ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل بالا رفتن دمای cpu با کوچکترین کارها !!

SA.JJ.AD
12-04-2011, 02:42
سلام دوستان !! بنده چند روز پیش که داشتم کیس رو خاک گیری میکردم !! فن cpu رو جدا کردم و داشتم ترو تمیز میکردم اون زیرشو !! یهو دستم رفت رو اون قسمتی که خمیر مالیده بودم قبلا !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و مقداریش پاک شد !! اما باز هم باقی مونده بود !!
.
الان چند روزی میشه که بخاطر همون قضیه دمای سیستم رو مدام زیر نظر گرفتم !! دما در حالت بیکاری هیچ فرقی با گذشته نکرده و همون دورو بر 40 میچرخه !! اما با کوچکترین فشاری مثه باز کردن مثلا فایر فاکس میره رو 52 اونورا و بعد دوباره کم کم میاد پایین یا مثلا موقع تبدیل فیلم ! میره رو 65 اونورا !! به نظرتون بخاطر همون خمیره و به تعویض خمیر احتیاجه ؟!
.
لازم به ذکره که خمیر مورد نظر ازین معمولیا (1000 تومنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بود که حدود 1 سال داشت کار میکرد و دما رو خوب کنترل میکرد !!
.
سی پی یو بنده هم Intel core dual E7300 هستش که هیچ اورکلاک یا کار خاصی انجام ندادم !! فقط یکم اون خمیر موقع تمیز کردن پاک شد و بعدش ویندوز عوض کرده بودم !! همین !!
.
.
ممنون میشم راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pasargadd
12-04-2011, 08:57
خمیرو کامل پاک کنین و از همین قبلیه بزنین.
قیمت اون خمیر هم 500 تومان است.

SA.JJ.AD
12-04-2011, 10:19
خمیرو کامل پاک کنین و از همین قبلیه بزنین.
قیمت اون خمیر هم 500 تومان است.

پس فقط بخاطر خمیره ؟! :2:
.
اره همون 500 تومنی :31:

pasargadd
12-04-2011, 13:19
بله خمیرش رفته پس باید مجدد خمیر جدید بزنین فقط حواستون باشه خمیره قبلیو کامل پاک کنین و یک لایه نازک بزنین و از بسته شدن کامل فن هم اطمینان حاصل کنین.

EXTREME
12-04-2011, 22:18
سلام دوستان !! بنده چند روز پیش که داشتم کیس رو خاک گیری میکردم !! فن cpu رو جدا کردم و داشتم ترو تمیز میکردم اون زیرشو !! یهو دستم رفت رو اون قسمتی که خمیر مالیده بودم قبلا !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و مقداریش پاک شد !! اما باز هم باقی مونده بود !!
.
الان چند روزی میشه که بخاطر همون قضیه دمای سیستم رو مدام زیر نظر گرفتم !! دما در حالت بیکاری هیچ فرقی با گذشته نکرده و همون دورو بر 40 میچرخه !! اما با کوچکترین فشاری مثه باز کردن مثلا فایر فاکس میره رو 52 اونورا و بعد دوباره کم کم میاد پایین یا مثلا موقع تبدیل فیلم ! میره رو 65 اونورا !! به نظرتون بخاطر همون خمیره و به تعویض خمیر احتیاجه ؟!
.
لازم به ذکره که خمیر مورد نظر ازین معمولیا (1000 تومنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بود که حدود 1 سال داشت کار میکرد و دما رو خوب کنترل میکرد !!
.
سی پی یو بنده هم Intel core dual E7300 هستش که هیچ اورکلاک یا کار خاصی انجام ندادم !! فقط یکم اون خمیر موقع تمیز کردن پاک شد و بعدش ویندوز عوض کرده بودم !! همین !!
.
.
ممنون میشم راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله e7300 نباید در حالت لود دماش اینقدر بالا بره باید کنترلش کنید
از یه خمیر سیلیکون با کیفیت بالاتر استفاده کنید
فن سالم باشه
و سیستم تهویه کیس هم خوب باشه و هوا کاملا داخل کیس جریان داشته باشه

yahe
02-05-2011, 09:15
دوستان من از طبیعی بودن سیستمم خبر ندارم......یه نگاهی به ولتاژ و فرکانس و دما بندازین ببینین چطوره...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون میشم کمکم کنیین...

IM-UR-LEGEND
07-05-2011, 22:49
دوست عزیز ما چطوری باید به سیستم شما نگاه بندازیم ؟!
خمیر سیلیکن قبلیرو حتما با پنبه و الکل طبی پاک کنید و یک لایه خیلی نازک خمیر جدید اضافه کنید .