ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چالش یک متریال

www_3d_boy
11-04-2011, 23:23
--------------------------------------------------------------------------------- چالش یک متریال قسمت دوم ( شیشه فتوکرومیک ) قسمت پایینی-------------------------------------
تا بحال به متریال یه آواژور فکر کردین؟
اون قسمتی رو میگم که پارچه ای و نور چراغ درونش قرار می گیره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با منتال ری کار می کنم و با arch & design
مدتی پیش برای یک کار معماری به این مشکل برخوردم کار ماست مالی شده در قست آواژورتحویل داده شد ( که البته کسی واقعا بهش توی اونهمه دیتیل اهمیت نیمداد )
اما بدجوری ذهن خودمو مشغول کرده از اونموقع تابحال

چندتا پارچه از چندتاسایت دانلود کردم ولی همه پارچهای بی مصرفی هستن چرا که نور رو مانند sss از خود عبور نمیدن و در ضمن translucency هم کمک چندانی بهم نمیکنه ، و در arch & design یه مشکله خیلی مسخره دارم اونم اینکه بر اساس یه اگورتیم که خودتون حتما می دونید وقتی refraction رو افزایش میدید از diffuse و reflation انرژی کم میشه ، این مشکل از همه بدتر چون در پارچه ما بصورت 100 درصد به diffuseنیاز داریم اونم با الگو

کسی می تونه منو راهنمایی کنه ؟
البته الان بهترین راحله که تونستم پیدا کنم همون sss fast بوده
--------------------------------------------------------------------------------------قسمت دوم --------------------------------------------
تابحال به برخورد نور به یک شیشه photocoromic دقت کردین ! تابحال به لنز یک دوربین نگاه کردین ؟به تاثیر نور بر لنز دقت داشتین؟

,و همینطوز تاثیر بر یک DVD , CD

چنین تاثیری از نور رو چطور میشه در متریال بدست آورد

من حتی برای اینیکی نمی دونم از کجای A&D باید استفاده کنم ، لطفا راحل بدین و یا از تاثیر نور و نوع فیزیک آن بر این نوع متریال تعریف کنید شاید به پارامتر برسیم ، من بشخصه دارم تلاش میکنم و تاالان به چیزی نرسیدم

N O V A L I S
12-04-2011, 10:24
وقتی refraction رو افزایش میدید از diffuse و reflation انرژی کم میشه

راحت می تونی یه رنگ رقیق تر از رنگی که به Diffuse دادی رو به رنگ Refraction بدی تا رنگ Diffuse کم نشه.
به Translucency هم می تونی یه map سیاه و سفید بدی و فعالش کنی و با تنظیماتش بازی کنی. ولی اگر Diffuse ات می خواد یه تصویر باشه فکر نکنم به راحتی بتونی با Arch&Design بسازیش ولی نباید غیر ممکن باشه. یه تصویر بذار بعدا یه تستی کنیم..

N O V A L I S
12-04-2011, 11:12
البته یه راه حل در مورد بافت می تونه همین توضیحی بالائی باشه ولی این بار از بافت مشترک (Instance) استفاده کنی. تست کن ببین همین نتیجه رو می خواستی ؟ :

راحت می تونی یه رنگ رقیق تر از رنگی که به Diffuse دادی رو به رنگ Refraction بدی تا رنگ Diffuse کم نشه.

www_3d_boy
12-04-2011, 15:09
دوست من ممنون بابت توضیحاتت اما عملکرد color در Refraction برای رنگ نیست بلکه برای الگوی Refraction در متریاله ولی آره تا حدودی کمک کرد ، متریالی که بوجود آوردی از اینی که من توی خونه بدست آوردم پارچه ای تر ولی منم مثله شما مشکلم رنگ نبو بلکه texture یه پارچه اس که وقتی به Diffuse color می دم بخاطر Refraction بخوبی دیده نمیشه
Translucency اره از این هم از همون اول استفاده کردم

دوست من با همین منتال ری فیلم بنجامین باتن ساخته شده ، هرچیزی برای ساخت در اون وجود داره ، هیچ ماده ای در دنیا وجود نداره که با موتور رندری در حد منتال ری نشه ساختش ، فقط دانشمون هنوز کامل نیست.
از کمک کلی ممنون ، الان دارم روش کار می کنم نتیجه رو می زارم

SSS_HHH_OOO
12-04-2011, 15:33
شما به اینهمه سال تحقیق در مورد رفتار نور میگی الگوریتم مسخره؟؟؟
با translucency و ساختن سه تا مپ خوب برای refraction , diffuse و translucency میتونی نتیجه خیلی خوب بگیری

N O V A L I S
12-04-2011, 16:16
اینو با دقت بخون :

شما داری "الگوی Refraction" رو تغییر می دی دیگه!!! اگر اون رو سفید بذاری بمونه متریالت رنگ نور رو می گیره (اینجا زرد رنگ میشد چون نور زرده) راه برای رسیدن به نمونه ی رنگیش (بدون بافت) زیاده که دانشمون هنوز ناقصه! اگر حال نمی کنی رنگ Refraction رو تغییر بدی از شیدر Translucency تو Self Illumination استفاده کن و بهش رنگ Diffuse ات رو بده..
ضمنا از همون راهی که گفتم برای رندر با بافت هم می تونی استفاده کنی...

www_3d_boy
12-04-2011, 16:19
من دیققا 3 مین قبل شما درست کردم !!! ولی خوب کلی تجربه بود :دی
بالاخره یافتم و به تنظیماته عالی دست پیدا کردم که دوست من /N O V A L I S شما هم کلی بهم کمک کردی . اینم نتیشجه نهای با پارامترها میزارم که اگه کسی خواست دیگه مثه من 1 روزه کامل درگیر نشه !
این نتیجه

من توی آباژور دوتا میله گذاشتم تا سایه نور آنها روی پارچه بیفته
و قطر پارچه رو هم میشه با Translucency تغییر داد

یه متریال به همه دادم و thin یادتون نره
N O V A L I S ممنون که اهمیت دادی و درست کردی

حاجی حسین
13-04-2011, 18:41
بابا اينقدر خوب گفتي كه ديگه هيچي واسه ما نذاشتي:46: