ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تنظیم یک اسکریپت برای کار کردن در حالت آفلاین . چگونه ؟

HadiOn
12-04-2011, 00:17
سلام دوستان
می خواستم بدونم ممکنه اسکریپت ها ( مثلا رپید لچ ) را جوری تنظیم کرد که به صورت آفلاین کار کنند.یعنی لازم نباشه که من با پی سی به اون ها وصل بشم که کارشون ( مثلا لچ کردن یک لینک ) را انجام بدن.بلکه خودشون طبق برنامه ای که بهشون داده می شه کارشون را انجامم بدن ؟
چنین کاری چگونه امکان پذیره ؟
اگر با امکانات معمولی ( هاست و یک اسکریپ و اینها ) امکان پذیره لطفا بگید چگونه و اگر نه بگید که برای انجام چنین کاری باید چی کار کنم ؟
با سپاس

DaRiOuShJh
12-04-2011, 12:49
منظورتون رو درست متوجه نشدم دوست عزیز
یعنی میخواید از روی local و سیستم خودتون اجرا کنید یا نه توی هاستی آپلود و استفاده کنید؟

HadiOn
12-04-2011, 21:49
مثلا وقتی می خوام چند تا لینک از رپید شیر رو لچ کنم روی هاستم . بین هر کدوم باید یه مدت صبر کنم . حالا می خوام رپید لچ این کار رو خودش به صورت هوشمند انجام بده . یعنی اصلا لازم نباشه که من آنلاین باشم . خودش سر زمان مقرر این کارو انجام بده . نمیدونم با رپیدلچ میشه این کار رو کرد یا نه . ولی اگر هم نمیشه می خواستم اصطلاح علمیش رو بدونم که وقتی یه نرم افزار تحت وب یک کاری رو سر زمان به صورت خودکار و بدون نیاز به کاربر آنلاین انجام میده بش چی می گن ؟

:2:

DaRiOuShJh
12-04-2011, 22:54
معمولا میگن queue البته برای دانلود منیجر ها هست
من چند وقته با رپید لیچ کار نکردم اطلاع ندارم ورژن جدیداش این امکانات رو دارن یا نه