مشاهده نسخه کامل
: بلوتوث HP 3142
سلام
چطوری میتونم بلوتوث HP 3142را راه اندازی کنم من از منوی STURT به قسمت بلوتوث میرم و MY BLUETOUTH را میزنم در انجا نوشته شده bluatooth not available
teknosys
13-04-2011, 21:46
سلام
چطوری میتونم بلوتوث HP 3142را راه اندازی کنم من از منوی STURT به قسمت بلوتوث میرم و MY BLUETOUTH را میزنم در انجا نوشته شده bluatooth not available
سلام
لطف کنید و مدل دستگاه رو کامل بگید . 3142ee داریم 3142se داریم. بایستی نوع ویندوز (32/64 بیت) و مادر بودن اون رو هم تعیین کنید.
ولی اگر ee باشه دستگاه شما. ویندوزتون هم مادر. اگه اینجوره پس:
این درایور بلوتوث HP ، 2070 هست. قبلی رو uninstall کنین و جدیده رو نصب کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنرم افزار Wireless Assistant رو لازم دارید. اگه پاکش کردید یا ناقصه پس:
برید به استارت و توی سرچ بنویسید Recovery . توی لیستی که میده Recovery Manager رو انتخاب کنید. Option ـی که Software Program Reinstallation نام داره رو بزنید. توی پنجره ای که باز میشه این گزینه رو انتخاب کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد هم Next و انتظار برای اعلام نصب کامل نرم افزار منتخب.
اگه ویندوزت مادر نیست توی کنترل پانل قسمت Windows Mobility Center تقریبا می تونی کار این نرم افزار رو انجام بدی.
پس شد درایور بلوتوث ،نرم افزار بلوتوث (توی همون درایور بلوتوث که دانلود می کنی هست.) و نرم افزار وایرلس .
این سه تا رو که داشته باشی دیگه روالش آسونه.
نرم افزار Wireless Assitant رو بازکن و چک کن که بلوتوث Enable باشه. کلا کار این نرم افزار اینه که کانکشن های فعال و غیر فعال از جمله wireless , Bluetooth , WiMax و ... رو نشون میده و میتونی هر کدوم رو که بدون اجازه داره فعالیت می کنه رو Disable کنی.
برو به Properties و طبق عکس :
توی Windows Mobility Center :
پس حالا بلوتوث لپ تاپ که با سوئیچ Wirelress کار میکنه ، روشنه ، بلوتوثه تلفن یا هر ویسله ای که میخوای وصل کنی هم روشنه.
برو start و add رو سرچ کن. گزینه ADD a Device رو انتخاب کن.
توی لیستی که میده وسیله مورد نظرت رو انتخاب کن.
next که زدی توی پنجره Pairing گزینه Creat a Pairing Code For Me رو انتخاب کن. یه کد بهت میده که بایستی توی تلفن واردش کنی تا تائید بشه.
اگه کد رو درست زدی ولی تائید نکرد یا کلا نذاشت چیزی به بلوتوث لپ تاپ متصل بشه و ترانسفر کنه توی system Try یک گزینه هست که لوگو بلوتوثه.
روش راست کلیک کن و Settings رو باز کن. طبق عکس همه تیک ها رو بزن: خصوصا گزینه ای که مشخص شده.
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه که نگفته باشم. اگر به مشکل برخوردی مطرح کن تا پیگیری بشه. ولی خواهشا مراحل رو درست و کامل طی کن.
موفق باشید.
با سلام
مدلش اینه hp3142se
مراحل کار مثل بالاست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.