ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : sیک موتور رندر برای انیمیشن_رندر سریع -ساده- تنظیم خودکار

*Forgotten*
12-04-2011, 11:45
سلام به بچه های فعال p30world

راستش میخام بدونم موتر رندری میشناسید که کار باهاش راحت باشه و برای رندر فریمهای زیاد انیمیشن ها بدرد بخوره

مثلا فقط نورا رو تنظیم کنم و خودش تنظیماتو انجام بده و همچنین سریع رندر کنه البته رندرهای با کیفیت قابل قبول
چه real و یا کارتونی
:5::10::11::31:

N O V A L I S
12-04-2011, 11:59
IRay
که دیگه تو موتور رندرهای 3ds max 2012 هم هست. در واقع هیچ تنظیمی برای رندر نداره، زمان رندرش رو می تونید از 3 ثانیه تا + بی نهایت تنظیم کنید، هر چی بیشتر، بهتر.. البته تو 3 ثانیه به نتیجه ای نمی رسید ولی از بالای 4-5 دقیقه رندرای قابل قبولی میده..
فقط ایرادش اینه که همه جور map ای رو support نمی کنه..
راستی ما متتظر باقی آموزش های Bone و Maxscript شمائیم. :31:

*Forgotten*
12-04-2011, 12:44
سلام N O V A L I S عزیز, ممنون از پاسخت:11:

الن تو گوگل سرچ کردم یک تصویر از رندر IRay دیدم که تو 4-5 رندر کرده بود

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا محشره :31::18: ولی نمیدونم تو رزولیشن بالا زیاد نویز میندازه یا نه

یه چیزه دیگه فعلا سیستمم چندان بروز نیست و نمیخام فعلا سراغ مکس 2012 برم:13:
برای مکس 2011 یا 2010 ازش لینک دانلودی سراغ نداری؟ البته راپید شیر باشه عالیه

سعی میکنم حتما امروز فردا قسمت آموزش boneها و مکس اسکریپت رو ادامه بدم :31: تنبلی دیگه چرا بهانه الکی بیارم

N O V A L I S
12-04-2011, 13:02
مرسی که آموزش رو ادامه می دی.. :31: :11:
خوب برای مکس 2010 که IRay نداریم و نمی دونم نصب بشه یا نه، از مکس 2011 به اسم Subscription Advantage Pack همراه با 2 تا feature دیگه اومد که قبلا دوستان لینکش رو گذاشتن و تو همین سایت راحت می تونید پیدا کنید. ولی تو نسخه ی 2012 تو لیست موتورها هست. من امروز 2012 رو دانلود کردم و هنوز IRay رو با 2011 مقایسه نکردم ولی این Update شدن صحنه که حالت Active Shade داره برام خیلی جالبه و پیشنهاد می کنم یه جا 2012 رو دانلود کنید (حالا حسن و معایب دیگه اش رو هنوز کشف نکردم!) ها راستی گفتید سیستمتون پائینه..!
در مورد Noise هم این 2 تا رندر رو ببینید :

N O V A L I S
12-04-2011, 13:28
راستی من یه نکته ی مهمی هم یادم رفت، اگر کارت گرافیکتون CUDA رو support کنه سرعت رندر به شدت افزایش پیدا می کنه. حتی میشه با استفاده از script مشخص کرد که رندر با کارت گرافیک یا CPU یا هر دو انجام بشه.. برای مثل زمانهای 2:58 - 9:31 و 3:20 زمانهای یه تست بوده که قبلا برای یه صحنه به ترتیب با "کارت گرافیک و CPU " - "فقط CPU " و "فقط کارت گرافیک" انجام دادم.

The iray renderer works with standard multi-core CPUs; however, NVIDIA ™ CUDA-enabled GPU hardware will significantly accelerate the rendering process.

بیشتر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

*Forgotten*
16-04-2011, 11:26
راستی من یه نکته ی مهمی هم یادم رفت، اگر کارت گرافیکتون CUDA رو support کنه سرعت رندر به شدت افزایش پیدا می کنه. حتی میشه با استفاده از script مشخص کرد که رندر با کارت گرافیک یا CPU یا هر دو انجام بشه.. برای مثل زمانهای 2:58 - 9:31 و 3:20 زمانهای یه تست بوده که قبلا برای یه صحنه به ترتیب با "کارت گرافیک و CPU " - "فقط CPU " و "فقط کارت گرافیک" انجام دادم.

