارایی گوشی ها و مقایسشون رو تو قسمت نقد و بررسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انجام بدین
از این به بعد پست هایی از این قبیل تو تاپیک گوشی ها بدون اخطار پاک میشه
MOHAMMAD2010
02-01-2012, 20:57
عزیز در عالی بودنش شکی نیست... ولی قیمتش تو بازار ایران کاذبه فعلا..
آره درسته کاذبه ولی اون که دیگه تقصیره بازار ایرانه ! ایشالا با گذشت زمان قیمتش میاد پایین چون قیمتش الان کاذبه !
MOHAMMAD2010
08-01-2012, 14:39
اینم سنسیشن سفید
عکس از گوشی بچه های فروم همسایه :
sAeEd_kHaAn
08-01-2012, 17:14
xe سفید رو از نزدیک دیدیم یکی از دوستام گرفته ولی به نظر من رنگ معمولیش (گوشی خودم ) قشنگتره
MOHAMMAD2010
08-01-2012, 17:17
xe سفید رو از نزدیک دیدیم یکی از دوستام گرفته ولی به نظر من رنگ معمولیش (گوشی خودم ) قشنگتره
نه آقا اختیار داری سفیدش که خیلی خوشگل تره ( البته سلیقه ای هستش )
08-01-2012, 18:23
منم از سفیدش خوشم نیومد... اینکه سفیدش اومده گوشه صفحه و جلوی گوشی هم سفیده و هم مشکلی ، اصلا خوشگل نیست به نظرم... اگه حاشیه صفحه رو هم سفید میکردن قشنگ تر بود... به نظر من دیزاین XL از همشون بهتره... بعدشم XE و بعدش سنسیشن معمولی و بعد هم سنسیشن سفید...
ATA FARZADI
10-01-2012, 12:16
دوستان قیمت روتین این گوشی الان چنده؟
sAeEd_kHaAn
10-01-2012, 17:23
دوستان قیمت روتین این گوشی الان چنده؟
بستگی به انصاف فروشنده معمولیش رو از 670 تا 700 میفروشن (با توجه به افزایش دلار )
PersiAndroid
10-01-2012, 18:01
من که شنیده بودم افزایش نرخ ارز زیاد رو قیمت این گوشی تاثیر نذاشته...!
MOHAMMAD2010
10-01-2012, 18:05
من که شنیده بودم افزایش نرخ ارز زیاد رو قیمت این گوشی تاثیر نذاشته...!
چرا عزیز رو همه گوشی ها اثر گذاشته سنسیشن 610-20 بود الان تقریبا 680 شده
ATA FARZADI
10-01-2012, 20:02
قضیه فارسی نداشتن htc تو چیه
مشکل حل میشه
البته منظورم منوها نیست
تو send Received اس ام اس میگم
قضیه فارسی نداشتن htc تو چیه
مشکل حل میشه
البته منظورم منوها نیست
تو send Received اس ام اس میگم
با رام خاور میانه یا رامهای کوک شده و پچ های فارسی ساز مشکل فارسی حل میشه
sAeEd_kHaAn
10-01-2012, 21:18
xe با گارانتی یاس 940 تومن
sensation با گارانتی کامتل 795
xl بدون گارانتی 780
evo 3d بدون گارانتی 655
:31:
ال دیجیتال 90.10.20
MOHAMMAD2010
10-01-2012, 22:00
به نظر شما در آینده امکان داره xl به قیمت سنسیشن معمولی برسه ؟
Ssarshar
10-01-2012, 22:24
به نظر شما در آینده امکان داره xl به قیمت سنسیشن معمولی برسه ؟
تجربه ثابت کرده که دیگه قیمت گوشی ها مثل سالهای قبل نیست که بعد از یه مدت عرضه و جا افتادن تو بازار بیاد پایین و
بیشتر به قیمت جهانی گوشی که مطابق با نرخ دلار هم هست حساب میشه ...
بالا پایین رفتن قیمتای این گوشی ها فقط در گرو تغییر نرخ دلار هست و بس ...
تجربه ثابت کرده که دیگه قیمت گوشی ها مثل سالهای قبل نیست که بعد از یه مدت عرضه و جا افتادن تو بازار بیاد پایین و
این قیمت دلار واقعا گند زد به قیمت تمام گوشیها:41:
MOHAMMAD2010
11-01-2012, 00:05
شما درست میگین من منظورم قیمت این گوشی تو بازار با زیاد و کم شدن قیمت دلار نبود منظورم همون نرخ جهانی که فکر کنم الان xl با سنسیشن هم قیمته ولی الان تو بازار ایران الکی گرونتر از سنسیشن است
sAeEd_kHaAn
12-01-2012, 18:56
امروز رفتم رو MIUI :دی واسه تنوع خوبه البت واسه ماها که سنس داریم زیاد چشمگیر نیست اما افکت های گرافیکی باحالی داره ( ولی به سنس نمیرسه از نظر حرفه ای بودن ) رام بازی هم عالمی داره خدایی بدون رام بازی اندروید حال نمیده تا حالا تقریبا همه رام هایی که اومده رو امتحان کردم :دی ببینیم miui چند روز دووم میاره رو گیشیمون :31:
سلام،من Galaxy S II دارم.الان مشتری 800 دارم میخوام بفروشم.Xe سرعتش به اس 2 میرسه؟یعنی ارزششو داره اونو بگیرم؟بعدشم من اصلا از iBeats استفاده نمیکنم.فقط باید پول اضافی بدم.البته XE رمش 768 که مال اس2 1gbو همچنین OTG هم داره.واقعا موندم ...دلیل اینکه میخوام عوضش کنم هم اینه که 1.از سنس خیلی خوشم میاد و 2.گوشی های htcافت قیمت چشمگیری ندارن.نظر شما چیه؟کلا بین Sensation و Sensation XE کدوم به صرفه تره؟اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین خوشحال میشم
mr.ali-13
19-01-2012, 02:46
سلام
من نزدیک دو ماهه که یک sensation XE خریدم...از همه چیزش راضیم به جز دو چیز!!!
اول اینکه مصرف شارژش خیلی بالاست که خوب این مشکل تقریبا تو تمومه اسمارت فونها وجود داره!
و دوم اینکه صدای هندزفریش و تبلیغاتی که برای بیتس اون میکردن نتونسته منو راضی کنه و این در حالیه که اکثرا میگن صداش واقعا محشره و این امر باعث شده من تو شک بیوفتم که نکنه چون گوشیما بدون گارانتی خریدم مثلا هندزفریش اصل نباشه!! تو یکی دیگه از انجمنها مطرح کردم و اونا گفتن از هندزفریم عکس بزارم...بعد از اینکه عکس گذاشتم گفتن اصله!!!
متاسفانه تو دوستا اسنا هم کسی نیست که این گوشیا داشته باشه و بتونم صداشا با هم مقایسه کنم!
فقط از فامیل یه نفر desire hd داشت که بنظر من اگه صدای هندزفریش از مال من کمتر نبود چیزی هم کم نداشت!!
لطفا راهنمایی کنید! چون بخاطر این دو تا عیب تصمیم گرفتم گوشیا بفروشم
mr.ali-13
19-01-2012, 12:48
سلام
میشه یه کم در مورد هندزفری XE توضیح بدین؟
من احساس میکنم این هندزفری به اون محشری که میگن نیست!! یا لااقل مال گوشی من اینجوری نیست!! امکان داره مال من تقلبی باشه؟
راهی هست بفهمم اصله یا نه؟
PersiAndroid
19-01-2012, 13:42
سلام،من Galaxy S II دارم.الان مشتری 800 دارم میخوام بفروشم.Xe سرعتش به اس 2 میرسه؟یعنی ارزششو داره اونو بگیرم؟بعدشم من اصلا از iBeats استفاده نمیکنم.فقط باید پول اضافی بدم.البته XE رمش 768 که مال اس2 1gbو همچنین OTG هم داره.واقعا موندم ...دلیل اینکه میخوام عوضش کنم هم اینه که 1.از سنس خیلی خوشم میاد و 2.گوشی های htcافت قیمت چشمگیری ندارن.نظر شما چیه؟کلا بین Sensation و Sensation XE کدوم به صرفه تره؟اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین خوشحال میشم
اس 2 رو قيمت خوبي ازتون خواستن اگر مايليد ميتونيد بفروشيد اما سخت افزار XE خيلي ضعيفتر از اس 2 هست و تنها قابل مقايسه با تك هسته اي هاس تا جايي كه كارايي 'GALAXY W و سنسيشن XL هم ازش بهتره ميتونين سنس رو روي همين اس 2هم پورت كنين در ضمن بعد از كار با سوپر امولد پلاس چه طور مي تونين با LCD كنار بياين؟
فعلا كه قيمت اس 2 بالا رفته... پيشنهاد من اينه كه يا اس 2 رو نگه دارين يا اگه با سايز مشكلي ندارين نوت بخرين
بين سنسيشن و XE .سنسيشن به صرفه تره
rogera75
21-01-2012, 00:37
سلام
من نزدیک دو ماهه که یک sensation XE خریدم...از همه چیزش راضیم به جز دو چیز!!!
اول اینکه مصرف شارژش خیلی بالاست که خوب این مشکل تقریبا تو تمومه اسمارت فونها وجود داره!
و دوم اینکه صدای هندزفریش و تبلیغاتی که برای بیتس اون میکردن نتونسته منو راضی کنه و این در حالیه که اکثرا میگن صداش واقعا محشره و این امر باعث شده من تو شک بیوفتم که نکنه چون گوشیما بدون گارانتی خریدم مثلا هندزفریش اصل نباشه!! تو یکی دیگه از انجمنها مطرح کردم و اونا گفتن از هندزفریم عکس بزارم...بعد از اینکه عکس گذاشتم گفتن اصله!!!
