مشاهده نسخه کامل
: بين شماها كسي هست كه كار با DreamWeaver بلد باشه
majeedfm
30-05-2006, 05:59
سلام
بين شماها كسي هست كه كار با ( درام ويور) بلد باشه
ممنون ميشم چون سوالاتي برام پيش اومده :blush:
سلام
ضمن عرض خوش آمدگویی،
ای کاش لطف کنید و سوالات خودتون رو هم قرار بدید.
ساسر جووووووووون راس میگه سوالتو بنویس دیگه
arash_irani
09-06-2006, 11:31
سلام دوست من
ببین تاپیک زیر میتونه کمکی بهت بکنه (البته یه کتاب برای یاد گیری توش گذاشته شده ) و یه تاپیک دیگه هم هست که فیلمهای آموزشی این برنامه هستش که چون حجمش خیلی زیاده (چند گیگ ) نذاشتم اگر میخواین بگین تا براتون قرار بدم :)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
یا حق
سلام
سلام
بين شماها كسي هست كه كار با ( درام ويور) بلد باشه
ممنون ميشم چون سوالاتي برام پيش اومده :blush:
من گلريز هستم بفرماييد
من الان در حال ساختن يك سايت تجاري بادريم ويور هستم
سولات خودتون رو بپرسيد
سولات شما از كدام قسمت دريم ويور است؟
با سلام
من مشکلم این هست که توی صفحه contact سایت 1 جدول می کشم و توی اون م text field رو ایجاد می کنم بعد از ایجاد توی مرور گر بین خطوط جدول فاصله زیاد میفته در ضمن از لایه هم که استفاده می کنم بازهم ناهماهنگه . لطفا بگین ار چه روشی برای اون استفاده کنم که 1 جدول مرتب بدست بیارم؟؟؟؟؟
ممنون
منتظرم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیبه ها ؟؟؟ یعنی واقعا کسی تا حالا پیدا نشده جواب منو بدونه؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من منتظرممممممممممممم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا یکی جواب منو بده . ممنون می شم . کتارم گیرهااااااا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون
طرح جدولو عوض کردم مشکلم حل شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما اینو انگاری کسی نمیدونست؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.