بیشتر :

راستی یک سوال آیا IRAY مثل منتال ری به عنوان موتور رندر قابل انتخابه؟؟ تا انیمیشن رو به صورت فرمت AVI ذخیره کرد
---------
انگار برای رندر اگه فقط از گرافیک استفاده بشه با صرفه تره البته گرافیک قوی

اختلاف بین 2:58 و 3:20 میشه حدود 22 ثانیه این اختلاف در فریم های زیاد مثلا 1800 فریم میشه حدود 11 ساعت
واقعا وحشتناکه :18:

پس با این تفاسیر موقع خرید یک سیستم بغیر از رم و سی پی یو به گرافیکهای قویتر توجه زیادی بکنیم

N O V A L I S
16-04-2011, 13:31
بله تو 2011 بعد از نصب، و تو 2012 از اول وجود داره..

اون 2:58 برای حالتیه که هم گرافیک و هم CPU تو رندر شرکت می کنند. بدترین حالت وقتیه که فقط از CPU استفاده می کنید.

پس با این تفاسیر موقع خرید یک سیستم بغیر از رم و سی پی یو به گرافیکهای قویتر توجه زیادی بکنیم

برای کسائی که می خوان از این موتور رندر استفاده کنند این پست می تونه خیلی مفید باشه، البته من هنوز نخوندمش :

*Forgotten*
23-04-2011, 09:45
با سلام

اگه کسی دوست داره موتور رندر Iray رو برای مکس 2011 داشته باشه تو اینترنت با عنوان

Autodesk 3ds Max 2011 Subscription Advantage Pack Win32/64

برای دانلود گذاشتن ولی من تا حالا لینک دانلود سالمیی پیدا نکردم همه دانلود سنتر ها هیتلر بودن

اگه کسی لینک سالمی پیدا کرد حتما بزاره ولی اگه rapidshare یا hotfile باشه عالی میشه چون فعلا هیتلر نیستن

توضیحات این پک:

The Autodesk® Subscription Advantage Pack for Autodesk® 3ds Max® 2011 software integrates state-of-the-art technology from renowned industry companies who are working with Autodesk to revolutionize rendering and simulation workflows. Featuring lightweight, resolution-independent procedural textures; GPU-accelerated rigid-body dynamics; and one of the world’s first physically accurate “point-and-shoot” renderers, the Advantage Pack for 3ds Max 2011 delivers cutting-edge tools that help leverage the latest hardware advances to help customers maintain their competitive advantage.

Top Features and Benefits

Substance Procedural Textures

Achieve a vast range of look variations with a new library of up to 75 Substance procedural textures. These dynamic, resolution-independent textures have a tiny memory and disk space footprint, making them very good for exporting to games engines via the Allegorithmic Substance Air middleware offering; integration is currently provided for Unreal® Engine 3 game engine, Emergent’s Gamebryo game engine, and Unity. Alternatively, textures can be baked to bitmaps for use with certain renderers. Some examples of dynamically editable and animatable parameters are: brick distribution, surface aging, and mortar thickness in a brick wall; pupil size, eye color, and extent of veining in an eye texture; and the age, roughness, curb borders, and lane markings of a street texture.

PhysX Rigid-Body Dynamics

Create more compelling, dynamic rigid-body simulations directly in the 3ds Max viewport. The multi-threaded NVIDIA® PhysX® engine supports static, dynamic, and kinematic rigid bodies (the latter for rag doll simulations), and a number of constraints: Rigid, Slide, Hinge, Twist, Universal, Ball & Socket, and Gear. Animators can more quickly create a wider range of realistic dynamic simulations, and can also use the toolset for modeling: for example, creating a randomly placed landscape of rocks. Assigning physical properties – friction, density, and bounciness – is as simple as choosing from a set of initial preset real-world materials and tweaking parameters as required.

iray Photorealistic Renderer

Creating realistic images has never been easier with 3ds Max, using the newly integrated iray® rendering technology from mental images. Another major milestone in the Rendering Revolution, iray enables artists to set up their scene, press “render,” and get predictable, photo-real results without worrying about rendering settings­ just like a “point-and-shoot” camera. Artists can focus on their creative vision as they intuitively use real world materials, lighting, and settings to more accurately portray the physical world; iray progressively refines the image until the desired level of detail is achieved. iray works with standard multi-core CPUs. However, NVIDIA CUDA-enabled GPU hardware will significantly accelerate the rendering process.

N O V A L I S
23-04-2011, 10:43
این یه لینک موندگار که الان Share کردم.. فقط ایرادش اینه که Rapidshare یا Hotfile نیست.
بعد از دانلود و Extract نیازی به Extract کردن اون 2 تا فایل Rar نیست، و طبق مشخصات برنامه تون 32 یا 64 رو نصب کنید.

*Forgotten*
23-04-2011, 13:52
این یه لینک موندگار که الان Share کردم.. فقط ایرادش اینه که Rapidshare یا Hotfile نیست.
بعد از دانلود و Extract نیازی به Extract کردن اون 2 تا فایل Rar نیست، و طبق مشخصات برنامه تون 32 یا 64 رو نصب کنید.

متاسفانه لینک بالا زمانی که تامر تموم میشه و رو دانلود کلیک میکنید با صفحه هیتلر مواجه میشید ولی با *v* p*n*

دانلودش کردم

روی max 2011 32 و 64 نصب شد ولی هرچی میگردم تو قسمت رندر یا پلاگین ها نمیتونم پیداش کنم
حجمش هم عجیبه باید حودود 1 گیگ میبود ولی این فقط 9 مگ بود :eh::question:

---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------

در ضمن novalis میشه بگید سیستمت برای مکس 2012 چیه؟

N O V A L I S
23-04-2011, 16:13
نمی دونم برای چی نصب نشده ولی من قبلن بدون مشکل نصب کردم و الان هم تست کردم.

در مورد حجمش هم برای Iray همین اندازه است، حجم Autodesk 3ds Max 2011 Subscription Advantage Pack Win32/64 که شامل Feature های دیگه هم هست (که مستقل از IRay هستند.) فکر کنم حدود 150 مگا بایت بود. (الان دسترسی ندارم.) ولی با همین فایل به راحتی باید IRay نصب بشه.

مشخصات سیستمم اینه :

Intel Core i7 920 @2.67GHz,
6 Gb Ram 2000,
EVGA GeForce GTX 470 1GB GDDR5

meysam 3d
01-05-2011, 17:39
میشه در این مورد بیشتر توضیح بدین!
این امکان فقط برای IRay هست یا با منتال ری هم میشه با کارت گرافیک پردازش رندر رو انجام داد
ممنون

N O V A L I S
01-05-2011, 23:04
نه، فقط IRay...

توضیحات بیشتر این جا :

*Forgotten*
04-05-2011, 11:00
نمی دونم برای چی نصب نشده ولی من قبلن بدون مشکل نصب کردم و الان هم تست کردم.

در مورد حجمش هم برای Iray همین اندازه است، حجم Autodesk 3ds Max 2011 Subscription Advantage Pack Win32/64 که شامل Feature های دیگه هم هست (که مستقل از IRay هستند.) فکر کنم حدود 150 مگا بایت بود. (الان دسترسی ندارم.) ولی با همین فایل به راحتی باید IRay نصب بشه.

مشخصات سیستمم اینه :

Intel Core i7 920 @2.67GHz,
6 Gb Ram 2000,
EVGA GeForce GTX 470 1GB GDDR5

متاسفانه لینک بالا زمانی که تامر تموم میشه و رو دانلود کلیک میکنید با صفحه هیتلر مواجه میشید ولی با *v* p*n*

دانلودش کردم

روی max 2011 32 و 64 نصب شد ولی هرچی میگردم تو قسمت رندر یا پلاگین ها نمیتونم پیداش کنم
حجمش هم عجیبه باید حودود 1 گیگ میبود ولی این فقط 9 مگ بود :eh::question:

---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------

در ضمن novalis میشه بگید سیستمت برای مکس 2012 چیه؟

دیروز نصبش کردم درست شد باید قبلش 3ds max 2011 رو به SP1 آپدیت بکنید

meysam 3d
04-05-2011, 14:38
دیروز نصبش کردم درست شد باید قبلش 3ds max 2011 رو به SP1 آپدیت بکنید
حرفه ای هست؟ اگه لینک سالم داری لطف کن
ممنون

