ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مود مهای کوچکusb

Mohammad Yek110
12-04-2011, 05:43
با سلام
من از اینترنت نا محدود همراه اول استفاده میکنم و به وسیله گوشیlgkc910 به عنوان مودم استفاده میکنم وقتی از نرم افزارidm برا دانلود استفاده میکنم transfer rate را حداکثر 20kb/sec نشان میدهد سوال من این است1- اگر از این مودمهای جدید usb استفاده کنم سرعت بیشتر میشود؟
2-ایا ممکن است مودم گوشی من ضعیف باش؟

mohamad skystar
14-04-2011, 11:58
با سلام
من از اینترنت نا محدود همراه اول استفاده میکنم و به وسیله گوشیlgkc910 به عنوان مودم استفاده میکنم وقتی از نرم افزارidm برا دانلود استفاده میکنم transfer rate را حداکثر 20kb/sec نشان میدهد سوال من این است1- اگر از این مودمهای جدید usb استفاده کنم سرعت بیشتر میشود؟
2-ایا ممکن است مودم گوشی من ضعیف باش؟

بله دوست عزیز سرعت بیشتر میشه.
اصلا نگران نباشید شما یه مودم EDGE یا GSM MODEM هم میگن بهش میخری
هم سیمکارت میخوره هم میتونی Micro SD هم بزاری داخلش و به عنوان فلش استفاده کنی.
من خریدم 85000 تومان مارک D-Link
سرعت عالی قابلیت sms هم داره.

---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

سلام و خسته نباسید خدمت دوستان عزیز.
من چند وقت بود دنبال بهترین مودم EDGE بودم که بتونم باهاش همه جا اینترنت داشته باشم.
چند تا خریدم با قیمت های از 40000 تومان تا 80000 تومان اما هیچ کدوم درست جواب ندادن.
بعضی هاش وصل نمیشد بعضی هاش درایور نمیشناخت خلاصه مشکلات داشت.
تا اینکه تصمیم گرفتم بگردم دنبال یه مودم EDGE با مارک معتبر و حسابی.
کامل بازار رو زیرو رو کردم تا مودم D-Link با مدل DWM-156 رو تهیه کردم و الان دارم استفاده میکنم.
من خریدم 85000 تومان امیدوارم قیمتش پایین تر بیاد.

امکانات مودم EDGE با مارک D-Link مدل DWM-156:

اتصال از طریق USB
سازگار با تمام ویندوز ها(98-NT-2000-XP-VISTA-Windows 7)
امکان دریافت و ارسال SMS
مشاهده دفترچه تلفن و شماره های موجود سیم کارت
سرعت چند برابر نسبت به Dial up
قابلیت استفاده به عنوان فلش مموری

لینک رسمی مودم EDGE مارک D-Link

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mrmostafa
14-04-2011, 12:22
دوست عزیز من هم مستاجر هستم و هر سری که جا به جا میشیم تا بخواد اینترنت من وصل بشه یا مخابرات پورت خالی داشته باشه دهنم سرویس میشه برای همین تصمیم به خرید یه مودم Hsdpa گرفتم. حالا میخوام بدونم بین این همه مارک های داخل یازار کدوم بهتر هستن؟؟؟؟؟ یه مدل هست مارکش یادم نیست ولی 120 هزار تومان بعد 32 بیتی داره و 64 بیتی یعنی فرق میکنه برای ویندوز های 32 و 64؟؟؟؟
در ضمن از کدوم سیم کارت استفاده کنیم بهتره الان؟؟؟؟ سرعتش به اینترنت مخابرات میرسه؟؟؟؟ اینترنت مخابرات خوبی که داره اصلا قطعی نداشته تا الان و سرویس وی پی ان روش جواب میده ولی ایرانسل انگار وی پی ان رو بسته؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید که چیکار کنم؟؟؟؟

Mohammad Yek110
14-04-2011, 13:03
بله دوست عزیز سرعت بیشتر میشه.
اصلا نگران نباشید شما یه مودم EDGE یا GSM MODEM هم میگن بهش میخری
هم سیمکارت میخوره هم میتونی Micro SD هم بزاری داخلش و به عنوان فلش استفاده کنی.
من خریدم 85000 تومان مارک D-Link
سرعت عالی قابلیت sms هم داره.

---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

سلام و خسته نباسید خدمت دوستان عزیز.
من چند وقت بود دنبال بهترین مودم EDGE بودم که بتونم باهاش همه جا اینترنت داشته باشم.
چند تا خریدم با قیمت های از 40000 تومان تا 80000 تومان اما هیچ کدوم درست جواب ندادن.
بعضی هاش وصل نمیشد بعضی هاش درایور نمیشناخت خلاصه مشکلات داشت.
تا اینکه تصمیم گرفتم بگردم دنبال یه مودم EDGE با مارک معتبر و حسابی.
کامل بازار رو زیرو رو کردم تا مودم D-Link با مدل DWM-156 رو تهیه کردم و الان دارم استفاده میکنم.
من خریدم 85000 تومان امیدوارم قیمتش پایین تر بیاد.

امکانات مودم EDGE با مارک D-Link مدل DWM-156:

اتصال از طریق USB
سازگار با تمام ویندوز ها(98-NT-2000-XP-VISTA-Windows 7)
امکان دریافت و ارسال SMS
مشاهده دفترچه تلفن و شماره های موجود سیم کارت
سرعت چند برابر نسبت به Dial up
قابلیت استفاده به عنوان فلش مموری

لینک رسمی مودم EDGE مارک D-Link

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام میشه با سیمکارت اعتباری همراه اول ونرم افزار idmتست کنی ببینی transfer/ratاون چند نشون میده چون من میخوام از کارایی مودم گوشیم سر در بیارم که میتونه حداکثر ظرفیت سرعت را استفاده کنه یا خیر/با تشکر که اگر می تونه بیخودی هزینه نکنم

mohamad skystar
14-04-2011, 13:49
دوست گرامی
من فقط با سیم کارت ایرانسل کار کردم سرعتش خیلی بهتر از همراه اوله شک نکن.
ماهی 10000 تومان میدی برای فعال کردن سرویسش بعد میزنی به مودم و راحت استفاده میکنی.
ببین من تحقیق کردم بهترین مارک D-Link هستش با ضمانت و کارت گارانتی خریدم.
مارک D-Link در زمینه ابزارهای اینترنت و شبکه خیلی گسترده هست.

راستی در مورد --- خبری ندارم
با این مودم ها کلا دانلودهای سنگینم یه کم سخته.اما سرعتش با ADSL برابری میکنه.

mrmostafa
14-04-2011, 14:33
من الان مودم وایرلس دی لینک دارم که به کامپیوتر خونه وصله و لب تاپ و گوشی هم از طریق وایرلس وصل میکنم استفاده میکنم همزمان. چون خواهرم همزمان با لب تاپ وصل میشه این مودم رو بخرم چطوری میتونیم همزمان استفاده کنیم؟؟؟؟ این مودم ها وایرلس نداره؟؟؟

mohamad skystar
14-04-2011, 17:02
من الان مودم وایرلس دی لینک دارم که به کامپیوتر خونه وصله و لب تاپ و گوشی هم از طریق وایرلس وصل میکنم استفاده میکنم همزمان. چون خواهرم همزمان با لب تاپ وصل میشه این مودم رو بخرم چطوری میتونیم همزمان استفاده کنیم؟؟؟؟ این مودم ها وایرلس نداره؟؟؟

دوست من مودم وایرلس با مودم EDGE فرق داره.
مودم EDGE رو نمیتونی مستقیم بهش وصل بشی چون امکانات وایرلس نداره و وسایل دیگه رو باید SHARE کنی باهاش.
یه مودم ساده هست که امکان دسترسی اینترنت رو تا جایی که موبایل آنتن بده فراهم میکنه برات.
شما یه مودم وایرلس زدین به کامپیوتر که امکانات وایرلس داره و موبال لپتاپ رو بهش مستقیم وصل میکنید اما مودم EDGE اینجوری نیست.
موفق باشید

mrmostafa
14-04-2011, 17:22
الان مودم edge‌بگیرم وصل کنم به کامپیوتر خونه بعد باید یه یو اس بی وایرلس هم بخرم به کامپیوتر بزنم بعد لب تاپ به کامپیوتر شیر بشه اینترنت استفاده کنه؟؟؟؟
در ضمن دوستانی که دارن میشه وی پی ان رو تست کنن ببینن جواب میده یا نه؟!! بیخود 90 هزار توما پول ندم.
ممنون

mohamad skystar
14-04-2011, 18:57
الان مودم edge‌بگیرم وصل کنم به کامپیوتر خونه بعد باید یه یو اس بی وایرلس هم بخرم به کامپیوتر بزنم بعد لب تاپ به کامپیوتر شیر بشه اینترنت استفاده کنه؟؟؟؟
در ضمن دوستانی که دارن میشه وی پی ان رو تست کنن ببینن جواب میده یا نه؟!! بیخود 90 هزار توما پول ندم.
ممنون

سلام.دوست من چرا خودتونو اذیت میکنید و الکی پول USB وایرلس بدین.
شما مودم رو هرجا بخوای میبری بزار تو جیبت.
اگر با PC خوایستی بزن به PC
اگر با لپ تاپ خواستی بزن به لپ تاپ.
CD درایور هم نداره مودم رو وقتی وصل کنید یکبار نرم افزارش نصب میشه و تمام به همین راحتی.

mrmostafa
14-04-2011, 19:59
محمد جان میدونم چی میی منظورم رو متوجه نشدی. من چون از اینترنت adsl استفاده میکنم تو خونه همزمان 2 تا کامپیوتر از اینترنت استفاده میکنن و الان بخوام این مودم رو بگیرم دیگه نخوام اینترنت adsl بگیرم بخوام همزمان 2 تا کامپیوتر از اینترنت استفاده کنن مشکل میخورم که باید یه جوری حلش کنم برای همین پرسیدم که دوستان راه حل بهتر رو پیشنهاد بدن.

mohamad skystar
14-04-2011, 22:49
محمد جان میدونم چی میی منظورم رو متوجه نشدی. من چون از اینترنت adsl استفاده میکنم تو خونه همزمان 2 تا کامپیوتر از اینترنت استفاده میکنن و الان بخوام این مودم رو بگیرم دیگه نخوام اینترنت adsl بگیرم بخوام همزمان 2 تا کامپیوتر از اینترنت استفاده کنن مشکل میخورم که باید یه جوری حلش کنم برای همین پرسیدم که دوستان راه حل بهتر رو پیشنهاد بدن.

ok منظورتو گرفتم.
البته پیشنهاد میکنم adsl خونه رو داشته باش چون واسه دانلوهای نسباتا سنگین خوبه.

chart
28-09-2012, 13:23
من یه مودم جی اس ام دی لینک خریدم(در ضمن از نمایندگی هم گرفتم به قیمت 98000 تومان) ولی وقتی کانکت میشم سرعتم اندازه دایال آپه .چکار کنم ؟از سیم کارته ایرانسل استفاده میکنم.حالا به نظر شما اشکال از سخت افزار مودم است یا نه؟

OMEGAA
28-09-2012, 14:27
من یه مودم جی اس ام دی لینک خریدم(در ضمن از نمایندگی هم گرفتم به قیمت 98000 تومان) ولی وقتی کانکت میشم سرعتم اندازه دایال آپه .چکار کنم ؟از سیم کارته ایرانسل استفاده میکنم.حالا به نظر شما اشکال از سخت افزار مودم است یا نه؟

شاید محل زندگیتون edge رو ساپورت نمیکنه.