متاسفانه تو دوستا اسنا هم کسی نیست که این گوشیا داشته باشه و بتونم صداشا با هم مقایسه کنم!
فقط از فامیل یه نفر desire hd داشت که بنظر من اگه صدای هندزفریش از مال من کمتر نبود چیزی هم کم نداشت!!
لطفا راهنمایی کنید! چون بخاطر این دو تا عیب تصمیم گرفتم گوشیا بفروشم
منم دقیقا همین 2 تا مشکل رو دارم دوست عزیز .مصرف باتری که واقعا بالاست، من روزی 2 بار شارژ می کنم گوشیو، سیستم صوتی بیتس و هدفونشم واقعا اون چیزی نیست که ازش انتظار می رفت. من یه جورایی خوره موزیک هستم و انواع سیستم های صوتی و هدفونا رو تست کردم. گوشیو با گارانتی یاس گرفتم و هندزفریشم اصله. قبل از این گوشی آیفون 4 داشتم و صداشو هیچوقت نمی تونستم بالاتر از 80 % ببرم، چون گوشو کر می کرد، ولی صدای این گوشی همیشه روی 100 % هستش و بازم راضیم نمی کنه :41: گرچه کیفیت صدا خوبه.
توی فرومهای دیگم چه ایرانی چه خارجی این بحثا شده. من اگه با کوچیک بودن صفحه نمایش آیفون و محدودیت های مسخرش مشکل نداشتم نمی فروختمش.
منم دقیقا همین 2 تا مشکل رو دارم دوست عزیز .مصرف باتری که واقعا بالاست، من روزی 2 بار شارژ می کنم گوشیو، سیستم صوتی بیتس و هدفونشم واقعا اون چیزی نیست که ازش انتظار می رفت. من یه جورایی خوره موزیک هستم و انواع سیستم های صوتی و هدفونا رو تست کردم. گوشیو با گارانتی یاس گرفتم و هندزفریشم اصله. قبل از این گوشی آیفون 4 داشتم و صداشو هیچوقت نمی تونستم بالاتر از 80 % ببرم، چون گوشو کر می کرد، ولی صدای این گوشی همیشه روی 100 % هستش و بازم راضیم نمی کنه :41: گرچه کیفیت صدا خوبه.
توی فرومهای دیگم چه ایرانی چه خارجی این بحثا شده. من اگه با کوچیک بودن صفحه نمایش آیفون و محدودیت های مسخرش مشکل نداشتم نمی فروختمش.
ای کاش s2 میگرفتین منم چند وقت پیش بین s2 و xe گیر کرده بودم چقدر خوب شد که s2 گرفتم
xe نسبت به قیمتش گرونه فقط کلاس داره
اس 2 رو قيمت خوبي ازتون خواستن اگر مايليد ميتونيد بفروشيد اما سخت افزار XE خيلي ضعيفتر از اس 2 هست و تنها قابل مقايسه با تك هسته اي هاس تا جايي كه كارايي 'GALAXY W و سنسيشن XL هم ازش بهتره ميتونين سنس رو روي همين اس 2هم پورت كنين در ضمن بعد از كار با سوپر امولد پلاس چه طور مي تونين با LCD كنار بياين؟
فعلا كه قيمت اس 2 بالا رفته... پيشنهاد من اينه كه يا اس 2 رو نگه دارين يا اگه با سايز مشكلي ندارين نوت بخرين
بين سنسيشن و XE .سنسيشن به صرفه تره
دوست عزیز ،اگه در مورد آیفون اطلاعات دارین ،لطفا بگین اشکالات آیفون چیه؟ در مورد تاریخ عرضه 5 هم بفرمایید و اینکه آیا افزایش سایز صفحه خواهد داشت یا نه.
كسي قيمت جهاني هر سه مدل سنسيشن رو داره؟ هم دلار هم يورو
PersiAndroid
23-01-2012, 14:42
از طریق آمازون us و uk قیمت گوشی ها رو به دلار و یورو بگیرین
sAeEd_kHaAn
25-01-2012, 11:02
اونهایی هم که سنسیشن دارن نق میزنن برین سیانوژن نصب کنید بعد ببینین گوشی یعنی چی رم خالیش 370-380 تاست فوق العاده رون و باحال و قدرتمنده با انتوتتو هم من 5676 گرفتم (اگه با اس2 مقایسه میکنید رزولوشن بالاتر و رم کمتر رو در نظر بگیرید که تو بنچ خیلی موثره) ازش البته با کلاک 1.6 و بدون هیچ تغیر و ترفند و پیچوندنی
25-01-2012, 16:12
البته با کلاک 1.6 و بدون هیچ تغیر و ترفند و پیچوندنی
آخـــــی :دی
اگه با اس2 مقایسه میکنید رزولوشن بالاتر و رم کمتر رو در نظر بگیرید که تو بنچ خیلی موثره
تا جایی که من میدونم انتوتو رزولوشن هم توی بنچمارکاش در نظر میگیره ، واسه همینه که بنچمارک AnTuTu گلکسی نکسس بالاتر از اس 2 ــه...
دوستان سوالات در مورد اين گوشي sensetion رو اينجا مطرح كنيم ؟
يه مشكل جالب دارم كه گوشي بلوتوث دريافت نميكنه
يعني از اين گوشي ميتونه بلوتوث فرستاد ولي از گوشي هاي ديگه فايل نميگريره . البته دستگاه رو پيدا ميكنه ولي دريافت نميكنه
error_erroriyan
28-01-2012, 14:28
اندروید 4 برای سنسیشن
alistar2011
17-02-2012, 17:30
باسلام خدمت دوستان گرامی
من حدود یه ماهی هست میخوام گوشی بگیرم که الان قیمت ها خیلی رفته بالا ولی بازم میخوام بگیرم حالا از شما دوستان خواهش میکنم لطفا منو کمک کنید و جواب منو بدید من بين sensation xl و sensation xe و gs2 دو دل هستم ولي به نظرمxe بهتر از لحاظ فيلم برداري1080 و cpu دوهسته اي بودنش و از بزرگ بودن xl هم زياد خوشم نمياد و از برند سامسونگ هم زیاد خوشم نمیاد (اینو بدون تعصب گفتم به دل نگیرید)ولي در کل بازم دو دلم از شما کمک ميخوام که با توجه به امکانات و کارايي کدوم بهتره؟ ایاsensation xe از لحاظ قیافه و خوش دست بودن خوبه؟ مشکل خاک رفتن زیر ال سی دی صحت داره؟ خیلی خاک میگیره؟
خواهش میکنم جواب منو بددید اخه من خیلی تو این قضیه حرفه ای نیستم و میخوام زودتر بگیرم.
ممنون از شما.
silent-assassin
17-02-2012, 18:27
باسلام خدمت دوستان گرامی
من حدود یه ماهی هست میخوام گوشی بگیرم که الان قیمت ها خیلی رفته بالا ولی بازم میخوام بگیرم حالا از شما دوستان خواهش میکنم لطفا منو کمک کنید و جواب منو بدید من بين sensation xl و sensation xe و gs2 دو دل هستم ولي به نظرمxe بهتر از لحاظ فيلم برداري1080 و cpu دوهسته اي بودنش و از بزرگ بودن xl هم زياد خوشم نمياد و از برند سامسونگ هم زیاد خوشم نمیاد (اینو بدون تعصب گفتم به دل نگیرید)ولي در کل بازم دو دلم از شما کمک ميخوام که با توجه به امکانات و کارايي کدوم بهتره؟ ایاsensation xe از لحاظ قیافه و خوش دست بودن خوبه؟ مشکل خاک رفتن زیر ال سی دی صحت داره؟ خیلی خاک میگیره؟
خواهش میکنم جواب منو بددید اخه من خیلی تو این قضیه حرفه ای نیستم و میخوام زودتر بگیرم.
ممنون از شما.
سلام
اگه مشکل مالی نداری بیخیال اسم سامسونگ شو و گلکسی را بگیر
منم موقعی که با اسم سامسونگ مشکل داشتم سنسیشن را به دوستم معرفی کردم و اونم 850 پول داد براش و الان پشیمونم که بهش معرفی کردم
اما اگه واقعا با سامسونگ مشکل داری بین خرید نسخه معمولی و XE خرید نسخه معمولی خیلی به صرفه تره و بهتره که اون هم در مقابل یه تک هسته ای عادی مثل ARC S کم میاره! (منظورم توی تفاوت قیمت به کارایی هست)
کلا سری سنسیشن گوشی های متوسط دو هسته ای هستن
بهت پیشنهاد میکنم یا برو سراغ قوی ترین 2هسته ای یا قویترین تک هسته ای
alistar2011
17-02-2012, 20:14
ممنون از راهنماییتون silent-assassin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منظور شما اینه که سنسیشن معمولی سی پی یوش با اینکه 1.2 و تک هسته ای هست بهتره از سنسیشن ایکس ای هست که 2 هسته ای و 1.5 هست؟
و اینکه گالکسی رو خیلیا ازش ایراد میگیرن مثل :1-هنگ کردن 2-هاله صورتی در عکس گرفتن 3-داغ کردن بیش از حد باتری و...
حالا نمیدونم اگه شما با گالکسی یا سنسیشن تجربه دارید بازم راهنماییم کن خیلی سر در گم شدم این چند وقته.