*Forgotten*
05-05-2011, 12:14
iray یک موتور رندر فوق العاده

اگه نمیخاید وقت با ارزشتون صرف چندین ساعت رندر بشه از Iray استفاده کنید

ولی برای استفاده از iray پول بیشتری روی یک cpu و گرافیک قدرتمند صرف کنید اینجوری هم از نظر پول ضرر نمیکنید هم از نظر وقت

اینجا میتونید یک کلیپ از رندر یک صحنه توسط iray رو ببینید توشط گرافیک gtx 570
شاید فکر کنید این صحنه چندین ساعت رندر لازم داره ولی فقط در 6.5 دقیقه رندر شده

تصویری از کلیپ

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دیدن کلیپ روی y*o*u*t*u*b*e

قبلش اون ستاره رو بردارید:31:

*Forgotten*
05-05-2011, 12:20
بهترین منبع برای دیدن آموزشهای چند دقیقه ای Iray فعلا y*o*u*t*u*b*e هست

تو سایت زیر آموزشهایی از Iray رو معرفی کرده فعلا نتونستم برای دانلود مجانی سایتی پیدا کنم
اگه کسی لینک مجانی به پستش خورد حتما اینجا بزاره هیتلر بود یا نبود مشکلی نیست یکاریش میکنیم:31:
با تشکر

N O V A L I S
05-05-2011, 12:48
ولی برای استفاده از iray پول بیشتری روی یک cpu و گرافیک قدرتمند صرف کنید اینجوری هم از نظر پول ضرر نمیکنید هم از نظر وقت

اگر اشتباه نکنم، فقط گرافیک قوی جواب بده و اگر هزینه ای که قراره صرف CPU بهتر شه صرف گرافیک بهتر با CUDA Cores بالاتر بشه احتمالا به صرفه تر یاشه..

ضمنا دوستان دنبال چه آموزشی هستند؟! تنظیمی برای یاد گرفتن وجود نداره!! Iray یه سری محدودیت ها داره که تو هلپ مکس 2012 (یا هلپ Subscription Advantage Pack ) توضیح داده شده.. مثلا فقط نورهای Photometric رو می شناسه.. یا فقط مپ هائی که گفته رو support می کنه..

ضمنا فراموش نکنید اگر از 3ds max 2012 استفاده می کنید درایور کارت گرافیک رو آپدیت کنید در غیر این صورت احتمال شناخته نشدن CUDA Cores وجود داره :

N O V A L I S
05-05-2011, 12:59
ضمنا بهترین منبعی که تا به امروز دیدم که نکات مفیدی در مورد Iray گفته این جاست :

*Forgotten*
05-05-2011, 13:02
تصاویری از رندرهای :18::18::18:IRAY

:27::21::5:

تصویر زیر زمان رندر 3 دقیقه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تصویر زیر زمان رندر 5 دقیقه

تصویر زیر زمان رندر 6 دقیقه

تصویر زیر زمان رندر 12 دقیقه

تصویر زیر زمان رندر 20 دقیقه

*Forgotten*
05-05-2011, 13:32
اگر اشتباه نکنم، فقط گرافیک قوی جواب بده و اگر هزینه ای که قراره صرف CPU بهتر شه صرف گرافیک بهتر با CUDA Cores بالاتر بشه احتمالا به صرفه تر یاشه..

ضمنا دوستان دنبال چه آموزشی هستند؟! تنظیمی برای یاد گرفتن وجود نداره!! Iray یه سری محدودیت ها داره که تو هلپ مکس 2012 (یا هلپ Subscription Advantage Pack ) توضیح داده شده.. مثلا فقط نورهای Photometric رو می شناسه.. یا فقط مپ هائی که گفته رو support می کنه..

ضمنا فراموش نکنید اگر از 3ds max 2012 استفاده می کنید درایور کارت گرافیک رو آپدیت کنید در غیر این صورت احتمال شناخته نشدن CUDA Cores وجود داره :

ساپورت ها این زیر توضیح داده شده

Shading and Material Support

iray uses a highly optimized BSDF and EDF shading framework as opposed to an involved collection of programmable shaders.

Lighting support in iray includes:

HDR environment maps
IES profile lights
Spot, point, and directional lights
Area lights of all shapes
mental ray Sun and Sky shader

Legal and Privacy Information

منبع: