ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بين شماها كسي هست كه كار با DreamWeaver بلد باشه

majeedfm
30-05-2006, 05:59
سلام
بين شماها كسي هست كه كار با ( درام ويور) بلد باشه
ممنون ميشم چون سوالاتي برام پيش اومده :blush:

sa3er
30-05-2006, 17:07
سلام
ضمن عرض خوش آمدگویی،

ای کاش لطف کنید و سوالات خودتون رو هم قرار بدید.

Omidpsp
09-06-2006, 06:45
ساسر جووووووووون راس میگه سوالتو بنویس دیگه

arash_irani
09-06-2006, 11:31
سلام دوست من
ببین تاپیک زیر میتونه کمکی بهت بکنه (البته یه کتاب برای یاد گیری توش گذاشته شده ) و یه تاپیک دیگه هم هست که فیلمهای آموزشی این برنامه هستش که چون حجمش خیلی زیاده (چند گیگ ) نذاشتم اگر میخواین بگین تا براتون قرار بدم :)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید
یا حق

گلريز
10-06-2006, 20:08
سلام
سلام
بين شماها كسي هست كه كار با ( درام ويور) بلد باشه
ممنون ميشم چون سوالاتي برام پيش اومده :blush:
من گلريز هستم بفرماييد
من الان در حال ساختن يك سايت تجاري بادريم ويور هستم
سولات خودتون رو بپرسيد

گلريز
10-06-2006, 20:09
سولات شما از كدام قسمت دريم ويور است؟

Venus
26-06-2006, 18:45
با سلام
من مشکلم این هست که توی صفحه contact سایت 1 جدول می کشم و توی اون م text field رو ایجاد می کنم بعد از ایجاد توی مرور گر بین خطوط جدول فاصله زیاد میفته در ضمن از لایه هم که استفاده می کنم بازهم ناهماهنگه . لطفا بگین ار چه روشی برای اون استفاده کنم که 1 جدول مرتب بدست بیارم؟؟؟؟؟
ممنون
منتظرم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Venus
28-06-2006, 13:22
عجیبه ها ؟؟؟ یعنی واقعا کسی تا حالا پیدا نشده جواب منو بدونه؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من منتظرممممممممممممم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Venus
29-06-2006, 12:14
لطفا یکی جواب منو بده . ممنون می شم . کتارم گیرهااااااا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Venus
02-07-2006, 15:07
خیلی ممنون
طرح جدولو عوض کردم مشکلم حل شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما اینو انگاری کسی نمیدونست؟؟؟