ممنون.
sAeEd_kHaAn
17-02-2012, 20:46
سلام
اگه مشکل مالی نداری بیخیال اسم سامسونگ شو و گلکسی را بگیر
منم موقعی که با اسم سامسونگ مشکل داشتم سنسیشن را به دوستم معرفی کردم و اونم 850 پول داد براش و الان پشیمونم که بهش معرفی کردم
اما اگه واقعا با سامسونگ مشکل داری بین خرید نسخه معمولی و XE خرید نسخه معمولی خیلی به صرفه تره و بهتره که اون هم در مقابل یه تک هسته ای عادی مثل ARC S کم میاره! (منظورم توی تفاوت قیمت به کارایی هست)
کلا سری سنسیشن گوشی های متوسط دو هسته ای هستن
بهت پیشنهاد میکنم یا برو سراغ قوی ترین 2هسته ای یا قویترین تک هسته ای
میشه شما یه بررسی بین ارک اس و سنسیشن بکنید حتی از نظر قیمت ؟
silent-assassin
17-02-2012, 21:20
ممنون از راهنماییتون silent-assassin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منظور شما اینه که سنسیشن معمولی سی پی یوش با اینکه 1.2 و تک هسته ای هست بهتره از سنسیشن ایکس ای هست که 2 هسته ای و 1.5 هست؟
و اینکه گالکسی رو خیلیا ازش ایراد میگیرن مثل :1-هنگ کردن 2-هاله صورتی در عکس گرفتن 3-داغ کردن بیش از حد باتری و...
حالا نمیدونم اگه شما با گالکسی یا سنسیشن تجربه دارید بازم راهنماییم کن خیلی سر در گم شدم این چند وقته.
ممنون.
اول از همه سنسیشن معمولی هم 2هسته ای هست
من شخصا فقط با سنسیشن و سنسیشن XE کار کردم
هر دو تا سریع هستن و کارآیی تقریبا مشابهی دارن اما تفاوت قیمتشون یه کم زیاده
شما باید حدود 150 هزارتومن بدید در اصل فقط برای یه هدفون
پس بین این دوتا من سنسیشن معمولی را پیشنهاد میکنم
اما گلکسی
گلکسی هم مثل همه گوشیهای دیگه ایراداتی داره اما تا اونجایی که میدونم اکثر این ایراداتی که شما گفتید توی اپدیت هایی که براش اومده برطرف شده
ببینید الان شما قصد دارید حدود 1تومن پول بدید
سری سنسیشن واقعا گوشی خوبیه اما تا موقعی که خودش تنهاست و با گوشی دوهسته ای دیگه ای مقایسه نشه
من واقعا از کار کردن با سنسیشن لذت بردم اما وقتی دارید حدود 1 تومن پول میدید پس بهتره با اندکی افزایش موجودیتون برید سراغت انتخاب بهتر
سی پی یو قویتر
رم بیشتر
دوربین بهتر
کیفیت صفحه نمایش فوق العاده بالاتر
اینا همه ارزشش بیشتر از تفاوت قیمتش با سنسیشن میشه و عمر مفید گوشی را هم بیشتر میکنه
میشه شما یه بررسی بین ارک اس و سنسیشن بکنید حتی از نظر قیمت ؟
ببین آقا سعید من منکر خوب بودن گوشی سنسیشن نیستم
و با توجه به مثلا 2هسته ای بودنش و رم بیشترش "باید" و "باید" از آرک اس چندین قدم جلوتر باشه اما آیا واقعا هست؟
فقط میشه گفت سنسیشن بهتر از ارک اس هستش اما این قدرت بیشتر نسبت به سخت افزاری که توش به کار رفته نیست
انصاف داشته باشیم کسی که میخواد پولی در این حد بده و یه گوشی قوی بخره و احتمالا چندین سال ازش استفاده کنه نباید بره سراغ سنسیشن
سنسیشن برای کسایی ساخته شده که چند ماه 1 بار گوشیشونو عوض میکنند و میرن سراغ یه گوشی جدیدتر
نظر شخصی من اینه که هیچ وقت نباید جنس متوسط بازار را خرید چون خیلی زود میره کنار دست جنس های ضعیف تر(ارک اس)
alistar2011
18-02-2012, 00:06
خیلی قشنگ منو متوجه کردید ممنون از راهنماییتون silent-assassin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
ولی من نمیخوام سنسیشن ایکس ای رو با گوشی 2 هسته ای دیگه ای مقایسه کنم حالا شما که باهاش کار کردید ایا این گوشی در برنامه ها و بازیهای سنگین و اچ دی مشکل داره؟ و در ضمن به نظرم به خاطر 150 تومن همون ایکس ای رو بگیرم بهتره بالاخره یه مدل بالاتره.
شرمنده اینقدر سوال پرسیدم.
ممنون.
PersiAndroid
18-02-2012, 10:10
xl كه تك هسته ايه از سنسيشن عادي و xe بهتره
sAeEd_kHaAn
18-02-2012, 11:28
انصاف داشته باشیمساعت و تاریخو دقت کنین همین الان بنچ گرفتم
شات های گوشی خودمه
یکی که انصاف داره الان بیاد نظر بده
adrenalin
18-02-2012, 12:20
ساعت و تاریخو دقت کنین همین الان بنچ گرفتم
شات های گوشی خودمه
من نمی خواستم وارد بحثتون بشم سعید جان ولی مجبور شدم بگم
این بحثی که دوستان می کنن در مورد کیفیت عملکرد گوشی سنسیشن روی حالت دیفالت گوشی هست این اماری که شما گذاشتی رفتید رام نصب کردید و کلاک سی پی یو رو افزایش دادید بعد بنچ گرفتید این امتیاز رو اورده یه گوشی ساده اندرویدی هم رامش را تعویض کنید از امتیاز اصلی یا همون فابریک گوشی بیشتر میگیره
alistar2011
18-02-2012, 12:27
سلام دوست عزیز sAeEd_kHaAn ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما گوشی sensation xe داری؟
اگه داری لطف کن برام دربارش بگو.
sAeEd_kHaAn
18-02-2012, 12:52
این بحثی که دوستان می کنن در مورد کیفیت عملکرد گوشی سنسیشن روی حالت دیفالت گوشی هست این اماری که شما گذاشتی رفتید رام نصب کردید و کلاک سی پی یو رو افزایش دادید بعد بنچ گرفتید این امتیاز رو اورده یه گوشی ساده اندرویدی هم رامش را تعویض کنید از امتیاز اصلی یا همون فابریک گوشی بیشتر میگیره
cpu گوشی منم 1.5 هست که کارخونه روی 1.2 کلاکشو اورده پایین عزیز اینو دیگه همه میدونن پس من اور نکردم فراکانس سی پی یو همینه در مورد رام هم خدا پدرتو بیامرزه پس این گوشی ضعیف نیست با یه رام خوب خیلی خیلی بهتر از اونیه که بعضی ها اینجا ادعاشو دارن و هی داد میزنن این گوشی ضعیف ترین دو هسته ایه نکته بعدی هم این که الان ارزونترین دو هسته ای بازار هم هست چیزی که به htc ایراد میگرفتن که قیمت گذاریش اشتباهه
سلام دوست عزیز sAeEd_kHaAn ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما گوشی sensation xe داری؟
اگه داری لطف کن برام دربارش بگو. من سنسیشن دارم ببین تفاوت سنسیشن با xe فقط هندزفری فوق العاده حرفه ای هست که روی xe هست وگرنه cpu هردو یکیه صفحه قبلو خودت ببین با فرکانس 1.5 بنچ گذاشتم که اس 2 رو گرفتم همین اس2 که اینجا دارن میپرستنش اینم داشته باش که اس 2 حدود 400 تومن گرونتره قضاوت با خودت
alistar2011
18-02-2012, 13:26
سلام دوست عزیز اقای sAeEd_kHaAn ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من میخوام این گوشیو بگیرم و از شما میخوام اگه این گوشیو دارید دربارش برام بگید.
ممنون از شما
alistar2011
18-02-2012, 13:40
سلام adrenalin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز.
میشه یه بررسی روی سنسیشن ایکس ای بکنی؟
به نظرت گوشی خوبیه؟
میگن زیر ال سی دیش خاک میره درسته؟
ممنون میشم.
silent-assassin
18-02-2012, 14:16
خیلی قشنگ منو متوجه کردید ممنون از راهنماییتون silent-assassin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
ولی من نمیخوام سنسیشن ایکس ای رو با گوشی 2 هسته ای دیگه ای مقایسه کنم حالا شما که باهاش کار کردید ایا این گوشی در برنامه ها و بازیهای سنگین و اچ دی مشکل داره؟ و در ضمن به نظرم به خاطر 150 تومن همون ایکس ای رو بگیرم بهتره بالاخره یه مدل بالاتره.
شرمنده اینقدر سوال پرسیدم.
ممنون.
منم چون شما مشکل مالی نداری و دنبال بهتر و مدل بالاتر هستی گلکسی را پیشنهاد دادم
گوشی بالاخره 2 هسته ای هست
آرک اس تک هسته ای هم من تا حالا ندیدم تو اجرای برنامه ها و بازیهای سنگین اچ دی مشکل داشته باشه
مسلما سنسیشن هم فعلا مشکلی با بازیهای اچ دی مشکلی نداره
البته اگه شما عجله ای نداری میتونی صبر کنی Xperia S هم بیاد
شاید امکانات اون به دلت نشست و روی اون تصمیم نهاییت را گرفتی (البته اگه قیمتش منطقی باشه و منصفانه)
اینم تاپیکش:
من سنسیشن دارم ببین تفاوت سنسیشن با xe فقط هندزفری فوق العاده حرفه ای هست که روی xe هست وگرنه cpu هردو یکیه صفحه قبلو خودت ببین با فرکانس 1.5 بنچ گذاشتم که اس 2 رو گرفتم همین اس2 که اینجا دارن میپرستنش اینم داشته باش که اس 2 حدود 400 تومن گرونتره قضاوت با خودت
آقا سعید شما با رام کاستوم و افزایش کلاک سی پی یو (یا حالا به قول خودتو رسوندن به حالت نرمالش!) مدل اصلی و بدون دست کاری اس2 را گرفتید
خوب اونم با کاستوم رام تست بگیرید از اینی که هست قویتر میشه
من خودم شخصا از سامسونگ تو بازار گوشی متنفرم! و قرار باشه تعصب داشته باشم روی سونی اریکسون دارم یا حالا جدیدا یه کم موتورولا
اما باید قبول کنیم گلکسی اس 2 واقعا فعلا قویترین دو هسته ای هست
ساعت و تاریخو دقت کنین همین الان بنچ گرفتم
شات های گوشی خودمه
توجه شما رو به یک عکس جلب میکنم
بــــله
Live With Walkman گلکسی اس رو گرفته!؟
ولی چرا؟ چون رام بهینس
شما هر موقع تونستی با کلاک 2 هم گلکسی رو روی ICS بگیری بعد بگو : ))
من روی بیس غیر استیبل ICS حدود 1.100 تا بیشتر میگیرم
با 1.2
18-02-2012, 15:14
خیلی دارین اگزجره میکنین... اگه رو رام رسمی نتیجه خوب نده ، یعنی OEM شعورش واسه یه رام درست حسابی نمیرسیده... اما به هر حال که میبینی گوشی میرسه...
سعید باتریش چه جوری جواب میده؟؟؟ روی رام رسمی چه قدر؟؟؟ روی خر باتری ترین رامی که بودی چه قدر؟؟؟
تفاوت سنسیشن با xe فقط هندزفری فوق العاده حرفه ای هست که روی xe هست
بیتس هیچوقت یک برند با اصل و نسب محسوب نشده و نمیشه... فقط به خاطر تبلیغاتشه که ملت سر و دست میشکنن...
توجه شما رو به یک عکس جلب میکنم
بــــله
Live With Walkman گلکسی اس رو گرفته!؟
ولی چرا؟ چون رام بهینس
شما هر موقع تونستی با کلاک 2 هم گلکسی رو روی ICS بگیری بعد بگو : ))
من روی بیس غیر استیبل ICS حدود 1.100 تا بیشتر میگیرم
با 1.2
مهم همینه که روی رامی که درست درمون باشه چه طوری جواب بده... لایو هم گوشی قوی ــیه و باید این نتیجه رو بده...
S II هم 300 تومن الان گرون تر از سنسیشنه که دیگه به نظر من نیازمند تناول چند کیلو مغز خره :|
این تقصیر یک شرکت نیست
این رو میتونی به عزیزان فروشنده بگی که چرا بی پدرند!
این نمیشه تایید یا نقض یک گوشی
ربطی به مغز خر خوردن نداره که پول برای سنیشن 850ای بده یا S2 1.110
یعنی وضعیت دلار تقصیر مردمه؟!
دلیل هات به نظرم اصلا منطقی نیست
sAeEd_kHaAn
18-02-2012, 17:17
سلام دوست عزیز اقای sAeEd_kHaAn ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من میخوام این گوشیو بگیرم و از شما میخوام اگه این گوشیو دارید دربارش برام بگید.
ممنون از شما
ببین وجدانی گوشی فوق العاده ایه روی هیچ برنامه و بازی کم نمیاره که هیچ راحت قورتش میده جنس بدنشم عالیه کیفیت صفحشم عالیه تا زمانی که مثلا یه اس 2 بزاری کنارش اونوقت اس 2 رنگاش پرنگ تره و وجدانی کیفیت صفحه اس2 فوق العاده هست اما کیفیت صفحه سنسیشنم عالیه
سلام adrenalin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز.
میشه یه بررسی روی سنسیشن ایکس ای بکنی؟
به نظرت گوشی خوبیه؟
میگن زیر ال سی دیش خاک میره درسته؟
ممنون میشم.
مشکل خاک اصلا جدی نیست خیالت راحت من میگم همین سنسیشن معمولی بگیر
خیلی دارین اگزجره میکنین... اگه رو رام رسمی نتیجه خوب نده ، یعنی OEM شعورش واسه یه رام درست حسابی نمیرسیده... اما به هر حال که میبینی گوشی میرسه...
سعید باتریش چه جوری جواب میده؟؟؟ روی رام رسمی چه قدر؟؟؟ روی خر باتری ترین رامی که بودی چه قدر؟؟؟
بیتس هیچوقت یک برند با اصل و نسب محسوب نشده و نمیشه... فقط به خاطر تبلیغاتشه که ملت سر و دست میشکنن...
مهم همینه که روی رامی که درست درمون باشه چه طوری جواب بده... لایو هم گوشی قوی ــیه و باید این نتیجه رو بده...
S II هم 300 تومن الان گرون تر از سنسیشنه که دیگه به نظر من نیازمند تناول چند کیلو مغز خره :|
باتریش الان با CM7 که راحت 1 روزو جواب میده با کرکرد تقریبا زیاد (من کلا همیشه در حال ور رفتن با گوشی ام و تقریبا همیشه وای فای روشنه) با رام رسمی یکم کمتر نگه میداشت
این تقصیر یک شرکت نیست
این رو میتونی به عزیزان فروشنده بگی که چرا بی پدرند!
این نمیشه تایید یا نقض یک گوشی
ربطی به مغز خر خوردن نداره که پول برای سنیشن 850ای بده یا S2 1.110
یعنی وضعیت دلار تقصیر مردمه؟!
دلیل هات به نظرم اصلا منطقی نیست
اونوقت چرا این افزایش قیمت فقط محصولات سامسونگو اینقدر فضایی کرد ؟ یه زمانی این 2تا تقریبا هم قیمت بودن حدود 650 تقریبا یه هم این شد 800 اون تا 1300 هم بالا رفت
اگه یه ذره جناب عالی منطقی بودی الان حداقل با این قیمت و این بنچمارک ها ...
alistar2011
18-02-2012, 18:52
ممنون از راهنماییت دوست عزیز sAeEd_kHaAn ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من تصمیمم رو گرفتم همین سنسیشن ایکس ای رو میخرم چون بالا خره یه مدل بالاتره و از هندزفریشم خوشم اومده بازم ازت ممنونم.
و از همه کسایی که راهنمایی کردن ممنونم.
sAeEd_kHaAn
18-02-2012, 20:07
ممنون از راهنماییت دوست عزیز sAeEd_kHaAn ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من تصمیمم رو گرفتم همین سنسیشن ایکس ای رو میخرم چون بالا خره یه مدل بالاتره و از هندزفریشم خوشم اومده بازم ازت ممنونم.
مبارکت باشه مطمئن باش پشیمون نمیشی اگه اهل موسیقی هستی xe با بیتس لذت ولقعی اندرویدو بهت میده ( خودم که اهل موزیک هستم اما با سیستم ماشینم :دی )
18-02-2012, 20:31
به نظرم اشتباه میکنی... همون معمولی رو بگیر... اولا اینطور که من از چند نفر شنیدم کیفیت ساخت XE به طرز عجیبی پایینه (مدل اصلی هم متاسفانه خیلی خوب نیست اما بهتر از XE ــه)... بعد اینکه سی پی یو هم جفتشون یکیه ، فقط واس سنسیشن DC شده... هدفون XE هم اصلا ارزش نداره... همون پولو بزار برو یه هدفون با ارزش مثل Klipsch S4 بگیر (تازه حدود 50 هم سود میکنی و کیفیت صدای خیلی بهتری هم داری)...
silent-assassin
18-02-2012, 20:59
به نظرم اشتباه میکنی... همون معمولی رو بگیر... اولا اینطور که من از چند نفر شنیدم کیفیت ساخت XE به طرز عجیبی پایینه (مدل اصلی هم متاسفانه خیلی خوب نیست اما بهتر از XE ــه)... بعد اینکه سی پی یو هم جفتشون یکیه ، فقط واس سنسیشن DC شده... هدفون XE هم اصلا ارزش نداره... همون پولو بزار برو یه هدفون با ارزش مثل Klipsch S4 بگیر (تازه حدود 50 هم سود میکنی و کیفیت صدای خیلی بهتری هم داری)...
منم کاملا موافقم
حتی آقا سعید هم که طرفدار سنسیشن هست گفت نسخه معمولی را بگیر
سنسیشن معمولی با یه هدفون خوب خیلی بهتر از سنسیشن xe میشه
اونوقت چرا این افزایش قیمت فقط محصولات سامسونگو اینقدر فضایی کرد ؟ یه زمانی این 2تا تقریبا هم قیمت بودن حدود 650 تقریبا یه هم این شد 800 اون تا 1300 هم بالا رفت
اگه یه ذره جناب عالی منطقی بودی الان حداقل با این قیمت و این بنچمارک ها ...
عرضه - تفاضا
چیزی که توی بازار ایران ازش سوء استفاده میشه
نمیشه به خاطر این که تقاضای بازار مردم رو محکوم کرد!
تقصیر نداریم گیر یک مشت شغال افتادیم
اگر تفاضای S2 مثل سنسیشن بود الان قیمتش هم قیمت سنسیشن بود!
درباره منطق هم اون زمان فحش و فحش کشی رو یادمــــــه هنوز! بحث سر منطق نکن
alistar2011
18-02-2012, 23:50
ممنون از همه دوستان بابت راهنمایی هاتون.
در اخر کسی خبر نداره این گوشی بعد عید قیمتش پایین میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sAeEd_kHaAn
19-02-2012, 09:07
ممنون از همه دوستان بابت راهنمایی هاتون.
در اخر کسی خبر نداره این گوشی بعد عید قیمتش پایین میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچی معلوم نیست شاید کلا بعد از عید خیلی اتفاقا افتاد که گوشی گیرت نیاد همین الان بگیر خیالتو راحت کن
ضمنا من باشم 150 بابت هندزفری نمیدم همین معمولی رو بگیر به صرفه تره البته تصمیم نهایی با خودت
alistar2011
19-02-2012, 13:06
باشه از همتون ممنونم بخاطر راهنمایی هاتون بالاخره یکدوم رو میگیرم:11:
19-02-2012, 16:03
عرضه - تفاضا
چیزی که توی بازار ایران ازش سوء استفاده میشه
نمیشه به خاطر این که تقاضای بازار مردم رو محکوم کرد!
تقصیر نداریم گیر یک مشت شغال افتادیم
اگر تفاضای S2 مثل سنسیشن بود الان قیمتش هم قیمت سنسیشن بود!
درباره منطق هم اون زمان فحش و فحش کشی رو یادمــــــه هنوز! بحث سر منطق نکن
نیست خود Samsung اصلا اینطوری کار نمیکنه :X
تا دید فلگشیپش شاه اندرویدیاس یه طوری قیمتو برد بالا که همه انگشت به دهن موندن... یادمه اوایل که گلکسی نکسس اومده بود ، I9100 قیمتش 1900 درهم بود... اما الان 2500 درهمه ، یعنی خیلی کم ارزون تر از نوت و بیشتر از نکسس...
منو بچه ها میشناسن ، تو هر دوره ای فن یه برندی بودم :دی اواخر هم میگفتم که Samsung واقعا داره خرترین های بازارو میزنه... اما الان به یه نتیجه ای رسیدم ، که یا برندا کثیفن مث Samsung ، یا ساپورت ابلهانه دارن مث LG ، یا کلا گوشی های درست حسابی نمیزنن ، یا یه جورایی بین همشونن مث hTC :دی خودم با این توصیفات یه مدته عقیده دارم سونی واقعا از هر نظر هوای مشتریاشو داره... این از اون که Mini رو به ICS آپ میکنه ، این از اون که چنین غولی مث XS داد ، و اینم از اون که توی پیش فروش ها قیمت XS به شدت پایینه :| اگه تا عید دبی ریلیز شه میخرمش :|
e.khafan!
20-02-2012, 01:09
میبینم که همچنان فعالید! سلام، بازگشتم دوباره ایراد بگیرم : دی
کسی هست آی سی اس ریخته باشه؟ این مشکل فارسیش که نمیشه تو بعضی جاها ادیت یا سلکت کرد هیچ راه حلی نداری ؟ : ( البته رام اونقدر خوب هست که این ایراد کوچولو توش دیده نشه، ولی اگر اینم برطرف میشد دیگه خدا بود!
راستی برای یکی دیگه از دوستام هم سنسیشن گرفتم، کیفیت قاب پشتش اومده پایین (البته یچیز سلیقه ای هست) پشتش اون قسمت مات براق تر از اینیه که من دارم و زود هم روش خط افتاد. جالب بود!
mr.ali-13
25-02-2012, 15:14
سلام دوستان...من تو خبرا خوندم که اندروید 4 برای sensation و sensation XE تو اروپا ارایه شده!! آیا ما هم میتونیم ازین آپدیت استفاده کنیم ؟ و اگه میشه چجوری؟
ضمنا گوشی من s-off شده و ریکاوری روش نصبه ولی روت نکردم! برای استفاده از آپدیت حتما باید s-on باشه؟
چند هفته پیش یه فایل را از طریق اپدیت گوشیم براش آپدیت کردم ، در حالیکه گوشیم s-off بود!! پس حتما برای اپدیت آندروید 4 هم نیازی به s-on کردن نیست؟!
ممنون میشم راهنماییم کنید....گوشی من رامش مربوط به اسیای شرقیه فکر کنم!این فریمورشه:: 1.73.707.4 و اندروید 2.3.4
من میخوام یکی دسته دو بخرم ، گالاکسی رو دادم رفت
تو خریدش دقیقا چه نکته هایی این گوشی داره که باید بهش دقت کنم؟
1)کدوم قسمت های گوشی بیشتر خش می افته؟
2) این گوشی ، مثل گوشی های قبلی HTC لنزش محافظ داره ؟ (روی قاب پشت) یادم میاد گوشی های قبلی HTC که داشتم اینجوری بود
3) نسخه ی HBOOT و اینها هم مهمه یا نه ؟ چون فکر کنم طرف سواد اندروید نداشته و نه روتش کرده و نه Soff
4) بنظرتون سنسیشن بهتره یا EVO 3D ؟
من خودم تو نت سرچ کردم دیدم رام برای evo کم بود ، و برای من هم ساپورت دولوپر ها خیلی مهم هست ، تو سایت سیانوژن که سنسیشن رو دیدم ، miui هم داره ؟
هیچ کدوم از این ها رو برای evo ندیدم ، کلا انگار قحطی رام داره ، به خاطر همین در خریدش تردید دارم
زود بیایید نظر بدین که عجله دارم :دی
sAeEd_kHaAn
14-03-2012, 20:12
من میخوام یکی دسته دو بخرم ، گالاکسی رو دادم رفت
تو خریدش دقیقا چه نکته هایی این گوشی داره که باید بهش دقت کنم؟
1)کدوم قسمت های گوشی بیشتر خش می افته؟
2) این گوشی ، مثل گوشی های قبلی HTC لنزش محافظ داره ؟ (روی قاب پشت) یادم میاد گوشی های قبلی HTC که داشتم اینجوری بود
3) نسخه ی HBOOT و اینها هم مهمه یا نه ؟ چون فکر کنم طرف سواد اندروید نداشته و نه روتش کرده و نه Soff
4) بنظرتون سنسیشن بهتره یا EVO 3D ؟
من خودم تو نت سرچ کردم دیدم رام برای evo کم بود ، و برای من هم ساپورت دولوپر ها خیلی مهم هست ، تو سایت سیانوژن که سنسیشن رو دیدم ، miui هم داره ؟
هیچ کدوم از این ها رو برای evo ندیدم ، کلا انگار قحطی رام داره ، به خاطر همین در خریدش تردید دارم
زود بیایید نظر بدین که عجله دارم :دی
کلا ساپورت سنسیشن قابل مقایسه با evo نیست من خودم الان به مدت میشه cm7 رو نصب کردم بیشتر از شونصد( یه رقم خیلی زیاد:دی ) تا رام براش هست:دی خدایی ساپورت خیلی خوبی ازش شده و همچنان ادامه داره
چه قیمتی میخوای بگیریش ؟
کلا ساپورت سنسیشن قابل مقایسه با evo نیست من خودم الان به مدت میشه cm7 رو نصب کردم بیشتر از شونصد( یه رقم خیلی زیاد:دی ) تا رام براش هست:دی خدایی ساپورت خیلی خوبی ازش شده و همچنان ادامه داره
چه قیمتی میخوای بگیریش ؟
650
خوبه ؟
14-03-2012, 22:08
فک کنم یکی از دلایل اینکه Optimus 3D و Evo 3D اونقدرا وضع دولوپمنتشون خوب نیست همین 3 بعدی بودنشونه ، هنوز دولوپرا اونقدرا نمیتونن با 3 بعدی بودن گوشی کنار بیان و کار براشون سخت تر میشه...
Evo 3D هم اونقدرا گل نکرد و شهرتی نداشت ، اصولا این گوشیای که شهرت ندارن خاک بر سر میشن :دی مث Atrix 2 و امثالهم :دی
فک کنم یکی از دلایل اینکه Optimus 3D و Evo 3D اونقدرا وضع دولوپمنتشون خوب نیست همین 3 بعدی بودنشونه ، هنوز دولوپرا اونقدرا نمیتونن با 3 بعدی بودن گوشی کنار بیان و کار براشون سخت تر میشه...
Evo 3D هم اونقدرا گل نکرد و شهرتی نداشت ، اصولا این گوشیای که شهرت ندارن خاک بر سر میشن :دی مث Atrix 2 و امثالهم :دی
اره ، رام هایی هم که ازشون دیدم کلی باگ داشتن ، خیلی چیزها کار نمیکردن
من یبار مایلستون موتورولا رو داشتم ، برای 7 پشتم بس بود ! اخرش هم نفهمیدم روت شد یا نه:31: اون موقع تا دیزایر خریدم تازه فهمیدم اندروید یعنی چی... یادش بخیر !
کلا بهترین گوشی اندروییدی رو هم داشته باشی،دولوپر ها ساپورتش نکنن مفت نمی ارزه :2:
sAeEd_kHaAn
26-03-2012, 16:59
اینم یه سری شات از رام جدیدم واسه اطلاع رسانی فقط :31: بسی حال میکنیم :دی
Highbury
03-04-2012, 02:43
ای لعنت به این شانس
دست روی هر گوشی میذاریم یه عیبی یه کوفتی داره
گالاکسی> عدم آپدیت و دوربین و کیفیت ساخت نه چندانب الا
آرک> سخت افزار و صفحه نمایش نه چندان خوب
سنسیشن همه چیزش خوب اما ایراداش بنیادی خرابه.
خاک رفتن زیر ال سی دی دیگه چه کوفتیه :18:
آنتن دهی ضعیف:18:
صدای مکالمه مثل ایکس 10 ضعیفه. این یکی غیرقابل تحمله.
کلا گویا ایرادات بنیادی داره
D o l f i n
03-04-2012, 08:19
عزیز بگو اینا رو از کجا فهمیدی شما
البته آنتن دهیش رو قبول دارم چون سنسیشن معمولی داشتم
ولی رفتن خاک و صدای مکالمه ضعیف رو من تجربه نکردم
شما هر گوشی که بخوای یه ضعفهایی داره اگه با رام های اصلی حال میکنی و اهل رام زدن نیستی موتورولا بگیر که هم کیفیت ساخت داره هم کیفیت مکالمه عالی
sAeEd_kHaAn
03-04-2012, 09:14
ای لعنت به این شانس
دست روی هر گوشی میذاریم یه عیبی یه کوفتی داره
گالاکسی> عدم آپدیت و دوربین و کیفیت ساخت نه چندانب الا
آرک> سخت افزار و صفحه نمایش نه چندان خوب
سنسیشن همه چیزش خوب اما ایراداش بنیادی خرابه.
خاک رفتن زیر ال سی دی دیگه چه کوفتیه :18:
آنتن دهی ضعیف:18:
صدای مکالمه مثل ایکس 10 ضعیفه. این یکی غیرقابل تحمله.
کلا گویا ایرادات بنیادی داره
همش چرته این گوشی هیچ مشکلی نداره من نمیدونم والا چرا یکی از روی منطق یه چیزی نمیگه این حرفا و شایعات ماله اولی بود که ایم گوشی وارد شد و میخواستمن خرابش کنن الانم حرف سنسیشن میشه یه عده که این گوشی رو نداشتن و دستشون نگرفتن فقط یه چیزایی شنیدن میان اظهار نظر میکنن اقا اصلا هیچکس سنسیشن نگیره برین پول بدین هرچی دلتون خواست بگیرین والا من دیگه نمیدونم بعد از این همه مدرک و بنچمارک بازم حرف خودتونو میزنین
راهنمایی نیومده به کسی واقعا به قول عادل تو این مملکت " نرود میخ اهنی در سنگ"
دوستان بی تعصب بگین سنسیشن یا اپتیموس تری دی؟
emadpumad
03-04-2012, 10:59
قطعا سنسیشن
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
اپتیموس اصلا ساپورت خوبی نداره ، نه از طرف LG و نه از طرف دولوپر ها ، به خاطر همین اصلا خریدش منطقی نیست.
البته اگر حرفه ایی کار نمیکنید و استفاده معمولی دارید شاید گوشی بدی نباشه
سنسیشن خیلی سر تر از اوپتیموس هست
sAeEd_kHaAn
03-04-2012, 11:33
biostar جان گوشی رو گرفتی بالاخره ؟ راضی هستی ؟ روتش کردی یا نه ؟ :دی
Highbury
03-04-2012, 15:56
همش چرته این گوشی هیچ مشکلی نداره من نمیدونم والا چرا یکی از روی منطق یه چیزی نمیگه این حرفا و شایعات ماله اولی بود که ایم گوشی وارد شد و میخواستمن خرابش کنن الانم حرف سنسیشن میشه یه عده که این گوشی رو نداشتن و دستشون نگرفتن فقط یه چیزایی شنیدن میان اظهار نظر میکنن اقا اصلا هیچکس سنسیشن نگیره برین پول بدین هرچی دلتون خواست بگیرین والا من دیگه نمیدونم بعد از این همه مدرک و بنچمارک بازم حرف خودتونو میزنین
راهنمایی نیومده به کسی واقعا به قول عادل تو این مملکت " نرود میخ اهنی در سنگ"
عزیز بگو اینا رو از کجا فهمیدی شما
البته آنتن دهیش رو قبول دارم چون سنسیشن معمولی داشتم
ولی رفتن خاک و صدای مکالمه ضعیف رو من تجربه نکردم
شما هر گوشی که بخوای یه ضعفهایی داره اگه با رام های اصلی حال میکنی و اهل رام زدن نیستی موتورولا بگیر که هم کیفیت ساخت داره هم کیفیت مکالمه عالی
ممنون . والله این حرفا رو تو خواب نشنیدم تو همین فروم و کامنتهای ملت تو موبایل.ir و جی اس ام و ... خوندم
آخه یه ایرادهای گرفتن که خیلی اساسیه. اگه مثلا بگن دوربینش در حد 8 نیست میشه قبول کرد ومیگیم جهنم
اما صدای مکالمه ضعیف رو اصلا نمیتونم تحمل کنم
sAeEd_kHaAn
03-04-2012, 17:46
ممنون . والله این حرفا رو تو خواب نشنیدم تو همین فروم و کامنتهای ملت تو موبایل.ir و جی اس ام و ... خوندم
آخه یه ایرادهای گرفتن که خیلی اساسیه. اگه مثلا بگن دوربینش در حد 8 نیست میشه قبول کرد ومیگیم جهنم
اما صدای مکالمه ضعیف رو اصلا نمیتونم تحمل کنم
موبایلستان و اندروید.ای ار خیلی بهترن و البته فروم تخصصی xda شما فقط دوپلرا و کاستوم رامهاشو تو xda برو ببین بعد تصمیم بگیر
D o l f i n
03-04-2012, 21:50
من خودم تقریبا همزمان دو گوشی اس2 و سنسیشن رو داشتم
من تو انتخابات این دوره سرگروه کاربرهای کامپیوتر بودم و باید به مناطقی میرفتم واسه تست انتن چون با GSM مودم باید رای گیری میشد
سنسیشن در این مورد افتضاحه حالا شاید گوشی من اینطور بود ولی خیلی جاها گوشی همه و اس2 آنتن داش الا این سنسیشن
ولی بقیه موارد رو من نه شنیدم و نه دیدم ایراد دیگه سنسیشن هم باتری ضعیف این گوشی هستش
حالا فردا یه Sensation XE گرفتم میرسه دستم ببینم این چطوره
golmohammadi
04-04-2012, 14:51
من از بس با اس 2 کار کردم دیگه خوشم نمیاد باهاش کار کنم
واسه همین جدیدا میخواستم سنسیشن اکس ای بخرم
که بدون هندزفری بخرم ارزونتر بیفته
ولی با این ایرادها زده شدیم از گوشی
راستی دوستان صفحه گوشی کیفیتش در چه حدیه
؟حالا سوپر آمولد که نیست کیفیتش از ارک بهتره یا یا نه ؟
زاویه دیدش در چه حدیه ؟
سلام قیمت 18/1/90 Sensation & Sensation XE چنده ؟باگارانتی یاس چنده با گارانتی کامتل چنده؟
D o l f i n
06-04-2012, 21:24
من از بس با اس 2 کار کردم دیگه خوشم نمیاد باهاش کار کنم
واسه همین جدیدا میخواستم سنسیشن اکس ای بخرم
که بدون هندزفری بخرم ارزونتر بیفته
ولی با این ایرادها زده شدیم از گوشی
راستی دوستان صفحه گوشی کیفیتش در چه حدیه
؟حالا سوپر آمولد که نیست کیفیتش از ارک بهتره یا یا نه ؟
زاویه دیدش در چه حدیه ؟
اتفاقا قبل سنسیشن اکس ای من اس 2 داشتم باید اعتراف کنم تنها مورد برتری که سنسیشن داره زیبایی (که سلیقه ای هست)و کیفیت ساختش هست که وقتی دستت میگیری حس خوبی بهت دست میده همین در بقیه موارد اس2 عالیه
منم سنسیشن اکس ای رسید دستم اتفاقا دست دوم تمیز با گارانتی و بیمه و بدون هندزفری گرفتم 710 تا الان نسبت به اس 2 wifi این قویتره صداش تو اسپیکر بسار ضعیفه من تا حالا تو هیچ گوشی به این ضعیفی ندیده بودم آنتن دهیش نسبت به معمولی بهتر شده در مورد صفحه نمایش با اینکه آرک اس داشتم ولی اصلا یادم نمیاد چطوری بود:31:
زاویه دیدشم به نظر من مثل اس2 هست
Highbury
07-04-2012, 00:00
یعنی آنتنش رو تایید میکنی ؟
golmohammadi
07-04-2012, 00:15
اتفاقا قبل سنسیشن اکس ای من اس 2 داشتم باید اعتراف کنم تنها مورد برتری که سنسیشن داره زیبایی (که سلیقه ای هست)و کیفیت ساختش هست که وقتی دستت میگیری حس خوبی بهت دست میده همین در بقیه موارد اس2 عالیه
منم سنسیشن اکس ای رسید دستم اتفاقا دست دوم تمیز با گارانتی و بیمه و بدون هندزفری گرفتم 710 تا الان نسبت به اس 2 wifi این قویتره صداش تو اسپیکر بسار ضعیفه من تا حالا تو هیچ گوشی به این ضعیفی ندیده بودم آنتن دهیش نسبت به معمولی بهتر شده در مورد صفحه نمایش با اینکه آرک اس داشتم ولی اصلا یادم نمیاد چطوری بود:31:
زاویه دیدشم به نظر من مثل اس2 هست
اگه صداش واقعا اینقدر ضعیف باشه مفت نمی ارزه
چون اچ دی سون هم صداش ضعیف بود مفت بدند استفاده نمیکنم ازش
در مورد وای فای و انتن جی اس ام اکس ای همه جا ایراد گرفته شده بعد شما تعریف میکنین ؟
مطمئنین ؟
در مورد صفحه نمایش هم ظاهرا تو این فازها نیستی چون به نظر دقت نکردی تفاوت گوشیها را بگذریم
D o l f i n
10-04-2012, 09:14
صداش که واقعا ضعیفه تو اسپیکر
در مورد آنتن که من منظورم در برابر با سنسیشن معمولی بود نه گوشی های دیگه و گفتم کمی بهتر شده
وای فای من با همین مودمی که الان دارم با اس2 نزدیک در حیاط خونه میشدم به هیچ عنوان انتن نداشت حتی با رامهای دیگه هم امتحان کرده بودم ولی با سنسیشن اکس ای راحت یه خونه آنتن داره طوری حتی تا چند متر اونورتر هم جواب میده
صفحه نمایش من اینجور بنظرم اومد و نظر شخصیم رو گفتم که احتمالا به قول شما من تو این فازها نیستم
در کل اینا نظرات شخصی و تجربه ای بود که داشتم شاید در جای دیگه و کس دیگه ای طور دیگه ای باشه
fantom176
23-04-2012, 18:41
[گوشی اچ تی سی با گارانتی پارس کامتل با گوشی اچ تی سی با گارانتی یاس چه فرقی دارن به چه دلیل گارانتی یاس گرونتر از کامتله .
اگه کسی میدونه لطفا توضیح بده هم از لحاظ خود گارانتی و هم از لحاظ خود گوشی
[گوشی اچ تی سی با گارانتی پارس کامتل با گوشی اچ تی سی با گارانتی یاس چه فرقی دارن به چه دلیل گارانتی یاس گرونتر از کامتله .
اگه کسی میدونه لطفا توضیح بده هم از لحاظ خود گارانتی و هم از لحاظ خود گوشی
گارانتی یاس مثلا رسمی تره و اولینه و معتبر تره و بیمه نامه و این حرفا داره
در کل جفتشون دزدن
شما گوشی بدون گارانتی بخر.. پول تو شکم این دزدا نریزی بهتره :46:
gachsaran.karmandi
24-04-2012, 21:23
سلام و خسته نباشید به دوستان.
من میخوام این گوشی رو بخرم.حالا فرق نداره ایکس ای یا ساده..
میخواستم کسایی که این دو گوشی رو دارن منو راهنمایی کنن و ایرادایه دوتاشوونو برام بگن.خودم نمیدونم کدومو بگیرم.
من واسم پخش موزیک هم با هدفون هم با اسپیکره گوشی خیلی مهمه.
اگه میشه از خوبی ها و بدی هایه دوتاشون برام بگین.
خیلی خیلی ممنونم از همتون.:11:
sAeEd_kHaAn
25-04-2012, 10:41
سلام و خسته نباشید به دوستان.
من میخوام این گوشی رو بخرم.حالا فرق نداره ایکس ای یا ساده..
میخواستم کسایی که این دو گوشی رو دارن منو راهنمایی کنن و ایرادایه دوتاشوونو برام بگن.خودم نمیدونم کدومو بگیرم.
من واسم پخش موزیک هم با هدفون هم با اسپیکره گوشی خیلی مهمه.
اگه میشه از خوبی ها و بدی هایه دوتاشون برام بگین.
خیلی خیلی ممنونم از همتون.:11:
سنسیشن معمولی بگیر با هندزفری کرتیو 20 تومنی هم صرفه اقتصادی داره هم کیفیت خیلی خوبی میگیری
این گوشی هم هیچ مشکلی نداره مبارکت باشه
gachsaran.karmandi
25-04-2012, 15:22
سنسیشن معمولی بگیر با هندذفری کرتیو 20 تومنی هم صرفه اقتصادی داره هم کیفیت خیلی خوبی میگیری
این گوشی هم هیچ مشکلی نداره مبارکت باشه
دستتون درد نکنه بابته جواب دادن.
اما میخواستم بدونم این دوتا چه فرق هایی با هم دارن به جز هندز فری .راسته صدایه اسپیکره سادش خیلی کمه؟؟:41:
sAeEd_kHaAn
25-04-2012, 16:39
اما میخواستم بدونم این دوتا چه فرق هایی با هم دارن به جز هندز فری .راسته صدایه اسپیکره سادش خیلی کمه؟؟:41:
فقط همون هندزفری بیتس رو اضافه داره همه چیزشون یکیه
در مورد اسپیکرای سنسیشن هم اونقدا ضعیف نیستن شما میخوای اسمارت فون بگیری که صدای اسپیکر به نظر من مهم نیست اگه فقط اسپیکر برات مهمه گوشی های خیلی ارزونترم صدای زیادی دارن منجمله چینی های 50 تومنی
باطری ایکس ای 1730 میلی آمپر هست و کلاک سی پی یو روی 1.5 گیگاهرتز
البته سنسیشن معمولی هم با رام ایکس ای کلاکش 1.5 میشه
gachsaran.karmandi
25-04-2012, 21:45
فقط همون هندزفری بیتس رو اضافه داره همه چیزشون یکیه
در مورد اسپیکرای سنسیشن هم اونقدا ضعیف نیستن شما میخوای اسمارت فون بگیری که صدای اسپیکر به نظر من مهم نیست اگه فقط اسپیکر برات مهمه گوشی های خیلی ارزونترم صدای زیادی دارن منجمله چینی های 50 تومنی
درسته اسمارت فونه اما مزیک پلیر هم هست.امروز ماله دوستمو امتحان کردم واقعا صداش کم بود ولی تویه هدفون عالی بود.
دستتون درد نکنه.میگم نمیدونید قیمته بازارشون الان چقدره؟
ببخشید من یه گوشی WAILD FAIR S خریدم خیلی باهاشمشل دارم
اول اینکه من بلد نیستم برنامه روش نصب کنم طریقه ی نصب برنامه روی گوشی من به چه صورتیه ؟دو اینکه شارژ باطریش یه نصف روز بیشتر دوام نداره فکر کنم برنامه هایی که روش نصب کرده باطریشو میخوره
سوم اینکه مرتبا SD card گوشیم هنگ میکنه و اطلاعاتشو مثل موزیکاشو نمیتونم بخونم یا عکساشو نمیتونم بیارم
لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه یا لینک بهم معرفی کنه
ghadami2005
03-05-2012, 14:45
من سنسیشن معمولی دارم. هیچ کدوم از ایراداتی که دوستان میگن بجز صدای اسپیکر نسبتا ضعیفرو ندارم. تا الان حتی یکبارم هنگ نکرده ,باطریشم خوبه ,انتن دهیشم عالیه.گوشی خیلی خوبیه. قبلشم sony ericsson pro داشتم که کلا در مقابل سنسیشن اصلا گوشی حساب نمیشه.
gachsaran.karmandi
05-05-2012, 17:31
سلام دوستان.
من دارم ایکس ای سفارش میدم از کجا باید بفهمم که گوشی که میخرم اصله و همچنین هدفونش.من تا حالا اچ تی سی نداشتمه آخه.
میخوام بدونم بهترین چیزیه که دارن تحویلم میدن.و راستی چیا توو جعبه هست؟:31:
خیلی ممنون میشم بهم بگید.فردا باید برم بگیرمش:8:
من میخوام این گوشی رو بخرم
پس کسی که اینها رو تست کرده جواب بده ممنون میشم
این گوشی میتونه ویدئوهای fullhd یعنی 1080*1920 رو بدون مشکل پخش کنه مخصوصا فرمت wmv با بیت ریت 10 مگابیت ؟
حالا یا پلیر خود گوشی یا نرم افزارهای دیگه ؟
fantom176
06-05-2012, 09:41
سلام امروز من با گوشیمو برای اپدیت کردن سرچ کردم دیدم گفت یه اپدیت هستش که اندروید گوشی رو تبدیل اندروید 4 میکنه سنس گوشی رو هم به 3.6 تبدیل میکنه منم گذاشتم اپدیت بشه چیزی حدود 300مگ دانلود کرد حالا چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده
1-فایل اپدیت کجای گوشی هستش که برم یه جا تو کامپیوتر ذخیرش کنم
2-اگه بخوام برش گردونم به حالت قبل از اپدیت باید چکار کنم
3-از وقتی اپدیتش کردم دیگه به اینترنت کانکت نمیشه (وایر لس مودم)
گوشی من سنسیشن معمولیه با رام خاورمیانه و روت هم نیست
fantom176
08-05-2012, 22:41
اقا یکی نبود جواب مارو بده
silent-assassin
09-05-2012, 05:02
سلام
مورد سوم اشکال از خود htc هست انگار
دوست منم همین طور شده . احتمالا چند روز آینده آپدیت اصلاحی براش میاد
sAeEd_kHaAn
09-05-2012, 08:17
سلام دوستان.
من دارم ایکس ای سفارش میدم از کجا باید بفهمم که گوشی که میخرم اصله و همچنین هدفونش.من تا حالا اچ تی سی نداشتمه آخه.
میخوام بدونم بهترین چیزیه که دارن تحویلم میدن.و راستی چیا توو جعبه هست؟:31:
خیلی ممنون میشم بهم بگید.فردا باید برم بگیرمش:8:
از کجا سفارش دادی ؟ اصلیش که اصله قلابی که ندارن فقط باید چک کنی همهچیشو مثل صداش دوربینش تاچش مکالمش wifi مثل (بقیه گوشی ها )
تو کارتنش هم :
+
خود گوشی و باتریش و چند تا دفترچه راهنما :دی
من میخوام این گوشی رو بخرم
پس کسی که اینها رو تست کرده جواب بده ممنون میشم
این گوشی میتونه ویدئوهای fullhd یعنی 1080*1920 رو بدون مشکل پخش کنه مخصوصا فرمت wmv با بیت ریت 10 مگابیت ؟
حالا یا پلیر خود گوشی یا نرم افزارهای دیگه ؟
اره میتونه چند تا پلیر خوب هم نصب کن
fantom176
09-05-2012, 09:30
سلام اقا ما که گوشیو اپدیت کردیم چطور میشه برش گردونیم به حالت قبل راهی داره؟ما اندروید 4 نخواستیم میخوام برش گردونم 2.3.4
اگه راهی داره ممنون میشم راهنماییم کنید
در ضمن گوشی من با گارانتی یاس هستش روت هم نیست
Pedram_mrn
09-05-2012, 09:45
سنسیشن دومدل صفحه نمایش داره یکیش شارپِ اون یکیش چیه؟ فرقشون چیه؟
سنسیشن دومدل صفحه نمایش داره یکیش شارپِ اون یکیش چیه؟ فرقشون چیه؟
AUO
می گن شارپ کیفیت تصویر و کیفیت ساختش بهتره
SHARP
AUO
تصویر اصلی
gachsaran.karmandi
10-05-2012, 15:44
از کجا سفارش دادی ؟ اصلیش که اصله قلابی که ندارن فقط باید چک کنی همهچیشو مثل صداش دوربینش تاچش مکالمش wifi مثل (بقیه گوشی ها )
تو کارتنش هم :
+
خود گوشی و باتریش و چند تا دفترچه راهنما :دی
اره آقا همه چی داشت.خدایی عالیه همه چیش.فقط صدایه اسپیکرش خدایی کمه.بقیه چیزهاش عالین.
ادم دلش نمیاد از هدفوناش استفاده کنه:31:
اقا سعید جایی سرغ نداری که بشه اینترنتی بک کاور واسش شفارش داد؟آخه شهره ما هیچی نداره:41:
من گچساران هستم و یه گچسارانی از شیراز واسم سفارش داد.
میگم من تاحالا آندروید نداشتمه.تنظیماته خاصی نداره که بگین بکنم تا بهتر از این شه؟:31:
Pedram_mrn
10-05-2012, 23:15
AUO
می گن شارپ کیفیت تصویر و کیفیت ساختش بهتره
مرسی
چجوری باید تشخیص داد حالا:31:؟
نوشته جایی؟
مرسی
چجوری باید تشخیص داد حالا:31:؟
نوشته جایی؟
باید برنامه ترمینال رو نصب کنید و دستور dmesg رو وارد کنید و اینتر بزنید بعد از بین متنها یکی از این خطها رو پیدا کنید :
Panel Type = PANEL_ID_PYD_SHARP
Panel Type =Panel_ID_pyd_AUD_NT
ahmad710
11-05-2012, 13:03
دوستان،XE که مشکل اتصال وای فای نداره مثل سنس معمولی
gachsaran.karmandi
11-05-2012, 15:43
دوستان،XE که مشکل اتصال وای فای نداره مثل سنس معمولی
نه مشکلی نداره:46:
sAeEd_kHaAn
11-05-2012, 17:11
اره آقا همه چی داشت.خدایی عالیه همه چیش.فقط صدایه اسپیکرش خدایی کمه.بقیه چیزهاش عالین.
ادم دلش نمیاد از هدفوناش استفاده کنه:31:
اقا سعید جایی سرغ نداری که بشه اینترنتی بک کاور واسش شفارش داد؟آخه شهره ما هیچی نداره:41:
من گچساران هستم و یه گچسارانی از شیراز واسم سفارش داد.
میگم من تاحالا آندروید نداشتمه.تنظیماته خاصی نداره که بگین بکنم تا بهتر از این شه؟:31:
مبارکت باشه والا سایت
ال دیجیتال هست که لوازم جانبی رو یکم گرون میده یه چک بکن
دیجی کالا هم داره ارزونتر میده از همین سفارش بده
اگه پیدا نکردی بگو واست لینک بزارم
می گن شارپ کیفیت تصویر و کیفیت ساختش بهتره صفحه من auo هست اتفاقا auo بهتر در اومد سری اول فقط شارپ زد که یه سری مشکلات داشت اما دیگه همه auo هستن که هیچ مشکلی ندارن
gachsaran.karmandi
12-05-2012, 03:24
مبارکت باشه والا سایت
ال دیجیتال هست که لوازم جانبی رو یکم گرون میده یه چک بکن
دیجی کالا هم داره ارزونتر میده از همین سفارش بده
اگه پیدا نکردی بگو واست لینک بزارم
ممنون.توو آل دیجیتال بود .گرونه اما چه کار کنم مجبورم.:41:
عضو شدم اما هرچی ایستادم ایمیله فعال سازی برام ارسال نشد.
توو دیجی کالا چیزی پیدا نکردم متاسفانه.ممنون میشم اگه لینکی چیزی داری بهم بدی:40::10::11:
توو دیجی کالا چیزی پیدا نکردم متاسفانه.ممنون میشم اگه لینکی چیزی داری بهم بدی:40::10::11:
بهترین راهش اینه بگی یه آشنا از تهران بخره برات پست کنه
آل دیجیتال کل سودش رو لوازم جانبیه الان یه قاب برای وان ایکس آورده 39 تومن در صورتی که قیمتش 10 دلاره .. 15 تا به بالا 8 دلار .. احتمال داره اینا کمترم خریده باشن:13: کلا از این سایت فقط باید گوشیهای های اند خرید گوشیهای مید رنج و لاو اندش اکثرا گرونن
4تا گوشی که تو چشمه ارزون می دن سودشو می کشن رو گوشیهای ارزونتر و لوازم جانبی فکر کردن زرنگن بهشونم می گی جوابشون اینه:
سلام، هزينه هاي ارسال و سود واسطه ها و 30 درصد گمرك و ماليات و غيره و سود ما را اضافه نماييد همين قيمت ميشود
Pedram_mrn
13-05-2012, 02:41
احتمالا رفته تو پوشه ی اسپم
FC.Barcelona
23-05-2012, 19:25
برنامه اپدیت این گوشی هم اعلام شده
HTC Sensation
March-June
HTC Sensation 4G
March-June
HTC Sensation XE
March-June
m.m.m5651
24-05-2012, 12:45
سلام یه دو هفته پیش بود فک کنم که موبایلم از دستم افتاد ولی فک نمی کنم به اون ربطی داشته باشه ولی در کل بعد از اون، چند پیکسلش سیاه شد و شرو کرد به پیش روی به صورت افقی سیاه شدن پیکسل هاش. هر چی بیشتر ازش استفاده می کنم بیشتر سیاه میشه و وقتایی که ازش استفاده نمی کنم دوباره شرو می کنه خوب شدن. چند روزی گذاشتمش ازش استفاده نکردم، ولی بازم دیدم از یه حدی کمتر نمیشه.ولی مطمئنم که نسوخته پیکسلاش. در ضمن بگم که من سه تا باطری دارم:
1 × اوریجینال
2 × باطری EVO 3D که البته روش زده به سنسیشن هم میخوره (1800 آمپره)
ولی بعید می دونم که مشکل از اون باطری های غیر اوریجینال باشه آخه خیلی وقته از اونا استفاده می کنم.
در ضمن برای اینکه مصرفش خیلی زیاده همیشه تو شارژه شب که میخوابم تا صبح.
به نظرتون دلیلش چیه و چه شکلی میشه درستش کرد؟ لازم هست ببرمش تعمیر؟ یا خونگی میشه تعمیرش کرد؟ لطفا زودتر کمک کنید داره دیونم می کنه اون پیکسل سیاها
از سه چهار تا خط بیشتر هم نشده هنوز و فک نکنم بشه
m.m.m5651
05-06-2012, 18:13
کسی نبود؟ یه کمکی چیزی بکنید داره می سوزه بد بخت! :دی
***fandogh***
05-06-2012, 21:41
ببرش تعمیر تا بدتر نشده
m.m.m5651
06-06-2012, 13:36
دواش فریزره. مشکلش گرم شدن بیش از حد بود. کلا سنسیشن این مشکل و داره.
hossein-p30-f
14-06-2012, 21:25
سلام دوستان
میگما چه جوری باید sms هام رو از روی K800 بیارم رو sensation ؟؟؟؟؟
با نرم افزار Transfer دفتر تلفن رو آوردم ولی sms هام رو وقتی میخاد بگیره یه پیغام میده و قطع میشه !!!!!!
نرم افزار دیگه ای نیست که بشه این کار رو انجام داد یا نرم افزاری که بتونه ار بک آپی که با my phone Explorer گرفتم sms هام رو برداره ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
hossein-p30-f
15-06-2012, 22:47
سلام دوستان
میگما چه جوری باید sms هام رو از روی K800 بیارم رو sensation ؟؟؟؟؟
با نرم افزار Transfer دفتر تلفن رو آوردم ولی sms هام رو وقتی میخاد بگیره یه پیغام میده و قطع میشه !!!!!!
نرم افزار دیگه ای نیست که بشه این کار رو انجام داد یا نرم افزاری که بتونه ار بک آپی که با my phone Explorer گرفتم sms هام رو برداره ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
salam
برای دریافت دیتای بازیها چیو باید دانلود کنم؟؟
منظورم اینه که مثلا برای xperia arc s باید دیتای مربوط به آدرنو (Adreno) دان کنم برای htc چیه؟؟
sAeEd_kHaAn
20-06-2012, 16:26
salam
برای دریافت دیتای بازیها چیو باید دانلود کنم؟؟
منظورم اینه که مثلا برای xperia arc s باید دیتای مربوط به آدرنو (Adreno) دان کنم برای htc چیه؟؟
gpu سنسیشن adreno 220 هست
منم امروز این موبایل را گرفتم، میخوام بدونم که کارتهای Ultra MicroSD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم به این موبایل میخورن ؟
سلام دوستان ميخام گوشيم رو عوض كنم از برند اچ تي سي خيلي خوشم مياد ولي بعضي مدلاش خيلي گرونن گوشي خودم جت سام هستش و از اچ تي سي ديزاير اچ دي و سنسيشن ايكس اي و سوني آرك اس خوشم اومده دوستاني كه اين گوشي رو دارن لطفا راهنمايي كنن به نظرتون كدوم گوشي رو بگيرم
انتظاراتم صفحه نمايش خوب با كيفيت و بهتر از سام خودم راستي كيفيت صفحه نمايشش زير آفتاب چطوره؟
دوربين خوب باشه
محدوديت ذخيره اس ام اس نداشته باشه
لطفا راهنمايي كنيد
Ali_Best
07-11-2012, 18:19
سلام
یکی از دوستان سنسیشن داره
به 4.0.3 آپدیت کرده ولی باطریش وقتی به حدود 30% میرسه گوشیش خاموش میشه (تموم شدن شارژ)
بچه های اچ تی سی چه باید کرد؟!
Ali_Best
09-11-2012, 22:30
راجع به پست قبلی از دوستان دیگه کسی راه حلی نمیشناسه؟
من نمیدونم این رام های اچ تی سی باگ دارند یا نه
کسی میتونه کمک کنه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.